Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

RedJohn

#2626 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RedJohn »

ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivom :D probao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista

Offline Acc! Nadam se da ce ti pomoci :wink:
Walter76

#2627 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Walter76 »

Decerto wrote:
arnes_king wrote:Covjece pa sta to uradise od onako dobrog Dead Space i Dead Space 2 :O

Meni se uopste vise ne cini kao ista igra, koja te isprepada itd nego ovo obicna neka akcija :/
Upravo.Usrase zestoko.Od onakovog horora,u kojima sam uzivao totalno,igrati u mraku sa slusalicama..strasno.A ovaj treci dio baca na crysis u 3rd person lol...
Ja ne znam odakle vama pravo da kritikujete ČITAVU igru na osnovu 1min. prikazanog gameplay-a? :run:

Ili to ima negdje čitav wakltrough pa vi znate da neće biti tih "horror" scenarija tipa uski i zatvoreni tuneli i prolazi klasični za ds serijal! Mislim da se tu debelo varate, jer dead space je bio i ostao survival horror! ;-)
ninja želve2

#2628 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ninja želve2 »

RedJohn wrote:
ninja želve2 wrote:ipak ces sacekati sa tom pivom :D probao sam to sve, tipkao home ko lud ali nista, ne iskace mi uopce social club prozor, imam profiles folder u documents, rockstar games, ali nista

hvala, ali meni treba rockstar games social club a ne games for windows live, ili sam ja nesto pobrko?
visocicaguy

#2629 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by visocicaguy »

UT 99 :D
BiH vs Rumunija, Clanbase Eurocup 2002... moja perspektiva :bih:

RedJohn

#2630 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RedJohn »

ninja želve2 wrote:
RedJohn wrote:

hvala, ali meni treba rockstar games social club a ne games for windows live, ili sam ja nesto pobrko?
Ah :/ eto vidiš nisam pogledao po Google ^^ Kažu da neće koristiti GFWL! Nisam je ni kupio niti skinuo da bih znao u cemu je problem,nego sam mislio da ce i ova igra ići preko GFWL ,ali eto odustali su :) Eto izvinjavam se :)
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#2631 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dr.gog »

trafa wrote:Dishonored? niko nista?
Pa daj da je prekucamo :D ..ili pomalo da zadamo pa ovdje da se napiše :D ?
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#2632 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

dr.gog wrote:
:shock: :shock: :shock: BETHESDA SOFTWORKS (TES) i Arkane studios (Arx Fatalis),dvije igre koje sam preigrao countless times,rade zajedno :shock: :shock: :shock: ovo je A MUST ! :lol:
neo7

#2633 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by neo7 »

Kada izlazi ova igra ?
Rootboi

#2635 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Rootboi »

koga je zezo MP3 kad pokrene igru nek updateuje na ovaj novi 1.0.22 kako li već potom zatvori igricu,skine novi crack,metne u program filese i pokrene igricu sa maxpayne3.exe,ideš u offline mode i sad nema zezanja kod loading screena :thumbup:
ali moraš imati napravljen RSC profile već i samo ga registruje i to je to,ne ide online k'o prije
:)
arnes_king

#2636 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ova Watch Dogs nije normalno kako dobro igra izgleda :o :o :-)
Quaresma

#2637 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

cekam farcry, hitman, razocarao sam se kad sam cuo da je bioshock odgodjen za narednu godinu, ocekivao sam vise i od MoHWF, posto su kruzile price da ce biti na rangu battlefielda, tj vozila, velike mape i sl, al sva sreca pa ima Arma 3, koja odlicno izgleda, te su mape ogromne, zasad sam odustao od igranja Battlefield 3( back to good old Bc2) sigurno sve do izlaska armored fury dlc.a, ako me ni tad ne uspiju privuci, onda sigurno odustajem od igranja bf3, nesto mi je krivo sto sam kupio ovaj bf3, mislio sam podrzati dice, ali ovo sto su uradili od bf3. nikako mi se ne svidja, polazem velike nade u bc3, da se vrate battlefield korijenima :-D
Qler

#2638 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Qler »

Samo se ceka StarCraft: Hart of the swarm :)

eventualno novi Command&Conquer :)
ninja želve2

#2639 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ninja želve2 »

Rootboi wrote:koga je zezo MP3 kad pokrene igru nek updateuje na ovaj novi 1.0.22 kako li već potom zatvori igricu,skine novi crack,metne u program filese i pokrene igricu sa maxpayne3.exe,ideš u offline mode i sad nema zezanja kod loading screena :thumbup:
ali moraš imati napravljen RSC profile već i samo ga registruje i to je to,ne ide online k'o prije
:)
opet zapinje na loading screenu, rgsc se uopce ne pokrece, imam black box i retail verziju igre, probo sam sa novim patchom, nece pa nece
Bosnian Dragon

#2640 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:cekam farcry, hitman, razocarao sam se kad sam cuo da je bioshock odgodjen za narednu godinu, ocekivao sam vise i od MoHWF, posto su kruzile price da ce biti na rangu battlefielda, tj vozila, velike mape i sl, al sva sreca pa ima Arma 3, koja odlicno izgleda, te su mape ogromne, zasad sam odustao od igranja Battlefield 3( back to good old Bc2) sigurno sve do izlaska armored fury dlc.a, ako me ni tad ne uspiju privuci, onda sigurno odustajem od igranja bf3, nesto mi je krivo sto sam kupio ovaj bf3, mislio sam podrzati dice, ali ovo sto su uradili od bf3. nikako mi se ne svidja, polazem velike nade u bc3, da se vrate battlefield korijenima :-D

zna li ko ima li se igdje u sarajevu kupiti Battlefiled3 premium ovaj sto je izasao sa svim DLC pakovanjima i koliko kosta, i koliko kosta BF3 limited edition
ChataDodajStaHoces

#2641 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ChataDodajStaHoces »

arnes_king wrote:Ova Watch Dogs nije normalno kako dobro igra izgleda :o :o :-)
:thumbup:

Najvece iznenadjenje E3 konvencije... Koja ce ovo zajebancija biti kad izadje :dance:
trafa

#2642 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by trafa »

Decerto wrote:
dr.gog wrote:
:shock: :shock: :shock: BETHESDA SOFTWORKS (TES) i Arkane studios (Arx Fatalis),dvije igre koje sam preigrao countless times,rade zajedno :shock: :shock: :shock: ovo je A MUST ! :lol:
Jos su radili likovi koji su bili zaduzeni za Thief i Deus Ex.
Rootboi wrote:
Koji je samo bio shitstorm oko Hitman-a prije nekoliko mjeseci, al eto izgleda da ce biti kao Blood Money.
Eborg

#2644 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Eborg »

@visocicaguy: E to su bila vremena. :) Mislim da je iridius tada imao najjaču konfiguraciju na BH gaming sceni, a sanjalo se o ISDN-u, danas sve to imamo pa i više no nije to-to. :) A bih.comp.igre grupa razvaljivala. :lol:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#2646 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

A lol,borderlands 2,watch dogs,dishonored,dead space 3,metro last night...bit ce ove godine svega :razz:
Bosnian Dragon

#2647 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

chapter 6 u max payne 3, samo mi zaledi igra i izadje, neko sa slicnim problemom, desi se u onom dijelu kad ulazi u sobu sa serverima
House

#2648 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Bosnian Dragon wrote:chapter 6 u max payne 3, samo mi zaledi igra i izadje, neko sa slicnim problemom, desi se u onom dijelu kad ulazi u sobu sa serverima

Izašao je patch reloaded ;-) probaj s tim
Bosnian Dragon

#2649 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

House wrote:
Bosnian Dragon wrote:chapter 6 u max payne 3, samo mi zaledi igra i izadje, neko sa slicnim problemom, desi se u onom dijelu kad ulazi u sobu sa serverima

Izašao je patch reloaded ;-) probaj s tim
rijesio, trebalo samo staviti compatibility mode windows 7
Bosnian Dragon

#2650 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

jel jos neko ima problema na bad company 2 serverima, evo 3 dana konstantno laga na svakom serveru
Post Reply