Hoce neko Cloveka, sax - pass - sax
Sama sam
jes jes...reci im...sve su to varaliceHarrys wrote:PAŽNJA;PAŽNJA
![]()
![]()
![]()
Neki igraci na MAD WORLD se koriste trikovima.
Kad dodju u situaciju da pojedu svog suigraca ili profuraju svoju kuću,isfoliraju da su blokirani pa odu na stand up.
Interesantno,nikad im se to ne desi kad treba mene da pojedu.
![]()
Paznja, paznja!Harrys wrote:PAŽNJA;PAŽNJA
![]()
![]()
![]()
Kad dodju u situaciju da pojedu svog suigraca ili profuraju svoju kuću,isfoliraju da su blokirani pa odu na stand up.
![]()
Hierarchia wrote:Paznja, paznja!Harrys wrote:PAŽNJA;PAŽNJA
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova pravila važe samo za NEKE igrace, jer smo svi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih.Kad je Zhaba to uradila (u paru sa Harijem), onda je ona nesmetano isla na stand_up.
aaaaaaaaa sta vam je objasnila sam hiljadu puta da mi nije potrebno bilo to namjerno uraditi jer sam imala 2 figure vaniHarrys wrote:Hierarchia wrote:Paznja, paznja!Harrys wrote:PAŽNJA;PAŽNJA
![]()
![]()
![]()
![]()
Ova pravila važe samo za NEKE igrace, jer smo svi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih.Kad je Zhaba to uradila (u paru sa Harijem), onda je ona nesmetano isla na stand_up.
Ocito da si se ti prepoznala medju, nekim.Ako je Zhaba to uradila onda i ona spada medju neke.Meni nije poznato da je Zhaba to uradila kad je igrala u paru sa mnom pa neka se ona izjasni, kad i u kom trenutku.
Meni ne pase, ali necu razgulit'.Zhaba wrote:aaaaaaaaa sta vam je objasnila sam hiljadu puta da mi nije potrebno bilo to namjerno uraditi jer sam imala 2 figure vaniHarrys wrote:Hierarchia wrote: Paznja, paznja!
Ocito da si se ti prepoznala medju, nekim.Ako je Zhaba to uradila onda i ona spada medju neke.Meni nije poznato da je Zhaba to uradila kad je igrala u paru sa mnom pa neka se ona izjasni, kad i u kom trenutku.
![]()
a to je se desilo kad sam igrala s muhicom ne s harijom i dosta vise. Kome ne pasuje nek razguli!