SDA-All about

Post Reply
Pirdzica

#2626 Re: SDA-All about

Post by Pirdzica »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2627 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

cetmi wrote:
Postao/la ultima_palabra
Pa ako su ti svi postovi kao onaj prvi, onda bih te teško upamtio pod bilo kojim nickom... jedan stranački troll više-manje :)
Uostalom što si i ti sam. SDP-ova trolčina svih ovih godina. Za razliku od mene tebe su već svi upamtili. Kao što su i Madnera. Od kako se Zlaja udružio sa Faraonom više mu na Avataru nije Dragi vođa, ali se još nada uhljebljenju kao i ti.
:D
ultima_palabra

#2628 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Jes vidio, a ja samo htio da se upoznamo :mrgreen:
madner

#2629 Re: SDA-All about

Post by madner »

Po meni se nista nece zvati :( :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2630 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

la la lallalala lalala laaaaaa
vatrogasac

#2631 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

madner wrote:Po meni se nista nece zvati :( :D
Imamović voli podizati spomenike. Pribilježi se....šta znaš. :mrgreen:
bogumila

#2632 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

ako ne glasas za sdp, hoce memorijalni turnir. cuo si djapu u brckom sta kaze :D
Doktor29

#2633 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Za koga ces ti sada glasati?
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2634 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Odavde do Stambola wrote:Što te više crveni kmeri pljuju to te više volim.
SDA!

Ono što je konstanta je ljubav ljudi prema SDA,bez nje nema ni porodičnog života. :mrgreen:
Innovation

#2635 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

prljavi Hare wrote: Što te više crveni kmeri pljuju to te više volim.
SDA!

Ono što je konstanta je ljubav ljudi prema SDA,
Zato treba glasati za SDA. :thumbup: :bih:
Hodidid

#2636 Re: SDA-All about

Post by Hodidid »

prljavi Hare wrote:
Odavde do Stambola wrote:Što te više crveni kmeri pljuju to te više volim.
SDA!

Ono što je konstanta je ljubav ljudi prema SDA,bez nje nema ni porodičnog života. :mrgreen:
Ja ospice dobijem od SDA.
prljavi Hare

#2637 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Innovation wrote:
prljavi Hare wrote:

Ono što je konstanta je ljubav ljudi prema SDA,
Zato treba glasati za SDA. :thumbup: :bih:
Kako da ne,iščekat ne mogu da se otvore birališta. :lol:
prljavi Hare

#2638 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

cetmi wrote:Ali zato udarnički radiš da i nas ubijediš da glasamo za SDA. Ako ne izbrišeš ove svoje postove ubijedićeš i mene.

Uhljebljene preko SDA ne treba ubjeđivati,pa neće niko sam na sebe ruku dići. :oops:
prljavi Hare

#2639 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Zbog čega spominješ Zlajouglua i njegovu nadmenu i arogantnu đubrad kakav je Hadžić i slični? :?
Slažem se da se njima treba na lokalnim i slijedećim općim izborima desiti ono što se desilo SZBiH,treba da idu a
onakvi kakvi jesu,treba da idu zauvijek.Teško da ima većih političkih diletanata,razočarenje koje su oni
priredili svojim glasačima teško se mjeri i sa jednim.Ako su nekada i uživali moje povjerenje,sada izazivaju
gađenje,što nikako ne mijenja moje stavove o SDA koja je imala preko 20 godina da bilo šta promijeni u
svojim redovima.
Prije će se zemlja zaustaviti nego što će se oni promijeniti,važi isto i za Zlatkove bandite. :wink:
bogumila

#2640 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

mislim da je smijesno izjednacavati stranku u kojoj su izbori za predsjednika otvoreni i vode se uz opste ucesce javnosti i prave "napade" jednih na druge, sa strankama gdje je rezim diktatura i neprikosnovenost vodje.
Hodidid

#2641 Re: SDA-All about

Post by Hodidid »

Mene stvarno fasciniraju ovi sto glasaju za SDA. Kanite ih se bolan. Nikad od njih nece biti hairli stranka. 20 godina nas handre ko majmune i gledam raja uprla sa SDA zastavama pred ove lokalne izbore ko da su neka nova friska politicka snaga u BiH.

U mom gradu pred rat predsjednik stranke prodavao kalasnjikove 600 maraka po komadu.Niko ne zna kako je izvukao svoje dupe iz carsije kad su svi ostali nahebali. I eno ga u Americi danas.
Kad mi neko spomene SDA hoce slag da me trefi.
bogumila

#2642 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

U nekom drugom gradu se nisu tako ponasali, pa sta? Ne dokazuje nista ni tvoj primjer ni njihov. Generalizacije stranaka kroz jednu osobu su glupe. Cak ni SDP ne da progovorit da je sdp=zlatko, i na kraju krajeva, u pravu su. Ali se trebaju naravno izborit da i neko drugi isplliva u toj stranci osim njega.
dinoEL

#2643 Re: SDA-All about

Post by dinoEL »

Hodidid wrote:Mene stvarno fasciniraju ovi sto glasaju za SDA. Kanite ih se bolan. Nikad od njih nece biti hairli stranka. 20 godina nas handre ko majmune i gledam raja uprla sa SDA zastavama pred ove lokalne izbore ko da su neka nova friska politicka snaga u BiH.

U mom gradu pred rat predsjednik stranke prodavao kalasnjikove 600 maraka po komadu.Niko ne zna kako je izvukao svoje dupe iz carsije kad su svi ostali nahebali. I eno ga u Americi danas.
Kad mi neko spomene SDA hoce slag da me trefi.
pa šta da gledam 10 puta gore ove iz SDP-a kako govore da će mi bit bolje čim oni dođu na vlast, pa onda radi interesa jednog lica zeznu pola države. Eno nekidan gledam Nikšića došao u Zavidoviće helikopterom, pa majku mu šta oni misle da smo maloumni, kad je prije 15 dana gorilo svuda, nigdje helikoptera. Pa sramota!
Hodidid

#2644 Re: SDA-All about

Post by Hodidid »

bogumila wrote:U nekom drugom gradu se nisu tako ponasali, pa sta? Ne dokazuje nista ni tvoj primjer ni njihov. Generalizacije stranaka kroz jednu osobu su glupe. Cak ni SDP ne da progovorit da je sdp=zlatko, i na kraju krajeva, u pravu su. Ali se trebaju naravno izborit da i neko drugi isplliva u toj stranci osim njega.
A inace su generalno polozili na svim poljima pogotovo obrana drzave i ekonomija. Daj bolan. Kad vidim ovu balavurdiju sa njihovim zastavama dodje mi zlo.
bogumila

#2645 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

pa eto ti mislis da nisu polozili, a ocito ima stotine hiljada ljudi u bh koji misle da jesu polozili. so what. svak svoje zna, ko da ces ovdje ubijediti nekog u nesto.
Hodidid

#2646 Re: SDA-All about

Post by Hodidid »

bogumila wrote:pa eto ti mislis da nisu polozili, a ocito ima stotine hiljada ljudi u bh koji misle da jesu polozili. so what. svak svoje zna, ko da ces ovdje ubijediti nekog u nesto.
Ama samo vi glasajte. Samo da ne bude poslije plakanje. Nijedna stranka nije bogom dana pa tako ni oni. Ne budite stranacki vojnici kad od toga nema hajra za obicnu raju. Mene brine to sto nas SDA zatupi kao narod totalno. I ovako smo politicki nepismeni ali sa njima odosmo u 3 pm a u 21-om smo vijeku.
plekoptera

#2647 Re: SDA-All about

Post by plekoptera »

:zzzz: Neka neko kaze je li Tihic uopce ziv, nepojavljuje se uopce u javnosti.... sakrio se od naroda 8-) drugi rade za njega i odlucuju za nega
brzica

#2648 Re: SDA-All about

Post by brzica »

Potpuno ispravno radi, za stranku naravno. Sad
im treba malo skretanja udesno, a njega neće
nitko uzeti zaozbiljno u takvoj utakmici. Gura
ove desničare, svađa se priopćenjima oko toga
tko brani državu i čeka.

Nažalost, to su mu omogućili ovi mamlazi iz SDP.
Da ništa ne radi, a pobijedit će.
vatrogasac

#2649 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

:mrgreen:
ultima_palabra

#2650 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Komšić je postavio zvaničnika zemlje koja je izvršila agresiju na BiH na svoje mjesto. Bećirović se poziva na patriotizam kada mu prijeti smjena. Uočavaš razliku?
Post Reply