BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kamen spoticanja

#2626 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kamen spoticanja »

BHF_Manijak wrote:Daj ba gdje su sad Zenicani, jel iko bio na stadionu u posljednjih dan-dva, kakvo je stanje, rastel ta trava majka ga ubila?! :mrgreen:
RASTE SVE VECI SLOJ ZEMLJE ALI OD TRAVE NEMA NISTA,UPRAVO SAM DANAS GLEDO MALO JER ZIVIM U ZGRADI KOJA GLEDA NA STADIO.SRAMOTA
denimb

#2627 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Rotring *.* wrote:Imam prijatelja u Belgiji, i pričamo mi o utakmici BiH - Portugal, kažem ja njemu da me brine kiša, može bit da padne (prognoze znaju nekad pogriješit, pa im više ne vjerujem), a on meni kaže pa što se brinemo, samo uključimo podzemno termičko zagrijavanje travnate podgloge :lol:
nisam znao il' da se puknem smijati, il' počet' plakat' :?
:lol:

Kakve to veze ima s travom, mene vise brine ta kisa zbog onog pucanja prijenosa kao protiv Luxa kada je 15-20 minuta bilo "Velida trese struja" :lol:
Rotring *.*

#2628 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

denimb wrote:
Rotring *.* wrote:Imam prijatelja u Belgiji, i pričamo mi o utakmici BiH - Portugal, kažem ja njemu da me brine kiša, može bit da padne (prognoze znaju nekad pogriješit, pa im više ne vjerujem), a on meni kaže pa što se brinemo, samo uključimo podzemno termičko zagrijavanje travnate podgloge :lol:
nisam znao il' da se puknem smijati, il' počet' plakat' :?

Kakve to veze ima s travom, mene vise brine ta kisa zbog onog pucanja prijenosa kao protiv Luxa kada je 15-20 minuta bilo "Velida trese struja" :lol:
Samo da blata ne bude :D :D

chsk

#2629 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by chsk »

Evo vam svježa slika :D

Image
gulanfer_

#2630 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by gulanfer_ »

Dobro je rodilo... Ko blitva! :D :D
Oi

#2631 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Oi »

trava dobra, linije izvucene :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2632 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Oi wrote:trava dobra, linije izvucene :D
Drogom protiv fudbala :lol:

Ma samo da kisa ne padne..ups..pada vec... :mrgreen: :run:
Rob_Atl

#2633 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rob_Atl »

Ma ovo je kod gola, gdje golman stoji, tu nece biti problema :D
just principe

#2634 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by just principe »

hajde pustite se terena i crnjaka, ajmo pozitivne stvari

U petak akobogda ocekujem golove od

i/ili

brate treba se samo bacati na 25, 30 metara od gola jer to je MAT ili ZICER pozicija za nase igrace........

Ako bude prilika iz slobodnjaka zabijamo 100%

Salihovic, Pjanic i Misimovic ---- imamo 3 najbolja izvodjaca slobodnjaka u evropi
Sasvim_Obican

#2635 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Bilo bi idealno da Lulić upiše prvijenac protiv Firauna, a da drugi zabije Vedad Ibišević :) Al što se mene tiče, ako će Begović i Mravac zabiti, svejedno je. Samo nek zabiju :D Ili što bi rekli Cazinjani : "Jel branio Džeko ?! Jel Ćiro dao gol ?" :lol: :lol:

BHF_Manijak

#2636 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHF_Manijak »

chsk wrote:Evo vam svježa slika :D

Image
Brate ovo ako je fakat slika sa stadiona, onda mogu reci da imam u komsiluku terena u boljem izdanju, a rijec je o zelenim povrsinama ispred zgrada gdje djeca lopte igraju, ovo je fakat sramota ba da nemamo normalne povrsine na stadionu u BiH, pa ko na najobicnijoj zapustenoj ledini! :(
cyprus

#2637 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by cyprus »

BHF_Manijak wrote:

Image
Brate ovo ako je fakat slika sa stadiona, onda mogu reci da imam u komsiluku terena u boljem izdanju, a rijec je o zelenim povrsinama ispred zgrada gdje djeca lopte igraju, ovo je fakat sramota ba da nemamo normalne povrsine na stadionu u BiH, pa ko na najobicnijoj zapustenoj ledini! :(
Ma ovo jednostavno mora bit zajebancija :oops:
moa

#2638 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by moa »

Image
na boljim smo mi igrali kao djeca. ovo mora da je neka posalica.
ova trava isto neka vrsta kaktusa, koja samostalno raste.. ovo je sega ljudi.
bruce lee

#2639 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bruce lee »

moa wrote:

Image
na boljim smo mi igrali kao djeca. ovo mora da je neka posalica.
ova trava isto neka vrsta kaktusa, koja samostalno raste.. ovo je sega ljudi.
jest da se vide otisci krampona, al mora da je zaHebancija.. pretpostavljam da trava na BP nije bas u savrsenom stanju, al ako je stvarno ovakva, e onda smo fakat crna rupa :-) :run:
Chuckie

#2640 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Chuckie »

De ne serite, trava odlična, još hopu napravit i sa Ronaldom klikera razbacit ! :lol:
alenthekiller

#2641 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by alenthekiller »

Kisa i pale da zaigraju hahah :D
zlajapravaraja

#2642 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajapravaraja »

just principe wrote:
brate treba se samo bacati na 25, 30 metara od gola jer to je MAT ili ZICER pozicija za nase igrace........

Ako bude prilika iz slobodnjaka zabijamo 100%

Salihovic, Pjanic i Misimovic ---- imamo 3 najbolja izvodjaca slobodnjaka u evropi

Nisi ni svjestan koliko si u pravu :dance:

Ako teren bude ono bas los za kombinovanje, mogao bi ovo postati "free kick shootout" izmedju Ronalda na jednoj, i ove trojice na drugoj strani, s tim da mi imamo barem duplo boljeg golmana, i uvijek imamo nekoga kome je slobodnjak unutar 30 metara sa bilo koje strane haman pa zicer.

Dzeko i Vedo ce fakat morati malo odglumiti u Zenici, "prileci" tu i tamo :mrgreen: - a mozda sudija bude naklonjen upravo nama (hebo vas vise sudija) :-)
mikogoago

#2643 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

Evo malo o nasem golmanu:
Begović za "Sentinel": Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale

Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale, priča Asmir
Autor M. T. | Objavljeno 08.11.2011. u 06:08
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija

Dnevni list "Sentinel" iz Staffordshirea u svom je revijalnom vikend izdanju prije nekoliko dana (http://www.thisisstaffordshire.co.uk/As ... story.html) objavio zanimljiv intervju s golmanom Stouka i naše reprezentacije Asmirom Begovićem i njegovom suprugom Nikol (Nicolle) u kojem je svojim čitaocima ponudio malo drugačiju sliku zvijezde engleskog premijerligaša.

Asmir je, između ostalog, govorio i o svom djetinjstvu i putu koji je kao dječak prošao kroz bijeli svijet. Begoviću su bile samo četiri godine kada je s roditeljima i braćom Denisom i Anelom iz Trebinja izbjegao u Njemačku, a potom u Edmonton u Kanadi.

- Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale u glavi, a koje nisam mogao nigdje smjestiti. Okolnosti su prisilile moje roditelje da odu odmah na početku rata. Situacija je bila užasna, ko zna šta bi se desilo da smo ostali - priča Begović.

Asmiru je sport bio u krvi. Otac, po kojem je i dobio ime, bio je golman Leotara, a bilo je pitanje kada će i njegov sin krenuti istim stopama. Nakon što je branio u Kanadi, Begović je postao jedan do najboljih golmana engleske lige i čuvar mreže svoje domovine. Novinarka "Sentinela" željela je znati kako se Asmir priprema za utakmice.

- Nisam podložan sujevjerju, jer, ako nešto krene po zlu, ispada da je za to krivo ono. Nastojim se psihički pripremiti za utakmicu - rekao je Begović, dok je Nikol, koja je rođena u Tenesiju (SAD), otkrila sitnice o kojima se naš golman brine uoči utakmica:

- Kada sam i ja kod kuće, uvijek noć pred meč spava u odvojenoj prostoriji, jer želi biti siguran da mu ništa ne poremeti san. I za večeru uvijek mora imati tjesteninu.

Spasio je iz masovne tuče

Priča koju je ispričala Nikol o tome kako je upoznala Asmira kao da je dio nekog filma.

- Bila sam s prijateljicama u jednom pabu u kojem je izbila masovna tuča, a Asmir me izbavio iz nevolje. Možda se nikada ne bismo našli da nije bilo tog incidenta. Po akcentu sam zaključila da je iz Kanade i bilo mi je zanimljivo što sam upoznala nekog drugačijeg - rekla je Nikol.
stric

#2644 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by stric »

a da zovnemo Seve da nam zapjeva

Raste trava zelena, zelena, zelena....

možda i nama bude sretna kao i kockastim

strc :bih:
Rotring *.*

#2645 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

mikogoago wrote:Evo malo o nasem golmanu:
Begović za "Sentinel": Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale

Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale, priča Asmir
Autor M. T. | Objavljeno 08.11.2011. u 06:08
Verzija za štampu Samo tekst Decrease font Enlarge font
Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija Asmir i supruga Nikol: Sretni par u žiži interesa medija

Dnevni list "Sentinel" iz Staffordshirea u svom je revijalnom vikend izdanju prije nekoliko dana (http://www.thisisstaffordshire.co.uk/As ... story.html) objavio zanimljiv intervju s golmanom Stouka i naše reprezentacije Asmirom Begovićem i njegovom suprugom Nikol (Nicolle) u kojem je svojim čitaocima ponudio malo drugačiju sliku zvijezde engleskog premijerligaša.

Asmir je, između ostalog, govorio i o svom djetinjstvu i putu koji je kao dječak prošao kroz bijeli svijet. Begoviću su bile samo četiri godine kada je s roditeljima i braćom Denisom i Anelom iz Trebinja izbjegao u Njemačku, a potom u Edmonton u Kanadi.

- Nisam imao nikakvih sjećanja o Bosni, samo slike koje su mi se povremeno ukazivale u glavi, a koje nisam mogao nigdje smjestiti. Okolnosti su prisilile moje roditelje da odu odmah na početku rata. Situacija je bila užasna, ko zna šta bi se desilo da smo ostali - priča Begović.

Asmiru je sport bio u krvi. Otac, po kojem je i dobio ime, bio je golman Leotara, a bilo je pitanje kada će i njegov sin krenuti istim stopama. Nakon što je branio u Kanadi, Begović je postao jedan do najboljih golmana engleske lige i čuvar mreže svoje domovine. Novinarka "Sentinela" željela je znati kako se Asmir priprema za utakmice.

- Nisam podložan sujevjerju, jer, ako nešto krene po zlu, ispada da je za to krivo ono. Nastojim se psihički pripremiti za utakmicu - rekao je Begović, dok je Nikol, koja je rođena u Tenesiju (SAD), otkrila sitnice o kojima se naš golman brine uoči utakmica:

- Kada sam i ja kod kuće, uvijek noć pred meč spava u odvojenoj prostoriji, jer želi biti siguran da mu ništa ne poremeti san. I za večeru uvijek mora imati tjesteninu.

Spasio je iz masovne tuče

Priča koju je ispričala Nikol o tome kako je upoznala Asmira kao da je dio nekog filma.

- Bila sam s prijateljicama u jednom pabu u kojem je izbila masovna tuča, a Asmir me izbavio iz nevolje. Možda se nikada ne bismo našli da nije bilo tog incidenta. Po akcentu sam zaključila da je iz Kanade i bilo mi je zanimljivo što sam upoznala nekog drugačijeg - rekla je Nikol.
Fin članak :thumbup:
Dobro mu je ovo Bgm što spava u odvojenoj prostoriji :lol:
denimb

#2646 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Spremni na zastrašivanja i pljuvanja u Sarajevu i Zenici

Selekcija Portugala nastavlja pripreme pred sutrašnji dolazak u našu zemlju. Kako jutros pišu portugalski mediji, zabrinuti su za atmosefru koja će ih dočekati u Bosni i Hercegovini.

Osim što očekuju tešku utakmicu protiv izabranika Safeta Sušića, piše potugalski list Abola, Nogometni savez Portugala zabrinut je i zbog atmosfere koju će naći na sarajevskom aerodromu i oko hotela u Zenici.

Osim reprezentativaca i tehničkog osoblja, sutra u Sarajevo dolaze i Hélio Loureiro i Nuno Amorim čiji će zadatak biti osiguravanje reprezentacije.

Kako piše Abola, Portugalci će igrati na Bilinom Polju, stadionu koji je i prije dvije godine bio u lošem stanju, tako da ne očekuju mnogo bolje ni ovaj put. Prošle godine su, tvrdi ovaj list, bili zastrašivani, napadani pa i pljuvani zbog čega su morali na tuširanje.
Da nije zalosno, bilo bi smjesno...
ReD aka Socijalista

#2647 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Image
Daj nemoj zajebavati :x
Rotring *.*

#2648 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

ReD aka Socijalista wrote:

Image
Zajebancija je ovo sigurno :D
valjda, nadam se, mora bit zajebancija :lol:
ReD aka Socijalista

#2649 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ReD aka Socijalista »

Rotring *.* wrote:
ReD aka Socijalista wrote:

Image
Zajebancija je ovo sigurno :D
valjda, nadam se, mora bit zajebancija :lol:
Ovako moja basta ne izgleda :shock:
Infaze Studio

#2650 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Infaze Studio »

Ne znam da li sam to samo ja, ali da li su nasi reprezentativci i selektor ikad prije izgledali samouvjerenije i opustenije pred vaznu utakmicu? Izjave do sada vidjene, naprosto opustaju pred ovu vaznu utakmicu. Iako pokusavam da neuzrujan odgledam utakmicu u Zenici, s time sto ne bi previse ocekivao od nase reprezentacije i samim time izbjegao veliko razocaranje u slucaju da ne postignemo pozitivan rezultat, to se cini sve vise nemoguce, jer izrazi lica Safeta i igraca jednostavno te tjeraju da ocekujes vrlo pozitivan rezultat. Jel' to dobro ili opasno po zdravlje, cuce se. :D
I...da li je Zahirovic, inace po meni jedan od najobrazovanijih/najkulturnijih nasih igraca, ikada jos dao izjavu bez fraze "ostavicemo srce na terenu"?? :-D :-D
Vrlo simpatican i inteligentan momak.
Locked