Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
almirony wrote:Fakat ko će izdržati do septembra naši su mi dobro izgledali u završnici sezone. Sa 2-3 kvalitetnija pojačanja vjerujem da će u slijedećoj sezoni lako do play-off-a. Woodley-a bi prvog otpustio. Nosi jedan od najvećih ugovora, a brat bratu ništa od njega, pa i za Polamalua bi se to moglo reći. Puno missed tackles skoro čitavu sezonu. Pass rush pod hitno moraju pojačati kako bi secondary odahnuo. CBs su bolna tačka. Recimo jedan kvalitetan WR, jedan DE i OLB, te CB. To su pozicije na kojima moraju poraditi.
druze, vama je kompletna odbrana propuh. nema niti jednog igraca koji bi se mogao izdvojiti. polamalu je zreo za penzije i ako odu on i wodly to ce vam biti najvece pojacanje. pa onda lagano od FA i rokija l graditi odbranu. napad ima potencijala, mozda 1-2 nova igraca i da se svi vrate u staru formu i bice to dobro.
Ali koliko je samo precjenjena ova 40 yard dash, oni od tog prave ključ čitavog testiranja, pa Brady i Manning trčali ovo po 6 sekundi a najbolji lake šale!
Ali koliko je samo precjenjena ova 40 yard dash, oni od tog prave ključ čitavog testiranja, pa Brady i Manning trčali ovo po 6 sekundi a najbolji lake šale!
Ma tipicno americki, imam osjecaj da ovo prave samo da popune rupu izmedju sezona i drafta
Ma tipicno americki, imam osjecaj da ovo prave samo da popune rupu izmedju sezona i drafta
Upravo to, draft je u aprilu, početak priprema u juni ili juli , pa pripremne tekme, pa prvenstvo u prvoj nedelji septembra!