Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:Zaslužio je i Wenger malo radosti i smijeha
Evo šanse da topnici uzmu neku trofej ove godine, pa makar i Carling jbt ga...bitno je uzeti, samo da se skine prokletstvo.
Sa Henryem i Van Persiem u napadu preci na klasicnu 4-4-2 i deri dok se moRe
@Jack Be Nimble
Jedno je igrati u klubu gdje je legenda, a jedno kao placenik u jenkijevskom MLS...skont'o sam odmah da je posudba u pitanju, ali valjda se može nešto izvarijantisati da potpiše bar na godinu....fale ovakvi igraci i momenti u Arsenalu.
Iz Carlinga ispali od Citya, ovo je bilo 3 kolo FA kupa, tu se titula moze uzeti City vec ispo, sljedece kole Jedinstvo ili Redsi
E&E wrote:Kao sto ree neko u komentarima clanka, dva definitivno najgora odlaska u skorijoj historiji fudbala su njegov iz arsenala i owenov iz lfc... Dok su bili u svojim maticnim klubovima harali su... Sta je recimo jedan owen do sada mogao postici da je ostao u lfc? A Henrya nije ni potrebno spominjati... On se dokazao, ali samo bi jos vise utvrdio mjesto najboljeg igraca arsenala svih vremena.
Henryjev odlazak je definitivno opravdan, opravdao ga je osvajanjem Lige prvaka. Owen je ispao kreten.
Ne baš. To je bila situacija kad igrač postaje opterećenje za klub. Liverpool je osvojio neku limariju tek nakon što se riješio Owena. Isto tako Atletico sa Torresom - momak igra ali klub previše ovisi o njemu kad je fit a previše im fali kad nije fit. Na kraju ne znaš da li da ga držiš u igri i da ga čekaš ili da se kockaš pa ga držiš na klupi i probaš bez njega pa dobiješ otkaz jer ga držiš na klupi. Nit kako sa njim nit kako bez njega - onda ga fino prodaš, uzmeš lovu i Bog te veselio.
Slično je bilo i sa Henryjem na kraju... Arsenal se preporodio njegovim odlaskom, te sezone su trebali uzeti titulu.
Može se i tako gledati, ali nije tu Liverpool imao zadnju riječ. Owen je odbio produženje ugovora koji je isticao u junu 2005. godine, pa su ga prodali godinu ranije da bi makar neku paru uzeli. A sam on je ispao maksimalan debil što je prešao u Real. Neki igrači se fakat precijene ili ne znaju odrediti dobar tajming za transfer pa to na kraju ispadne katastrofa.
Hah, ljudi ovo mi je popravilo dan. Malo mi je Henry omrznuo poslije one ruke u barazu, jbg. ja kakav sam ja bih se sudiji sam prijavio a ne pravio budala. Pogotovo sto znas da ce se vidjeti, a veci dzek bi bio a i mirna ti savjest.
svaka cast,mogo je ovo radit i odma iza barcelone...
ako mu je toliko stalo...
al ajde de,bolje ikad nego nikad... i jest mu mjesto bilo u arsenalu...makar i temporerli...
Arsenal mi je bio jedini engleski klub koji mi je bio simpatičan, upravo dok je ovaj gospodin igrao za njih i pravo mi bi sinco drago kad sam vidio da ga je Anri zabio.
Obuca9 wrote:Arsenal mi je bio jedini engleski klub koji mi je bio simpatičan, upravo dok je ovaj gospodin igrao za njih i pravo mi bi sinco drago kad sam vidio da ga je Anri zabio.
Ma nekako drago čovjeku kad vidi da nije sve do para... čovjek je sve postigao, zgrnuo stotine miliona... na kraju ostalo ono što smo vidjeli sinoć - ljubav i emocija