Ne moras zbog toga da glasas za njega posto se za to osim njega zalazu i Dveri i Treca Srbija .Hlapoje wrote:Ja ću zbog toga glasati za njega.Havatar wrote: Zalaze se za ukidanje AP Vojvodina a da pare ostaju okruzima cije ce nacelnike birati Beograd.
Nama u Vojvodini pokrajinska vlast je samo nepotrebna balast u vidu administrativnih krvopija sa velikim platama.
Otprilike, kao što ljudima u BiH smetaju kantoni.
Dešavanja u Srbiji
- Havatar
#26251 Re: Dešavanja u Srbiji
-
Hlapoje
#26252 Re: Dešavanja u Srbiji
Dveri odbacujem apriori, jer mi je njihova ekonomska politika nejasna i nedefinisana, a to mene najviše interesuje.
Treća Srbija? Wtf?
To je valjda ona grupica nastala odvajanjem od Dveri. Neozbiljno.
Nije pitanje Vojvodine neko prioritetno u Radulovićevom programu, ali se apsolutno slažem sa njegovim vidjenjem stvari.
Pokrajinu i njene institucije treba skroz ukinuti, jer su se pokazale neefikasnim i skupim.
Treća Srbija? Wtf?
Nije pitanje Vojvodine neko prioritetno u Radulovićevom programu, ali se apsolutno slažem sa njegovim vidjenjem stvari.
Pokrajinu i njene institucije treba skroz ukinuti, jer su se pokazale neefikasnim i skupim.
- CSKA
#26253 Re: Dešavanja u Srbiji
Treca Srbija...to oni proja,cokula i motika :
Inace u nedelju je tv duel Vucica i Mesica,spektakl u najavi.
Inace u nedelju je tv duel Vucica i Mesica,spektakl u najavi.
-
radostan dan
#26254 Re: Dešavanja u Srbiji
kog bolan mesića?
-
Hlapoje
#26255 Re: Dešavanja u Srbiji
Jel Stipe Mesić osnovao stranku u Srbiji?
- mO k3
#26256 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:CSKA wrote:Selam![]()
Nesto su smutili oko tog kredita,prvo je bilo tri milijarde eura,sada kazu da ce potpisati za milijardu dolara.
nestali u prevodu...
Ebat ih kada Arapi ne pričaju srpski
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26257 Re: Dešavanja u Srbiji
šHa jake piĆkousti "nema pravljenja džamija u planu"
...napravit Će veČu neg u Meki...majkemi postaĆu ljubomoran na begeš 
-
Heisenberg_Walter
#26258 Re: Dešavanja u Srbiji
I mi smo banana drzava!
-
Hlapoje
-
radostan dan
- Danguba
#26261 Re: Dešavanja u Srbiji
neJma potrebe...turisticki idemo u begis...neki na spljavove a neki na namaz...pici wrote:šHa jake piĆkousti "nema pravljenja džamija u planu"...napravit Će veČu neg u Meki...majkemi postaĆu ljubomoran na begeš
-
radostan dan
#26262 Re: Dešavanja u Srbiji
u oba slučaja činite bogougodno djelo...
- CSKA
#26264 Re: Dešavanja u Srbiji
radostan dan wrote:kog bolan mesića?
Citave nedelje na Pinku su najavljivali dramski prvi put duel oci u oci Vucic vs Mesic... i izgleda da je Stipica ispalio Acu...pa su veceras promijenili najavu.Umjesto Mesica Petar Lukovic.
- area51
#26265 Re: Dešavanja u Srbiji
CSKA wrote:radostan dan wrote:kog bolan mesića?
Citave nedelje na Pinku su najavljivali dramski prvi put duel oci u oci Vucic vs Mesic... i izgleda da je Stipica ispalio Acu...pa su veceras promijenili najavu.Umjesto Mesica Petar Lukovic.
- It_is_a_Leclerc
#26266 Re: Dešavanja u Srbiji
Petar Luković - bolja strana Srbije.
Međutim, Petar Luković i Aleksandar od Jevrejskog Groblja imaju jednu zajedničku crtu, a to je odioznost prema Borisu Tadiću.
Nadam se da će Luković psovati i RS nazivati Šumskom !

Međutim, Petar Luković i Aleksandar od Jevrejskog Groblja imaju jednu zajedničku crtu, a to je odioznost prema Borisu Tadiću.
Nadam se da će Luković psovati i RS nazivati Šumskom !
-
radostan dan
#26267 Re: Dešavanja u Srbiji
CSKA wrote:radostan dan wrote:kog bolan mesića?
isti vurac...

a domaćin ćika radikal.
ehhh živote, lutalico...
- dalmatinka
#26269 Re: Dešavanja u Srbiji
I ovo se dešava u Srbiji. Nisam znala hoću li se smijati ili plakati.
http://www.kurir-info.rs/kad-u-leskovcu ... ak-1263881
Zaboravili dijete u prtljažniku pa vikali: 'Tko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda!'
Siniša je tek rođena beba koju su nedugo prije incidenta iz rodilišta vozili kući.
'Ko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda! Ruke mu se osušile, pobrljavio i pošašavio do kraja života!', vikali su D. S. i Ž. S. na parkingu ispred supermarketa u Leskovcu nakon što su primijetili da je sa zadnjeg sjedišta nestao njihov sin, tek rođena beba koju su upravo vozili kući iz rodilišta.
Oko njih su se odmah okupili građani ne li im pomogli, te zvali policiju i nadležne službe. Taman kad je izgledalo da je Siniša ukraden začuo se bebin plač. Cijeli je parking zanijemio, a četverogodišnja kćerkica je počela skakati oko prtljažnika i vikati: 'Tata, tata, braco je u prtljažniku!'
Tata D. S. je otvorio prtljažnik i ugledao tek rođenog sina kako plače.
'Bio sam uzbuđen kad sam izveo suprugu i sina iz rodilišta i kad smo došli do automobila košaru s bebom sam stavio u prtljažnik dok se ona i kćer ne smjeste. Tek kad smo obavili kupovinu primijetili smo da bebe nema', ispričao je D. S. za Kurir.
http://www.kurir-info.rs/kad-u-leskovcu ... ak-1263881
Zaboravili dijete u prtljažniku pa vikali: 'Tko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda!'
Siniša je tek rođena beba koju su nedugo prije incidenta iz rodilišta vozili kući.
'Ko nam je ukrao Sinišu, crk'o dabogda! Ruke mu se osušile, pobrljavio i pošašavio do kraja života!', vikali su D. S. i Ž. S. na parkingu ispred supermarketa u Leskovcu nakon što su primijetili da je sa zadnjeg sjedišta nestao njihov sin, tek rođena beba koju su upravo vozili kući iz rodilišta.
Oko njih su se odmah okupili građani ne li im pomogli, te zvali policiju i nadležne službe. Taman kad je izgledalo da je Siniša ukraden začuo se bebin plač. Cijeli je parking zanijemio, a četverogodišnja kćerkica je počela skakati oko prtljažnika i vikati: 'Tata, tata, braco je u prtljažniku!'
Tata D. S. je otvorio prtljažnik i ugledao tek rođenog sina kako plače.
'Bio sam uzbuđen kad sam izveo suprugu i sina iz rodilišta i kad smo došli do automobila košaru s bebom sam stavio u prtljažnik dok se ona i kćer ne smjeste. Tek kad smo obavili kupovinu primijetili smo da bebe nema', ispričao je D. S. za Kurir.
-
radostan dan
#26270 Re: Dešavanja u Srbiji
ništa što se tiče leskovca, negotina i vranja nek te ne iznenađuje... 
-
radostan dan
#26271 Re: Dešavanja u Srbiji
...ma boga mi i niša. 
-
radostan dan
#26272 Re: Dešavanja u Srbiji
e pa eto vam dragi moji zaljubljenici i štovatelji globalizacije und demokracije, prava južnokaspijskih mravojeda i lgbt populacije...
vadikal i hašišarski znak, stopljeni u sliku koja promiče ideju -europa zdaj, spoj nespojivo, kO upO-upO, ...
ovom priliom, naša klizačica aleksandra sandra dubravučinić izabrala je bijelu košulju i plavu kravatu, koje simboliziraju potpunu predaju i povećenost širokom plavom nebu europske unije, jednake za sve...
nakon ekonomsko propagandnog dijela, ponovo sa vama vaša milka babović.

vadikal i hašišarski znak, stopljeni u sliku koja promiče ideju -europa zdaj, spoj nespojivo, kO upO-upO, ...
ovom priliom, naša klizačica aleksandra sandra dubravučinić izabrala je bijelu košulju i plavu kravatu, koje simboliziraju potpunu predaju i povećenost širokom plavom nebu europske unije, jednake za sve...
nakon ekonomsko propagandnog dijela, ponovo sa vama vaša milka babović.

Iz Ikarbusa izašao prvi autobus s "Mercedesovom" zvezdom
Prvi autobus, koji je napravljen u saradnji “Mercedesa” i “Ikarbusa”, izašao je danas iz fabrike u Zemunu , a znak nemačkog automobilskog giganta simbolično je na novi autobus postavio prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.
-
Bodkin
#26273 Re: Dešavanja u Srbiji
ima li sta da ovaj vucic ne obiljezi? prvu pastetu iz srbije. prvi konzumov sok od jabuke pravljen u srbiji. prvo carlsberg pivo
-
radostan dan
#26274 Re: Dešavanja u Srbiji
trenutno ne mogu da se sjetim...
a i sumnjam da ću.
a i sumnjam da ću.
- Havatar
#26275 Re: Dešavanja u Srbiji
Znaci vi ste protiv njegove beskompromisne borbe protiv korupcije I kriminala I protiv sveopstih reformi koje on zeli da sprovede