Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
duminjo

#2626 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

meni bilo tada 20 ili 21, a njoj 18 ili 19... bizi ba bona i ti i tvoj papir i tvoj dokaz i ginekolog u klinac :lol: :lol:
satira

#2627 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by satira »

duminjo wrote:meni bilo tada 20 ili 21, a njoj 18 ili 19... bizi ba bona i ti i tvoj papir i tvoj dokaz i ginekolog u klinac :lol: :lol:
samo da te pitam, je li i ta tvoja grmila, zvonila, ono bomba ocam'? :D
ne postujes pravila na ovoj temi, moras tako zapoceti post :roll:
duminjo

#2628 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by duminjo »

satira wrote:
duminjo wrote:meni bilo tada 20 ili 21, a njoj 18 ili 19... bizi ba bona i ti i tvoj papir i tvoj dokaz i ginekolog u klinac :lol: :lol:
samo da te pitam, je li i ta tvoja grmila, zvonila, ono bomba ocam'? :D
ne postujes pravila na ovoj temi, moras tako zapoceti post :roll:
jest :D
klixo

#2629 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

sto me ne ofirno prozivaju ...
A1B

#2630 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by A1B »

klixo wrote:sto me ne ofirno prozivaju ...
:lol:
Traktor`

#2631 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

evo nesto frisko... :D

prije nekih mjesec i 10 dana, kontam kako bih mogo s jaranom do grada na kafu i kuci...i dogovorimo se nas dvojica, ali hajde da kao zovemo neke djevojke...ja odmah na fejs i dogovorim se s jednom djevojkom i kao ona ce povesti drugaricu...ALI bilo je ono mozete li doci po nas...kontam vidi male, ona bi jos da se dodje po nju, al' hajde reko nije problem, doci cemo po vas ako vam nije ofirno da sjednete u Yugu (hajde reko da vidim jel' neka sponzy i to)...kaze cura, ma nije ofirno, sto bi bilo bla bla, ali prvo otidjite po moju drugaricu na Alipasino, pa onda dodjite po mene tu i tu...i mi na Alipasino, parkirali se, stali pored auta, zapalili i gledamo njenu drugaricu koja 10 minuta po parkingu hoda i trazi Yugu...nama dvojici suze na sve strane frcaju :D ...i zovnemo mi nju i govorim joj, ne maltretiraj se vise, dzaba trazis Yugu po parkingu, jer ga nema...i hajde sjeli mi u auto i krenuli, a u autu svira Armin Muzaferija, kad cura meni govori kao kakva ti je ovo papanska muzika, bas si seljak...ja :shock: ...hajde kontam zajebancija neka, pa ja ne kontam...uglavnom krenuli mi po ovu drugu i kako prodjemo pored bilo kojeg novog passata, ova legnem meni ispod sjedista i govori mozda mi je bivsi, pa da me ne vidi...ja opet :shock: ...dosli mi i po ovu drugu djevojku s kojom sam se ja dogovorio i samo sto je usla u auto, ova joj govori kao vidi seljaka sta slusa...i tu se ja upalimi reko djevojko, ako ti se ne svidja ova muzika, sad cu ja tebe odvesti pred barloti, pa tamo slusaj to "urbano" na sto si naucila ili suti i ne progovaraj...i fakat se usuti...parkirali se i gdje cemo, sta cemo, kazu one da idemo u Lounge...kontam, svejedno mi je i sjednemo tamo...ma nismo ni narucili kako treba, a njih dvije vec pocele komentarisati svako malo bolje auto koje prodje, svaku djevojku koja prodje, sve su kurve, sve su glupace, sve su najgore na svijetu, ne znaju se ni obuci, ne znaju se na sminkati...pa u najmanju ruku ih opisuju ko blago retardirane...a ja i jaran gledamo te djevojke o kojima se komentarise i ne mozemo vjerovati, svaka od njih je klasa za ove sto s nama sjede...dobro za ovu jednu jesu, ali ova s kojom sam se i dogovaro za izlazak i nije losa, fino djevojka izgleda...ali opet, gdje ces ba komentarisati tako...i sjedili smo mi tu s njima pola sata i slusali to naprdjivanje ko je kakav i kakvo je koje auto i usput ko ga vozi i ko su gazde kafica po gradu i gdje one mogu uvijek uci, a da im se odmah oslobodi jedan stol...WTF :shock: ...ma gdje ste ultra, giga, super, mega ovo ono djevojke, nisam vas prepozno :-) sutam ja jarana ispod stola i govorim hajmo hajmo i fino uzmem telefon i fol nazovem rodicu i kao hitno moram do nje otici...platim i pobjegnemo glavom bez obzira...istu noc nas zovu da se opet vidimo, ma reko jok, imam obaveza nekih nesto, ne mogu...svale naredna tri dana, meni i na poso dosle kao da kafu pijemo, sta cu jebi ga, popijem tu kafu, kad eto ih i sutra kod mene u mahalu :-) nakon toga zaglavim s ovom s kojom sam se dogovaro, mjesec dana u nekoj vezi nesto i jedva izadjem iz toga prije nekoliko dana...uglavnom taj prvi izlazak je bio blago receno katastrofa... :D
klixo

#2632 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixo »

:lol: bio sam u slicnoj situaciji... Samo sto je ova mene odvela u BBI i pokazuje mi zlatni sat i govori mi kako joj se svidja , ja rek'o i meni :lol: I nema koga nije prokomentarisala , ova 'vakva ona 'nakva...
Ductus Holedocus

#2633 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ductus Holedocus »

@Traktor,je li bilo kakvog selameta,od te blago retardirane :D
damke_85

#2634 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by damke_85 »

Traktor` wrote:evo nesto frisko... :D

prije nekih mjesec i 10 dana, kontam kako bih mogo s jaranom do grada na kafu i kuci...i dogovorimo se nas dvojica, ali hajde da kao zovemo neke djevojke...ja odmah na fejs i dogovorim se s jednom djevojkom i kao ona ce povesti drugaricu...ALI bilo je ono mozete li doci po nas...kontam vidi male, ona bi jos da se dodje po nju, al' hajde reko nije problem, doci cemo po vas ako vam nije ofirno da sjednete u Yugu (hajde reko da vidim jel' neka sponzy i to)...kaze cura, ma nije ofirno, sto bi bilo bla bla, ali prvo otidjite po moju drugaricu na Alipasino, pa onda dodjite po mene tu i tu...i mi na Alipasino, parkirali se, stali pored auta, zapalili i gledamo njenu drugaricu koja 10 minuta po parkingu hoda i trazi Yugu...nama dvojici suze na sve strane frcaju :D ...i zovnemo mi nju i govorim joj, ne maltretiraj se vise, dzaba trazis Yugu po parkingu, jer ga nema...i hajde sjeli mi u auto i krenuli, a u autu svira Armin Muzaferija, kad cura meni govori kao kakva ti je ovo papanska muzika, bas si seljak...ja :shock: ...hajde kontam zajebancija neka, pa ja ne kontam...uglavnom krenuli mi po ovu drugu i kako prodjemo pored bilo kojeg novog passata, ova legnem meni ispod sjedista i govori mozda mi je bivsi, pa da me ne vidi...ja opet :shock: ...dosli mi i po ovu drugu djevojku s kojom sam se ja dogovorio i samo sto je usla u auto, ova joj govori kao vidi seljaka sta slusa...i tu se ja upalimi reko djevojko, ako ti se ne svidja ova muzika, sad cu ja tebe odvesti pred barloti, pa tamo slusaj to "urbano" na sto si naucila ili suti i ne progovaraj...i fakat se usuti...parkirali se i gdje cemo, sta cemo, kazu one da idemo u Lounge...kontam, svejedno mi je i sjednemo tamo...ma nismo ni narucili kako treba, a njih dvije vec pocele komentarisati svako malo bolje auto koje prodje, svaku djevojku koja prodje, sve su kurve, sve su glupace, sve su najgore na svijetu, ne znaju se ni obuci, ne znaju se na sminkati...pa u najmanju ruku ih opisuju ko blago retardirane...a ja i jaran gledamo te djevojke o kojima se komentarise i ne mozemo vjerovati, svaka od njih je klasa za ove sto s nama sjede...dobro za ovu jednu jesu, ali ova s kojom sam se i dogovaro za izlazak i nije losa, fino djevojka izgleda...ali opet, gdje ces ba komentarisati tako...i sjedili smo mi tu s njima pola sata i slusali to naprdjivanje ko je kakav i kakvo je koje auto i usput ko ga vozi i ko su gazde kafica po gradu i gdje one mogu uvijek uci, a da im se odmah oslobodi jedan stol...WTF :shock: ...ma gdje ste ultra, giga, super, mega ovo ono djevojke, nisam vas prepozno :-) sutam ja jarana ispod stola i govorim hajmo hajmo i fino uzmem telefon i fol nazovem rodicu i kao hitno moram do nje otici...platim i pobjegnemo glavom bez obzira...istu noc nas zovu da se opet vidimo, ma reko jok, imam obaveza nekih nesto, ne mogu...svale naredna tri dana, meni i na poso dosle kao da kafu pijemo, sta cu jebi ga, popijem tu kafu, kad eto ih i sutra kod mene u mahalu :-) nakon toga zaglavim s ovom s kojom sam se dogovaro, mjesec dana u nekoj vezi nesto i jedva izadjem iz toga prije nekoliko dana...uglavnom taj prvi izlazak je bio blago receno katastrofa... :D
Dobro ti je i rekla jes papanska muzika :lol:

ak sam upratio ovu temu ti si ismijavao tamo neku sa sela, bas bi volio cuti sta te silne ribe imaju reci o tebi :lol:
Traktor`

#2635 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

damke_85 wrote:
Traktor` wrote:evo nesto frisko... :D

Dobro ti je i rekla jes papanska muzika :lol:

ak sam upratio ovu temu ti si ismijavao tamo neku sa sela, bas bi volio cuti sta te silne ribe imaju reci o tebi :lol:
pa eto vidis sta imaju reci, da slusam papansku muziku i da sam zbog toga seljak...pa eto... :D
respo

#2636 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

klixo wrote:Dobro je niko se ne javlja tj. ne zna 8-) Znaci ima jos nade za mene...
nije je impresionirao tvoj cc :D
znas kako kazu kompleksi male velicine se lijece velicinom auta :D
mobsterc

#2637 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

Zato ti vozas smarta, ne? :D

on-topic:
nemam neko posebno iskustvo jer obicno kontrolisem situaciju, ali generalno mi najteze pada kada moram glumiti 'hajvana' i ono sto nisam jer mi se cura nije svidjela, a bez veze mi je da srozavam neciji ego, smatram da svako ima pravo na ukus i izbor. Ako se meni ne svidja, svidjece se nekome drugom. Najcesce sudim po fizickom izgledu, lakse se sa psihom izboriti. :D
Posto procitah nekoliko zadnjih stranica, jedan post me ponukao da iznesem svoje misljenje, a to je onaj sa 'blesavom' curom koja je trazila pare za kladionicu, i gledajuci iz svoje perspektive, ja bih rekao da joj se nisi svidio, mada je to mozda daleko od istine. :D Treba sve uzeti u obzir. :-D
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#2638 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by brad90 »

joooooooooooooooooj Armin Muzaferija hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
honky tonk

#2639 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

mobsterc wrote:Zato ti vozas smarta, ne? :D

on-topic:
nemam neko posebno iskustvo jer obicno kontrolisem situaciju, ali generalno mi najteze pada kada moram glumiti 'hajvana' i ono sto nisam jer mi se cura nije svidjela, a bez veze mi je da srozavam neciji ego, smatram da svako ima pravo na ukus i izbor. Ako se meni ne svidja, svidjece se nekome drugom. Najcesce sudim po fizickom izgledu, lakse se sa psihom izboriti. :D
Posto procitah nekoliko zadnjih stranica, jedan post me ponukao da iznesem svoje misljenje, a to je onaj sa 'blesavom' curom koja je trazila pare za kladionicu, i gledajuci iz svoje perspektive, ja bih rekao da joj se nisi svidio, mada je to mozda daleko od istine. :D Treba sve uzeti u obzir. :-D

nisi jedini... :skoljka:
Sunrise00

#2640 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sunrise00 »

brad90 wrote:joooooooooooooooooj Armin Muzaferija hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
sta fali arminu muzaferiji :oops:
mobsterc

#2641 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

honky tonk wrote:

Ti se sada samo hvalis... :razz:

Ima ona stara da muskarci padaju na izgled, a zene na pricu pa eto da se zna da si izuzetak od pravila. :D
honky tonk

#2642 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

mobsterc wrote:
honky tonk wrote:

Ti se sada samo hvalis... :razz:

Ima ona stara da muskarci padaju izgled, a zene na pricu pa eto da se zna da si izuzetak od pravila. :D
reci cu samo da 'izgled privlaci, karakter zadrzava' 8-)
Not My Idea

#2643 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

klixo wrote::lol: bio sam u slicnoj situaciji... Samo sto je ova mene odvela u BBI i pokazuje mi zlatni sat i govori mi kako joj se svidja , ja rek'o i meni :lol: I nema koga nije prokomentarisala , ova 'vakva ona 'nakva...
DTSRyder

#2644 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by DTSRyder »

Sramota me cak i pisat o tome :zoka:
mobsterc

#2645 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

honky tonk wrote:
Znaci li to da, ako se izgled u neko vrijeme promijeni, karakter i dalje zadrzava? :-D
damke_85

#2646 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by damke_85 »

Ne kontam kako je neko ko svakog komentarise bezveze a lik koji je haman svaku ribu koju je vidio opisao lose nije?

Mora da je do mene :lol:
honky tonk

#2647 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

mobsterc wrote:
honky tonk wrote:
Znaci li to da, ako se izgled u neko vrijeme promijeni, karakter i dalje zadrzava? :-D
da, izgled je lako promijeniti (cak iz krajnosti u krajnost) a ljudi se teeeesko mijenjaju. :)
respo

#2648 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

nije date
pridjem djevojkama u slogi kazem hello how are you
we are from portugal
kad ona nesto ne sjecam se sta je odgovorila
i uglavnom jaran govori ajd se sad izvlaci
i ona dosadan si ovo ono
uglavnom sam na kraju rekao jbg jedini smo vam prisli

da napomenem da se to desavalo u 4 ujutro :D
mobsterc

#2649 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by mobsterc »

honky tonk wrote:
da, izgled je lako promijeniti (cak iz krajnosti u krajnost) a ljudi se teeeesko mijenjaju. :)
Pa znam ja to, nego pitam, da li (ako karakter zadrzava) izgled (kod tebe) naknadno postaje nebitan? Posto kod mene ne postaje... :D
honky tonk

#2650 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

mobsterc wrote:
honky tonk wrote:
Pa znam ja to, nego pitam, da li (ako karakter zadrzava) izgled (kod tebe) naknadno postaje nebitan? Posto kod mene ne postaje... :D
ti se recimo zaljubis u lijepu, zgodnu djevojku (koja te izgledom privlaci) ozenis je, ona se u medjuvremenu porodi, dobije nekih 10/15 kila, malo grohne, vise nije tako lijepa i odmah je gotovo s njom?

izgled je sto privlaci na prvu, naravno, ali ako vremenom upoznajes tog nekog (ko ti odgovara i karakterom) zaljubljujes se u njega kao osobu, ne samo njegovo lice. 8-)
Post Reply