Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom
Prvo sam pomislila da sam fulila jednu cijelu epizodu
kakavdanakneiskustvu wrote:
Brkooo wrote:
nego onaj bradonja sa bandom sto je nabasao na Daryla.. jel to onaj sto se susreo sa Rickom prije 2-3 ep u kuci , gdje je Rick lezao ispod kreveta ?
ne bih rekao,ne liči mi na onog što je bio na verandi kad je rick bio ispod
I ja mislim da nije, a onaj crni sa bradom jel' ono Da Vinci (Tom Riley)?
muhanata wrote:A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom
I mene je to zbunilo malo, ali zaključila sam da je to Bobov flashback o tome kako su ga našli i kako se uopće pridružio Rickovoj skupini dok su još bili u zatvoru
muhanata wrote:A hoće li meni ko objasniti prvu scenu? Daryl, Glenn i Bob zajedno i onda u nastavku hladno nastavljaju radnju bez ikakve veze sa tim dijelom
I mene je to zbunilo malo, ali zaključila sam da je to Bobov flashback o tome kako su ga našli i kako se uopće pridružio Rickovoj skupini dok su još bili u zatvoru
I ja sam predpostavila da bi to moglo biti to, ali i njima je rekao da je izgubio dvije grupe i ženama, u priči, spominje dvije grupe. Zar mu oni nisu bili treća grupa?
Misliiim kačim se za glupost, ali ih ne mogu prestati gledati, kad sam im dala svoje najbolje godine
muhanata wrote:
I ja sam predpostavila da bi to moglo biti to, ali i njima je rekao da je izgubio dvije grupe i ženama, u priči, spominje dvije grupe. Zar mu oni nisu bili treća grupa?
Misliiim kačim se za glupost, ali ih ne mogu prestati gledati, kad sam im dala svoje najbolje godine
Joj nemam pojma, ja sam to toliko odsutno gledala da nisam ni registrirala šta je rekao ne znam, možda se javi netko pametniji
kakavdanakneiskustvu wrote:
Brkooo wrote:
nego onaj bradonja sa bandom sto je nabasao na Daryla.. jel to onaj sto se susreo sa Rickom prije 2-3 ep u kuci , gdje je Rick lezao ispod kreveta ?
ne bih rekao,ne liči mi na onog što je bio na verandi kad je rick bio ispod
I ja mislim da nije, a onaj crni sa bradom jel' ono Da Vinci (Tom Riley)? [/quote
Čo'ek je izgubio dvije grupe prije ove. Čim je sa dvije žene iz ove grupe preživio, znači da nije izgubio ovu grupu, još uvijek ih ima. Čak pred kraj epizode i kaže onoj crnkinji da mu je drago što nije sam, što je "razbio kletvu" jer je neko iz grupe ostao živ.
Flashback s početka pokazuje kako su ga Daryl i Glenn sreli
Averus wrote:@muhanata: de smiri, diši i malo razmisli
Čo'ek je izgubio dvije grupe prije ove. Čim je sa dvije žene iz ove grupe preživio, znači da nije izgubio ovu grupu, još uvijek ih ima. Čak pred kraj epizode i kaže onoj crnkinji da mu je drago što nije sam, što je "razbio kletvu" jer je neko iz grupe ostao živ.
Flashback s početka pokazuje kako su ga Daryl i Glenn sreli
Ovi kad poručaju sve ljude i pretvore ih u zombije, onda će se prebaciti da jedu jedni druge. I onda kad zadnji zombi pojede predzadnjeg, to je kraj serije.
Samo da nam bace neki nagovještaj, barem onako kroz maglu, da ipak negdje postoji nako rješenje i lijek. Serija bi dobila novi impuls za nastavak. Jer ovo beznađe i besmislenost njihovog bauljanja i pukog preživljavanja iz dana u dan postaje zamorno.
Mali_Vuk wrote:
Samo da nam bace neki nagovještaj, barem onako kroz maglu, da ipak negdje postoji nako rješenje i lijek. Serija bi dobila novi impuls za nastavak. Jer ovo beznađe i besmislenost njihovog bauljanja i pukog preživljavanja iz dana u dan postaje zamorno.
Pa bacio je Bull, prije dvije tri epizode, lijek je u Washington DC, odnosno onaj zalizani strucnjak sa njim ce naci lijek...
Zato mi je glupo ovo bauljanje sumama, svi znamo sta slijedi, ali i dalje gledamo beskonacno hodanje i preseravanje sa karakterizacijom likova i dramaturgijom. Usrase brate i sefa i stanicu.
Mali_Vuk wrote:
Pa bacio je Bull, prije dvije tri epizode, lijek je u Washington DC, odnosno onaj zalizani strucnjak sa njim ce naci lijek...
Zato mi je glupo ovo bauljanje sumama, svi znamo sta slijedi, ali i dalje gledamo beskonacno hodanje i preseravanje sa karakterizacijom likova i dramaturgijom. Usrase brate i sefa i stanicu.
ne znam hoće li u preostale dvije ili tri epizode stići do washingtona,mislim da su malo podaleko,ako si na to mislio,bar mislim da su podaleko
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 11/03/2014 20:15, edited 1 time in total.
Mali_Vuk wrote:
Izgleda da sam opet nešto propustio
Malo počinju pilati po živcima, al opet mi je jedna od dražih serija. Ne odustajem do samog kraja
Mali_Vuk wrote:
Izgleda da sam opet nešto propustio
Malo počinju pilati po živcima, al opet mi je jedna od dražih serija. Ne odustajem do samog kraja
Trebaju se svi sastati do kraja ove sezone i onda pocetkom nove ide mars ka DC.
Mali_Vuk wrote:U kojoj epizodi je rečeno to za lijek i DC? Fakat mi nije jasno kako sam to propustio Garant sam rovio po frižideru u momentu kad se pričalo o tome
Mali_Vuk wrote:U kojoj epizodi je rečeno to za lijek i DC? Fakat mi nije jasno kako sam to propustio Garant sam rovio po frižideru u momentu kad se pričalo o tome
Jack Be Nimble wrote:Ma to je ono bilo kada se pucalo oko kamiona pa "doktor" ispalio rafal po rezervaru.
E sad si me tek zadavero. Nisam gledao tu scenu. Moram na popravni
Hoćete vi da premotavate seriju u 10 minuta
Treba znati kako premotati . Upalis titlove, ubrzas i citas. Kada dodjes do neceg zanimljivog stanes. Jedini nacin da ja pogledam Lord of the Ringsove u roku 1.5h