veljaca wrote:Adriatic wrote:veljaca wrote:
Nije upuceno meni - ali da rePliciram
Mislim da tuzlak-x ima ispravno razmisljanje .... Zasto glasati samo za jednu opciju - na osnovu jednog covjeka birati druge ljude
Evo moj primjer - uvijek sam glasao za Harisa ( zato sto se bori za BiH i ne pristaje na kompromise sa nekim ko zeli da BiH nestane ) a na lokalnom nivou glasao sam za SDP - jer je tamo jedan meni jako dobro poznat prijatelj - koji je zajedno sa mnom skakao po vrletima i cukama nase drage Bosne i Hercegovine - kada smo je branili od onih koji su zeljeli da ona nestane, ali na njihovu zalost nisu uspjeli .... Njemu sam dao svoj glas ...
Cak mislim i to je jedan prijedlog za razmisljanje - da se na glasackim listicima omoguci da se biraju LJUDI iz vise stranaka a ne jedne stranke - pa onda na osnovu tih ljudi, stranke se onda rangiraju .... To bi, po meni, bilo najpostenije....

Ako tebe i nakon 20 godina treba ubjeđivati ko je Haris Silajdžić, onda nema nade.
Ako ne vidiš razliku između SDP-a i SZAGRABiH, onda i tebe molim da glasaš za NJIH.
A ko si ti biva pa ti - da nekoga ubjedjujes .... ( mozda dobijas pare za to - ali kod mene ti ne prolazi to ) ....
Samo za tebe jedno pitanje:
Ko to sada je u New Yorku sa svim vodecim politicarima svijeta kao predstavnik Drzave Bosne i Hercegovine ? Mozes prije odgovora i razmisliti - ako je tesko pitanje.
Znam ja da ti ( a i jos mnogi ) mrzite Harisa - ali sto je previse - previse je ...
I nemas pravo da me ti molis za koga cu ja glasati ....( potenciram na ovome MOLIS ) .... jer to onda ide u domene mita i korupcije ( a upravo je sada jedan proces o mitu i korupciji pred pravosudjem - u svezi malog Damira ) .....
Haris Silajdžić je jedan od najvećih lopova i kriminalaca u ovoj zemlji.
I dok se ti i slični tebi pravite da to ne vidite, dotle ovaj narod gladuje i nalazi se u zbijegu na 24% teritorije a zahvaljujući između ostalih i njemu koji je vodio politiku svih ovih godina.
Obišao je on svaku zemlju po milion puta a korist vidimo. Naravno za njega, Jatu, Sadika Bahtića i čitavu ergelu njegovih lopova.
Srušio je aprilski paket.
Živi u stanu od 47m2 kako kaže

i nema ništa.
Svoju porodicu je čuvao i čuva u Turskoj, dok su tuđe stradale.
Treba li još?
A ti i dalje svršavaš kad ga vidiš za govornicom UN.