FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- spreca
#2626 Re: FK Sloboda Tuzla
ma neka ste pobijedili i dobili malo morala......nije ni nama interesantno, stalno i svih pobjedjivati 
- nosara
#2627 Re: FK Sloboda Tuzla
Teren vam je kritican... Poradite... Do slijedece lekcije, mahanje... 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2628 Re: FK Sloboda Tuzla
posijat cemo malo luka i krompira, tamannosara wrote:Teren vam je kritican... Poradite... Do slijedece lekcije, mahanje...
- spreca
#2629 Re: FK Sloboda Tuzla
da je teren bio bolji vi moyda nebi ni pobijedili......a ovako vam je bilo ko da ste kod kuce igralinosara wrote:Teren vam je kritican... Poradite... Do slijedece lekcije, mahanje...
- nosara
#2630 Re: FK Sloboda Tuzla
spreca wrote:da je teren bio bolji vi moyda nebi ni pobijedili......a ovako vam je bilo ko da ste kod kuce igralinosara wrote:Teren vam je kritican... Poradite... Do slijedece lekcije, mahanje...
Nas pomocni je bolji od ovog na Tusnju...
TrEbine ok, ali teren je strava i uzas... Vi navikli, nabij izbij... Nama pase ravna ploha...
- spreca
#2631 Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro...drugi put cemo vam to obezbjediti ali necete pobijeditinosara wrote:
![]()
Nas pomocni je bolji od ovog na Tusnju...
TrEbine ok, ali teren je strava i uzas... Vi navikli, nabij izbij... Nama pase ravna ploha...
-
SSemir
#2632 Re: FK Sloboda Tuzla
teren je katastrofa, ne smijes dodat loptu po zemlji.
ma i sloboda je mlako odigrala, bezveze..je li do zelje, ili do slobodinih igraca, pojma nemam..
navijanje i brojnost, bravo za nas!!
ma i sloboda je mlako odigrala, bezveze..je li do zelje, ili do slobodinih igraca, pojma nemam..
navijanje i brojnost, bravo za nas!!
-
sumirprimus
#2633 Re: FK Sloboda Tuzla
Jebiga idemo dalje.

- spreca
#2634 Re: FK Sloboda Tuzla
kako kaze slavni papesumirprimus wrote:Jebiga idemo dalje.
-
Diego_Armando
#2635 Re: FK Sloboda Tuzla
Kao sto rekoh, imao sam suhu da ne možemo izgubiti-ispalo je odlično!Diego_Armando wrote: Sad ozbiljno, mislim da nam ide voda na mlin u nedjelju, i to opasno, glede euforije koja vas je uhvatila, a znate da nikada ne možete reci sa sigurnošću da ćete dobiti Zelju. Ovakvog Zelju, tesko .
Jedna stvar me zanima, a tiče se posjete.Da li je ovo danas na Tusnju najveca posjeta ove sezone? I koliko je bilo gledalaca? Hvala
-
todd_smith
#2636 Re: FK Sloboda Tuzla
I sada krece pad...steta, taman su krenuli da osvoje najposteniju titulu u historiji nogometa.
-
Diego_Armando
#2637 Re: FK Sloboda Tuzla
E moj TomahawceTomahawk11 wrote:Samo se ti tjesi. Ljudi su igrali do 70. minute, poslije toga nije bilo potrebe da se umaraju.Diego_Armando wrote: Slažem se![]()
S tim da ste se vi potrošili u kupu prilično, za razliku od nas ...
Jos vi danas igrate. Logicno je da ce oni biti odmorniji.
Povreda ima i kod jednih i kod drugih. Mozda Zeljo ima nesto duzu klupu, ali Sloboda je u zaletu.
Ono, pobjeda nije nikom unaprijed upisana, ali nekako previse price te povrede Slobodinih igraca, te drzi ih euforija....a Husref na klupieto covjek ne zna kako da sve to spusti na zemlju.
Slobodi igra i nerijeseno. Opet su prvi. Ne vidim kako je to Zeljo u prednosti.
Ko god je gledao tekmu Sarajevo-Sloboda 0:3 u Kupu mogao je jasno vidjeti da se gostujuća ekipa prilično potrosila fizički i da se neće moći u potpunosti regenerisati do subote poslijepodne i prvenstvene tekme.
Sloboda je imala malu prednost iz prve tekme u Kupu i morala je zapeti i u uzvratu. Znaci, najjača postava od starta tekme.
Za razliku od njih, Zeljo je imao riješen prolazak već nakon prve tekme u Banjaluci i sa 2 gola u gostima imao je mogućnost da odigra uzvrat bez nekog extra zapinjanja sto bi rekli, znaci odmaranje ključnih igrača (Bekric, Lendric- strijelac gola na Tusnju ako si zaboravio
Smijem se tvojoj rečenici : Logično je da ce oni biti odmorniji
Ovo vezano za euforiju je prosto, kao i za priču o povrijedjenim igračima.
U fudbalu je pitanje dana kada ce te stati, uzrok mogu biti povrede-sto defakto znaci da imaš kratku klupu, moze te sjebat euforija, pun stadion, velika očekivanja publike-valja se nositi s tim, pa tek na kraju misliti o protivniku.
Veličina kluba se itekako mjeri time koliko igrači tog kluba mogu igrati pod konstantnim pritiskom, sto igara sto rezultata, pa tako dolazimo do nečega sto se zove pobjednički mentalitet
Prilično sam uvjeren da Sloboda neće izdržati ovaj pritisak i da ce Zrinjski ili neko treći
I za Kup isto vazi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2638 Re: FK Sloboda Tuzla
Nek si mi se nagovorio
Necu ljudima temu da uzurpiram, vec smo to jednom radili
Igralo se, oni imali svoje prilike, vi svoje, vi jednu iskoristili i dobili....i niko nije pravio frku oko toga. Ide se dalje, prvenstvo se jos vise zaguzvalo.
Osvojice onaj ko bude imao najvise bodova na kraju (ili bude imao bolju medjusobnu gol razliku)
Necu ljudima temu da uzurpiram, vec smo to jednom radili
Igralo se, oni imali svoje prilike, vi svoje, vi jednu iskoristili i dobili....i niko nije pravio frku oko toga. Ide se dalje, prvenstvo se jos vise zaguzvalo.
Osvojice onaj ko bude imao najvise bodova na kraju (ili bude imao bolju medjusobnu gol razliku)
- spreca
#2639 Re: FK Sloboda Tuzla
Tomahawk11 wrote:Nek si mi se nagovorio![]()
Necu ljudima temu da uzurpiram, vec smo to jednom radili![]()
-
Diego_Armando
#2640 Re: FK Sloboda Tuzla
Tomahawk11 wrote:Nek si mi se nagovorio![]()
Necu ljudima temu da uzurpiram, vec smo to jednom radili![]()
Jbg to je fudbal, ali mi je drago sto se zaguzvalo, kao sto ti reče.Upravu si, nema potrebe
-
sumirprimus
#2641 Re: FK Sloboda Tuzla
Nije ovo priv.vlasnistvo.ni zvanicni forum fukara.stas radit.na forumu nego uzurpirat teme i raspravljat
Rekih ja juce na opasku na broj manijaka.jednostavno nema dovoljno mjesta nazalost.i pokazalo se.
Kad.su ostali napolju ljudi sa sezonskim nema sta dalje raspravljat.
Jos toliko toga za uradit oko kluba.pomakli smo se s mrtve tacke.bice to bolje.
jer pokazalo se da ima volje i zelje...
Rekih ja juce na opasku na broj manijaka.jednostavno nema dovoljno mjesta nazalost.i pokazalo se.
Kad.su ostali napolju ljudi sa sezonskim nema sta dalje raspravljat.
Jos toliko toga za uradit oko kluba.pomakli smo se s mrtve tacke.bice to bolje.
- ganjeta
#2642 Re: FK Sloboda Tuzla
Vašim ste prodali karte i zatvorili kapije?! Što je najtužnije neće nama ti ljudi da prodaju a opet jebu majke Imamoviću i Husiću i traže da im pare vrate. Cirkus sa sretnim završetkom
.
- plain vanilla
#2643 Re: FK Sloboda Tuzla
Tuzlaci bukvalno shvatili -svi na stadionganjeta wrote:Vašim ste prodali karte i zatvorili kapije?! Što je najtužnije neće nama ti ljudi da prodaju a opet jebu majke Imamoviću i Husiću i traže da im pare vrate. Cirkus sa sretnim završetkom.
ali stvarno, to je sramota sto su napravili, da ljudi ostanu ispred..
Jasminu i trebaju psovati, on bi najsretniji bio da Sloboda propadne
-
Zgoljo
#2644 Re: FK Sloboda Tuzla
sumirprimus wrote:Koji?Zgoljo wrote:Rasut ce vas Željo.
Zakon prirode.
Zakon mislim.
Naslusali smo se.tih prica.
Cisto sumnjam.
Zakon euforije.
-
sumirprimus
#2645 Re: FK Sloboda Tuzla
Zeljo je pobijedio.nema sta.al nas nije rasuo.
Ono na.kosevu je rasipanje.
Ono na.kosevu je rasipanje.
-
sumirprimus
#2646 Re: FK Sloboda Tuzla
Imamovic je politicar.i ko takav oportunist.plain vanilla wrote:Tuzlaci bukvalno shvatili -svi na stadionganjeta wrote:Vašim ste prodali karte i zatvorili kapije?! Što je najtužnije neće nama ti ljudi da prodaju a opet jebu majke Imamoviću i Husiću i traže da im pare vrate. Cirkus sa sretnim završetkom.
![]()
ali stvarno, to je sramota sto su napravili, da ljudi ostanu ispred..
Jasminu i trebaju psovati, on bi najsretniji bio da Sloboda propadne
Vidi na koju stranu voda ide.inace se ne bi upusto u reprogram.
-
sumirprimus
#2647 Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim .ma.ne.mislim vidi se ova sliboda je prerasla onakav tusanj.evo azmir govori da mu grad prepusti stadiom i bice noviganjeta wrote:Vašim ste prodali karte i zatvorili kapije?! Što je najtužnije neće nama ti ljudi da prodaju a opet jebu majke Imamoviću i Husiću i traže da im pare vrate. Cirkus sa sretnim završetkom.
Iskreno mi je zao org.propusta.al sam govorio ovde vec par dana zna se gdje ce gostujuci navijaci bit smjesteni zna se koliko moze stat.
Zar klubovi ne pricaju izmedju sebe i ne dogovaraju se o broju ulaznica?
-
costacurta
#2648 Re: FK Sloboda Tuzla
Jasmine daj čoeku nek stadion napravi. Ionako ti ničemu ne služi. Ruševina.
Da te jebo BIT da te jebo
Da su pametni ovi idioti iz SDA da ga pritisnu dobili bi glat izbore.
Al to zna samo pričati o uličnoj rasvjeti i 300m asfalta.
Daj ti Abidu nek se s mrtvim OKK opet bore za opstanak.
Da te jebo BIT da te jebo
Da su pametni ovi idioti iz SDA da ga pritisnu dobili bi glat izbore.
Al to zna samo pričati o uličnoj rasvjeti i 300m asfalta.
Daj ti Abidu nek se s mrtvim OKK opet bore za opstanak.
-
SSemir
#2649 Re: FK Sloboda Tuzla
onako razmisljanje, neka tusnja, neka ga grad pravi kome hoce, azmiru daju neku lokaciju da napravi novi stadion za tih 50 miliona. u solini gdje je kasarna i onaj stadion bi bila super lokacija.
ionako je citavo ovo ponasanje grada, kako bi ostala javna ustanova gradski stadion radi uhljebljenja podobnih.
ionako je citavo ovo ponasanje grada, kako bi ostala javna ustanova gradski stadion radi uhljebljenja podobnih.
- plain vanilla
#2650 Re: FK Sloboda Tuzla
moze metnut koju sojenicu na stadion i eto ga, jos jedan muzejSSemir wrote:onako razmisljanje, neka tusnja, neka ga grad pravi kome hoce, azmiru daju neku lokaciju da napravi novi stadion za tih 50 miliona. u solini gdje je kasarna i onaj stadion bi bila super lokacija.
trebali su naci investitora i prodati pola vlasnistva stadiona. pa i vuk sit i ovce na broju