ekupon.ba
-
cicos
#2626 Re: ekupon.ba
Opet neka ponuda sa finom torticom nebi losa bila 
-
Sinalco_1
#2627 Re: ekupon.ba
Bio na raftingu na Neretvi prosle godine extra bilo samo da se spustis vrjedi tih para bez obzira na sve ostalo, predobro iskustvo, uzeo preko ekupna 60 KM sa nocenjem i ove godine, nagovorio raju (jos 7 ljudi). Ko je kupio nece se pokajat ni sekunde.
Samo da se nadovezem za Leut, extra hrana, imaju jos jednu stalnu musteriju (barem jednom sedmicno ako nista).
Inace sama ideja ekupona (najozbiljni i po meni najbolji od svih ostali) je extra.
Pozzz
Samo da se nadovezem za Leut, extra hrana, imaju jos jednu stalnu musteriju (barem jednom sedmicno ako nista).
Inace sama ideja ekupona (najozbiljni i po meni najbolji od svih ostali) je extra.
Pozzz
- Pitarrr82
#2628 Re: ekupon.ba
Leut svakako
a nisu lose ni ove palacinke u BBI-u, ovaj Crepes nesto... 
- alemica
#2629 Re: ekupon.ba
kad imaju dnevno sad 2 ponude ..
nije ni ekupon sto je nekad bio .. -.-
-
cicos
#2630 Re: ekupon.ba
U zadnje vrijeme ponude su
...nazalost....
- Pitarrr82
#2631 Re: ekupon.ba
Ja ne bih rekao da je do njih, nego do onih koji imaju ili nemaju sta ponuditi...
-
cicos
#2632 Re: ekupon.ba
Moguce je i to, ali opet oni su posrednici tako da bi trebali naci sto odgovarajuce i raznovrsnije ponude. Uostalom, to je i u njihovom interesu...
- Pitarrr82
#2633 Re: ekupon.ba
Poznavajuci balkanski mentalitet mozes ti nekima nuditi ne znam sta, neki se nikada ne mijenjaju...
-
cicos
#2634 Re: ekupon.ba
Ma ekupon je odlicna stvar, i sama sam uzela dosta kupona, samo eto zapazam da su u zadnje vrijeme oslabili ( po mom misljenju). Sto naravno ne znaci da se nece popraviti 
-
Smile :)
#2635 Re: ekupon.ba
Mogle bi i neke ponude za more leći
. 2,3 noćenja negdje kod susjeda 
-
Frutek
#2636 Re: ekupon.ba
Ja danas zvao da rezervišem stol, kaže nedeljom ne rade. Pa koji još restoran ne radi nedeljom, valjda je vikendom udarno vrijemeMoljito wrote:Konoba Leut vrhunska usluga i hrana , žao mi je što nisam kupio još kupona. Ali dobili su jednu stalnu mušteriju .
- butterfly_01
#2637 Re: ekupon.ba
pizza company ne radi nedjeljom.. sta je tu cudno???!!
-
sha_ba
#2638 Re: ekupon.ba
je li neko ima iskustva sa kozmetickim salonom Solutions?? hvala unaprijed
- butterfly_01
#2639 Re: ekupon.ba
ovaj ekupon je postao bezveze.. nema nekih ponuda...
- mayab
#2640 Re: ekupon.ba
Eto, sada se moze reci da su "kinezi" postali redovni na e-kuponu, sto bas i nije lose! 
- Comrad
#2641 Re: ekupon.ba
ekupon je sranje zesce.
Tri kupona uzeo. Dvije usluge su bile katastrofalne, tj. nisam dobio ni 70% onoga sto sam kupio. Koji ce mi qrac snizenje od 50% onda?
Znam, reci cete ekupon nije kriv, krivi su davaoci usluga i proizvoda. OK, ali ekupon-ov posao je da to isprati do kraja. Ne da uzme od mene lovu kad treba platiti kupon i da me zaboravi. Znaci pratiti transakciju do samoga kraja. Tako da je tu ekupon kriv koliko i firme koje uzimaju u svoju ponudu.
Skonto sam da jednostavno nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.

Tri kupona uzeo. Dvije usluge su bile katastrofalne, tj. nisam dobio ni 70% onoga sto sam kupio. Koji ce mi qrac snizenje od 50% onda?
Znam, reci cete ekupon nije kriv, krivi su davaoci usluga i proizvoda. OK, ali ekupon-ov posao je da to isprati do kraja. Ne da uzme od mene lovu kad treba platiti kupon i da me zaboravi. Znaci pratiti transakciju do samoga kraja. Tako da je tu ekupon kriv koliko i firme koje uzimaju u svoju ponudu.
-
baja
#2642 Re: ekupon.ba
servisirao biciklo kod vision trade....1. liga ponuda, odrađen posao, ugodna atmosfera, razgovor itd 
jedino što sam dugo čekao, ali nije do njih, svi došli da iskoriste u zadnja 3 dana kupon...
jedino što sam dugo čekao, ali nije do njih, svi došli da iskoriste u zadnja 3 dana kupon...
-
Cafe Camargue
#2643 Re: ekupon.ba
Da si barem napisao čije si usluge koristio, i čime nisi bio zadovoljan.Comrad wrote:ekupon je sranje zesce.
- Nogatrans
#2644 Re: ekupon.ba
Do sada svaki kupon koji sam kupio je ispostovao ono sto je i pisalo.. 
- Comrad
#2645 Re: ekupon.ba
Mutvak - 100% OK (super usluga)Cafe Camargue wrote:Da si barem napisao čije si usluge koristio, i čime nisi bio zadovoljan.Comrad wrote:ekupon je sranje zesce.
Mak Zara - 50% usluge (nisam dobio koznu ukrasnu kutiju, nego obicnu kartonsku)
Studio Ege - 0% (usluga uzasna, dao na poklon, obrukao se)
Znaci 1 od 3. E pa ja zelim da se igram lutrije sa stvarima koje placam. Ok, jesu jeftinije, ali daj mi ono sto pise, ne trazim nista vise od toga. Stoga, baj baj ekupon, radije cu platit fino ko coek, barem onda cistog obraza mogu trazit. Ovako ti odmah mogu kontrirat, sta hoces za pola cijene itd. Znam, nije sve ekupon kriv, ali jbg oni su tu posrednici i imaju svoj dio krivice.
-
GaRGa
#2646 Re: ekupon.ba
Comrad wrote:Mutvak - 100% OK (super usluga)Cafe Camargue wrote:Da si barem napisao čije si usluge koristio, i čime nisi bio zadovoljan.Comrad wrote:ekupon je sranje zesce.
Mak Zara - 50% usluge (nisam dobio koznu ukrasnu kutiju, nego obicnu kartonsku)
Studio Ege - 0% (usluga uzasna, dao na poklon, obrukao se)
Znaci 1 od 3. E pa ja zelim da se igram lutrije sa stvarima koje placam. Ok, jesu jeftinije, ali daj mi ono sto pise, ne trazim nista vise od toga. Stoga, baj baj ekupon, radije cu platit fino ko coek, barem onda cistog obraza mogu trazit. Ovako ti odmah mogu kontrirat, sta hoces za pola cijene itd. Znam, nije sve ekupon kriv, ali jbg oni su tu posrednici i imaju svoj dio krivice.
Nadam se da ne govoris za masazu u studiju EGE jer je najbolja koja je do sad bila na ekuponu, bar zena sto je mene masirala je znala svoj posao
-
Cafe Camargue
#2647 Re: ekupon.ba
I kod mene je Mutvak položio, vratiću se sigurno opet.
A bilo je i kod mene usluga kojima nisam bio zadovoljan, tipa onog sranja sa Quadovima nešto kao "bosanskom safari"...Panta Rhei organizator, ekupon posrednik. Nedo Bog ikom! Ovom smeću od firme želim brzu propast (ako je već nisu doživjeli) !
Ali ekupon je ispao korektan, pretrpjeli su sigurno veliku finansijsku štetu pošto je prodato preko 500 kupona (po 25 KM), al su vratili novac svima koji su se žalili ! To znam jer je grupa mojih prijatelja zajedno sa mnom uzela kupon, i svi smo pojedinačno zvali i dobili pare nazad !
Zato mislim da nema osnova žaliti se na ekupon, oni su posrednici u svemu ovome, a firme koje vas kradu samo zatvaraju vrata za sva vremena !
Dovoljno je ovdje prokomentarisati i nek ide od-uha-do-uha, eto brze propasti !
A bilo je i kod mene usluga kojima nisam bio zadovoljan, tipa onog sranja sa Quadovima nešto kao "bosanskom safari"...Panta Rhei organizator, ekupon posrednik. Nedo Bog ikom! Ovom smeću od firme želim brzu propast (ako je već nisu doživjeli) !
Ali ekupon je ispao korektan, pretrpjeli su sigurno veliku finansijsku štetu pošto je prodato preko 500 kupona (po 25 KM), al su vratili novac svima koji su se žalili ! To znam jer je grupa mojih prijatelja zajedno sa mnom uzela kupon, i svi smo pojedinačno zvali i dobili pare nazad !
Zato mislim da nema osnova žaliti se na ekupon, oni su posrednici u svemu ovome, a firme koje vas kradu samo zatvaraju vrata za sva vremena !
Dovoljno je ovdje prokomentarisati i nek ide od-uha-do-uha, eto brze propasti !
- Pitarrr82
#2648 Re: ekupon.ba
Cuj masaza u EGE losa 
-
FrozenCastle
- MedenoSrce
#2650 Re: ekupon.ba
Pitarrr82 wrote:Cuj masaza u EGE losa
Bas tako