The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
muhanata

#2626 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by muhanata »

A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom :roll:

Prvo sam pomislila da sam fulila jednu cijelu epizodu :lol:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Brkooo wrote: nego onaj bradonja sa bandom sto je nabasao na Daryla.. jel to onaj sto se susreo sa Rickom prije 2-3 ep u kuci , gdje je Rick lezao ispod kreveta ?
ne bih rekao,ne liči mi na onog što je bio na verandi kad je rick bio ispod
I ja mislim da nije, a onaj crni sa bradom jel' ono Da Vinci (Tom Riley)? :D
annoy

#2627 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

muhanata wrote:A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom :roll:

I mene je to zbunilo malo, ali zaključila sam da je to Bobov flashback o tome kako su ga našli i kako se uopće pridružio Rickovoj skupini dok su još bili u zatvoru
muhanata

#2628 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by muhanata »

annoy wrote:
muhanata wrote:A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom :roll:

I mene je to zbunilo malo, ali zaključila sam da je to Bobov flashback o tome kako su ga našli i kako se uopće pridružio Rickovoj skupini dok su još bili u zatvoru
I ja sam predpostavila da bi to moglo biti to, ali i njima je rekao da je izgubio dvije grupe i ženama, u priči, spominje dvije grupe. Zar mu oni nisu bili treća grupa? :roll:

Misliiim kačim se za glupost, ali ih ne mogu prestati gledati, kad sam im dala svoje najbolje godine :D :D
annoy

#2629 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

muhanata wrote:
I ja sam predpostavila da bi to moglo biti to, ali i njima je rekao da je izgubio dvije grupe i ženama, u priči, spominje dvije grupe. Zar mu oni nisu bili treća grupa? :roll:

Misliiim kačim se za glupost, ali ih ne mogu prestati gledati, kad sam im dala svoje najbolje godine :D :D
Joj nemam pojma, ja sam to toliko odsutno gledala da nisam ni registrirala šta je rekao :D ne znam, možda se javi netko pametniji :lol:
kakavdanakneiskustvu

#2630 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Brkooo wrote: nego onaj bradonja sa bandom sto je nabasao na Daryla.. jel to onaj sto se susreo sa Rickom prije 2-3 ep u kuci , gdje je Rick lezao ispod kreveta ?
ne bih rekao,ne liči mi na onog što je bio na verandi kad je rick bio ispod
I ja mislim da nije, a onaj crni sa bradom jel' ono Da Vinci (Tom Riley)? :D[/quote

i meni je to nejasno
Averus

#2631 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

@muhanata: de smiri, diši i malo razmisli :D

Čo'ek je izgubio dvije grupe prije ove. Čim je sa dvije žene iz ove grupe preživio, znači da nije izgubio ovu grupu, još uvijek ih ima. Čak pred kraj epizode i kaže onoj crnkinji da mu je drago što nije sam, što je "razbio kletvu" jer je neko iz grupe ostao živ.

Flashback s početka pokazuje kako su ga Daryl i Glenn sreli ;)
muhanata

#2632 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by muhanata »

Averus wrote:@muhanata: de smiri, diši i malo razmisli :D

Čo'ek je izgubio dvije grupe prije ove. Čim je sa dvije žene iz ove grupe preživio, znači da nije izgubio ovu grupu, još uvijek ih ima. Čak pred kraj epizode i kaže onoj crnkinji da mu je drago što nije sam, što je "razbio kletvu" jer je neko iz grupe ostao živ.

Flashback s početka pokazuje kako su ga Daryl i Glenn sreli ;)
Haj' ti razmišljaj u 4 :lol:

Hvala na objašnjenju, osevapio/la si se :D
dječak sa šibicama

#2633 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Nakon Losta, ne postoji flashback koji ne mogu razumjeti :D
ExNihilo

#2634 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Jedina seriju koju sam mrzio, a gledao bila je - Heroji (3. i 4. sezona).

The Walking Dead su moji novi Heroji. :D
kakavdanakneiskustvu

#2635 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

ExNihilo wrote:Jedina seriju koju sam mrzio, a gledao bila je - Heroji (3. i 4. sezona).

The Walking Dead su moji novi Heroji. :D

donekle sam sličan tebi
Mali_Vuk

#2636 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

Serija je beton, serija je kul 8) :D

Ovi kad poručaju sve ljude i pretvore ih u zombije, onda će se prebaciti da jedu jedni druge. I onda kad zadnji zombi pojede predzadnjeg, to je kraj serije.

Samo da nam bace neki nagovještaj, barem onako kroz maglu, da ipak negdje postoji nako rješenje i lijek. Serija bi dobila novi impuls za nastavak. Jer ovo beznađe i besmislenost njihovog bauljanja i pukog preživljavanja iz dana u dan postaje zamorno.
dječak sa šibicama

#2637 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Mali_Vuk wrote: Samo da nam bace neki nagovještaj, barem onako kroz maglu, da ipak negdje postoji nako rješenje i lijek. Serija bi dobila novi impuls za nastavak. Jer ovo beznađe i besmislenost njihovog bauljanja i pukog preživljavanja iz dana u dan postaje zamorno.
Pa bacio je Bull, prije dvije tri epizode, lijek je u Washington DC, odnosno onaj zalizani strucnjak sa njim ce naci lijek...

Zato mi je glupo ovo bauljanje sumama, svi znamo sta slijedi, ali i dalje gledamo beskonacno hodanje i preseravanje sa karakterizacijom likova i dramaturgijom. Usrase brate i sefa i stanicu.
kakavdanakneiskustvu

#2638 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

dječak sa šibicama wrote:
Mali_Vuk wrote: Samo da nam bace neki nagovještaj, barem onako kroz maglu, da ipak negdje postoji nako rješenje i lijek. Serija bi dobila novi impuls za nastavak. Jer ovo beznađe i besmislenost njihovog bauljanja i pukog preživljavanja iz dana u dan postaje zamorno.
Pa bacio je Bull, prije dvije tri epizode, lijek je u Washington DC, odnosno onaj zalizani strucnjak sa njim ce naci lijek...

Zato mi je glupo ovo bauljanje sumama, svi znamo sta slijedi, ali i dalje gledamo beskonacno hodanje i preseravanje sa karakterizacijom likova i dramaturgijom. Usrase brate i sefa i stanicu.

ne znam hoće li u preostale dvije ili tri epizode stići do washingtona,mislim da su malo podaleko,ako si na to mislio,bar mislim da su podaleko
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 11/03/2014 20:15, edited 1 time in total.
Mali_Vuk

#2639 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

Izgleda da sam opet nešto propustio :D

Malo počinju pilati po živcima, al opet mi je jedna od dražih serija. Ne odustajem do samog kraja :razz: :D
Jack Be Nimble

#2640 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Mali_Vuk wrote:

Izgleda da sam opet nešto propustio :D

Malo počinju pilati po živcima, al opet mi je jedna od dražih serija. Ne odustajem do samog kraja :razz: :D
Trebaju se svi sastati do kraja ove sezone i onda pocetkom nove ide mars ka DC.
Mali_Vuk

#2641 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

U kojoj epizodi je rečeno to za lijek i DC? Fakat mi nije jasno kako sam to propustio :roll: Garant sam rovio po frižideru u momentu kad se pričalo o tome :D
kakavdanakneiskustvu

#2642 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Mali_Vuk wrote:U kojoj epizodi je rečeno to za lijek i DC? Fakat mi nije jasno kako sam to propustio :roll: Garant sam rovio po frižideru u momentu kad se pričalo o tome :D

u 11. ako je ova od juče 13.
Mali_Vuk

#2643 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

Mali_Vuk wrote:U kojoj epizodi je rečeno to za lijek i DC? Fakat mi nije jasno kako sam to propustio :roll: Garant sam rovio po frižideru u momentu kad se pričalo o tome :D

u 11. ako je ova od juče 13.
:thumbup: E super, hvala. Pogledat ću je opet :izet:
Jack Be Nimble

#2644 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Ma to je ono bilo kada se pucalo oko kamiona pa "doktor" ispalio rafal po rezervaru.
Mali_Vuk

#2645 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

Jack Be Nimble wrote:Ma to je ono bilo kada se pucalo oko kamiona pa "doktor" ispalio rafal po rezervaru.
:roll: E sad si me tek zadavero. Nisam gledao tu scenu. Moram na popravni :-D
muhanata

#2646 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by muhanata »

Mali_Vuk wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ma to je ono bilo kada se pucalo oko kamiona pa "doktor" ispalio rafal po rezervaru.
Hoćete vi da premotavate seriju u 10 minuta 8-)
Mali_Vuk

#2647 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Mali_Vuk »

muhanata wrote:
Mali_Vuk wrote:
:D :D :thumbup:
Jack Be Nimble

#2648 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

muhanata wrote:
Mali_Vuk wrote:
Treba znati kako premotati :D. Upalis titlove, ubrzas i citas. Kada dodjes do neceg zanimljivog stanes. Jedini nacin da ja pogledam Lord of the Ringsove u roku 1.5h :)
Averus

#2649 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Preskakanje Lord Of The Ringsa je krivično djelo i treba te objesiti za jaja :oops:
Jack Be Nimble

#2650 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Jack Be Nimble »

Averus wrote:Preskakanje Lord Of The Ringsa je krivično djelo i treba te objesiti za jaja :oops:
:D

Haj bolan samo hodaju, malo pejzaza kroz kompjuter i onda mec partija. Bas ko The Walking Dead.
Post Reply