ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivomprobao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista
Offline Acc! Nadam se da ce ti pomoci
Moderator: Benq
ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivomprobao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista
Ja ne znam odakle vama pravo da kritikujete ČITAVU igru na osnovu 1min. prikazanog gameplay-a?Decerto wrote:Upravo.Usrase zestoko.Od onakovog horora,u kojima sam uzivao totalno,igrati u mraku sa slusalicama..strasno.A ovaj treci dio baca na crysis u 3rd person lol...arnes_king wrote:Covjece pa sta to uradise od onako dobrog Dead Space i Dead Space 2 :O
Meni se uopste vise ne cini kao ista igra, koja te isprepada itd nego ovo obicna neka akcija :/
hvala, ali meni treba rockstar games social club a ne games for windows live, ili sam ja nesto pobrko?RedJohn wrote:ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivomprobao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista
Ah :/ eto vidiš nisam pogledao po Google ^^ Kažu da neće koristiti GFWL! Nisam je ni kupio niti skinuo da bih znao u cemu je problem,nego sam mislio da ce i ova igra ići preko GFWL ,ali eto odustali suninja želve2 wrote:hvala, ali meni treba rockstar games social club a ne games for windows live, ili sam ja nesto pobrko?RedJohn wrote:ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivomprobao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista
Pa daj da je prekucamotrafa wrote:Dishonored? niko nista?
dr.gog wrote:Pa daj da je prekucamotrafa wrote:Dishonored? niko nista?
..ili pomalo da zadamo pa ovdje da se napiše
?
opet zapinje na loading screenu, rgsc se uopce ne pokrece, imam black box i retail verziju igre, probo sam sa novim patchom, nece pa neceRootboi wrote:koga je zezo MP3 kad pokrene igru nek updateuje na ovaj novi 1.0.22 kako li već potom zatvori igricu,skine novi crack,metne u program filese i pokrene igricu sa maxpayne3.exe,ideš u offline mode i sad nema zezanja kod loading screena
ali moraš imati napravljen RSC profile već i samo ga registruje i to je to,ne ide online k'o prije
Quaresma wrote:cekam farcry, hitman, razocarao sam se kad sam cuo da je bioshock odgodjen za narednu godinu, ocekivao sam vise i od MoHWF, posto su kruzile price da ce biti na rangu battlefielda, tj vozila, velike mape i sl, al sva sreca pa ima Arma 3, koja odlicno izgleda, te su mape ogromne, zasad sam odustao od igranja Battlefield 3( back to good old Bc2) sigurno sve do izlaska armored fury dlc.a, ako me ni tad ne uspiju privuci, onda sigurno odustajem od igranja bf3, nesto mi je krivo sto sam kupio ovaj bf3, mislio sam podrzati dice, ali ovo sto su uradili od bf3. nikako mi se ne svidja, polazem velike nade u bc3, da se vrate battlefield korijenima
arnes_king wrote:Ova Watch Dogs nije normalno kako dobro igra izgleda![]()
![]()
Jos su radili likovi koji su bili zaduzeni za Thief i Deus Ex.Decerto wrote:dr.gog wrote:Pa daj da je prekucamotrafa wrote:Dishonored? niko nista?
..ili pomalo da zadamo pa ovdje da se napiše
?
![]()
![]()
BETHESDA SOFTWORKS (TES) i Arkane studios (Arx Fatalis),dvije igre koje sam preigrao countless times,rade zajedno
![]()
![]()
ovo je A MUST !
Koji je samo bio shitstorm oko Hitman-a prije nekoliko mjeseci, al eto izgleda da ce biti kao Blood Money.Rootboi wrote:
Bosnian Dragon wrote:chapter 6 u max payne 3, samo mi zaledi igra i izadje, neko sa slicnim problemom, desi se u onom dijelu kad ulazi u sobu sa serverima
rijesio, trebalo samo staviti compatibility mode windows 7House wrote:Bosnian Dragon wrote:chapter 6 u max payne 3, samo mi zaledi igra i izadje, neko sa slicnim problemom, desi se u onom dijelu kad ulazi u sobu sa serverima
Izašao je patch reloadedprobaj s tim