alchak.ba wrote:imena kolega, imenaSonja_k wrote:Sta sam ja procitala nemam pojma,mute mi se slova... ima onih odvratnih pa eto njih.alchak.ba wrote:jest aha.....
koju sexualnu mastariju necete nikad ispuniti?
necu da imenujem.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
alchak.ba wrote:imena kolega, imenaSonja_k wrote:Sta sam ja procitala nemam pojma,mute mi se slova... ima onih odvratnih pa eto njih.alchak.ba wrote:jest aha.....
koju sexualnu mastariju necete nikad ispuniti?
ne znam..ovaj je imao naocale..alchak.ba wrote:i to sve a putu ka arabesci.
cisto da znas, onaj crni frajer je u arabesci pricao koja kupuje kondome
ne (osim u ekstremnim slucajevima: silovanje, zivotna opasnost .. a i tad je upitno)alchak.ba wrote:da li bi ikad abortirali?
Neka hvala..samo nek izmjeste svoje izlucevine iz mog stana i NOVI KREVET nek mi kupe.Mr. Brightside wrote:a što im se ne bi pridružila?Sonja_k wrote: ako je u mom stanu,zamolila bi ih da napuste poziciju...I da mi nabave novi krevet,ako ne nabave,taj problem bi vec rjesavala na drugi nacin.![]()
![]()
cesto je isao u wc.....i_ja_na_forumu wrote:ne znam..ovaj je imao naocale..alchak.ba wrote:i to sve a putu ka arabesci.
cisto da znas, onaj crni frajer je u arabesci pricao koja kupuje kondomei briga me sto je pricao, da se ima s necim "baviti" nebi mu bilo do price
aha dobit ćešSonja_k wrote:Neka hvala..samo nek izmjeste svoje izlucevine iz mog stana i NOVI KREVET nek mi kupe.Mr. Brightside wrote:a što im se ne bi pridružila?Sonja_k wrote: ako je u mom stanu,zamolila bi ih da napuste poziciju...I da mi nabave novi krevet,ako ne nabave,taj problem bi vec rjesavala na drugi nacin.![]()
![]()
Aha,evo sad me napomenu trojka...NE,NE I NEalchak.ba wrote:to nije odgovor
jel bilo tesko?Sonja_k wrote:Aha,evo sad me napomenu trojka...NE,NE I NEalchak.ba wrote:to nije odgovor
NEalchak.ba wrote:jel bilo tesko?Sonja_k wrote:Aha,evo sad me napomenu trojka...NE,NE I NEalchak.ba wrote:to nije odgovor
meni ne smeta i ja nekad zaboravim skinuti carapice,zaboravi se.alchak.ba wrote:zasto vam smeta ako ne skinemo sat i carape za vrijeme sexa?
sta fali?
Sonja_k wrote:meni ne smeta i ja nekad zaboravim skinuti carapice,zaboravi se.alchak.ba wrote:zasto vam smeta ako ne skinemo sat i carape za vrijeme sexa?
sta fali?
Ne smrde,inace mi ne smrde,tako da...alchak.ba wrote:Da li vam smrde carapice koje ne skinete za vrijeme sexa?
OK,mozes li mi ikako oprostiti molim te?alchak.ba wrote:sonja_k, zamolio bih te kao uvazenu disktanticu i odraslu damu da ne ismijavas moja pitanja. Naime, nisam se sexao s tobom dok si imala carapice na sebi i ne znam da li smrde.
off si topic. Imas temu za postavljanje pitanja muskarcimaSonja_k wrote:OK,mozes li mi ikako oprostiti molim te?alchak.ba wrote:sonja_k, zamolio bih te kao uvazenu disktanticu i odraslu damu da ne ismijavas moja pitanja. Naime, nisam se sexao s tobom dok si imala carapice na sebi i ne znam da li smrde.
popila vijagruNenjiA wrote:Šta biste radile da jedan dan imate penis?
ocekivano.off si topic. Imas temu za postavljanje pitanja muskarcima
Daaaaalchak.ba wrote:da li se samozadovoljavate?
alchak.ba wrote:da li se samozadovoljavate?