lua wrote:Pratim elaborate, pratim.Tomahawk11 wrote: Sorry. Mozda sam se malo pogresno izrazio. Ovo me ponijelo od teme sa selektorom, a ti malo slabije tamo zalazis. Da vidis tamo elaborata i price![]()
Naravno da moze misljenje, nego ti nazovi selektori imaju milion ideja ko bi mogao igrati, ko ne bi, i ako nije tako, treba selektora skratiti za glavu. Sad vidim prica nema zamjene za Spahu. Kritika o nemanju ideje za zamjenu ide tim selektorima.I ja sam gore izjavila da nema zamjene za Spahu, mada kad se malo bolje skontam, ima ih vala. Nek' nam je sa srećom i neka omladine da igra. To mi je, ako ništa, super!
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2626 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
-
Korisničkoime
#2627 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
Sta se pravite ludi ko repku duze prati sjeca se haosa u zadnjoj liniji kojeg smo imali redovno svaku jbn tekmu. Onaj ko je poceo pratiti jucer repku nek suti malo pametnije je.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
Sta se pravite ludi ko repku duze prati sjeca se haosa u zadnjoj liniji kojeg smo imali redovno svaku jbn tekmu. Onaj ko je poceo pratiti jucer repku nek suti malo pametnije je.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2628 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nista, Spahu cemo kad umre iz mezara dici da nam igra stopera. Moze li tako? Cudi me da Maradona jos ne igra za Argentinu, zamisli njega i Messija u napadu.Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
- Zatamnjena stakla
#2629 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sunjić!Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
- kakotakonikako
#2630 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sretno SPAHA. Osjetice se tvoj nedostatak. Nema dostojne zamjene za tebe. Jos ne dao Bog da odu neki ( a prica se i to ) onda bi bio totalni sunovrat.
-
Korisničkoime
#2631 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne vidim nigdje ime. Sta je problem biti realan.Tomahawk11 wrote:Nista, Spahu cemo kad umre iz mezara dici da nam igra stopera. Moze li tako? Cudi me da Maradona jos ne igra za Argentinu, zamisli njega i Messija u napadu.Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2632 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kazu "koga nema bez njega se moze" i to je nesto sto se uglavnom ispostavilo tacnim u svim sferama zivota. E sad vrlo brzo cemo vidjeti da li moze ili ne moze tj. da li ce biti veci propuh ili manji u odbrani. U svakom slucaju tesko da ce to biti igrac sa onolikim srcem sa kolikim je Spaha igrao za reprezentaciju kad je stavljao glavu tamo gdje vecina ne bi ni nogu. Medjutim dzaba mediji su mu se naklatili na kosti i uz zaista nekoliko gresaka koje je napravio covjek je skontao da mu to vise ne treba. Mi smo inace vrlo pogan narod jer brzo zaboravljamo sve ono sto je dobro a jedva docekamo ono lose da bi mogli ispoljavati vlastite frustracije i lijeciti vlastite neuspjehe.Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
Niko nije prozivao Velida da se povuce nakon onakvih izjava koje su se pojavile u eteru jer novinari mogu sve, da lazu, da vrijedjaju, da se uvlace u supak dok im odgovara bez ikakvih koneskvencia konkretno fudbaleri ne oni nemaju pravo ni na sta, ni na greske, ni na vlastita misljenja koja se ne svidjaju tim novinarima, ni na los dan itd itd.
A opet sveznajuci forumasi surfaju po evropksim klubovima i cim nadju neko ime u iole poznatijem klubu to je odmah zvijezda danica. Evo kazu da ima Arslanagic da mijenja Spahica pa dobro vidjet cemo mozda je zaista to taj covjek.
Evo sta kaze u Avazu izmedju ostalog Spahic....
"Istina je da sam otišao na noge Seji Kolašincu kada se lomio za koga će igrati. Ma, koliko se to činilo neuobičajenim želio sam mu tom gestom pokazati koliko mi je stalo da dobijemo takvog igrača. Sejo se pokazao kao naš veliki dobitak, i ja sam na to ponosan."
A evo sta kaze i Pape.....
"Imali smo korektan odnos i komunikaciju i tako ce biti i u buducnosti. Na kraju krajeva jucer je prvo nazvao mene da mi saopsti odluku pa ju je tek onda objelodanio medijima. Ja sam mu zahvalio i rekao da to postujem. Na koncu, ostavljena je mogucnost da nam se on pridruzi onda kada bude to prijeko potrebno, u slucaju da ne budemo imali drugo rjesenje"
- hrasno38
#2633 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Aha to je onaj decko po kojem se isto tako lajalo i pljuvalo dok nije odigrao kako je odigrao SP. I opet iako je po meni bio medju najboljima pa cak i najbolji igrac poslije Pjanica na SP-u nisam bas cuo rijeci pohvale ali zato je SEO novi pegamber!!!Zatamnjena stakla wrote:Sunjić!Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2634 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa eto realan sam. Igrac koji je na zalasku karijere i koji se oprasta od reprezentacije. I sam misli da mu vise nije mjesto u reprezentaciji. Postenije nego da ga selektor prestane pozivati.Korisničkoime wrote:Ne vidim nigdje ime. Sta je problem biti realan.Tomahawk11 wrote:Nista, Spahu cemo kad umre iz mezara dici da nam igra stopera. Moze li tako? Cudi me da Maradona jos ne igra za Argentinu, zamisli njega i Messija u napadu.Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
Dobro, ne vidis ime. Ima neko ko je placen, pa bi trebao da vidi. Sad ce i to brzo, vidjecemo ko ce igrati Spahinu poziciju.
-
Korisničkoime
#2635 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja sam prije za Hadzica a mozda se i TSS ukomponuje na mjestu stopera iovako igra sve zivo osim golmana ako je po amidzi.Zatamnjena stakla wrote:Sunjić!Korisničkoime wrote:Pa dobro hajd malo me prosvijetlite ko je ta zamjena Spahicu. Ne za godinu, ovako onako, ako se ovo ako se ono, nego sad odmah. Koga mi imamo na mjestu stopera da sa kvalitetom zamjeni Spahica od prve tekme kvalifikacija. Eto dajte mi ime.
Budi ozbiljan. Sunjic nije jos dokazao ni kvalitetu za drugog stopera jer su ta mjesta realno bila za Bicakcica i Zukanovica ako se vrati a kamoli da se dokazao da mjenja naseg do jucer prvog stopera.
Volio bih ja momak je visok jos da zna lopte imali bi kompletnog stopera za buducih 10 godina.
-
palermo
#2636 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma dobro, ne mislim da nužno mora biti smak svijeta što Spaha neće igrati.
Meni je zanimljivije pitanje da li je ovo početak kraja generacije koja evo već šest-sedam godina igra zajedno. Da li sada slijedi i Misimovićev oproštaj, onda pitanje Vede i Salihovića, pogledajmo recimo sastave koje naši forumaši predlažu, u 80 % slučajeva tu nema ni Vede ni Seje (naravno Pape na kraju bira, ne forumaši, ali govorim o trendu) a nisam baš siguran da postoji motiv i kod Vede i kod Seje da trče u reprezentaciju i tu budu rezerve.....vidjećemo da li smo možda požurili sa smjenom...
Meni je zanimljivije pitanje da li je ovo početak kraja generacije koja evo već šest-sedam godina igra zajedno. Da li sada slijedi i Misimovićev oproštaj, onda pitanje Vede i Salihovića, pogledajmo recimo sastave koje naši forumaši predlažu, u 80 % slučajeva tu nema ni Vede ni Seje (naravno Pape na kraju bira, ne forumaši, ali govorim o trendu) a nisam baš siguran da postoji motiv i kod Vede i kod Seje da trče u reprezentaciju i tu budu rezerve.....vidjećemo da li smo možda požurili sa smjenom...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2637 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dakle, Bicakcic, Zukanovic, Sunjic....Arslanagic? Sve imena za stoperske pozicije. Nije loshe.
- Zatamnjena stakla
#2638 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ako se Zukanović vrati onda Zukanović al' trenutno, Šunjić.
- Ringhio
#2639 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spaha, kapitenu, neka ti je sa srecom !
Hvala ti na svemu.
Hvala ti na svemu.
- Pismonosa
#2640 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jebiga, ponekad jednostavno ne možeš iz džepa izvuči zamjenu za nekog igrača. To je tako. Život ide dalje. Smjene generacija su neminovnost. Skrpit će se i ta pozicija već nekako. Pa nedostatak kvaliteta na nekoj poziciji se uvijek nadomještao timskim radom i pomaganjem. Pojavit će se već kasnije neko dijete.
Spahi neka je sa srećom
Spahi neka je sa srećom
-
Korisničkoime
#2641 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hvala Bogu da ce neko igrati samo ko kod to bio nije kvaliteta Spahica i ako zamjenis jednog igraca sa drugim koji je manje kvalitete jel logicno ocekivati neke probleme. Sad treba furat neku kontru ima se, ima se, radi cega jer se Spahica nije gotivilo. Na stranu to, ovdje govorimo o fudblaskim kvalitetama. Mozemo mi do sutra sami sebi pucant kontru ima se ima se kad se ima qurac, nerazumijem taj stav. Nemamo nikoga i to moze biti problem.Tomahawk11 wrote:Pa eto realan sam. Igrac koji je na zalasku karijere i koji se oprasta od reprezentacije. I sam misli da mu vise nije mjesto u reprezentaciji. Postenije nego da ga selektor prestane pozivati.Korisničkoime wrote:Ne vidim nigdje ime. Sta je problem biti realan.Tomahawk11 wrote: Nista, Spahu cemo kad umre iz mezara dici da nam igra stopera. Moze li tako? Cudi me da Maradona jos ne igra za Argentinu, zamisli njega i Messija u napadu.
Dobro, ne vidis ime. Ima neko ko je placen, pa bi trebao da vidi. Sad ce i to brzo, vidjecemo ko ce igrati Spahinu poziciju.
-
sumirprimus
#2642 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
ode i spaha...
e sad,jos niakvih konkretnih dokaza ne bi da je on bio crna ovca repke...samo rekla kazala...od samara hasanu,tuce sa vedom,kolasincem,onim nekavim prijetnjama,namjestaljkama...i sve iz prve ruke...
i jel ovo bilo da se casno oprosti da ga ne bi izbacili?
deceniju kapiten nije malo...
e sad,jos niakvih konkretnih dokaza ne bi da je on bio crna ovca repke...samo rekla kazala...od samara hasanu,tuce sa vedom,kolasincem,onim nekavim prijetnjama,namjestaljkama...i sve iz prve ruke...
i jel ovo bilo da se casno oprosti da ga ne bi izbacili?
deceniju kapiten nije malo...
-
Korisničkoime
#2643 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zukanovic je upitnik treba jos vidjeti. Po Susicu Arslanagic jos nista nije uradio po pitanju papira znaci krizaj ga za prve 4 tekme minimalno a ko zna mozda ga mozemo i skroz prekriziti. Ostaje Sunjic i Vranjes. Ko smatra da to nije problem blago njemu.Tomahawk11 wrote:Dakle, Bicakcic, Zukanovic, Sunjic....Arslanagic? Sve imena za stoperske pozicije. Nije loshe.
- Pismonosa
#2644 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa nije kod Spahića sve bilo baš tako idealno i bajno.Korisničkoime wrote: Hvala Bogu da ce neko igrati samo ko kod to bio nije kvaliteta Spahica i ako zamjenis jednog igraca sa drugim koji je manje kvalitete jel logicno ocekivati neke probleme. Sad treba furat neku kontru ima se, ima se, radi cega jer se Spahica nije gotivilo. Na stranu to, ovdje govorimo o fudblaskim kvalitetama. Mozemo mi do sutra sami sebi pucant kontru ima se ima se kad se ima qurac, nerazumijem taj stav. Nemamo nikoga i to moze biti problem.
Kad te lik zavali u par bitnih utakmica onda ne možeš o njemu pričati kao o nekom nezamjenjivom i bezgrešnom. Po toj logici onda ni Šunjić nije ništa lošije rješenje od Spahića. Neka nas i on zavali par tekmi, pa su onda on i Spaha na istom. Kakva je razlika?
Istom tom Šunjiću je na SP najteži zadatak bio da pokriva Spahu i da popravlja njegove greške. Dajte malo realnosti.
- ultima_palabra
#2645 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kojih par tekmi? Protiv Francuza je jedna. Protiv Nigerije je njega zavalilo, prvo selektor pa onda sudija. Ima li još neka?Pismonosa wrote:
Pa nije kod Spahića sve bilo baš tako idealno i bajno.
Kad te lik zavali u par bitnih utakmica onda ne možeš o njemu pričati kao o nekom nezamjenjivom i bezgrešnom. Po toj logici onda ni Šunjić nije ništa lošije rješenje od Spahića. Neka nas i on zavali par tekmi, pa su onda on i Spaha na istom. Kakva je razlika?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2646 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sa takvom slikom jeste problem. Na selektoru je da rijesi pitanje odbrambene linije.Korisničkoime wrote:Zukanovic je upitnik treba jos vidjeti. Po Susicu Arslanagic jos nista nije uradio po pitanju papira znaci krizaj ga za prve 4 tekme minimalno a ko zna mozda ga mozemo i skroz prekriziti. Ostaje Sunjic i Vranjes. Ko smatra da to nije problem blago njemu.Tomahawk11 wrote:Dakle, Bicakcic, Zukanovic, Sunjic....Arslanagic? Sve imena za stoperske pozicije. Nije loshe.
- Pismonosa
#2647 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
S neke druge strane će meni faliti Spaha. Sad neće imati ko da stane na put gomili novinarskih mongoloida da oni provode svoje pirove i papanluke oko reperezentacije. Sad znaju da su ringišpil i korida puno pristupačniji od kako nema tersa Spahe. To je ono što je loše.
- Pismonosa
#2648 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa bilo je Spahinih grešaka i ranije. Ne očakuješ sad valjda da se vratim kroz zadnjih 20 godina i utakmicu po utakmicu analiziram ko je na kojem mjestu pogrješio?ultima_palabra wrote:Kojih par tekmi? Protiv Francuza je jedna. Protiv Nigerije je njega zavalilo, prvo selektor pa onda sudija. Ima li još neka?Pismonosa wrote:
Ipak su Spahine greške upečatljivije i malo se duže pamte od grešaka već spomenutog Šunjića.
Kiks igrača nije nemoguće zamjeniti.
Ne spominji barem Nigeriju kad braniš. Imaj barem toliko obraza
- hrasno38
#2649 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ha i protiv Francuza je ostalo nedoreceno da li je penal ili ne ali nejse. Dzaba prica @ultima... ovi ovdje kao i pojedini smradovi od novinara sa svojim izmisljenim pricama su uspjeli u ispunjavanju svojih zelja ali ipak sa nikad dokazanim tvrdnjama. Cinjenica jeste da covjek ima 34 godine ali takav igrac ne prestaje na ovakav nacin da igra u ozbiljnijim zemljama. I dalje i on i Miske mogu odigrati po 45 minuta bolje i korsnije nego pola tima.ultima_palabra wrote:Kojih par tekmi? Protiv Francuza je jedna. Protiv Nigerije je njega zavalilo, prvo selektor pa onda sudija. Ima li još neka?Pismonosa wrote:
- ultima_palabra
#2650 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa govoriš o par (znači nekoliko) bitnih (znači da bi ih se trebalo sjećati) utakmica.
I zašto ne bih pominjao Nigeriju? Prvo ga selektor zavali postavkom u kojoj nema lijevog beka, a po desnoj strani napada najopasniji igrač protivnika. Onda sudija ne sudi čist faul.
A jedna (ili eto, dvije) greška u 12 godina je premalo da nekoga proglasimo kiks igračem, zar ne?
I zašto ne bih pominjao Nigeriju? Prvo ga selektor zavali postavkom u kojoj nema lijevog beka, a po desnoj strani napada najopasniji igrač protivnika. Onda sudija ne sudi čist faul.
A jedna (ili eto, dvije) greška u 12 godina je premalo da nekoga proglasimo kiks igračem, zar ne?