Kad sam ja pobjegao?Admir_1984 wrote:
Ko mu kaze
Uvijek sam na raspolaganju da odgovaram na pitanja, izvolite.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kad sam ja pobjegao?Admir_1984 wrote:
Ko mu kaze
Uvijek kada najavis razvaljivanje od strane Arsenala, a desi se suprotno nigdje te nema ili pocnes pisati neke zesce nebulozeAve, Nijaz! wrote:Kad sam ja pobjegao?Admir_1984 wrote:
Ko mu kaze
Uvijek sam na raspolaganju da odgovaram na pitanja, izvolite.
Kad to Arsenal nije razvaljivao?Admir_1984 wrote:
Uvijek kada najavis razvaljivanje od strane Arsenala, a desi se suprotno nigdje te nema ili pocnes pisati neke zesce nebuloze
1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.LSD wrote:Kažem ti ja da ce sutra Barca oderati topnike ko zečeve...bezveze se furaš kad je jasno ko prolazi dalje.
Ako nema Puyola i Pique tu su Marquez i Milito da ograde taj zadatak...ako nema Abidala tu je Maxwell...ako nema Inieste tu je Keita...ako nema Zlatana tu je Krkić da ga šukne...ako nema miša Henryia koji nece da igra protiv svojih topnika tu je Pedro...ako nece niko,onda ce Messi uzeti sam loptu predriblati komplet odbranu Arsenala (zajedno sa golmanom) i zabiti 2-3 komada i halali Huso materi....da završimo pricu oko toga.
Ovo mi govori koliko poznajes fudbal..Ave, Nijaz! wrote:1.Puyol i Pique nisu mogli cuvati Mocne Topnike, a kamo li nekakvi diletanti Milito i Marquez.LSD wrote:Kažem ti ja da ce sutra Barca oderati topnike ko zečeve...bezveze se furaš kad je jasno ko prolazi dalje.
Ako nema Puyola i Pique tu su Marquez i Milito da ograde taj zadatak...ako nema Abidala tu je Maxwell...ako nema Inieste tu je Keita...ako nema Zlatana tu je Krkić da ga šukne...ako nema miša Henryia koji nece da igra protiv svojih topnika tu je Pedro...ako nece niko,onda ce Messi uzeti sam loptu predriblati komplet odbranu Arsenala (zajedno sa golmanom) i zabiti 2-3 komada i halali Huso materi....da završimo pricu oko toga.
2.Maxwella je Walcott pretrcavao kao malo dijete, a taj Maxwell je ispodprosjecan igrac koji je jedva dobivvao
sansu u Ajaxu i Interu.
3.Iniesta i Keita, tu je to negdje, nemaju veze sa loptom niti jedan ni drugi.4.Krkic moze davat Bilbau, al' su vamo Big Boys.
5.Henry je legenda kluba i odan je klubu kojeg voli, a to naravno niti navijaci, niti igraci Barce ne mogu da razumiju. Zao mi je.
U najjacoj ligi svijeta Chelsea i Mancester su rutinski dobili Arsenala ove sezone, mislim da su im i jedan i drugi tim tricu uvalili na sred Emirata. Znaci gledano samo ovu sezonu Arsenal nije razvaljivaoAve, Nijaz! wrote:Kad to Arsenal nije razvaljivao?Admir_1984 wrote:
Uvijek kada najavis razvaljivanje od strane Arsenala, a desi se suprotno nigdje te nema ili pocnes pisati neke zesce nebuloze
Ovo sam i dobio WildCard da mogu ispratiti demoliranje Barce, ja ne bjezim na raspolaganju sam, ako ko ima pitanja nek izvoli.
Sutra prolazimo sa pola snage.
Come on Arsenal!
Mogu mi se smijati samo tvoja raja, medjutim u tom slucaju ti ne treba biti zao jer je meni drago, drago mi da nismo na istoj straniAve, Nijaz! wrote:Smije ti se raja, a meni te zao.Krigla_Sa wrote:Pa taj Almunia je spasio Arsenal katastrofe, neka ide u 7 brace i dadne sadaku, covjek junak postao a ti ga kudis, kako si nezahvalan ccc.
Da je Bendtner realizovao svoje sanse, a Barcelona svoje, realan rezultat bi glasio 3-9, prema tome navijaci Arsenala mogu biti sretni sto tu noc nije ulazilo sve sto je trebalo.
A koliko Arsenal igra lijepo i efikasno vidim po trofejima koje "osvajaju"![]()
Prognoza za sutra:
-Zelja zbog Wengera samo 2-0 u korist Barce
-Realno 5-0
Simpaticno je voljeti svoj klub, ali treba biti realan i reci da je Arsenal za klasu kvalitetnija ekipa i da nece imati problema.
Nemoj nam sutra samo uteci.
Show them the fear, show them the pain!
sad fino ciki reče da on veze nema s fudbalom, dakle, slaba ti vijest
Mislis klonovaPlavih_11 wrote:Zar se neko obazire na pisanje Cikija i njegovog klona ..
Ja ipak mislim da se pravi glup, a da jos i uziva u tomeBušman wrote:Mislis klonovaPlavih_11 wrote:Zar se neko obazire na pisanje Cikija i njegovog klona ..Ma lik je dobro udaren u glavu. Ok, razumijem da ljudi fanaticno navijaju za klubove koje navijaju, ali ovaj je pretjerao. Ovaj ne navija za Arsenal, ovaj mrzi sve ostalo
Ja se nadam da je tako... zbog njegaAdmir_1984 wrote:Ja ipak mislim da se pravi glup, a da jos i uziva u tomeBušman wrote:Mislis klonovaPlavih_11 wrote:Zar se neko obazire na pisanje Cikija i njegovog klona ..Ma lik je dobro udaren u glavu. Ok, razumijem da ljudi fanaticno navijaju za klubove koje navijaju, ali ovaj je pretjerao. Ovaj ne navija za Arsenal, ovaj mrzi sve ostalo
Ako je to njegova taktika svaka mu čast.. Bas mu ide od rukecyprus wrote:A ja sam skroz siguran da on mrzi Arsenali da nastoji natjerat što više ljudi da ga mrze također
Vjeruješ da je meni Arsenal donedavno bio jedini drag klub u Engleskoj, ali mi je zbog njega prestaje biti drag, i ne samo to, nego cu uskoro poceti simpatisati Tottenham, umjesto njih. Ili što bi čiki reko T.......cyprus wrote:A ja sam skroz siguran da on mrzi Arsenali da nastoji natjerat što više ljudi da ga mrze također
PLave krvi?Kumerle wrote:To Barcelona neki bitan faktor pa da ja protiv njih navijam, uostalom vise bi volio da Real osvoji titulu jer iako mi nisu dragi u sebi nose kao i Arsenal plavu kraljevsku krv!sumirprimus wrote:Covjece koji hejter,znaci ti ne navijas ZA klub,nego protiv kluba...Kumerle wrote:Bendtner zabije u 90-oj za poraz katalonaca a u primeri Cristiano 2 i Kaka 1 za ubjedljivi trijumf od 3-0!