GandalfSivi wrote:Patka je rajamoonca wrote:...stash praviti...
![]()
Mislim da sam jednom probala pacja...ne bih znala reci da li mi se svidjaju ili jesu li drugacija ok voljene kokoske....(mozes li ti opisatI) dobro si ih pripremio..
Moderator: anex
GandalfSivi wrote:Patka je rajamoonca wrote:...stash praviti...
![]()
Dobra ti jajaGandalfSivi wrote:Patka je rajamoonca wrote:...stash praviti...
![]()
Malo veci omjer zumanjka u odbosu na bjelance, malo su veca, manje su kaloricna, a po ukusu su mi jedina jaja koja sam nasao da vuku na ona svjeza jaja sto su seljanke birvaktile prodavale od vrata do vrata, bas dobar dobar ukus...moonca wrote:
Mislim da sam jednom probala pacja...ne bih znala reci da li mi se svidjaju ili jesu li drugacija ok voljene kokoske....(mozes li ti opisatI) dobro si ih pripremio..
Ne spominji mi sparoge molim te, sinoc sam ih na rostilj pobacao, jos uvijek su nuspojave, kako da kazem, aromaticnewewa wrote:i meni su pacja jaja ukusna, a najukusnija su s divljim sparogama
Evo of Lemesa: kajmak I bestilj. Odlican.wewa wrote: probaj kupovati mlijecne proizvode u trznici na standu kod Lemesa ili Pjana, oni drze kvalitet. mladi sir im je fantastican.

Odlicna...zlo zlo wrote:sad ima da me popljuvaju![]()
ali nisam bosanka, ne moram znati razvlačiti pitu
![]()
![]()
zeljanica i sirnica, malo kukuruzne, malo obične kore, kod zadnjeg okretanja lima![]()
E bas mi je dragomoonca wrote:Evo of Lemesa: kajmak I bestilj. Odlican.wewa wrote: probaj kupovati mlijecne proizvode u trznici na standu kod Lemesa ili Pjana, oni drze kvalitet. mladi sir im je fantastican.![]()
zlo zlo wrote:sad ima da me popljuvaju![]()
ali nisam bosanka, ne moram znati razvlačiti pitu
![]()
![]()
zeljanica i sirnica, malo kukuruzne, malo obične kore, kod zadnjeg okretanja lima![]()
Awesomezlo zlo wrote:zagorka
Pravo si zlo. Pogotovo ove sa kajmakom. Ogladnih u trenu!zlo zlo wrote:neka, dali ste mi stalni boravak![]()
domaci mlinciBloo wrote:Awesomezlo zlo wrote:zagorka![]()
nego kad će žganci ..........i mlinci!!! to mi nedostaje...mrsko mi to pravit