Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xPaco1337 wrote: ↑20/09/2023 19:25
Da li ima neko base model S23 ? Kakvo je iskustvo sa mobitelom ? Trenutno imam A50 pa kontam se upgrade-at da sam miran barem jos 2-3 god
Mraka89 wrote: ↑21/09/2023 19:31
I ja se zanimam za s23 base model, kakva su iskustva? Kamere, baterija, performanse?
Jedan moj kolega je kupio s23 i prezadovoljan je a prije otprilike godinu smo u isto vrijeme kupili s22. U suštini je telefon odličan a kaže mi da je baterija znatno bolja nego na s22. U njemačkom Saturnu je neka akcija s23 128 košta 680€ ako koga zanima.
Last edited by Erhardt on 22/09/2023 10:32, edited 1 time in total.
Mraka89 wrote: ↑22/09/2023 00:17
Da li je neko imao iskustva sa hustelom ili univerzalno? Da li nabavljaju telefone za EU tržište ili?
Nemam licno, ja sam pitao isto nedavno, kazu da samo svercaju mobitele vamo preko bez poreza, pa nesto u vezi povrata poreza naplacuju bla bla...Pa zato imaju jeftinije cijene. Ne znam sta je istina, cekam da vidim koliko ce iPhone 15 bit kod njih pa cu isprobati. Ako bude preko 1500-1600 onda S23 uzimam definitivno.
Mraka89 wrote: ↑22/09/2023 00:17
Da li je neko imao iskustva sa hustelom ili univerzalno? Da li nabavljaju telefone za EU tržište ili?
Nemam licno, ja sam pitao isto nedavno, kazu da samo svercaju mobitele vamo preko bez poreza, pa nesto u vezi povrata poreza naplacuju bla bla...Pa zato imaju jeftinije cijene. Ne znam sta je istina, cekam da vidim koliko ce iPhone 15 bit kod njih pa cu isprobati. Ako bude preko 1500-1600 onda S23 uzimam definitivno.
Ma burazeru iphone 15 je 2000, to su manje više već određene cijene, vidi po piku. Vidim da su mekline i at store već objavili svoje.
Znam da švercuju, švercuju skoro svi nego me zanima ako dođe do nekog problema sa uređajem dok je pod garancijom, da li izlaze u susret.
Ne znam za S23 šta da kažem, vidio sam dosta raje da govore da ima neki banana blur na kameri koji se baš vidi, pogotovo na predmetima slikanim iz blizine.
Ma burazeru iphone 15 je 2000, to su manje više već određene cijene, vidi po piku. Vidim da su mekline i at store već objavili svoje.
Znam da švercuju, švercuju skoro svi nego me zanima ako dođe do nekog problema sa uređajem dok je pod garancijom, da li izlaze u susret.
Ne znam za S23 šta da kažem, vidio sam dosta raje da govore da ima neki banana blur na kameri koji se baš vidi, pogotovo na predmetima slikanim iz blizine.
Pa ako iPhone razbijes, Univerzalno ti nema tu sta pokriti. Oni imaju svoju garanciju ja mislim 2 godine cim upalis mobitel prvi put i mozes popraviti samo kod oficijalnim servisima. Za Samsung ne znam npr...ali sumnjam da ti oni mogu popraviti mobitel koji god bio u pitanju mislim da oni samo prodaju. Nek me ispravni netko ako ima bolje informacije
TAFKAP wrote: ↑22/09/2023 22:13
Da li mi neko može preporučiti besplatan launcher koji može skloniti google bar sa home screena i "sakriti" aplikacije iz app drawer.
Do sad sam to odrađivao sa Apex Launcher ali je izgleda završio svoju karijeru, izbačen je iz Play Storea.
TAFKAP wrote: ↑22/09/2023 22:13
Da li mi neko može preporučiti besplatan launcher koji može skloniti google bar sa home screena i "sakriti" aplikacije iz app drawer.
Do sad sam to odrađivao sa Apex Launcher ali je izgleda završio svoju karijeru, izbačen je iz Play Storea.
Koji telefon?
Ne razumijem kakve veze ima telefon sa mojim pitanjem, al eto, da odgovorim: Honeywell Dolphin CT60, Android 12.
Hvala vam na predlozima. Nova u besplatnoj verziji ne može da ukloni google search bar, lawn chair sam ispobao i izgleda dobro, action ću još pogledat.
TAFKAP wrote: ↑23/09/2023 16:01
Hvala vam na predlozima. Nova u besplatnoj verziji ne može da ukloni google search bar, lawn chair sam ispobao i izgleda dobro, action ću još pogledat.
lawnchair je jedini launcher do sada kojeg koristim evo mogu reci pa otkako je izasao a tome ima vec par godina. sve prije toga je bilo neko isprobavanje i na kraju vracanje na stock.
jednostavan, brz, ima dovoljno customizacije za moje potrebe i meni dosta. jednom nastimam i vise ne diram. nova launcher iako ga imam kupljenog nesto mi nikad nije sjeo.
Došao novi Nothin Phone 2 na Univerzalno, cak ni cijena nije toliko koša oko 1200. Još se dvoumim između iPhone 15 i S23 a cak i tog Nothing-a nisam uzimao u obzir jer mislio sam da nece doci kod nas dvica.
xPaco1337 wrote: ↑28/09/2023 10:56
Došao novi Nothin Phone 2 na Univerzalno, cak ni cijena nije toliko koša oko 1200. Još se dvoumim između iPhone 15 i S23 a cak i tog Nothing-a nisam uzimao u obzir jer mislio sam da nece doci kod nas dvica.
Nothing phone nista specijalno, a zbog snapdragon 8 gen 1 ja bih ga zaobisao. Ganjaj sa SD 8 gen 2 (S23, Xiaomi 13, OnePlus 11). Kakav crni iphone 15, dadnes 2000 za 60Hz ekran