Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zamzija

#2626 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

relevantan wrote:
zamzija wrote:Evo ti žutog mantilića Dorothy Perkins na MZT slika br 8

http://malezensketeme.com/post/16633

Dorothy više nema u Sarajevu? :-? ........bila ona radnja u Ferhadiji i uvijek bilo super krpica :oops:
ima zato online kupovina; kao što u članku piše :D
hadzinicasa

#2627 Re: Sarajevo shoping

Post by hadzinicasa »

anestezija123 wrote:Jeste li vidjele mozda negdje kod nas ZUTI mantilic za proljece/jesen?
Ako ne, moze i sa nekih stranica za online shopping. Hvala unaprijed. :)
imaš u happeningu na Alipašinom, vel 38, cijena 85KM - sniženje
možda ima i u gradu, provjeri.

sladak je, postava leopard :)
Ductus Holedocus

#2628 Re: Sarajevo shoping

Post by Ductus Holedocus »

jel neko bio u azelu,imal kakve obuce?
Lady Saray

Post by Lady Saray »

ima li gdje kakav slican kaputic ovima na slikama u crnoj ili sivoj boji? ne mora biti skroz jednobojan, vise me kroj mami :D

Image Image
Ambrozija

#2630 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

Lady Saray wrote:ima li gdje kakav slican kaputic ovima na slikama u crnoj ili sivoj boji? ne mora biti skroz jednobojan, vise me kroj mami :D

Image Image
Vidjela sam ovaj prvi, slican, u Bennetonu u Mercatoru...Ali je jedan ostalo, velika je rasprodaja....
Lady Saray

#2631 Re: Sarajevo shoping

Post by Lady Saray »

tnx, pogledacu da nisam nafakali pa da je moj broj ostao :D
zamzija

#2632 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Lady Saray pogledaj u Oviesse u BBI- vidjela sam tamo sličnih, kao i u Tiffani-ju u robotu-
Lady Saray

#2633 Re: Sarajevo shoping

Post by Lady Saray »

zamzija wrote:Lady Saray pogledaj u Oviesse u BBI- vidjela sam tamo sličnih, kao i u Tiffani-ju u robotu-
tifanija se nisam sjetila, hvala ;)
zamzija

#2634 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Moja je prijateljica u tiffany-ju uzela sličan kaput ( h&m) doduše početkom zime, ali se mislim još može naći. Probaj onaj u Robotu on ti je najveći :)))
zamzija

#2635 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

zamzija wrote:Moja je prijateljica u tiffany-ju uzela sličan kaput ( h&m) doduše početkom zime, ali se mislim još može naći. Probaj onaj u Robotu on ti je najveći :)))
Mislim čak da i new yorker ima sličnih - u Alti - ako ti je budžet ograničen i trebaš nešto jeftinije :)
kinderlada

#2636 Re: Sarajevo shoping

Post by kinderlada »

Jeste off topic, ali moram da pitam ima li jos neko problema sa otvaranjem stranice malezensketeme?? Meni od sinoc ne moze da se otvori, pa mi zao,ja navikla zraknuti da vidim sta ima novo :(
Ambrozija

#2637 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

kinderlada wrote:Jeste off topic, ali moram da pitam ima li jos neko problema sa otvaranjem stranice malezensketeme?? Meni od sinoc ne moze da se otvori, pa mi zao,ja navikla zraknuti da vidim sta ima novo :(
Nece ni kod mene
Nadinka

#2638 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Ambrozija wrote:
kinderlada wrote:Jeste off topic, ali moram da pitam ima li jos neko problema sa otvaranjem stranice malezensketeme?? Meni od sinoc ne moze da se otvori, pa mi zao,ja navikla zraknuti da vidim sta ima novo :(
Nece ni kod mene
Drage moje, pravili smo izmjene hostinga za MZT, pa sad jedni mogu pristupiti mzt, dok drugi imaju problema ( i ja npr :))

Ovo je objasnjenje naseg hosting-a:

Changes to the settings of a domain may take up to 48 hours to become effective because of the number of networks involved, and because these networks are controlled by several different agencies. This delay applies to all domains with any Registrar, not just us. Please allow for this delay when planning web sites or configuring a domain to work with your services.

Znači, večeras bi moralo proraditi svima jer smo izmjene radili u nedelju naveče.

Žao mi je što smo vas malo iznevjerili, i molimo vas za još malo strpljenja i razumijevanja. :*
antic

#2639 Re: Sarajevo shoping

Post by antic »

Ne znam da li sam na "pravoj temi ali da pitam da li neko zna gdje da kupim neki lijep album za slike?? :)
Ambrozija

#2640 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

antic wrote:Ne znam da li sam na "pravoj temi ali da pitam da li neko zna gdje da kupim neki lijep album za slike?? :)
Ona knjizara/svastara u Mercatoru...Imaju prelijepe albume, recimo za vjencanja pa za rodjenje bebe - ako ti takvi ne trebaju, imaju i obicne....Jako su lijepi i kvalitetni, mada malo poskupi...
zamzija

#2641 Re: Sarajevo shoping

Post by zamzija »

Ambrozija wrote:
antic wrote:Ne znam da li sam na "pravoj temi ali da pitam da li neko zna gdje da kupim neki lijep album za slike?? :)
Ona knjizara/svastara u Mercatoru...Imaju prelijepe albume, recimo za vjencanja pa za rodjenje bebe - ako ti takvi ne trebaju, imaju i obicne....Jako su lijepi i kvalitetni, mada malo poskupi...
Joj u toj knjižari baš ima lijepih stvari.

I preporučila bih novu knjižaru Svjetlost u gradu niže od vječne vatre, kao i Exclusive knjižaru na početku Kralja Tomislava tj Koševo ulice. Te knjižare imaju baš lijep izbor artikala - poklona za svakoga
antic

#2642 Re: Sarajevo shoping

Post by antic »

Hvala vam :) nadam se da cu naci nesto za sebe
zvrzgana

#2643 Re: Sarajevo shoping

Post by zvrzgana »

Pitanje, pomoc:
Gdje u Sarajevu mogu pronaci kafu od jecma? Kupovala sam ju ranije u prodavnici na cosku u Titovoj ali je vise nema. Gledam redovno na odjelima zdrave hrane u svim trznim centrima ali nista. Ako neko zna bila bih mnogo zahvalna :)
BJB

#2644 Re: Sarajevo shoping

Post by BJB »

Ako negdje imas trzni centar u kojem prodaju Mokate kafe, pogledaj negdje na rafama, zuta kesica =jecmenusha.
Meni je prezestoka sama, nema onu gorcinu kafe al' je s mlijekom super.
alica.k

#2645 Re: Sarajevo shoping

Post by alica.k »

zvrzgana wrote:Pitanje, pomoc:
Gdje u Sarajevu mogu pronaci kafu od jecma? Kupovala sam ju ranije u prodavnici na cosku u Titovoj ali je vise nema. Gledam redovno na odjelima zdrave hrane u svim trznim centrima ali nista. Ako neko zna bila bih mnogo zahvalna :)
imas od francka kafu od jecma.
WD40

#2646 Re: Sarajevo shoping

Post by WD40 »

Drugovi i drugarice, pomozite ... Gdje u Sarajevu, kupiti akrilne boje (tubice od 40 ml, ili neki set od n boja x 16 ml)?
Nadinka

#2647 Re: Sarajevo shoping

Post by Nadinka »

Eh MZT bi trebalo da sada radi svima kako treba :) Hvala vam na razumijevanju, a evo i danasnje teme:
http://malezensketeme.com/post/7173
Deep red

#2648 Re: Sarajevo shoping

Post by Deep red »

Gdje u Sarajevu mogu kupiti maskarpone sir? Pozeljno ovaj sa slike :)
Image
CherryLips

#2649 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

WD40 wrote:Drugovi i drugarice, pomozite ... Gdje u Sarajevu, kupiti akrilne boje (tubice od 40 ml, ili neki set od n boja x 16 ml)?
Ja neki dan vidjela u onoj knjizari u Merkatoru,a imas u svim radnjama koje prodaju slikarske potrepstine,npr. ima u Fakti na skenderiji,u galeriji Paleta (blizu su...)
Ambrozija

#2650 Re: Sarajevo shoping

Post by Ambrozija »

CherryLips wrote:
WD40 wrote:Drugovi i drugarice, pomozite ... Gdje u Sarajevu, kupiti akrilne boje (tubice od 40 ml, ili neki set od n boja x 16 ml)?
Ja neki dan vidjela u onoj knjizari u Merkatoru,a imas u svim radnjama koje prodaju slikarske potrepstine,npr. ima u Fakti na skenderiji,u galeriji Paleta (blizu su...)
U Fakti na Skenderiji ces definitivno pronaci sve sto ti treba, pogotovo ako se profesionalno bavis slikanjem, ili ides u Umjetnicku skolu ili Akademiju.... :thumbup:
Post Reply