ovo vam je za zadacu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fakat si ti neki neiskusan puterBosanski_Amerikanac wrote:Prvo cu da im cestitam na pobjedi jer su bili bolji. Ali ima nesto sto se jos u BiH nije javno raspravljalo a oni to sad to znaju. Kako je kad ga crnac zabije!!Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
Ne provaljuj se mame ti, osim bakljade, kompletan poraz ste dozivjeli. Uspiov vas onakav sjever u kurcu nadglasti, ali neka lakapo dok se agenture rijesimo, a vama i dalje neka E... sipuga zica pare i mobitele.Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
Celicna_saka wrote:Ne provaljuj se mame ti, osim bakljade, kompletan poraz ste dozivjeli. Uspiov vas onakav sjever u kurcu nadglasti, ali neka lakapo dok se agenture rijesimo, a vama i dalje neka E... sipuga zica pare i mobitele.Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaBosanski_Amerikanac wrote:Prvo cu da im cestitam na pobjedi jer su bili bolji. Ali ima nesto sto se jos u BiH nije javno raspravljalo a oni to sad to znaju. Kako je kad ga crnac zabije!!Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
E ovako, za one koji nisu bili tamo i i dalje pricaju gluposti jos par informacija koje ce vam razjasniti situaciju.zzzzz wrote:Pa ako Isabela moze reci da su igraci Zelje zasluzeno dobili batine od pijanih navijaca Zepca, mogu i ja reci da su navijaci Zepca dobili sto su zasluzili...
I nemojte mi samo vi drzati moralne pridike....
Nisam znao da Zeljo ima turskog internacionalca?Isabell wrote:E ovako, za one koji nisu bili tamo i i dalje pricaju gluposti jos par informacija koje ce vam razjasniti situaciju.zzzzz wrote:Pa ako Isabela moze reci da su igraci Zelje zasluzeno dobili batine od pijanih navijaca Zepca, mogu i ja reci da su navijaci Zepca dobili sto su zasluzili...
Igrac Zelje koji je dobio sakom u glavu nakon utakmice (oprostite ali mu zaista ne znam ime, usao je sa klupe pred kraj utakmice) je uradio za vrijeme trajanja utakmice stvari zbog kojih su ga njegovi nadredjeni trebali istjerati s terena. Cetvrti sudac izbaciti crvenim kartonom ili sto vec ne. E kako to nije nitko od nadleznih ucinio, dogodila se najgora moguca stvar a to je da ga je jedan od starijih ljudi s tribina docekao kada je izasao iz svlacionice i nokautirao ga.
Sto se dogadjalo: klupe sa igracima se nalaze pod tribinom gdje su navijaci. Taj pametnjakovic se nakon uzajamnog vrijedjanja nazovi navijaca jednih i drugih ustao dosao pod tribinu pokazao srednji prst navijacim Zepca i rekao JEBAT CEMO VAM MAJKU USTASKU, SVE CE OVO BITI TURSKO.
Pa vi sada prosudite koliko je to sportski potez, i sto su nadlezni na toj utakmici ili na klupi Zelje trebali uciniti?????
Daleko od toga da opravdavam poteze tog covjeka koji ga je udario, no igrac je taj koji treba biti primjer na terenu i svojim navijacima. A sto se tice momaka koji su izbodeni nozevima, oni su branili djecu od 12 i 13 godina koje su ti strasni i prestrasni (fuj fuj fuj) nazovi navijaci napali ispred stadiona.
I administratore ako pratis ove natpise ovdje, iz postovanja prema ljudskim zivotima bilo bi u redu da skines slike i onaj glupi natpis jadnika koji kaze sto ste se tukli kada ste znali da ce te dobiti batine.
Halo jadnice, da su se ti ljudi tamo koji su dosli na tribinu gledati sport spustili na tvoju i razinu tvojih prijatelja tebi bi danas bio sprovod.
No hvala Bogu ima jos uvijek normalnih ljudi.
Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
Pa ima li ista da nisu uzeli od nas? Sjeti se parole pritisni 5-cu zapocni igricu pred derbi 2000. i da ne nabrajam visehz__semir wrote: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Hoce to kad se Zeljo prati od 2001, 2002. godine....
PA jadan ne bio 5 godina je u gradu bila zajebancija na Gušin račun, kad je 1999. Nouken zabio na GRbavici, čak je bio i vic:
- Znaš kako ej kad ti ga crnac zabije
- Ne znam
- Pitaj Gušu
E moj Amerikanac, haj se ti čuvaj da ga tebi kakav crnac ne zabije ionako ih ima vise tamo nego ovdje, pogotovo nastranih, a mani se ti Sarajeva i Želje...
28 a po izvjestaju Avaza oko 150pudlica wrote:ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
Djete drago, ne provaljuj se vise Bog ti dragog, pa brukas ovdje i sebe i nas grad. Nas je 2004. Kada smo bili PREDZADNJI na tabeli otislo 300 u Zepce. A ona slika koju si onako ostroumno prokomentirao je iz Mostara ne iz Lukavice, uz napomenu da je oko 200 nasih ostalo u istocnom djelu jer im policija nije dala da predju osim sa maricama. Uporedi tu sliku sa slikom velezovih navijaca pa ce ti sve biti jasnoHakala wrote: u zepcu je bilo 60-70 momaka,garntujem da nijedan pitar ne bi bio da se nalazite u nasoj situaciju...stoga STFU
evo jedan inside info:Skoro wrote:28 a po izvjestaju Avaza oko 150pudlica wrote:ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
Pudlice baš me zanima koji si ti grobpudlica wrote:ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
Eto koliko ti i taj vas strumf u CKM imate pojma o navijanju a pogotovo o orginalnosti. Ostale 'VASE' pjesme je tesko i pobrojati jer ih nemate, ili su nase ili su Dinamove ili su Partizanove, Zvezdine ili Rjekine....B-Baller wrote:“Tamo daleko,daleko od juga,tamo su pitarske p...,p... sa severa!.....I nožem i lancem i pajserom u glavu,udari,razvali za Željinu slavu“
Cuj strumf u CKMSkoro wrote:Eto koliko ti i taj vas strumf u CKM imate pojma o navijanju a pogotovo o orginalnosti. Ostale 'VASE' pjesme je tesko i pobrojati jer ih nemate, ili su nase ili su Dinamove ili su Partizanove, Zvezdine ili Rjekine....B-Baller wrote:“Tamo daleko,daleko od juga,tamo su pitarske p...,p... sa severa!.....I nožem i lancem i pajserom u glavu,udari,razvali za Željinu slavu“
na kraju, bas na toj utakmici bile su kamere i na jugu i na istoku i znas koji je rezultat bio na TV-u - niste se nijednom culi. Sjednemo ja i ti fino, pregledamo snimak i za svaki zvuk koji se cuje sa juga ja ti platim, moze?
DaysleepeR wrote:Nisam znao da Zeljo ima turskog internacionalca?Isabell wrote:E ovako, za one koji nisu bili tamo i i dalje pricaju gluposti jos par informacija koje ce vam razjasniti situaciju.zzzzz wrote:Pa ako Isabela moze reci da su igraci Zelje zasluzeno dobili batine od pijanih navijaca Zepca, mogu i ja reci da su navijaci Zepca dobili sto su zasluzili...
Igrac Zelje koji je dobio sakom u glavu nakon utakmice (oprostite ali mu zaista ne znam ime, usao je sa klupe pred kraj utakmice) je uradio za vrijeme trajanja utakmice stvari zbog kojih su ga njegovi nadredjeni trebali istjerati s terena. Cetvrti sudac izbaciti crvenim kartonom ili sto vec ne. E kako to nije nitko od nadleznih ucinio, dogodila se najgora moguca stvar a to je da ga je jedan od starijih ljudi s tribina docekao kada je izasao iz svlacionice i nokautirao ga.
Sto se dogadjalo: klupe sa igracima se nalaze pod tribinom gdje su navijaci. Taj pametnjakovic se nakon uzajamnog vrijedjanja nazovi navijaca jednih i drugih ustao dosao pod tribinu pokazao srednji prst navijacim Zepca i rekao JEBAT CEMO VAM MAJKU USTASKU, SVE CE OVO BITI TURSKO.
Pa vi sada prosudite koliko je to sportski potez, i sto su nadlezni na toj utakmici ili na klupi Zelje trebali uciniti?????
Daleko od toga da opravdavam poteze tog covjeka koji ga je udario, no igrac je taj koji treba biti primjer na terenu i svojim navijacima. A sto se tice momaka koji su izbodeni nozevima, oni su branili djecu od 12 i 13 godina koje su ti strasni i prestrasni (fuj fuj fuj) nazovi navijaci napali ispred stadiona.
I administratore ako pratis ove natpise ovdje, iz postovanja prema ljudskim zivotima bilo bi u redu da skines slike i onaj glupi natpis jadnika koji kaze sto ste se tukli kada ste znali da ce te dobiti batine.
Halo jadnice, da su se ti ljudi tamo koji su dosli na tribinu gledati sport spustili na tvoju i razinu tvojih prijatelja tebi bi danas bio sprovod.
No hvala Bogu ima jos uvijek normalnih ljudi.