Prvo volja,cvrsta volja da se nešto promijenim,i dalje je puno lakše
Izbacila hljeb,jer sam ga jela u neograničenim količinama sramota me reći koliko
Slatkiše zamijenila bademima,lješnjacima,suhim šljivama,marelicama,brusnicom. Kolače nikad pretjerano nisam ni jela pa mi je bilo lakše,al zato svo ono smeće tipa snikers,twiks,kinder ovaj onaj itd svela na miminum,tj.jednom ili nijednom sedmično.
Doručak:jaja,kuhana ili pržena,ali na maslinovom,ili fitness zitarice sa bananom,tunjevina.
Ručak:meso,meso i samo meso,jer ga volim nenormalo,posebno crveno

i neki prilog,tipa tikvice,paprike,ili salata(,krompir, zelena,kupus,paradajz itd) ,i sve kuhano,paprike,buranija,grah

,ali bez hljeba.
Večera:tunjevina,mladi sir ,salata
Sve ovo nikad nisam gledala koliko količinski pojedem
Sokove inače ne pijem niti gazirano,tako da to nisam mijenjala,samo voda.
Kafu i čaj prestala da šećerim...
Trening,3 X sedmično,malo traka,steper,što se tiče kardio,nisam se "ubijala" trčanjem,nekih 15-20 min...ostalo sve sprave(svaki put druga grupa mišića).
Za nekih 4,5 mjeseci 10 kg manje

68-58,kad krenu dole ne mozes ih zaustaviti,super osjećaj

dobila mišiće,sve se fino zategnulo,istina nisam dobila "six pack" ali "four pack" jesam

, i nisam "nabila" masu,jer je to nemoguće ako ima sala prije
P.S. Dala bi si ponekad i slobodan dan ako je neko druženje,proslava i sl.da bilo šta jedem taj dan,ali slijedeće treniranje bi pojačala.
I još nešto,tad nisam radila,pa je bilo puno lakše,krećeš se više,možeš pravit da jedeš šta ti naumpadne...al eto,može se to,samo odluka i volja.
Sretno svima koji mršaju