FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ave, Nijaz!

#2626 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Admir_1984 wrote:
Ko mu kaze :-)
Kad sam ja pobjegao?
Uvijek sam na raspolaganju da odgovaram na pitanja, izvolite.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2627 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Ko mu kaze :-)
Kad sam ja pobjegao?
Uvijek sam na raspolaganju da odgovaram na pitanja, izvolite.
Uvijek kada najavis razvaljivanje od strane Arsenala, a desi se suprotno nigdje te nema ili pocnes pisati neke zesce nebuloze
Djokej

#2628 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Joj dje li je onaj Burek da rastjera ove spamere... :D
Ave, Nijaz!

#2629 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Admir_1984 wrote:
Uvijek kada najavis razvaljivanje od strane Arsenala, a desi se suprotno nigdje te nema ili pocnes pisati neke zesce nebuloze
Kad to Arsenal nije razvaljivao?

Ovo sam i dobio WildCard da mogu ispratiti demoliranje Barce, ja ne bjezim na raspolaganju sam, ako ko ima pitanja nek izvoli.
Sutra prolazimo sa pola snage.

Come on Arsenal!
LSD

#2630 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Kažem ti ja da ce sutra Barca oderati topnike ko zečeve...bezveze se furaš kad je jasno ko prolazi dalje.
Ako nema Puyola i Pique tu su Marquez i Milito da ograde taj zadatak...ako nema Abidala tu je Maxwell...ako nema Inieste tu je Keita...ako nema Zlatana tu je Krkić da ga šukne...ako nema miša Henryia koji nece da igra protiv svojih topnika tu je Pedro...ako nece niko,onda ce Messi uzeti sam loptu predriblati komplet odbranu Arsenala (zajedno sa golmanom) i zabiti 2-3 komada i halali Huso materi....da završimo pricu oko toga.
Ave, Nijaz!

#2631 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

LSD wrote:Kažem ti ja da ce sutra Barca oderati topnike ko zečeve...bezveze se furaš kad je jasno ko prolazi dalje.
Ako nema Puyola i Pique tu su Marquez i Milito da ograde taj zadatak...ako nema Abidala tu je Maxwell...ako nema Inieste tu je Keita...ako nema Zlatana tu je Krkić da ga šukne...ako nema miša Henryia koji nece da igra protiv svojih topnika tu je Pedro...ako nece niko,onda ce Messi uzeti sam loptu predriblati komplet odbranu Arsenala (zajedno sa golmanom) i zabiti 2-3 komada i halali Huso materi....da završimo pricu oko toga.
1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.
2.Maxwella je Walcott pretrcavao kao malo dijete, a taj Maxwell je ispodprosjecan igrac koji je jedva dobivvao
sansu u Ajaxu i Interu.
3.Iniesta i Keita, tu je to negdje, nemaju veze sa loptom niti jedan ni drugi.
4.Krkic moze davat Bilbau, al' su vamo Big Boys.
5.Henry je legenda kluba i odan je klubu kojeg voli, a to naravno niti navijaci, niti igraci Barce ne mogu da razumiju. Zao mi je.

Messi je taraba igrac u velikim utakmicama, i ne moze Arsenalu dati gola ni pomocu filmskih trikova, kao sto nije dao ni Chelskom.

In Wenger we trust!
Distortion

#2632 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

:D :dance:

Postalo je iritantno citat ovakve komentare ovih indijanaca...
Djokej

#2633 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ave, Nijaz! wrote:
LSD wrote:Kažem ti ja da ce sutra Barca oderati topnike ko zečeve...bezveze se furaš kad je jasno ko prolazi dalje.
1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.
2.Maxwella je Walcott pretrcavao kao malo dijete, a taj Maxwell je ispodprosjecan igrac koji je jedva dobivvao
sansu u Ajaxu i Interu.
3.Iniesta i Keita, tu je to negdje, nemaju veze sa loptom niti jedan ni drugi.4.Krkic moze davat Bilbau, al' su vamo Big Boys.
5.Henry je legenda kluba i odan je klubu kojeg voli, a to naravno niti navijaci, niti igraci Barce ne mogu da razumiju. Zao mi je.
Ovo mi govori koliko poznajes fudbal..
mrtva kokoš

#2634 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

cikcanga imam osjecaj da ces letiti u paketu zajedno sa svoja dva preostala nicka...
prestani da smaras!!
mada te shvatam, znas i sam da za nesto vise od 24h neces imati tu priliku...
Ave, Nijaz!

#2635 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Navijaci malog katalonskog kluba postaju agresivni, nista cudno kad se zna da pjene jos od prosle srijede kad
su imali najvecu priliku da pobjede desetkovane Mocne Topnike, a opet nisu uspjeli.
Naravno, sada svi znaju sta ih ocekuje.

Smash them like pumpkins!
Admir_1984

#2636 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Ave, Nijaz! wrote:
Admir_1984 wrote:
Kad to Arsenal nije razvaljivao?

Ovo sam i dobio WildCard da mogu ispratiti demoliranje Barce, ja ne bjezim na raspolaganju sam, ako ko ima pitanja nek izvoli.
Sutra prolazimo sa pola snage.

Come on Arsenal!
U najjacoj ligi svijeta Chelsea i Mancester su rutinski dobili Arsenala ove sezone, mislim da su im i jedan i drugi tim tricu uvalili na sred Emirata. Znaci gledano samo ovu sezonu Arsenal nije razvaljivao ;-)

Sutra kad Arsenal ispadne i ako te bude na forumu, zamolio bi te da ne spominjes ligu prvaka kao bezveze takmicenje, platinija, sudije i slicno
Krigla_Sa

#2637 Re: FC Barcelona

Post by Krigla_Sa »

Ave, Nijaz! wrote:
Krigla_Sa wrote:Pa taj Almunia je spasio Arsenal katastrofe, neka ide u 7 brace i dadne sadaku, covjek junak postao a ti ga kudis, kako si nezahvalan ccc.
Da je Bendtner realizovao svoje sanse, a Barcelona svoje, realan rezultat bi glasio 3-9, prema tome navijaci Arsenala mogu biti sretni sto tu noc nije ulazilo sve sto je trebalo.
A koliko Arsenal igra lijepo i efikasno vidim po trofejima koje "osvajaju" :lol:
Prognoza za sutra:
-Zelja zbog Wengera samo 2-0 u korist Barce
-Realno 5-0
Smije ti se raja, a meni te zao. :(

Simpaticno je voljeti svoj klub, ali treba biti realan i reci da je Arsenal za klasu kvalitetnija ekipa i da nece imati problema.
Nemoj nam sutra samo uteci.

Show them the fear, show them the pain!
Mogu mi se smijati samo tvoja raja, medjutim u tom slucaju ti ne treba biti zao jer je meni drago, drago mi da nismo na istoj strani ;)
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2638 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

moj ave nijaze na cemu si pa te puca los trip.
Charuga
Globalni moderator

#2639 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

nellington

#2640 Re: FC Barcelona

Post by nellington »

Plavih_11 wrote:Iniesta igra protiv Arsenala

http://www.barcabih.com/index.php?optio ... &Itemid=93
sad fino ciki reče da on veze nema s fudbalom, dakle, slaba ti vijest :D
Charuga
Globalni moderator

#2641 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Zar se neko obazire na pisanje Cikija i njegovog klona .. 8-)
Bušman

#2642 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Plavih_11 wrote:Zar se neko obazire na pisanje Cikija i njegovog klona .. 8-)
Mislis klonova :D Ma lik je dobro udaren u glavu. Ok, razumijem da ljudi fanaticno navijaju za klubove koje navijaju, ali ovaj je pretjerao. Ovaj ne navija za Arsenal, ovaj mrzi sve ostalo :D
Admir_1984

#2643 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Bušman wrote:
Mislis klonova :D Ma lik je dobro udaren u glavu. Ok, razumijem da ljudi fanaticno navijaju za klubove koje navijaju, ali ovaj je pretjerao. Ovaj ne navija za Arsenal, ovaj mrzi sve ostalo :D
Ja ipak mislim da se pravi glup, a da jos i uziva u tome
Bušman

#2644 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

Admir_1984 wrote:
Bušman wrote:
Ja ipak mislim da se pravi glup, a da jos i uziva u tome
Ja se nadam da je tako... zbog njega :D
cyprus

#2645 Re: FC Barcelona

Post by cyprus »

A ja sam skroz siguran da on mrzi Arsenal :D i da nastoji natjerat što više ljudi da ga mrze također :D
Djokej

#2646 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

cyprus wrote:A ja sam skroz siguran da on mrzi Arsenal :D i da nastoji natjerat što više ljudi da ga mrze također :D
Ako je to njegova taktika svaka mu čast.. Bas mu ide od ruke :D
Obuca9

#2647 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

cyprus wrote:A ja sam skroz siguran da on mrzi Arsenal :D i da nastoji natjerat što više ljudi da ga mrze također :D
Vjeruješ da je meni Arsenal donedavno bio jedini drag klub u Engleskoj, ali mi je zbog njega prestaje biti drag, i ne samo to, nego cu uskoro poceti simpatisati Tottenham, umjesto njih. Ili što bi čiki reko T....... :D
sumirprimus

#2648 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:
sumirprimus wrote:
Kumerle wrote:Bendtner zabije u 90-oj za poraz katalonaca a u primeri Cristiano 2 i Kaka 1 za ubjedljivi trijumf od 3-0!
Covjece koji hejter,znaci ti ne navijas ZA klub,nego protiv kluba... :-)
To Barcelona neki bitan faktor pa da ja protiv njih navijam, uostalom vise bi volio da Real osvoji titulu jer iako mi nisu dragi u sebi nose kao i Arsenal plavu kraljevsku krv!
PLave krvi? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pitanje broj jedan.Po cemu je arsenal plave kraljevske krvi(koja je veza),i zasto im je onda temeljna Crvena? :D
Pitanje broj dva,znas li uopce ko ima plavu krv? :evil:
:lol: :lol: :lol:
Doso ovde prosipat lafinu...Veceras,b.dylan s merakom :dance: 8-)
sumirprimus

#2649 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Povrijeio se u arsenalu i song bilong :-)
Ovo ce do utakmice igrat b ekipe :D
sumirprimus

#2650 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Sto je najgore,kad je kompletan arsenal,igraju otvoreno,nema ljepseg protivnika za barsu,bar za gledateljstvo...

back to barca :)vjerovatno,markez-milito umjesto puyola i piketa,a ispred njih yaya da pokriva,...
ne bi me iznenadilo i ako stavi henrya u spic,moze i pedro....samo ne krkica,samo ne krkica :-) dont like him :D
Post Reply