nuki_cika wrote:E bogami vjeruj
Opet ne vjerujem. Kada sam bio još prva godina sam naučio da ništa ne vjerujem studentima, a posebno pričama "Joj, matere mi sam sve znao a bezveze me obori".
nuki_cika wrote:E bogami vjeruj
Gray wrote:
Opet ne vjerujem. Kada sam bio još prva godina sam naučio da ništa ne vjerujem studentima, a posebno pričama "Joj, matere mi sam sve znao a bezveze me obori".
Meliha se jednostavno ne moze naci u istoj recenici sa Jasminkom i Hajrijom. Ni pod razno.kadinica wrote:
I sve su profesorice dobre, i Meliha, Jasminka, Hajrija
Zašto? Bolja ili gora?ladyblue18 wrote:Meliha se jednostavno ne moze naci u istoj recenici sa Jasminkom i Hajrijom. Ni pod razno.kadinica wrote:
Grohotom se smijem.kadinica wrote:Zašto? Bolja ili gora?ladyblue18 wrote:Meliha se jednostavno ne moze naci u istoj recenici sa Jasminkom i Hajrijom. Ni pod razno.kadinica wrote:
Nisam znao da si ti na Pravu. Vidim 'vamo petljas sa Fandroid-om i crApple-om pa reko....Revolucionar ★ wrote:to nekad za vrijeme Yuge ?
Tamo kujem zanat debatisanja, jer kud ces bolje temenermin.padez wrote:Nisam znao da si ti na Pravu. Vidim 'vamo petljas sa Fandroid-om i crApple-om pa reko....Revolucionar ★ wrote:to nekad za vrijeme Yuge ?![]()
Haman.Revolucionar ★ wrote:to nekad za vrijeme Yuge ?
Pa ocigledno se dosta toga promijeni za deceniju i vise, pa i profesori koji su bili ass. u vase vrijeme.Iris31 wrote:Ne znam što ste na nju tako ogorčeni.
Kako nema, pa jesu nekidan pred Erdoganov dolazak sredili, sad je neka kulturnija shpera postavljena.Revolucionar ★ wrote:Jos nisam uplatio, cuj cenera .. pa po kojoj osnovi djece mi
I sta je ba sa onom stalom ispred, ima li ikakvih naznaka da ce se radit nesto .. ccc .. Zgrada koja predstavlja cijeli univerzitet izgleda kao štala u pm
zavrsio sam smalkice stele za 10 godinaSir Amel wrote:Ma dajte ljudi ne pricajte gluposti. "Pravo ne završe samo oni koje ne satare tramvaj"Miki123 wrote:Pa ne završe svi, fino je čovjek rekoGray wrote:Ko god kaže da je pravo lagano i da ga svi završe laže.![]()
a ne zavrse ga samo oni koje satare tramvaj dok idu prijavit ispite, jer se dobar dio ispita moze poloziti nakon par dana ucenja
Koliko vas je završilo pravo pa da možete objektivno cjeniti njegovu težinu. Glupo mi je sad nabrajati jebene predmete. Ja sam ga završio bez Bologne, srećom.A posla ima kad ga zavrsis, ako si naučio šta si treb'o.
Al' da ima štele, ima brate.
Pa bio sam ja tada goreladyblue18 wrote:Kako nema, pa jesu nekidan pred Erdoganov dolazak sredili, sad je neka kulturnija shpera postavljena.Revolucionar ★ wrote:Jos nisam uplatio, cuj cenera .. pa po kojoj osnovi djece mi
I sta je ba sa onom stalom ispred, ima li ikakvih naznaka da ce se radit nesto .. ccc .. Zgrada koja predstavlja cijeli univerzitet izgleda kao štala u pm
Baby steps...bice aBd valjda u sljedecih 10 godina.
Ja dosla dan nakon toga, ili je dva nisam sigurna, kad docekase me crveni zastori, gledam sta je ovo, kad upalis se lampiceRevolucionar ★ wrote:
Pa bio sam ja tada goreCirkus mi kako su rijesili one stepencije sto vode dolje u nekakav krs, neki skrseni ormari i sto vec ne, nabacili crvene zastore preko , a frajer kad je kren'o stepenicama na sprat vise samo da je bacio pogled lijevo ili desno, haha, ostao bi zaprepasten
Pa dobro je... profesor Ustavnog prava nije upućen u ustavne promjene u svojoj državi... ima smisla...CVIKERASH wrote:Prica Duvnjak na ispitu kako su ga zvali iz Nezavisnih Novina da da svoje misljenje o ustavnim promjenama.Kaze on : "Ne mogu iz dva razloga da kazem svoje misljenje o tome.Prvo je da bas nisam upucen u to pa necu da se blamiram.A drugi razlog to sto ste cetnici.Ja ne pricam sa cetnicima."
Gray wrote:Pa dobro je... profesor Ustavnog prava nije upućen u ustavne promjene u svojoj državi... ima smisla...CVIKERASH wrote:Prica Duvnjak na ispitu kako su ga zvali iz Nezavisnih Novina da da svoje misljenje o ustavnim promjenama.Kaze on : "Ne mogu iz dva razloga da kazem svoje misljenje o tome.Prvo je da bas nisam upucen u to pa necu da se blamiram.A drugi razlog to sto ste cetnici.Ja ne pricam sa cetnicima."