FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

tzipiripi

#26251 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

505sCrtom wrote:
tzipiripi wrote:Neymar je prvi, od 36 brazilaca koji su igrali za Barcu, dao gol u svom debiju u El Clasicu. Messi s 21 godinom i 172 dana najmlađi strijelac u ovim utakmicama, a Neymar s 21 godinom i 263 dana drugi najmlađi. Svaki dan u svakom pogledu momak napreduje. Zaradio prve ovacije na Camp Nou. Babo porastao barem za 10 cm. :D
ne bih rekao da su svi igrali za barcelonu. jesi siguran?
Pošto kupio po to prodao. Menščini na EMD pročitao. Mada sad više nisam siguran ni šta ni đe :roll: :lol:
suncica24

#26252 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

HB_BHF wrote:
ascari wrote:Zabrana crvenog mesa i tako to... :-D

Image
Ja kontam zašto on ne može više potrčati kako treba :lol:

I kakvo je ovo meso.. Pečeni kit :D
:lol: :lol: :lol:
fixer

#26253 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

tzipiripi

#26254 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

505sCrtom wrote:
tzipiripi wrote:Neymar je prvi, od 36 brazilaca koji su igrali za Barcu, dao gol u svom debiju u El Clasicu. Messi s 21 godinom i 172 dana najmlađi strijelac u ovim utakmicama, a Neymar s 21 godinom i 263 dana drugi najmlađi. Svaki dan u svakom pogledu momak napreduje. Zaradio prve ovacije na Camp Nou. Babo porastao barem za 10 cm. :D
ne bih rekao da su svi igrali za barcelonu. jesi siguran?
Sad nađoh da su i Romario, Rivaldo, Ronaldinho dali golove u svojim debijima u ECl. :D
5 0 5

#26255 Re: FC Barcelona

Post by 5 0 5 »

tzipiripi wrote: Sad nađoh da su i Romario, Rivaldo, Ronaldinho dali golove u svojim debijima u ECl. :D
prvi brazilac cije prezime pocinje sa N. :D
ascari

#26256 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

tzipiripi wrote:Image
Dogovorili se kolektivno da ga podj***ju :D

ascari

#26257 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

Jos jedna brilijantna partija. Prosto uzivam kad Busy ima loptu.
ascari

#26258 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

U iscekivanju pompeznih naslova Marce i Asa :-D

Image
LSD

#26259 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ascari wrote:Jos jedna brilijantna partija. Prosto uzivam kad Busy ima loptu.
Može se komotno reci da je Busquets postao doktor fudbala na svojoj poziciji....jedan od najpodcjenjenijih igraca.
kisni indijanac

#26260 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

LSD wrote:
Može se komotno reci da je Busquets postao doktor fudbala na svojoj poziciji....jedan od najpodcjenjenijih igraca.
uvijek sam govorio, poslije messija, inieste i xavija, najvažniji igrač barcelone......
veljaca

#26261 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

kisni indijanac wrote:
LSD wrote:
uvijek sam govorio, poslije messija, inieste i xavija, najvažniji igrač barcelone......
Tu bih dodao Valdesa ....... a sada i Neymara ....
LSD

#26262 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

kisni indijanac wrote:
LSD wrote:
Ne bih baš rekao poslije....on je mnogo bitan igrac u sistemu Barce....ništa manje bitan od ovih navedenih.
Kad se Puyol i Xavi penzionišu (Valdes svakako ode) , ja mislim da je Busquets novi kapiten ekipe.
Nezamjenjiv igrac i u Barci i Španskoj selekciji....Del Bosque rece jednom, da je mu je upravo Sergio omiljen reprezentativac.
kisni indijanac

#26263 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

LSD wrote: Ne bih baš rekao poslije....on je mnogo bitan igrac u sistemu Barce....ništa manje bitan od ovih navedenih.
Kad se Puyol i Xavi penzionišu (Valdes svakako ode) , ja mislim da je Busquets novi kapiten ekipe.
Nezamjenjiv igrac i u Barci i Španskoj selekciji....Del Bosque rece jednom, da je mu je upravo Sergio omiljen reprezentativac.
ma ok, jednako bitan..svejedno ;-)

ipak mislim da će tada messi dobiti kapitensku traku......
skenderija04

#26264 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Zavrsena je tekma, manje vise sve je receno, ali izgleda da je u Madridu otvoreno novo poglavlje romana "Iker, prokleta krtica" Znam da nije Realova tema ali isto tako znam da ce @ Fixer proci da nas posjeti i da ce ga interesovati. Mozda na kraju i ima nesto u njegovoj prici o Casillasu.

- Dakle, klupko pocinje da se odmotava nakon presice Tate Martina po zavrsetku utakmice gdje je rekao" Kada smo dobili informaciju da Madrid namjerava postaviti Ramosa na sredinu terena odlucili smo da Messi i Neymar igraju otvoreno (uz aut linije) i stvaraju situacije "jedan na jedan" jer smo znali da ce na sredini terena biti guzva....." Od tog trenutka pocinje lov na krticu. Ta hajde da kazemo istraga je dovela do novinara Mediaset sporta Manu Carreña koji je mnogo prije utakmice tvitovao dva puta Prvi je glasio: "Bale ce biti starter na Camp Nou a Cristiano ce biti CR9 a ne CR7. Dakle ni Benzema ni Morata" Drugi Twit: " Drugo iznenadjenje bi moglo biti Ramos na sredini terena. Ni bek ni stoper..Oprez

- Naravno, uzrocnoposljedicne veze nas neminovno vode na istu adresu: Iker Casillas i Sara Carbonero. Manu Carreño je kao i Sara radnik Mediaset sporta i zna se da ima dobru relaciju sa Ikerom. Izasle su i slike sa vecere svih novinara mediaset sporta sa Ikerom ( necu da kacim sliku ali ako treba moze i to) Sad se svi pitaju kako je Manu Carreño dobio informaciju?

Ja sam diskutovao sa Fixerom oko Casillasa i njegove uloge, da li je krtica ili ne, jer je prosla epizoda bila obicna glupost oko ambijenta u svlacionici. Ovo je nesto sasvim drugo, otkucati sastav i taktiku nije mala zajebancija. Sjetimo se odlucujuceg klasika prije dvije godine (1-2) kada se saznao sastav Barcelone i da igra Tello. Tada je Guardiola vidio da je vrijeme da se kupi.
LSD

#26265 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

ne vjerujem da Casillas ta "krtica"....sklon sam raznim teorijama zavjere :D možda i postoji neka krtica - ali ova teorija je baš prenapuhana...i lani su ga oni extremni navijaci prozivali u Madridu, da je izdajnik, ovo ono, ali vecina fanova zna ko je i šta je Casillas.
Ipak je on dugogodišnji kapiten Reala, ikona i Reala i španske selekcije....prosto djeluje nemoguce da je on taj izdajnik.

Na primjer, može li se zamisliti da je Puyol "krtica" u Barci :?: ....nemoguce
skenderija04

#26266 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:ne vjerujem da Casillas ta "krtica"....sklon sam raznim teorijama zavjere :D možda i postoji neka krtica - ali ova teorija je baš prenapuhana...i lani su ga oni extremni navijaci prozivali u Madridu, da je izdajnik, ovo ono, ali vecina fanova zna ko je i šta je Casillas.
Ipak je on dugogodišnji kapiten Reala, ikona i Reala i španske selekcije....prosto djeluje nemoguce da je on taj izdajnik.

Ne znam, neko jeste jer i Tata kaze da su znali sta Madrid sprema.
HB_BHF

#26267 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ja mislim da je Diego Lopez ustvari krtica. Otkriva ovakve informacije znajući da će to dovesti Casillasa u tešku poziciju, a na njega niko neće sumnjati i uz to još će se učvrstiti na golu Reala :D. .. CSI Klix :lol: . To sam ustanovio nakon bezbroj pogledanih forenzičkih serija i filmova :D.
suncica24

#26268 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

lele
suncica24

#26269 Re: FC Barcelona

Post by suncica24 »

Nego, hajdemo koracima Sherlocka Holmesa: Sta je motiv?
ascari

#26270 Re: FC Barcelona

Post by ascari »

LSD wrote:ne vjerujem da Casillas ta "krtica"....sklon sam raznim teorijama zavjere :D možda i postoji neka krtica - ali ova teorija je baš prenapuhana...i lani su ga oni extremni navijaci prozivali u Madridu, da je izdajnik, ovo ono, ali vecina fanova zna ko je i šta je Casillas.

Zasto nemoguce? Stoji uloga kapitena i vodje, ali niti je vise kapiten, niti vodja. Kroz istoriju, spanci su zarad licne sujete i cilja toliko duboko kopali, da su iskopali inkviziciju. Zasto bi danas mentalitet bio drugaciji.

Da me neko pogresno ne shvati, ne poredim gore nabrojano sa ovom situacijom. Iker ispred sebe ima isti problem kao prosle sezone. Dobrog golmana koji uziva povjerenje trenera i predsjednika. Januar se blizi, a naznaka za povratak u prvih 11 ni na mapi.

Eto suncice, nastavi sa Sherlochenjem :D
fixer

#26271 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

skenderija04 wrote:Zavrsena je tekma, manje vise sve je receno, ali izgleda da je u Madridu otvoreno novo poglavlje romana "Iker, prokleta krtica" Znam da nije Realova tema ali isto tako znam da ce @ Fixer proci da nas posjeti i da ce ga interesovati. Mozda na kraju i ima nesto u njegovoj prici o Casillasu.

- Dakle, klupko pocinje da se odmotava nakon presice Tate Martina po zavrsetku utakmice gdje je rekao" Kada smo dobili informaciju da Madrid namjerava postaviti Ramosa na sredinu terena odlucili smo da Messi i Neymar igraju otvoreno (uz aut linije) i stvaraju situacije "jedan na jedan" jer smo znali da ce na sredini terena biti guzva....." Od tog trenutka pocinje lov na krticu. Ta hajde da kazemo istraga je dovela do novinara Mediaset sporta Manu Carreña koji je mnogo prije utakmice tvitovao dva puta Prvi je glasio: "Bale ce biti starter na Camp Nou a Cristiano ce biti CR9 a ne CR7. Dakle ni Benzema ni Morata" Drugi Twit: " Drugo iznenadjenje bi moglo biti Ramos na sredini terena. Ni bek ni stoper..Oprez

- Naravno, uzrocnoposljedicne veze nas neminovno vode na istu adresu: Iker Casillas i Sara Carbonero. Manu Carreño je kao i Sara radnik Mediaset sporta i zna se da ima dobru relaciju sa Ikerom. Izasle su i slike sa vecere svih novinara mediaset sporta sa Ikerom ( necu da kacim sliku ali ako treba moze i to) Sad se svi pitaju kako je Manu Carreño dobio informaciju?

Ja sam diskutovao sa Fixerom oko Casillasa i njegove uloge, da li je krtica ili ne, jer je prosla epizoda bila obicna glupost oko ambijenta u svlacionici. Ovo je nesto sasvim drugo, otkucati sastav i taktiku nije mala zajebancija. Sjetimo se odlucujuceg klasika prije dvije godine (1-2) kada se saznao sastav Barcelone i da igra Tello. Tada je Guardiola vidio da je vrijeme da se kupi.
Oni koji ne vide u Ikeru krticu, nece ga vidjeti ni sad. Jasno je bilo od onog trenutka da Sara ima povlastene informacije, te da je boli q prvo za Real, a onda i za njenog decka. U svijetu novinara probijas se ekskluzivama, a Sara, ljepotica, kojoj sigurno smeta sto je smatraju samo licem, pokusava na sve nacine da izgradi karijeru. Glupi Iker.
Dr. Kuca

#26272 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

Zasto bi bio cilja otkrivat takticke zamisli da ekipa izgubi?
fixer

#26273 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:Zasto bi bio cilja otkrivat takticke zamisli da ekipa izgubi?
On to kaze njoj da bi dobio P. Ona iskoristava poziciju djevojke kako bi dobila informacije koje su joj zanimljive, a onda ih prenese dalje. Ono prije sto je pricala je svjesno znao i Iker da ce pricati. Vjerovatno je bilo, haj da kazemo sta je u svlacionici da otjeramo Jose-a na taj nacin.
Dr. Kuca

#26274 Re: FC Barcelona

Post by Dr. Kuca »

Cisto sumnjam. Da bi dobio P samo otvori novcanik :D . Nema mi logike nikakve.
fixer

#26275 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Dr. Kuca wrote:Cisto sumnjam. Da bi dobio P samo otvori novcanik :D . Nema mi logike nikakve.
On to doslovno shvatio. :D Oj s kim ja pricam. :-)
Post Reply