Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjerujem da im je cholo rekao da ih trolaju. procitao sam negdje prosle godine njegovu izjavu kako diktira ritam igre preko ovih djecaka. i da mu je zbog toga bilo veoma vazno izboriti se da ima pola svojih, sad zaboravio sam na kojoj utakmici, ali mislim da je bio superkup protiv reala.
pogledaj na snimku zadnje utakmice. kada atletico ima aut, lopta doleti odmah. nekad cak bace dvije lopte. a realovi igraci, ako su htjeli izvesti aut brzo, uvijek su sami isli po loptu. mislim da je iker otisao po sve i jednu golaut loptu.
HEHEHEH Old school. Otac ovoga je Cristobal Soria delegat Seville.
hehehe. super. prvi put sam skuzio da i ta djeca mogu biti vazan faktor u strategiji kada je mourinho optuzio pepa. a ne bi mi palo na pamet u milion godina da se ljudi i s tim bave.
hehehe. super. prvi put sam skuzio da i ta djeca mogu biti vazan faktor u strategiji kada je mourinho optuzio pepa. a ne bi mi palo na pamet u milion godina da se ljudi i s tim bave.
Još malo pa će na pripreme s prvom ekipom i dodavači lopti ... Imaš komplet ekipu, odbrana, vezni red i napad
5 0 5 wrote:
Sevilla . Taj Soria je bio dzukela samo takva Vidi ovo
Od ukupnog ugovora ( jos se naravno ne zna ni kome ni koliko je tezak)
-50% dijele svih 20 timova na jednake djelove
-25% prema rezultatima u zadnjih 5 sezona
-25% prema indeksu gledanosti
Upravo gledam onaj prethodni grafikon. Veliku rezovi za Barcu i RM.
edit: Pretpostavljam da je ovaj grafikon samo prikaz kako bi moglo da izgleda, jer nema sanse da AM ima koeficijent 18, dok je Barci 17,1 (ukoliko se gleda posljednjih pet sezona).
skenderija04 wrote:
Ali sad je definitivno obustavljeno. Mora se promijeniti kompletan urbanisicki plan, a to nije moguće ni za godinu ni dvije. A izbori u novembru...
ultima_palabra wrote:A Florentino ima sve političare i sudije u malom džepu...
Djaba mu sudije, ne moze protiv naroda. Da je u pitanju nesto sto se moze sakriti i odraditi iza scene kao sto su oni napadi na Barcu odradio bi on to.
Al ovako radove na stadionu ne moze sakriti od obicnog svijeta, ne mogu mu ni jarani pomoc
skenderija04 wrote:
Ali sad je definitivno obustavljeno. Mora se promijeniti kompletan urbanisicki plan, a to nije moguće ni za godinu ni dvije. A izbori u novembru...
ultima_palabra wrote:A Florentino ima sve političare i sudije u malom džepu...
Ultima, bolje da sami stanu nego da Brisel cacka.Ovdje je procjena da bi bilo vise stete koju bi nanijela komisija europarlamenta nego dobit od gradnje stadiona. Nisu budale, naprotiv, pametno su odradili.
Problem je samo u ugovorima koji su vec potpisani.