mozda jest malo neobicno da ne moze naci, ali ako imas bas jaka ledja/ramena i ruke... moze to biti zeznutno.
Posebno sa kosuljama.
Shin, lakse malo sa bildanjem
Btw, ministarko taj tvoj zvuci kao zgodno musko
Moderator: anex
Meni baš se više sviđa đemper sa v izrezom nego sa okruglim vratom.shin wrote:Uj!
Mada ga zeza V kragna

Otvara se novi Lindex u BBI centru u Oktobru - ne mora se više ići do Importanneaalica.k wrote:ima ima, ja tamo kupujemPartizzanka wrote: nadam se da ima i u nasem lindexu ... bilo bi glupo da nema
Nisu namjenjeni ženama već vjerovatno mladim momcima / tinejdžerima - od nekih 15, 16 , 17 godina - koji ne mogu više kupovati odjeću u dječjim odjelima - koji drže do nekih 12 godina...alica.k wrote: ne fakat, ja sam ubjedjena da su muski S i M brojevi ustvari namjenjeni zenama.
Ovo me zanima? Gdje da trazimPartizzanka wrote:haha mima slikaj se samanajbolje ces tako i ispasti
malenna - ne znam za ove lindex modne dodatke da li su jednokratni nisam koristila samo znam da ih ima
imaju i one dodatke koji podignu grudi i samo stojece neke dodatke i onu trakicu koju nosis ako hoces da ti ne leti majcica(haljinica) sa grudi
imaju i one produzetke za grudnjake koji su meni WOOOOW izum godine, ono ako ti je malo grudnjak mali ... dodatak stavis i superne steze i ne kipi nista
![]()
a ovo za uniformisanost sam i ja primjetila
haman pa sve cure u sa su ljetos imale chino hlace ... meni muka bilo!
ja jos mislim da je za zenezamzija wrote:Nisu namjenjeni ženama već vjerovatno mladim momcima / tinejdžerima - od nekih 15, 16 , 17 godina - koji ne mogu više kupovati odjeću u dječjim odjelima - koji drže do nekih 12 godina...alica.k wrote: ne fakat, ja sam ubjedjena da su muski S i M brojevi ustvari namjenjeni zenama.
Znam nekoliko mama / komšinica koje kupuju svojim sinovima tih godina - jer i oni "prate modu" i ne valja svakakav u školu bla bla... i izrasli su dječju garderobu, prokrupnjali se, onda kupe u regularnoj radnji muške odjeće manje brojeve...S i M
a i vjerovatno je takva odjeća namjenjena tržištima sa muškarcima koji su sitnije građe ...
alica.k wrote:
NIKAKO MI NIJE JASNO
meni su 24 godine, al kad bih ovako preko vrata, mama bi me se odmah odrekla, al ono u ekspresu i sve...
a mozete vidjet da su ovo sve mahom curice od 13 do 16tak godina...uzas.
nea veze, izgledam ko da mi je barem 17Not My Idea wrote:prvo, ti imas 24 godine?![]()
bila sam sigurna da imas 30 do 35...
nisam lose nista mislilaalica.k wrote:nea veze, izgledam ko da mi je barem 17Not My Idea wrote:prvo, ti imas 24 godine?![]()
nisam ni mislila da si nesto lose mislilaNot My Idea wrote:nisam lose nista mislilaalica.k wrote:nea veze, izgledam ko da mi je barem 17Not My Idea wrote:prvo, ti imas 24 godine?![]()
nego nisam mogla ni zamislit da smo isto godiste
ma došao da vidim ženske , dobro obučene...boracha wrote:haha ocam jesi ti doso da gledas odjecu il zenske
e sad vidim dodatak o odjecisalim se malo, i ja vise volim vidjet zenske slike, sto jest jest
da se bar ove ribe naše ovako nose, čuj ovako nose... hahahahaalica.k wrote:osim ovog u maskirom, svi su cist ok. da se bar nasi ovako nose
ma neces, moze ti samo biti bolje, a frajeri su bas top, meni ovaj u maskirnim hlacama meden skroz, doduse ja oduvijek volim freak-onje i ludakeotsam wrote:joj suraja prestani više ove moderne žene prikazivati, postat ću depresivan...
ovi likovi bezveze obučeni

lajk aj sed, to je hit vec 2-3 sezone...i nikako da odustanu od toga.surajaa wrote:
Slutty izgled ne prilici nikom, ma koliko osoba bila mlada, lijepa, zanosna, no granice mode su se vec odavno pomjerile, spoj nespojivog je postao pravilo, ne zelim to, ali ocekujem da ce ovo postati hit medju danasnjom mladezi...