Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amrica

#2626 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by amrica »

hz__semir wrote:Samo ispravka, kako sam ja cuo, nije u pitanju tajin sin, nego babin sin. I to glavnog zanatlije na Čaršiji...

sa-x

"...Teške tjelesne povrede zadobio je vozač automobila Polo A. Jabučar (19) koji je i izazvao nesreću, dok je lakše povrijeđen K.M., radnik na parkingu. On se u trenutku nesreće nalazio u naplatnoj kućici...."
Topla voda

#2627 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Topla voda »

eto u sta ide lova kad djevojkama kupujete aladinke,moze vas neko pokupiti na trotoaru za vasu lovu :D
Obuca9

#2628 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Obuca9 »

amrica wrote:
hz__semir wrote:Samo ispravka, kako sam ja cuo, nije u pitanju tajin sin, nego babin sin. I to glavnog zanatlije na Čaršiji...

sa-x

"...Teške tjelesne povrede zadobio je vozač automobila Polo A. Jabučar (19) koji je i izazvao nesreću, dok je lakše povrijeđen K.M., radnik na parkingu. On se u trenutku nesreće nalazio u naplatnoj kućici...."

Znači dobro sam čuo, radi mahala svoj posao.
krusty

#2629 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by krusty »

dobra vam je logika, znaci samo onaj ko nije zaradio sebi za auto moze napraviti neku glupost i slupati to auto...

a onaj ko je sebi kupio taj nikad udesa nece napravit jer vise cijeni to auto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i moje auto da vidite reci cete eno babo mu kupio, a moj otac u ratu poginuo, al eto samo dok zadovolji vase kompleksaske potrebe dobro je, samo vi komentarisite

samo ne znam kako onda u prosjeku 20ak udesa u Sarajevu dnevno, izgleda niko ne vozi svoje auto, svima palo sa neba :lol: :lol:
atko

#2630 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by atko »

krusty wrote:dobra vam je logika, znaci samo onaj ko nije zaradio sebi za auto moze napraviti neku glupost i slupati to auto...

a onaj ko je sebi kupio taj nikad udesa nece napravit jer vise cijeni to auto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i moje auto da vidite reci cete eno babo mu kupio, a moj otac u ratu poginuo, al eto samo dok zadovolji vase kompleksaske potrebe dobro je, samo vi komentarisite

samo ne znam kako onda u prosjeku 20ak udesa u Sarajevu dnevno, izgleda niko ne vozi svoje auto, svima palo sa neba :lol: :lol:
Ako bih se spustio na tvoj nivo npr ... onda bi ti rekao da si ti ovaj post napisao samo da iskoristis priliku da se pohvalis kako si sebi kupio dobro auto i da tako zadovoljavas tvoje komplekse ... mogo si vala i sliku auta priloziti ... al ja se ne bih nikad spustio na tvoj nivo :dance: :D :lol:
GaRGa

#2631 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by GaRGa »

krusty wrote:dobra vam je logika, znaci samo onaj ko nije zaradio sebi za auto moze napraviti neku glupost i slupati to auto...

jel bar Ferrari ? :D
krusty

#2632 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by krusty »

pa malo je bolje od ovog Polo-a starog sigurno 4-5 godina koji nije nista posebno, ali je vama ocito Polo toliko preluksuzan da ga je realno moguce sam zaraditi tek sa 39 :lol: :lol: :lol:
Skyfox

#2633 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

Dozer

#2634 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Dozer »

Jucerasnji slucaj na Dobriji, nize Imzit pumpe.

Koliko upratih, skodu je vozila neka zena i uzela je prvenstvo onom nesretniku na krovu. On je pokusao izbjeci, i uspio je dovoljno da je ne raznese tako da joj je samo odvalio karambolku. Nazalost, nije imao dovoljno prostora da se zadrzi na cesti i trotoar ga je izbio i okrenuo naglavacke. Bila je i hitna, ali ne znam detalje.

Onaj na krovu je na desnoj strani slike (spojih dvije), pored grma i iza one karambolke.

Image
miki27A

#2635 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by miki27A »

Zna li neko sta o ovoj nesreci kod Jevrejskog?
Taksista mi rece da ima i mrtvih gore, vidjeh dvije hitne kako projurise prema KCUSu negdje oko 18h.
Karabaja

#2637 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Karabaja »

trkač, a...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2638 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bordo gandalf »

A brate mili pa nigdje nisi siguran...divljaci za volanom na svakom koraku ulijecu u kafice nalijecu na stanice, naplatne kucice...za sve su krivi "prasinari" zbog primanja mita "e'o cenera buraz nemoj pisati"
cappy_tempo

#2639 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by cappy_tempo »

koliko upratih ovaj trkac drzi hyundai servis na tranzitu
O'zone
Globalni moderator

#2640 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by O'zone »

Ona Honda je na slick gumama malo kiše palo prekoračena brzina i žali bože jednog života i još dva koja će ostati uništena
HaHaHa2

#2642 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by HaHaHa2 »

cappy_tempo wrote:koliko upratih ovaj trkac drzi hyundai servis na tranzitu
Kupio ga momak neki dan od tog vlasnika servisa
DaysleepeR

#2643 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

ovaj automobil je pravljen za utrke i nije ga moguće registrovati za upravljanje i korištenje u normalnom saobraćaju!

eh eto koliko je efikasna policija, mame im ga nabijem...
DaysleepeR

#2644 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

ako se ne varam, a ne varam se ovo je momak koji je poginuo...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1231595054
Troll_Happens

#2645 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Troll_Happens »

pa nije ga moguce bilo registrovati zato je i bio bez tablica...
nek ih je svakim danom manje :x
Neelix

#2646 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

koliki levat moras bit da po onim gore ulicama razvijas takvu brzinu od koje ce ti se smrskat auto?

najzalosnije je sto nijedan od retardiranih trkaca nece nauciti lekciju iz ovog slucaja :roll:
Skyfox

#2647 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Skyfox »

danas je nesto u zraku grad je pun bizarnih nesreca, vidio sam tri udesa na potezu Skenderija M Dvor...i to sa poprilicnom stetom na autima... A mladi alkosi su i dalje nabrijani...
cappy_tempo

#2648 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by cappy_tempo »

http://www.youtube.com/watch?v=1f37K7t6nFQ

nije da branim divljanje po gradu ali izgleda da momak iz honde nije neki nafurani debil nego je covjek profesionalno vozio
Cholina_Lokica

#2649 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Cholina_Lokica »

kako glup nacin da covjek pogine :(
momak je vozio profesionalno brdske trke, i zavrsi ovako bezveze, jer izveze trkace auto na cestu, valjda da ga testira...
bezveze
Qler

#2650 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Qler »

Znao sam momka licno, dobro sam ga znao. Kad mi je danas jaran javio da je poginuo, nisam znao gdje sam :( Ne znam sta da kazem. Momak je bio regulara, ne znam... jos ne mogu da vjerujem da ga nema...
Locked