Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jok-pravi UFO iznad Huma.... zapuco se u toranj i nikad ga nisu nasli.Kazu da su se od tada vanzemaljci poceli uveliko razmnozavati po Sarajevskoj regiji.U medjuvremenu ne mogu se razlikovati od prijasnjeg stanovnista osim za oci iskusnih majstora.
Naravno, popularna su bila i "astralna putovanja". Seanse razlicitog tipa - u "Tajnama" i "Arki" bile su detaljno opisana paranormalna iskustva ljudi sa ovih prostora. Obicno su isti vidjali letece tanjire.
"Ne bi trebalo mešati “običnu” šetnju (kao što je religiozni trans ili napuštanje tela umiruće osobe) sa astralnom projekcijom, jer u prvoj fizičko telo napušta svest ili duša, a u drugoj astralno telo. Naravno da i ostala tela (duhovno, emocionalno, eterično...) mogu da napuste fizičko kad im se prohte. Astralno je, po istom učenju, jedino telo koje ima auru i ono to koristi da tokom šetnje opazi ostala astralna tela koja takođe šetaju okolo."
Bila sam tada mala za stvari poput astralnih putovanja, za to sam tek kasnije cula. Zanimljivi su mi bili tajni spisi Maja,
nestalih kultura, zatim fenomen Bermudski trougao, o planetama i sl.
PS. uskoro se lansira novi satelit Corot, Hubble je dovoljno dugo sluzio.Pluton nam je planeta "odpriznat", ukoliko te zanima astonomija.