NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#2626 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

mogu samo da potvrdim ovo gore. momentalno se radi na izgradnji spomenika ispred hale, kao skroman cin zahvale vakifu rizzi. (nesto sl. se podiglo nakom jordanu u Ć :dance: ikagu)

nego...veceras je sve spremno za: where arogancija happens :D
Neelix

#2627 Re: NBA

Post by Neelix »

ja ovog armina shakovicha :D

GRAHAM...e moj vilicu :roll: :roll:
-danTe-

#2628 Re: NBA

Post by -danTe- »

Neelix wrote:ja ovog armina shakovicha :D

GRAHAM...e moj vilicu :roll: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ako nista vidjeli smo barnesa na djeu.... :mrgreen: :thumbup:
Josip

#2629 Re: NBA

Post by Josip »

sinoć sam gledao 5-6 min. utakmicu na OBN-u. Shaquille i dalje definitivno najmoćniji i najdominantniji centar.
rado_vidjen

#2630 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

jos jedan taze eXpErT :D
boston_c

#2631 Re: NBA

Post by boston_c »

Vidjet ćemo večeras Shakovicha i društvo protiv najbolje ekipe u ligi...bit će dobra tekma nema šta, jedva čekam... LETS GO CELTICS!! :D
shadow

#2632 Re: NBA

Post by shadow »

joj sto igra ovaj Phoenix, 47:22 tek polovina druge cetvrtine...drugi tim nam igra :D
boston_c

#2633 Re: NBA

Post by boston_c »

nemoj zezat dobro se drže, evo samo 57:26 za Celticse :D :D :D
shadow

#2634 Re: NBA

Post by shadow »

ma jarane ne mogu da gledam ove amatere, deremo ih 30 razlike od prve cetvrtine
LSD

#2635 Re: NBA

Post by LSD »

Ko bi gore sad je dole (a i obratno :D )...do prije par sezona (ustvari do prošle sezone,prije nego što su ovima došli Allen i KG) Phoenix je lupao Boston sa po 30 razlike galantno, elegantno i sa pola gasa...sad je došlo 5 minuta ovim instant navijacima Celticsa što se sad javljaju :D :) ...žao mi samo Sunsa,nekad je to bila velika ekipa koja je harala ligom.
Neelix

#2636 Re: NBA

Post by Neelix »

zato zlatno-ljubicasti i dalje haraju ligom, i rutinski razvaljuju i male zelene :D i one sto razvale male zelene, tima tamo neki LBG i tako to :D
LSD

#2637 Re: NBA

Post by LSD »

Neelix wrote:zato zlatno-ljubicasti i dalje haraju ligom, i rutinski razvaljuju i male zelene :D i one sto razvale male zelene, tima tamo neki LBG i tako to :D
Slažemo se,kolega :D :-) ...ove godine Jezeraši neumoljivo marširaju prema svojoj 15 tituli,a u velikom finalu ce ih cekati Orlando...ovo je treca kašika izbacila sama :P
-danTe-

#2638 Re: NBA

Post by -danTe- »

LSD wrote:
Neelix wrote:zato zlatno-ljubicasti i dalje haraju ligom, i rutinski razvaljuju i male zelene :D i one sto razvale male zelene, tima tamo neki LBG i tako to :D
Slažemo se,kolega :D :-) ...ove godine Jezeraši neumoljivo marširaju prema svojoj 15 tituli,a u velikom finalu ce ih cekati Orlando...ovo je treca kašika izbacila sama :P
slazem se sa obojicom... 8-) :mrgreen:
Neelix

#2639 Re: NBA

Post by Neelix »

nisam nesto bas siguran da ce orlando proci do finala, ali znam da bi ih najmanje volio vidjeti tamo :D ocito je da ne leze lakersima nikako :-)
shadow

#2640 Re: NBA

Post by shadow »

LSD wrote:Ko bi gore sad je dole (a i obratno :D )...do prije par sezona (ustvari do prošle sezone,prije nego što su ovima došli Allen i KG) Phoenix je lupao Boston sa po 30 razlike galantno, elegantno i sa pola gasa...sad je došlo 5 minuta ovim instant navijacima Celticsa što se sad javljaju :D :) ...žao mi samo Sunsa,nekad je to bila velika ekipa koja je harala ligom.
zadnji put je Phoenix na poluvremenu gubio 30 razlike 1975 godine, frisko nema sta :wink:..a da su nas lupali ovih zadnjih sezona-nego sta su, lupali su nas svi pa tako i oni. :skoljka:
instant navijac? skupljam karte celticsa jos od vremena dine radje, da ti brat posalje barem par komada da i ti budes instant :D :wink: ?
shadow

#2641 Re: NBA

Post by shadow »

Neelix wrote:nisam nesto bas siguran da ce orlando proci do finala, ali znam da bi ih najmanje volio vidjeti tamo :D ocito je da ne leze lakersima nikako :-)

nije vam ni cleveland "lezo" pa dobise po usima...jebo ta strahovanja i izbjegavanja, najbolje je u "u kost", daj nam najgore da ispravimo gresku.
pogledah sad highlights sa lal-cle, kobe odlicno odbranu odigrao. jel ovo sjebo prst ili glumi? :-D
LSD

#2642 Re: NBA

Post by LSD »

shadow wrote:
LSD wrote:Ko bi gore sad je dole (a i obratno :D )...do prije par sezona (ustvari do prošle sezone,prije nego što su ovima došli Allen i KG) Phoenix je lupao Boston sa po 30 razlike galantno, elegantno i sa pola gasa...sad je došlo 5 minuta ovim instant navijacima Celticsa što se sad javljaju :D :) ...žao mi samo Sunsa,nekad je to bila velika ekipa koja je harala ligom.
zadnji put je Phoenix na poluvremenu gubio 30 razlike 1975 godine, frisko nema sta :wink:..a da su nas lupali ovih zadnjih sezona-nego sta su, lupali su nas svi pa tako i oni. :skoljka:
instant navijac? skupljam karte celticsa jos od vremena dine radje, da ti brat posalje barem par komada da i ti budes instant :D :wink: ?
E ako skupljaš karte od vremena Radje onda svaka cast,to poštujem :thumbup: ...u tom slucaju se izvinjavam na nekorektnoj prozivci :-)
Što se tice te ponude sa par kartata- neka hvala...ne "mirišem" zelenaše :-D ...svaka cast Bostonu i njihovoj velikoj tradiciji,ali ja ih nikad nisam gotivio.
Ove godine je Orlando prvak istoka...živi bili pa vidjeli ;-)
Layne

#2643 Re: NBA

Post by Layne »

shadow wrote:nije vam ni cleveland "lezo" pa dobise po usima...jebo ta strahovanja i izbjegavanja, najbolje je u "u kost", daj nam najgore da ispravimo gresku.
pogledah sad highlights sa lal-cle, kobe odlicno odbranu odigrao. jel ovo sjebo prst ili glumi? :-D
Zanimljivo, Bryant je nakon jednog dvoboja s Pavlovićem iščašio prst na šuterskoj ruci, no medicinska ekipa vratila ga je na mjesto i Bryant je bez posljedica nastavio susret.
rIder

#2644 Re: NBA

Post by rIder »

Ma isto finale ko i prošle godine s tim što će lakersi imati prednost domaćeg terena, neparna je godina pa bi im spursi mogli biti najveći protivnik na zapadu :D na istoku cavsi imaju neke šanse ukoliko budu imali bolji omjer od bostona, orlando, ne vjerujem da su u stanju dobiti i boston i cleveland 4 puta....
Neelix

#2645 Re: NBA

Post by Neelix »

shadow wrote:
nije vam ni cleveland "lezo" pa dobise po usima...jebo ta strahovanja i izbjegavanja, najbolje je u "u kost", daj nam najgore da ispravimo gresku.
:lol: Kobe je klasa, nije ko Pierce

. Paul Pierce

The only player in the NBA with an Oscar.
"Paul Pierce put on a heck of a performance, when he pretended to sprain his ankle in a pathetic attempt to hype the crowd."

evo sa zvanicne dodjele nagrada :D
-danTe-

#2646 Re: NBA

Post by -danTe- »

lakersi sigurno uzimaju zapad i to bez vecih problema :thumbup: ...a istok...sto neelix kaze najmanje bi volio da orlando dodje lakersima,a od ove dvije ekipe-svejedno... 8-)
Layne

#2647 Re: NBA

Post by Layne »

Neelix wrote: The only player in the NBA with an Oscar.
"Paul Pierce put on a heck of a performance, when he pretended to sprain his ankle in a pathetic attempt to hype the crowd."

evo sa zvanicne dodjele nagrada :D
:lol:
Al' nezasluženo, Will Smith bi bar malo šep'o pri ponovnom ulasku na parket :mrgreen:
rIder

#2648 Re: NBA

Post by rIder »

Vidi se da su i kobe i paul odrasli u L.A-u :D
Neelix

#2649 Re: NBA

Post by Neelix »

http://espn.go.com/nba/

ima ovdje video povrede i snimak kako mu fizioterapeut vraca prst na mjesto...gadno :D
shadow

#2650 Re: NBA

Post by shadow »

Neelix wrote:
:lol: Kobe je klasa, nije ko Pierce

da je klasa zego bi nesto bolje od denverskih sobarica :D ...pa se onda kod hanume vadio milionskim nakitom..kakav choban :D
Post Reply