The BEN10 wrote:Kako im je NS održala lekciju...
Demokratska fronta Željko Komšić
-
rajvosa1
#26251 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
mg
#26252 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Altsa wrote:izgubili su jos jednoganimus wrote:Razocarali su me totalno. Bili su neka nada, istina mala i skrivena ali su pokazali da su strankašuplje price. Od juce su izgubili jednog simpatizera. Nasa stranka pokazala kako se vodi politika.
+1
Samo su za i protiv, kmece, nista ne poduzimaju.
Usli u vlast, pa izlaze... ne znaju sta ce sa sobom... ko i sef im hudi.
- dustaban
#26253 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Danas je Nasa stranka jednim potezom preuzela glasacko tijelo DF-a !
Cestitke...
Cestitke...
- gospodja profiterka
#26254 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma nezapamćeno. I ne samo DF-a. Pali su i preostali glasači SDP-a. Sad će se morati otimati s Fahrom za njegove glasače. Celo selo šmrče belo.dustaban wrote:Danas je Nasa stranka jednim potezom preuzela glasacko tijelo DF-a !
Cestitke...
- mirzadelibasic
#26255 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Haj vidjet ćemo za godinu dana ko je kome preuzeo glasačko tijelo.
Ako im je NS preuzela glasačko tijelo, onda je i BPS
- gospodja profiterka
#26256 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dakle, još uvijek ne kontate...mirzadelibasic wrote:Haj vidjet ćemo za godinu dana ko je kome preuzeo glasačko tijelo.
- mirzadelibasic
#26257 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema se tu sta kontati, osim ako si ti bila ironična. Helem i ja sam jedan od glasača obje stranke, samo na različitim nivoima i objektivno gledajući NS na osnovu 3 ili 4 usvojena amandmana (uzimajući u obzir da se nisu promijenili ti ključni članovi zakona), ne može tako lako preuzeti nečije glasačko tijelo.gospodja profiterka wrote:Dakle, još uvijek ne kontate...mirzadelibasic wrote:Haj vidjet ćemo za godinu dana ko je kome preuzeo glasačko tijelo.
- gospodja profiterka
#26258 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Može lopatom. Lo-pa-tom.mirzadelibasic wrote:Nema se tu sta kontati, osim ako si ti bila ironična. Helem i ja sam jedan od glasača obje stranke, samo na različitim nivoima i objektivno gledajući NS na osnovu 3 ili 4 usvojena amandmana (uzimajući u obzir da se nisu promijenili ti ključni članovi zakona), ne može tako lako preuzeti nečije glasačko tijelo.gospodja profiterka wrote:Dakle, još uvijek ne kontate...mirzadelibasic wrote:Haj vidjet ćemo za godinu dana ko je kome preuzeo glasačko tijelo.
Ne zbog par amandmana, već zbog zrelog i odgovornog pristupa, jer nisu odustali od procedure, jer su učestvovali u procesu, jer su nešto učinili boljim, jer nervoznom i uplašenom narodu nisu prijetili raspadom sistema i nasiljem, jer su nešto što je bilo osrednje učinili dobrim, jer su cijelo vrijeme iskreno i otvoreno komunicirali s narodom, jer stoje iza svojih odluka, jer nisu jučer radili jedno a danas drugo, jer se nisu povezali s najgorim eksploatatorima proletarijata u BiH da "brane radnička prava", jer nisu pljuvali i vrijeđali ljude na tviteru, jer nisu prdili o "bošnjačkoj Syrizi", jer nisu nikome prijetili, jer su se potrudili, sjeli i napisali korisne amandmane, jer nas nisu stavili u anksiozni ler radi svojih interesa, sujete i fotelja... Hoćeš još?
- nikad_vise
#26259 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Boze sacuvaj.
Od samog osnivanja DF-a nisam bio negativno raspolozen ni prema DF ni prema Komsicu.Komsic je onak na prvi pogled posten lik ali nedovoljno politicki inteligentan i nekako sam mu tu neinteligenciju sam od sebe skrivao iza njegove "dobrote" i patriotizma.Smetalo mi je kad vidim da ga ljudi pljuju i prozivaju,mislio sam da DF svakako zasluzuje sansu i da vidimo sta ce i kako ce dalje.Kada su izasli iz vlasti i to sam nekako razumio,jbga nisu bili ravnopravan partner pa hajd..ali ovo sad lizanje sa Bajramovicem je za povratit.Nekako mi je najace pitanje sa ove teme sta je Komsic doista uradio da stanje bude bolje?Cijeli ovaj cirkus koji se sad desava su iskoristili kao marketinski trik i za samoreklamu.
Nezrelo,avanturisticki,populisticki..aman jarabbi.
Bit ce da je @HM na kraju u pravu.SDA je i sa svom pljackaskom prosloscu,losim vođenjem drzave i kakvih sve aferima ozbiljna stranka za neke koji se nazivaju strankom.Ljudi ce jos na kraju ispasti ozbiljna,odgovorna,i drzavnicka stranka..
Jos im evo Gratz drzi lekciju..
Od samog osnivanja DF-a nisam bio negativno raspolozen ni prema DF ni prema Komsicu.Komsic je onak na prvi pogled posten lik ali nedovoljno politicki inteligentan i nekako sam mu tu neinteligenciju sam od sebe skrivao iza njegove "dobrote" i patriotizma.Smetalo mi je kad vidim da ga ljudi pljuju i prozivaju,mislio sam da DF svakako zasluzuje sansu i da vidimo sta ce i kako ce dalje.Kada su izasli iz vlasti i to sam nekako razumio,jbga nisu bili ravnopravan partner pa hajd..ali ovo sad lizanje sa Bajramovicem je za povratit.Nekako mi je najace pitanje sa ove teme sta je Komsic doista uradio da stanje bude bolje?Cijeli ovaj cirkus koji se sad desava su iskoristili kao marketinski trik i za samoreklamu.
Nezrelo,avanturisticki,populisticki..aman jarabbi.
Bit ce da je @HM na kraju u pravu.SDA je i sa svom pljackaskom prosloscu,losim vođenjem drzave i kakvih sve aferima ozbiljna stranka za neke koji se nazivaju strankom.Ljudi ce jos na kraju ispasti ozbiljna,odgovorna,i drzavnicka stranka..
Jos im evo Gratz drzi lekciju..
-
vade_mecum
#26260 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
za 4 godine nece se niko sjecati ni amandmana ni zakona o radudustaban wrote:Danas je Nasa stranka jednim potezom preuzela glasacko tijelo DF-a !
Cestitke...
- gospodja profiterka
#26261 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li to plan? Zaboraviće ljudi? Vrh.vade_mecum wrote:za 4 godine nece se niko sjecati ni amandmana ni zakona o radudustaban wrote:Danas je Nasa stranka jednim potezom preuzela glasacko tijelo DF-a !
Cestitke...
-
vade_mecum
#26262 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nije plan vec je iskustvo pokazalo da je nas narod kao zlatna ribica kada je u pitanju realizacija predizbornih obecanja. zivi bili pa vidjeli #100000RadnihMjestagospodja profiterka wrote:Je li to plan? Zaboraviće ljudi? Vrh.vade_mecum wrote:za 4 godine nece se niko sjecati ni amandmana ni zakona o radudustaban wrote:Danas je Nasa stranka jednim potezom preuzela glasacko tijelo DF-a !
Cestitke...
- gospodja profiterka
#26263 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo neće zaboraviti, imate moju riječ. 
- gospodja profiterka
#26264 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lažu dušmani.Anabella wrote:gospodja profiterka wrote:Ovo neće zaboraviti, imate moju riječ.
Necemo zaboraviti da na jednoj strani DF-ovci pljuju po SDA, na drugoj strani uz pomoc SDA imenuju svog direktora u ZZO KS i tako zatvaraju krug sa ministarstvom zdravstva KS, ZZO KS i KCUS..
-
The BEN10
#26265 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim!? Pa nije valjda Safeta Borovac DF kadar?Anabella wrote:Necemo zaboraviti da na jednoj strani DF-ovci pljuju po SDA, na drugoj strani uz pomoc SDA imenuju svog direktora u ZZO KS i tako zatvaraju krug sa ministarstvom zdravstva KS, ZZO KS i KCUS..gospodja profiterka wrote:Ovo neće zaboraviti, imate moju riječ.
- MuaDib
#26266 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Molim dokaze za ove tvrdnje. Ponavljam dokaze.Anabella wrote:
Naravno da jeste, bila je dvojba izmedju nje i Mustafe Cuplova, Safeta je inace rodica od Musica (SDP)
P.S. Lutko iz centrale, stil vas odaje
- nikad_vise
#26267 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
De nek neko da sta za smirenje Suljagicu 
- gospodja profiterka
#26268 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nikad_vise wrote:De nek neko da sta za smirenje Suljagicu

- General War
#26269 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
...I Sta...izgleda glavni problem loseg stanja u ekonomiji, ljudskim pravima sveobuhvatnoj krizi u zemlji ...je bio ZOR i budjetlije na njemu pa tolika nekakva skoro pa euforija? 
- MuaDib
#26270 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne mislim ulaziti u raspravu, brzo će se demantovati ovo tvoje rekla kazala. Pogrešno si informisana ili proizvoljno izvodiš zaključke o trenutnom stanju u zdravstvenom sistemu unutar KS.Anabella wrote:Koje dokaze hoces, provjeri sa bilo kim u Sarajevu kome je pripao zavod, pripao je DF-u i to znam iz prve ruke, i poznajem i prilike u zavodu, smjenjen je direktor iz SDA i imenovan DF-ov covjek, DF pored ovoga ima i vecinu u novom Upravnom odboru ( dio dogovora) i pored ovoga dobili su i Dom Zdravlja KS, Apoteke KS gdje je danas imenovan novi Upravni odbor...sve uz pomoc SDAMuaDib wrote:Molim dokaze za ove tvrdnje. Ponavljam dokaze.Anabella wrote:
Naravno da jeste, bila je dvojba izmedju nje i Mustafe Cuplova, Safeta je inace rodica od Musica (SDP)
P.S. Lutko iz centrale, stil vas odaje
-
de balzac
#26271 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Suljagić je manijak. Valjda je i Peđi i Dennisu konačno jasno.
-
rajvosa1
#26272 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
de balzac wrote:Suljagić je manijak. Valjda je i Peđi i Dennisu konačno jasno.
- nikad_vise
#26273 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zalosno brate.Dr. Emir Suljagić @suljagic2014 6m6 minutes ago
Radni naslov današnje sjednice Parlamenta FBiH: Kad papci marširaju...
Mislio sam da je ovaj covjek malo ozbiljniji.
Ja sta vam radi NS,ovoliko nemoc,dreka,kuknjava,frustracije.
Ljudi ne vade
- don vito
#26274 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
rajvosa1 wrote:
de balzac wrote:Suljagić je manijak. Valjda je i Peđi i Dennisu konačno jasno.

- It_is_a_Leclerc
#26275 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sramno ponašanje zamjenika ministra odbrane BiH, Emira Suljagića na društvenim mrežama. Čovjek je išao od vrijeđanja ljudi po imenu i prezimenu, do nadjevanja nadimaka i prizivanja linča. Ja zaista ne znam šta rade zamjenici ministra, ali on je čitav dan pljuvao po Našoj stranci. Totalno jezivo.
Znate li koliko je DF danas ponudio amandmana ? Nijedan.
Znate li koliko je DF danas ponudio amandmana ? Nijedan.