Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

kakotakonikako

#26251 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by kakotakonikako »

Dobar je komsija Suljo, bivsi Titin milicajac. Vise puta nagradjivan.

Kaze on meni maloprije - OVDJE SE PUCA GORE NEGO U UKRAJINI.

I jos rece njemu cestu izreku - SVE SE VRACA, SVE SE PLACA.

Ja ga samo blijedo gledam.

Dobar je komsija Suljo, bivsi Titin milicajac. Vise puta nagradjivan.

:bih:
dzolix

#26252 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

bitangeIprinceze wrote: 12/03/2022 07:43
dzolix wrote: 11/03/2022 23:52 Ne mogu pare zamjeniti nekoga ko je bitan u zivotu pogotovo dijete ili roditelja ali pare mogu olakshati i uljepsati zivot, znaci mogu i utjesiti.
Hahahaaaaa joj džo pa ti si pravi intelektukac. Pravo bi dobro došo putinu da te pošalje u Ukrajinu iz koje bi javili džo rahmetlija. I šta onda? Pa nasljednici bi ti dobili milione rublji i onda bi lagodnije živjeli, zivot bi bio ljepši. Nego spremaj se i kreni, nama javi da ti poželimo sretan put i još sretniji ostanak na zgarištu izgorenog tenka. S nogama na kupoli i glavom na gusjenicama.
E čuj opisa života kad imaš para, stvarno nisam znao :shock:
Evo nalazim se u Ukrajini na tajnoj lokaciji,,,trenutno sam u atomskom sklonistu, gledam kablovsku.

Image
Image
Image
preselio na ahiret

#26253 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by preselio na ahiret »

:lol:
treba fin bit
Pla va la la

#26254 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Pla va la la »

klix wrote: 12/03/2022 08:31 Najgore je kada sam sebe uvališ i onda trebaš živjeti s tim. Nije mala stvar osloboditi ubicu svog djeteta. Pa to je da se objeseiš od muke.
Muriz ne vjeruje da je Ljubo ubio Dženana palicom i to naglašava na svakom koraku.
preselio na ahiret

#26255 Re: Slučaj Dženan Memić

Pla va la la wrote: 12/03/2022 09:18
klix wrote: 12/03/2022 08:31 Najgore je kada sam sebe uvališ i onda trebaš živjeti s tim. Nije mala stvar osloboditi ubicu svog djeteta. Pa to je da se objeseiš od muke.
Muriz ne vjeruje da je Ljubo ubio Dženana palicom i to naglašava na svakom koraku.
sta ti mislis ko ga je ubio,da nije mutavi?vidis kako je sklon agresiji i cim pravi frku po sudu sve je u stanju uradit.
denden

#26256 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

MURIZ MEMIĆ: On meni što je rekao ja vjerujem u to. On je meni rekao kako je vidio da je određena osoba udarila Alisu Mutap. Dženana nije vidio jer je vjerovatno već ležao. Druga osoba je naslonjena na auto. Treća osoba je tu. Nije jedan ubica, trojica su bila tu. Alisa je organizator. Ona nema amneziju.
MURIZ MEMIĆ, VELIKI VJERNIK U BILOKACIJSKE MOCI MUAMERA BUDNJE I LJUDSKU STRANU SILOVATELJA, DILERA I UBICE U POKUSAJU, E.M.-a. BOLESNO.

Muriz Memić govori ti gore u avgustu 2017. godine, dakle, nakon što je saznao da ga je E.M. izlevatio višestruko, prvo oko priče da je vidio Muamera BUdnju da u Aleji šamara Alisu Mutap nad Dženanovim tijelom, drugo-oko priče da je to ponovio tužilaštvu, treće-oko priče da mu je tužilaštvo prijetilo (time što ga je upozorilo da je laganje od strane svjedoka krivično djelo). Dakle, avgust 2017. Već zna da mu je E.M. sve slagao, zna da je Budnjo bio u Njemačkoj.

A Muriz vjeruje sta mu Feraget kaze da vjeruje.
Pla va la la

#26257 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Pla va la la »

Ko god da je to učinio, nadam se da će uskoro biti iza rešetaka.
preselio na ahiret

#26258 Re: Slučaj Dženan Memić

Pla va la la wrote: 12/03/2022 09:30 Ko god da je to učinio, nadam se da će uskoro biti iza rešetaka.
:thumbup:
denden

#26259 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Muriz vjeruje da nije Ljubo, zato sto vjeruje da jeste Muamer Budnjo. Ali, Muriz se zajebao, nije Muamer Budnjo. Drugim rijecima, Muriz je u govnima u koja je sam uskocio, a savjetnici i mentori ga tu drze.

Jer, ako bi izasao odatle, onda bi oni bili u govnima.

Muriz trci u pogresnom pravcu, jer nema izbora. Ako stane i osvrne se nazad, pozeljece, kad vidi sta je uradio, da ga nema.

Zato ne smije stati.
bitangeIprinceze

#26260 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by bitangeIprinceze »

dzolix wrote: 12/03/2022 09:16
Evo nalazim se u Ukrajini na tajnoj lokaciji,,,trenutno sam u atomskom sklonistu, gledam kablovsku.
Kod tebe nema više slika iz aleje, sad samo tenkove forsiraš?! Mogući razlog?
Izađi pi*ko vani, prifati se puške i tenka. Šta postavljaš samo slike od kojih nema ništa, to smo davno naučili. :thumbup:
bitangeIprinceze

#26261 Re: Slučaj Dženan Memić

denden wrote: 12/03/2022 09:38 Muriz vjeruje da nije Ljubo, zato sto vjeruje da jeste Muamer Budnjo. Ali, Muriz se zajebao, nije Muamer Budnjo. Drugim rijecima, Muriz je u govnima u koja je sam uskocio, a savjetnici i mentori ga tu drze.
Nije ljubo - za sada je to bitno! Clio nikad nije bio T4 niti je T4 bio Clio. :wink:

u potpisu: stalni sudski vještak za saobraćaj - BiP :D
Nemojte sad još ševalKo zvati da on dodatno vještači :lol:
denden

#26262 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Ni clio ni T4 nisu Ljubina palica koju je opisala Vasvija (bez neprimjerenih konotacija, molim :D), te koja odgovara povredama Dzenanove i Alisine glave i Dzenanove nadlaktice.

Muriz je u svojoj paranoji htio zavjeru, htio mocnika, E.M. ga, radi nestalog snimka, kao pravog procitanog

tupana, nalozio na Budnju, Muriz Ljubu oslobadjao radi E.M.-ove ublehe o Budnji.

Sad Ljubo oslobodjen, a za Budnju, koji ni ne poznaje Alisu, se zna da je bio u Njemackoj.

Muriz, da bi sakrio u kakva se govna uvalio, ide do kraja, tone jos dublje.

Zato sto je ograniceni sirovi karakter koji nema petlje da se suoci sa sopstvenim greskama i preuzme odgovornost.

Plus sto bi na njegovo mjesto u govna upali savjetnici i mentori cim bi on izasao.

Bolest drustva, javnosti, pravosudja, medija, politike, ogleda se na odnosu prema ovom slucaju.

Mnogo smo bolesno drustvo.
bitangeIprinceze

#26263 Re: Slučaj Dženan Memić

Jel ovo komentar iz daliidinih usta? Članice UZP
denden

#26264 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

Po jednoj teoriji, Ljubo je počinilac, tj. ubica Dženana palicom. Po drugoj, koja je teorija zavjere Feraget-Memić, on nije počinilac, nego je potplaćen da na sebe nedužnog preuzme krivicu.

U oba slučaja je on ključ za rješenje. Ako je potplaćen, samo kaže ko, kad, gdje, kako i slučaj je riješen.

Svako ko ima gram mozga i pola unce časti i iskreno želi riješiti slučaj i saznati istinu bi pošao od Ljube Seferovića.

Međutim, Feraget i Memić to ne žele, čime daju za pravo svima onim koji govore da su prodali Dženana i da im nije u interesu rješenje slučaja, nego da što duže potraje, jer to trajanje donosi političke poene, mandate, novac, uticaj.
bitangeIprinceze

#26265 Re: Slučaj Dženan Memić

Ključ za rješenje problema je palica. :wink:
denden

#26266 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

bitangeIprinceze wrote: 12/03/2022 10:20 Ključ za rješenje problema je palica. :wink:
Razmisljas kao Ljubo. :D

Jednom si cak i napisao da nema razlike izmedju vas. ;)

Probleme koje ne rijesi palica, rijesi Muriz, Ljubo je rodjen pod srecnom zvijezdom.
denden

#26267 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

MURIZ MEMIĆ: On meni što je rekao ja vjerujem u to. On je meni rekao kako je vidio da je određena osoba udarila Alisu Mutap. Dženana nije vidio jer je vjerovatno već ležao. Druga osoba je naslonjena na auto. Treća osoba je tu. Nije jedan ubica, trojica su bila tu. Alisa je organizator. Ona nema amneziju.
Vjerujes li ti Murizu i E.M. -u da je Budnjo ubica ili vjerujes da namagarceni Muriz laprda, a nema pojma?
bitangeIprinceze

#26268 Re: Slučaj Dženan Memić

denden wrote: 12/03/2022 10:24
bitangeIprinceze wrote: 12/03/2022 10:20 Ključ za rješenje problema je palica. :wink:
Razmisljas kao Ljubo. :D

Jednom si cak i napisao da nema razlike izmedju vas. ;)

Probleme koje ne rijesi palica, rijesi Muriz, Ljubo je rodjen pod srecnom zvijezdom.
Nisam baš napisao da nema razlike izmedju nas ali sam nešto drugo napisao. Ipak će se sudstvo baviti palicom u ovom postupku, ludost s autima može se nastaviti na stazi u Nirnberingu.
denden

#26269 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

denden wrote: 12/03/2022 10:30
Vjerujes li ti Murizu i E.M. -u da je Budnjo ubica ili vjerujes da namagarceni Muriz laprda, a nema pojma?
MensurM

#26270 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by MensurM »

Ima li tog videa guranja Arijane?
bitangeIprinceze

#26271 Re: Slučaj Dženan Memić

Nema video, samo text :D
MensurM wrote: 19/06/2017 11:04 Da ne bi gušili temu "Crna hronika", lakše nam je ovdje pisati.

Kao što vjerovatno znate 8. februara prošle godine je Dženan Memić pronađen onesviješten u Aleji s ranom na glavi. Njegova djevojka je bila pored sva krvava, i sama povrijeđena. Nekoliko dana kasnije je on preminuo.

Slučaj se prvo vodio kao ubojstvo, a onda nakon mjesec-dva kao saobraćajna nesreća. Kasnije su pronađeni Romi koji su navodno udarili kombijem momka i pobjegli s lica mjesta. Porodica Memić ne vjeruje u tu priču, smatra da se pravi ubica krije, svakodnevno je u medijima i organizuje proteste.

Ovo je ono što znamo.

- Vještaci tvrde da je tijelo imalo sigurno kontakt s kombijem koji je oduzet Romima
- Žujo tvrdi da rane na glavi odgovaraju oštećenjima na autu
- Romi priznali da su ga pregazili pa povukli priznanje
- Snimke iz Aleje pokazuju kombi
- Snimke iz Aleje ne pokazuju navodne napadače
- Ima samo jednu povredu na glavi
- Budnjo, kojeg porodica sumnjiči za ubistvo, poslao pismo javnosti i naveo da je tražio razgovor s Memićima, a da oni tvrde da ga ne optužuju

I druga strana:

- Djevojka je dobila amneziju, što je mnogima sumnjivo i smatraju da krije ubice
- Prvo je bio osumnjičen njen bivši, ali je prošao poligraf
- Sad porodica vjeruje da je sin Alije Budnje ubica, a jedini dokaz je što je to jedan poznanik rekao novinaru Latiću
- Otac tvrdi da ima more dokaza i da zna ime ubice, ali nigdje ni dokaza ni ubice
- Nelogično je što mladić nije imao rane na nogama, a udario ga kombi.
- Nosio je pištolj pa se vjeruje da se plašio nekog
- Porodica ima svjedoka događaja koji se javio nakon godinu dana, zatim policiji rekao da se samo šalio i više ne želi svjedočiti.

Ako sam šta zaboravio, dodajte...
denden

#26272 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by denden »

MensurM wrote: 12/03/2022 11:46 Ima li tog videa guranja Arijane?
Ne bih se zacudio da se na kraju ispostavi da je Mutap prolazio pored nje, a ona njega gurnula.
YouAreMyDestiny

#26273 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

denden wrote: 12/03/2022 12:04
MensurM wrote: 12/03/2022 11:46 Ima li tog videa guranja Arijane?
Ne bih se zacudio da se na kraju ispostavi da je Mutap prolazio pored nje, a ona njega gurnula.
Pa kad seljak nešto smisli, to deset advokata ne može raspetljati.
dzolix

#26274 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

Svjedok Admir Mujanović, kazao je danas pred Sudom BiH da mu je Dženan Memić bio kao brat. On se prisjetio da ga je 8. februara oko 23 sata nazvao Muriz Memić i pitao ga da li može da dođe do njega jer je „Dženan imao sudar“.

Svjedok je ispričao da se odmah spremio i krenuo ka Memićevoj kući, ali da ga je on ubrzo ponovo nazvao kazavši da se ipak nađu na KUM-u na KCUS-u.

-Zatekao sam Arijanu Memić u hodniku, bilo je dosta ljudi. Muriz je izašao i rekao Dženan je teško povrijeđen. Izašla je i Alisa Mutap (Ramić), mama njena je gurala u kolicima. Došli su do Arijane i Alisa je rekla da su se vozali, da su bili na Vidikovcu. Kod Alise je bila umotana glava. Imala je bijeli džemper na kojem je bilo krvi i donji dio tijela joj je bio umotan u tamnu deku. Njena mama nije ništa govorila. Potom nam je prišao Zijad Mutap, Alisin otac i ona mu je rekla „Tata, zovi svoje ljude, neko nas je htio ubiti“. Na to se Zijad Mutap samo okrenuo i izašao. Sve se to dešavalo na KUM-u u hodniku. Alisa se tu zadržala pet do deset minuta, nije više. Ja sam u namjeri da pomognem Alisinoj mami koja je imala poteškoća s kolicima na izlazu, prišao i unio sam Alisu u automobil. Vidio sam da ima krvavu fleku na donjem dijelu noge s vanjske strane, jer joj je deka spala dok sam je unosio u automobil – ispričao je Mujanović danas pred Sudom BiH.

Dalje, ovaj svjedok je pojasnio da je u noći stradanja Dženana Memića, s njegovim ocem na KCUS-u ostao do ranih jutarnjih sati.

-Ostali smo do četiri sata ujutro, četiri sata i dvadeset minuta , kada se pojavio doktor Čeljo (Alija, op.a). Ušao sam s Murizom kod doktora u kancelariju. Doktor Čeljo je rekao da je povreda kod Dženana teška, a svjedok se prisjetio da je Muriz Memić spomenuo saobraćajnu nesreću, a da mu je doktor Čeljo rekao „ ko Vam je rekao da ga je auto udarilo, vidite to s Alisinom mamom“- rekao je Mujanović.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... _bu0-IR1Kb

Image

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da Alija Celjo nije otklonio dio lobanje od Dzenana i da mozak nije zbog toga osto nezasticen mozda ne bi doshlo do infekcije rane i mozga , sepse i na kraju smrti Dzenana sedam dana nakon operacije.

operacija uspjela pacijent umro.

Da je Alisa sakrila tu noc Dzenana u neko shiblje ,,sumu i da nije zaustavila policiju, da ga niko nije operiso niti diro mozda bi Dzenan ozdravio sam od sebe.
Last edited by dzolix on 12/03/2022 14:48, edited 2 times in total.
bitangeIprinceze

#26275 Re: Slučaj Dženan Memić

klix wrote: 12/03/2022 12:24
denden wrote: 12/03/2022 12:04

Pa kad seljak nešto smisli, to deset advokata ne može raspetljati.
Zar nije Ifet raspetljao sve sto je 10 seljaka zapetljalo?
Locked