Ma nije opljackan. Koliko je ovaj njega dobijao boksom, tako mu je Jon vracao nogama. 4 i 5 rundu ga Jon fino razdero.straydog wrote:Nisam još gledao ali raja kaže na forumima da Gusto opljačkan odlukom sudija.
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- madFlava
#2626 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
- bingov buraz
#2627 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Realno dobio je ovo Jones,nazalost.Gustafsson stvarno bolji nego sto sam ocekivao ali nedovoljno.
- Cracked
#2628 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Po meni je ovo gustafson uzeo ali nije sad pokraden, bil oje blizu ali eto...Ono sto me nervira je ocjene jednog sudije, po njemu gustafson uzeo jednu izgubio 4...mislim daaaaj...
Sad vidimo da je Jones odlican ali nije toliko dobar kad ima nekog svoje velicine. Nema on sta traziti u teskoj kategoriji, moze manje od sebe mlatiti danas smo vidjeli kako izgelda kad ga iste velicine neko tuce. I dalje je on vrhunski borac top 3-5 ali vidimo kako izgelda borba kad je njegove "uzrasti" nema vise onim krakovima da drzi na distanci
Sad vidimo da je Jones odlican ali nije toliko dobar kad ima nekog svoje velicine. Nema on sta traziti u teskoj kategoriji, moze manje od sebe mlatiti danas smo vidjeli kako izgelda kad ga iste velicine neko tuce. I dalje je on vrhunski borac top 3-5 ali vidimo kako izgelda borba kad je njegove "uzrasti" nema vise onim krakovima da drzi na distanci
-
straydog
#2629 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma i da dobije 10-15 kg prošao bi možda malo bolje od Brandon Vere. Teškaše kao JDS, Cain, Browne i Hunt teško da bi mogao proći. Mada, ko zna...
- Cyrax
#2630 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Kakva pljacka, kakvo drumsko razbojnistvo. Za mene poluteska u UFCu ne postoji vise. Dovidjenja i prijatno.
- plagijator1975
#2631 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo sad odgledah, realno Jones bolji za dlaku, al nek je i on dobio malo batina.
Dobar Gustafson, odličan otpor.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Dobar Gustafson, odličan otpor.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2632 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cracked wrote:Po meni je ovo gustafson uzeo ali nije sad pokraden, bil oje blizu ali eto...Ono sto me nervira je ocjene jednog sudije, po njemu gustafson uzeo jednu izgubio 4...mislim daaaaj...
Gusstafson odlican stvarno ...nakon ove borbe, stvarno zasluzeno u prilici za pojas. Nije Jonesa niko ovako namucio nikada. I potpuno se slazem za dimenzije ...cim je neko tu negdje, problemi ...Glover isto ima visine, mislim da ima dobre sanse.
- muhafuca
#2633 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gustafson realno pokraden - ali opet ona stara taktika - ako je borba "ublizu"
sudije uvijek daju trenutnom sampionu tako da ....
Ma ako hoces postati novi sampion moras nokautirati trenutnog i to je to
Sve u svemu potvrdile su se spekulacije da Jones u svojoj diviziji dobija na visinu
-prvi protivnik koji je njegove visine i nigdje Jonesa
Najvise me impresionirala Gustafsonova take-down odbrana
Jednom ga oborio Jones i to kad vise nije imao snage da na tome kapitalizira
a i iz toga se Gustafson izvukao relativno brzo
Sve u svemu jedva cekam re-match

sudije uvijek daju trenutnom sampionu tako da ....
Ma ako hoces postati novi sampion moras nokautirati trenutnog i to je to
Sve u svemu potvrdile su se spekulacije da Jones u svojoj diviziji dobija na visinu
-prvi protivnik koji je njegove visine i nigdje Jonesa
Najvise me impresionirala Gustafsonova take-down odbrana
Jednom ga oborio Jones i to kad vise nije imao snage da na tome kapitalizira
a i iz toga se Gustafson izvukao relativno brzo
Sve u svemu jedva cekam re-match

- muhafuca
#2634 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Phil Davis-ova reakcija na odluku sudija
(zanimljivo jer koliko se sjecam - mozda i grijesim doduse - i Davisova posljednja pobjeda je bila "izguzeljana"
i puno se pricalo poslje o tome da mu je protivnik pokraden - mrsko mi sad guglati koja je bila)
(zanimljivo jer koliko se sjecam - mozda i grijesim doduse - i Davisova posljednja pobjeda je bila "izguzeljana"
i puno se pricalo poslje o tome da mu je protivnik pokraden - mrsko mi sad guglati koja je bila)
- muhafuca
#2635 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
post fight - Gustafsson pre fight
Jones - Gustafsson on BBC
Jones - Gustafsson on BBC
- Cyrax
#2636 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Vise je Phil dobio Machidu, a realno je draw bio, nego sto je Jones Gustafsona.
-
straydog
#2637 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Zna li ko šta je FFC koji je trebao biti 4.10. u Sarajevu? Jel pomaknut zbog povrede Poturka ili šta?
- Cyrax
#2638 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jones vs. Glover u februaru. Gustafsson tek poslije, sampion tako zeli. 
-
KemoM
#2639 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Gus me iznenadio pravo. Pobjednik Jones zavrsio u bolnici dok Gus poslije meca daje intervjue.
-
straydog
#2640 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Glover ima dobre šanse. A Gustafssona mi je žao pravo. Hm, moguće da bude Glover vs Gustafsson vrlo brzo...
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2641 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Isto to mislim ...Glover ima dobre sanse ...bit ce super mec ...straydog wrote:Glover ima dobre šanse. A Gustafssona mi je žao pravo. Hm, moguće da bude Glover vs Gustafsson vrlo brzo...
-
sto je skupo
#2642 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mislim da se pretjeruje kada se prica da je Gustafsson pokraden. Mora se priznati da je odradio odlicnu borbu i da je sve iznenadio jer je vecina ocekivala da ce Jones ovu borbu zavrsiti mnogo lakse. I upravo zbog toga sto je borba za Jonsa bila izrazito teska ( na sto nismo navikli ) stice se utisak da nije zasluzeno pobijedio. Po meni zasluzena pobjeda bez ikakve sumnje.
-
KemoM
#2643 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da, slazem se. Ali nebi bilo cudo ni da je Gus dobio a realno drugu rundu (sudije dali Jonesu) su bili tu negdje. Malo je falilo.sto je skupo wrote:Mislim da se pretjeruje kada se prica da je Gustafsson pokraden. Mora se priznati da je odradio odlicnu borbu i da je sve iznenadio jer je vecina ocekivala da ce Jones ovu borbu zavrsiti mnogo lakse. I upravo zbog toga sto je borba za Jonsa bila izrazito teska ( na sto nismo navikli ) stice se utisak da nije zasluzeno pobijedio. Po meni zasluzena pobjeda bez ikakve sumnje.
I 4. rundu bi definitivno dobio da nije primio lakat pri kraju. Znaci Jones zasluzeno ali je malo falilo da Gus dobije, i to zasluzeno.
Jones ispade p****, obeco Gustafsonu rematch a sad se predomislio.
- 4m3l
#2644 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Slucajno naletih na jednom drugom forumu:
-
straydog
#2645 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Yushin Okami više nije UFC borac. Koja glupost...
- Cyrax
#2646 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Planetarna glupost.straydog wrote:Yushin Okami više nije UFC borac. Koja glupost...
- EmiRem
- madFlava
- madFlava
#2649 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
JDS JDS 
Ovaj DC kralj najveci.
Ovaj DC kralj najveci.