Onaj što izvještava o kulturnim, privrednim i ostalim svakodnevnim dešavanjima iz BL, čovjek apsolutno nema veze sa Bakirom osim što radi za FTV.karanana wrote:ko je vidovic?
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Epitop
#2626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#2627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
-
jalija s bistrika
#2628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovdje koliko vidim slabo se spominje Slobodan Vackovic jedan od reijetkih postenih srba koji je imao m.da da izvjestava o lopovluku Mileta Laktasenka i dao veliki doprinos da istina dopre do gledalaca iz medijskog crnila RS-a. 
-
paja_patak
#2629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nemoj biti smijesan sarajevo je sada ocajan grad a da kazes da je bolji od banjaluke to je isto ko da kazes da si brzi od kornjace koja je na samrti...Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
Sarajevo...infrastruktura
iako je dodik lopov istina je da je puno vise napravio nego oni iz SDS-a nakrao se je sto jes jes...
Last edited by paja_patak on 20/02/2009 11:42, edited 1 time in total.
- karanana
#2630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
a ja mislio dodo se zajebo pa vaskovica zove vidovicem.Epitop wrote:Onaj što izvještava o kulturnim, privrednim i ostalim svakodnevnim dešavanjima iz BL, čovjek apsolutno nema veze sa Bakirom osim što radi za FTV.karanana wrote:ko je vidovic?
- swirl
#2631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da li vjerujes, da su mi neki dan rekli iz americke ambasade, amerikanci, kako njih vecina misli da je Banja Luka europskiji grad od Sarajeva, i da se tamo puno bolje osjecaju. Ja to, evo jos, ne mogu da shvatim, i skontam.Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
- Epitop
#2632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Možda je BL i malo napredovala ali ništa spektakularno sve je nešto napola , ali naprimjer u Doboju i Tesliću još uvijek prijeratni semafori koji i ne rade kako bi trebali, a znakovi i ceste su druga priča.Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
To što sad neko pokušava da kaže da je RS pod Dodikom strašno napredovao može samo imati za cilj da stvori negativnu sliku o ostalim narodima i kako su oni zavidni na uspjehu entiteta RS. Napad je najbolja odbrana, a lopovi će koristiti sve da sačuvaju sebe na uštrb drugih.
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#2633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam cesto u BL. Nikako da se provozam autoputem koji gradi Mile, nikako da ga otvori a gradi ga godinama. Hm koliko li je dug, pa nekih 5 KM. Ulice u Banjaluci trosne, zahtjevaju renoviranje, u sarajevu su sve glavne saobracajnice davno renovirane? Narodno pozoriste daje predstavu svaki peti dan. Nemate pojma sta je opera ili balet i hocete da se nazivate gradom. Samo sanjajte. Kultura cini grad gradom, Sarajevo je odron u mnogim pitanjima i mnogo puta djeluje ko obicna selendra al za Banjaluku je zivot izmislilo.paja_patak wrote:nemoj biti smijesan sarajevo je sada ocajan grad a da kazes da je bolji od banjaluke to je isto ko da kazes da si brzi od kornjace koja je na samrti...Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
Sarajevo...infrastruktura![]()
![]()
ovo dvoje ne ide zajedno
iako je dodik lopov istina je da je puno vise napravio nego oni iz SDS-a nakrao se je sto jes jes...
- Banksy
#2634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dalintonpaja_patak wrote:
nemoj biti smijesan sarajevo je sada ocajan grad a da kazes da je bolji od banjaluke to je isto ko da kazes da si brzi od kornjace koja je na samrti...
![]()
ovo dvoje ne ide zajedno
...
-
Kralj Tvrtko XXVIII
#2635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ha ha ne vjerujem ti. Amerikanci - europskiji???swirl wrote:Da li vjerujes, da su mi neki dan rekli iz americke ambasade, amerikanci, kako njih vecina misli da je Banja Luka europskiji grad od Sarajeva, i da se tamo puno bolje osjecaju. Ja to, evo jos, ne mogu da shvatim, i skontam.Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
-
paja_patak
#2636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ParaBanksy wrote:dalintonpaja_patak wrote:
nemoj biti smijesan sarajevo je sada ocajan grad a da kazes da je bolji od banjaluke to je isto ko da kazes da si brzi od kornjace koja je na samrti...
![]()
ovo dvoje ne ide zajedno
...
- Banksy
#2637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nek si se vratiopaja_patak wrote:ParaBanksy wrote:dalintonpaja_patak wrote:
![]()
ovo dvoje ne ide zajedno
...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2638 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tužilaštvo BiH
S Dodikom će se postupiti kao i svakim drugim
Tužilaštvo BiH postupit će s izvještajem protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika kao sa svakim drugim izvještajem, rečeno je danas Feni iz Tužilaštva BiH.
U međuvremenu je vijest da su Dodik i deset drugih ministara osumnjičeni za pronevjeru 145 miliona KM izazvala žestoke reakcije kako samog Dodika, tako i drugih zvaničnika iz RS-a.
Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) dostavila je Tužilaštvu BiH 17. februara izvještaj protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika, koji je primio jedan radnik Posebnog odjela za organizirani kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, kažu iz Tužilaštva BiH.
(FENA)
Ne može to tako.....dajte mu poseban tretman

S Dodikom će se postupiti kao i svakim drugim
Tužilaštvo BiH postupit će s izvještajem protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika kao sa svakim drugim izvještajem, rečeno je danas Feni iz Tužilaštva BiH.
U međuvremenu je vijest da su Dodik i deset drugih ministara osumnjičeni za pronevjeru 145 miliona KM izazvala žestoke reakcije kako samog Dodika, tako i drugih zvaničnika iz RS-a.
Državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA) dostavila je Tužilaštvu BiH 17. februara izvještaj protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika, koji je primio jedan radnik Posebnog odjela za organizirani kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, kažu iz Tužilaštva BiH.
(FENA)
Ne može to tako.....dajte mu poseban tretman
- Drvosjeca iz Dejcica
#2639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ne kontas, to su oni Ameri sto misle daje cool jesti plavu ribu uz Coca-Colu. O toj Europi govorimo.Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ha ha ne vjerujem ti. Amerikanci - europskiji???swirl wrote:Da li vjerujes, da su mi neki dan rekli iz americke ambasade, amerikanci, kako njih vecina misli da je Banja Luka europskiji grad od Sarajeva, i da se tamo puno bolje osjecaju. Ja to, evo jos, ne mogu da shvatim, i skontam.Kralj Tvrtko XXVIII wrote:Ma molim vas dajte smanjite pricu o tome da je Banjaluka postala grad i da je bolja od Sarajeva? Ko je to bio u Banjaluci?? i Kad?? Imam priliku da odem cesto tamo, i vjerujte nista se spektakularno nije promijenilo. To sad sto neko voli da se nafura za nesto to je druga stvar. Sarajevo je po svakom osnovu bolji grad, sa mnogo vise kulturnih desavanja, sredjenijom infrastrukturom. Eh sad za konzumente srbijanske turbo-folk kulture mozda je Banjaluka za nijansu bolja. I ne zaboravite njima vladaju ovi sto ih optuzuju da su pokrali 145 miliona maraka. Ovi nasi lopovi izgleda nisu im do koljena. Vratimo se u realnost.
-
paja_patak
#2640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
neka samNek si se vratio
- Banksy
#2641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam, al vidim da srljaš na svim temamapaja_patak wrote:neka samNek si se vratio![]()
nego nesto kontam sto se na temi o dodiku prica o uredjenosti i infrastrukturi sarajeva i bl?
- vee-jay
#2642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
doktor78 wrote:Ma koliko nas to boljelo, ovo je nazalost istina...Hame_ wrote:Komentari sa B92...
dosta dugo radim u bosni, još 1996. banjaluka je od jedne seledre postao grad. prijedor, bijeljina, trebinje su čistiji, sređeniji od bilo kog grada u srbiji. sve to se desilo u zadnjih 6 godina. spustite se južno od doboja i videćete do drugu realnost. nažalost Federacija BiH ukopana u korupciju, nerad stvorenu kontinuiranuim prilivom donacija (sad se pred evropskom komisijom otvara slučaj nestalih 4 milijarde Evra donacija) bavi nekim drugim a ne sobom.
Istina koju Dodik propagira godinama... pa ces poceti vjerovati u nju.
Nisam znao da sam rodjen u selendri, *ebote ako bosanska selendra izgleda tako, kako onda izgleda grad?
A sto se tice cistoce u pomenutim gradovima, mala anegdota: 1993 se za vrijeme nastave moj skolski drug okrenu prema meni i rece: "od kada smo istjerali muslimane iz grada, on je sada stvarno puno cistiji i mirise".... cisti su, i te kako su cisti...
-
harka
#2643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
centar Banja Luke uredjen a okolo ona narodna
''unutra kalaj okolo belaj''
i Prijedor,B.Novi i drugi gradovi ista stvar.
''unutra kalaj okolo belaj''
i Prijedor,B.Novi i drugi gradovi ista stvar.
- shuriken
#2644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Brozovim rijecima recenodallton wrote:to smo vec odgovorili gore - zato i jesu iznenadjeni jer je prijava otisla direktno u posebni dio tuzilastva u kojem sjede stranci koji gore navedenog lujica i komp. blago receno ne zarezuju ni za suve sljive, pa se kao spiric i dodo bune zasto ih njihovi trabanti nisu obavjestili na vrijeme sta se spremaharka wrote:nekako mi se uvijek namece pitanje kako direktor SIPE Mirko Lujic
nije bio upucen u ovu tuzbu.Onda razmisljam mozda namjerno
da nebi upozorio Dodika.Sve mi to nekako nejasno.Jer su i Dodik
i Spiric ostali zateceni novonastalom situacijom,kao kako oni
to nisu znali. ???????????????????
a evo vidim utrkuju se politicari iz pc-a s izjavama tipa "prijava protiv dode udar na BiH"![]()
jest, jest, cijelo vrijeme dodo stiti samo BiH ali dusmani ne daju, majku im bozju imperijalisticku
-
dallton
#2645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta ja mogu, meni je Saban=Titoshuriken wrote:Brozovim rijecima recenodallton wrote:to smo vec odgovorili gore - zato i jesu iznenadjeni jer je prijava otisla direktno u posebni dio tuzilastva u kojem sjede stranci koji gore navedenog lujica i komp. blago receno ne zarezuju ni za suve sljive, pa se kao spiric i dodo bune zasto ih njihovi trabanti nisu obavjestili na vrijeme sta se spremaharka wrote:nekako mi se uvijek namece pitanje kako direktor SIPE Mirko Lujic
nije bio upucen u ovu tuzbu.Onda razmisljam mozda namjerno
da nebi upozorio Dodika.Sve mi to nekako nejasno.Jer su i Dodik
i Spiric ostali zateceni novonastalom situacijom,kao kako oni
to nisu znali. ???????????????????
a evo vidim utrkuju se politicari iz pc-a s izjavama tipa "prijava protiv dode udar na BiH"![]()
jest, jest, cijelo vrijeme dodo stiti samo BiH ali dusmani ne daju, majku im bozju imperijalisticku
![]()
-
Abacija
#2646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da vidimo vasa predvidjanja koliko ce demobilisanih cetnika danas izaci na proteste podrske Dodi danas u Banjoj Luci. Ja mislim oko 500.
-
dallton
#2647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
izaci ce dane cankovic na ulicu i povesti narod konacno u nezavisnost kad vec dodi ne zna kako to da uradiAbacija wrote:Da vidimo vasa predvidjanja koliko ce demobilisanih cetnika danas izaci na proteste podrske Dodi danas u Banjoj Luci. Ja mislim oko 500.
evo i procitali su sta sam napisao, ali sam iznenadjen ovim djelom reakcije - nece ljudi da brane nezakonite radnje, ali hoce samooporedjeljenje
SPONA
'Još jedan udar na RS, ali nećemo braniti one koji su se ogriješili o zakon'
Predstavnici Srpskog pokreta nevladinih organizacija u RS-u (SPONA) ocijenili su danas da je izvješaj o krivičnom djelu protiv premijera RS-a Milorada Dodika, nekih ministara i drugih osoba iz RS-a, "još jedan udar na RS i njene institucije", te da ne brane Dodika, već entitetske institucije koje su, kako tvrde, meta napada "nekih pojedinaca iz FBiH i međunarodne zajednice".
Pantelija Ćurguz, predsjednik Boračke organizacije RS-a, koja je jedna od nevladinih organizacija, koje čine SPONA-u, kazao je danas na vanrednoj pres-konferenciji da nema namjeru da bude bilo čiji advokat, pa ni Dodikov, ali da je na sceni "planirani haos" i da je vrijeme da se predstavnici RS-a "nakon svega ovoga odrede o daljnjem djelovanju".
Upitan kako komentariše navode opozicije u RS-u koja već više od dvije godine ukazuje na nepravilnosti u izgradnji zgrade Vlade RS-a, ali i autoputa Banja Luka-Gradiška, Ćurguz je rekao da "im ne pada na pamet da stanu u podršku nezakonitim radnjama".
On vjeruje da će "one koji su skloni da se bave kriminalnim radnjama, sasvim sigurno stići kazna".
- Moguće je da ima nepravilnosti i u ovoj priči koja je sada aktuelna. U to ne ulazimo. Ono što je nama simptomatično jeste da se izvještaj protiv Dodika rješava u vrlo nepovoljnom trenutku, ciljano od pojedinaca, mimo ustaljene prakse i procedure i to nam govori da je u funkciji stvaranja haosa na ovim prostorima, rekao je Ćurguz.
Predstavnici SPONA-e su također predložili da, ukoliko se, nastavi pritisak na RS da se svi srpski predstavnici iz zajedničkih organa BiH povuku.
- Tražimo da se preispita nužnost učešća srpske strane u pregovorima u ustavnim promjenama. Ukoliko je nužna izmjena Ustava BiH, onda se mora ugraditi odredba pravo naroda na samoopredjeljenje do otcjepljenja, jer je samo ta odredba garancija srpskom narodu da može opstati u ovakvoj BiH, rekao je predsjednik SPONA-e Branislav Dukić.
Zahtijevaju, također, i hitan sastanak svih srpskih stranaka u RS-u i zauzimanje zajedničkog stava vezano za nastavak ustavnih pregovora.
Potpredsjednik Saveza logoraša RS-a Boro Medić je na pres-konferenciji rekao i niz optužbi na račun pomoćnika direktora SIPA-e Dragana Lukača.
- Izvještaj protiv Dodika je podnio Dragan Lukač ‘poznati srbomrzac', rekao je, između ostalog, Medić.
Predsjednik SPONA-e Branislav Dukić je nekoliko puta na pres-konferenciji ponavljao i riječi "mi to više ne možemo da trpimo. Dosta je".
Po njemu, razlog svega što se dešava u vezi s prijavom protiv Dodika je to "što je RS finansijski moćnija od FBiH i što ima lidere koje narod poštuje i voli".
- pici
#2648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik
"Što se tiče FTV, nek se jebe"
Nakon što je podignuta krivična prijava protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika, on je sinoć u izjavi za Federalnu televiziju novinaru između ostalog rekao "Volio bih da ti otkaže srce!" te ne kraju dodao: "Što se tiče Federalne televizije, nek se jebe". Pogledajte video šta je sve rekao Dodik za FTV.
(Sarajevo-x.com)

jaaaaaaaaaaaooooo pa ša .Ba naprica ziv bio....hebo zgembu iz TLN 
"Što se tiče FTV, nek se jebe"
Nakon što je podignuta krivična prijava protiv premijera Republike Srpske Milorada Dodika, on je sinoć u izjavi za Federalnu televiziju novinaru između ostalog rekao "Volio bih da ti otkaže srce!" te ne kraju dodao: "Što se tiče Federalne televizije, nek se jebe". Pogledajte video šta je sve rekao Dodik za FTV.
(Sarajevo-x.com)

jaaaaaaaaaaaooooo pa ša .Ba naprica ziv bio....hebo zgembu iz TLN - pici
#2649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik Milorad kultura dijaloga
Toooooooooooo Doooooodiiiii saaamooo cepaaaj
Toooooooooooo Doooooodiiiii saaamooo cepaaaj

- shuriken
#2650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
urednicki pristup Avaza ovoj temi !?!?!?
naslovi:
Izvjestaj upucen mimo Barašanina i Lujića
Glavni tužilac duboko zabrinut
Direktor SIPE užasnut
i onda preko pola stranice Miletu; "nisam kriv, ne bojim se, napadaju Srpsku"
"Lukač je ubijao Srbe"
i kao šlag na tortu:
" budaletina Bakir Hadžiomerovič i grupa isfrustriranih budala prave tu ujudurmu.Nisam samo ja u pitanju napadaju i Islamsku zajednicu"[/size]
OMG!
pa covjeka smo potpuno pogresno procijenili!!
On je jedini u ovoj zemlji za istinski suzivot i medjusobno uvazavanje.
naslovi:
Izvjestaj upucen mimo Barašanina i Lujića
Glavni tužilac duboko zabrinut
Direktor SIPE užasnut
i onda preko pola stranice Miletu; "nisam kriv, ne bojim se, napadaju Srpsku"
"Lukač je ubijao Srbe"
i kao šlag na tortu:
" budaletina Bakir Hadžiomerovič i grupa isfrustriranih budala prave tu ujudurmu.Nisam samo ja u pitanju napadaju i Islamsku zajednicu"[/size]
OMG!
pa covjeka smo potpuno pogresno procijenili!!
On je jedini u ovoj zemlji za istinski suzivot i medjusobno uvazavanje.