Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Quaresma wrote: ↑23/07/2024 10:39
a kako mislis da ne potapam gas u niskim obrtajima? sta u situaciji kad treba preteci vozilo koje sporije vozi ispred mene? malo banalan primjer.
Jednostavno, manjaj ga u nižu
ma ja, nisam nikad posjedovao benzinca, ali sam vozio i znam kako je.
Znaci zeleno svjetlo za ovaj motor 1.4 turbo sa 150ks
Quaresma wrote: ↑23/07/2024 10:39
a kako mislis da ne potapam gas u niskim obrtajima? sta u situaciji kad treba preteci vozilo koje sporije vozi ispred mene?
@ZoomZoomKiwi @Evolution_IV za arhiv zasto se u bosni drka na dizel
Vratis u nizu ili dvije nize i gas. 2000-5000 motor najbolje ide, drzis ga u tom opsegu, zavisno od situacije. Ja vozim najcesce 2000-2200 obrtaja, sipam dexos 1 gen2 ulje i za sad nemam problema
razumijem, ja sam mislio da ne pravi neki problem autu ako ga potapam gas u nizim obrtajima.
To potapanje u niskim obrtajima uzrokuje LSPI, steti zamajcu, prlja motor itd. Vozi normalno kao benzinca i nemas problema
Raja, je li ko ugrađivao u Corsu D ove android playere?
Sestra nekad kupila u Giga.ba, nakon godinu dana to gubi kontakt, touch ne radi, gasi se u vožnji itd.
Sad joj zjapi rupa u sred instrument table, pa gleda šta da uzme. Ima li kakvih iskustava, prijedloga?
Originalni joj je skroz crk'o, zato je i mijenjala...
Ovo je preskupo. A da bi ovo ispratio kako treba, ide i set kvalitetnih zvučnika. Sve to ulaganje gubi smisao.
Jbg, USB na originalnim radiju je lako rješiv. A android fore ima sa stalkom za mobitel. A ako neće tako, onda opet jeftini kinez. Jbg, ima ih rade godinama, ali je na papiru jedno, u praksi patnja.
Averus wrote: ↑26/09/2024 07:16
Jbg iskreno, ja sam stava da treba kupiti jednom kako treba, a ne ovako kao ona u više navrata, pa ispadne još i skuplje
Update zajebancije sa p0172. Prebogata smjesa.
Ustanovilo se da je pcv membrana u poklopcu dekla kaput.
Prevelik vakum u motoru. Mogao bi objasniti sve probleme i povecanu potrosnju.
Zamjena. Izbor od 150 (Bugiad,) 180 (Topran) do 350 (Febi). Izabrao Febi.
Vidjecemo jesmo li rijesili. Zasad izgleda sasvim dobro. Normalan zvuk motora, nema vise cvrkutanja, jos nema CE lampice...
Nadam se da je to bilo to.
Averus wrote: ↑23/07/2024 07:09
Promijenio kućište glavnog ključa (Astra J, tri tipke) i valjda kako je baterija bila dugo izvađena, sad ne mogu verglati. Ostalo radi - otključavanje, zaključavanje, otvaranje/zatvaranje prozora, gepeka...
Čitao sam više stvari po netu - od držanja ključa u bravi 10 minuta, preko otvaranja zatvaranja vrata dok verglam (:lol:), do pritiskanja otključaj/zaključaj dok je u bravi