Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hakala

Post by Hakala »

evo malo i za majstora..paris iz aviona? ne ,negozadnji derby:

Image
Image

ovo vam je za zadacu
Majstorinho

Post by Majstorinho »

Hakala,Djaba vam ta bakljada,kad ste popushili macka,porazeni ste 2-1.
Hakala

Post by Hakala »

popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
Neelix

Post by Neelix »

Bosanski_Amerikanac wrote:
Hakala wrote:popusili ste i vi na tribinama...iako se bodovi pisu
Prvo cu da im cestitam na pobjedi jer su bili bolji. Ali ima nesto sto se jos u BiH nije javno raspravljalo a oni to sad to znaju. Kako je kad ga crnac zabije!!
fakat si ti neki neiskusan puter

kad je vama crnac zabijao na grbavici za pobjedu Sarajev( Jean Luis Nouken ) ti si haman u pelenama bio, il si navijao za....Mrkaljevice :?
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

Ne provaljuj se mame ti, osim bakljade, kompletan poraz ste dozivjeli. Uspiov vas onakav sjever u kurcu nadglasti, ali neka lakapo dok se agenture rijesimo, a vama i dalje neka E... sipuga zica pare i mobitele.
B-Baller

Post by B-Baller »

Celicna_saka wrote:
Ne provaljuj se mame ti, osim bakljade, kompletan poraz ste dozivjeli. Uspiov vas onakav sjever u kurcu nadglasti, ali neka lakapo dok se agenture rijesimo, a vama i dalje neka E... sipuga zica pare i mobitele.

Ma nemoj se ti provaljivati, cuj nadglasao nas sjever pa oni nisu 20 minuta ukupno pjevali zato ne seri. Jedine koji sam vidio, al nisam cuo, i koji su haman konstantno navijali jesu oni sa zapada. I vec sam negdje napisao ako hoces da se raspravljas o tome nek ocjene neutralni navijaci sa strane koji su gledali tekmu ko je bio bolji. I javila su se trojica koji su samo potvrdili da su manijaci bili bolji. Prema tome stipu se ne objektivinih postova, da je na zapadu bilo vise HZ-a blizu nas na jugu moglo bi se raspravljati ko je bio bolji, al ovako sa istokom i sjeverom(truba i jedni i drugi) glupa rasprava. Prosao je derbi, vama valja u Lukavicu tamo protiv cheta pa sretno. Jer ne mogu meni pojedini pitari nikako ogaditi Sarajevo koliko ja mrzim c.etnike u,stase.
pudlica

Post by pudlica »

ovako,manijaci se jesu culi,bilo ih je vise nego na sjeveru,a sjever se jednom mozda cuo ili dvaput i to kad se ono djete iz sveg glasa prodere,istok nije bio los al eto,al zapad dao zadacu svima kako se srcem navija.

sto je neko spomenuo bruku pitara u lukavici u kupu,prvo pravo los dan mada nije to opravdanje i bio radni dan i tekma najgori termin sto je mogao biti i oni sto su bili su sa sjevera a 60% je djeca.
Obuca9

Post by Obuca9 »

Bosanski_Amerikanac wrote:
Prvo cu da im cestitam na pobjedi jer su bili bolji. Ali ima nesto sto se jos u BiH nije javno raspravljalo a oni to sad to znaju. Kako je kad ga crnac zabije!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hoce to kad se Zeljo prati od 2001, 2002. godine....

PA jadan ne bio 5 godina je u gradu bila zajebancija na Gušin račun, kad je 1999. Nouken zabio na GRbavici, čak je bio i vic:

- Znaš kako ej kad ti ga crnac zabije
- Ne znam
- Pitaj Gušu

E moj Amerikanac, haj se ti čuvaj da ga tebi kakav crnac ne zabije ionako ih ima vise tamo nego ovdje, pogotovo nastranih, a mani se ti Sarajeva i Želje...
karanana

Post by karanana »

E ovako sa neutralnog gledista:

Odlicna bakljada manijaka; Manijaci se jesu culi ali mi se pravo svidjelo ono od hordi kad svi sjede pa ono 10,9,8... i onda svi skoce. Oni na zapadu su 90 minuta nesto navijali ali ja ih skoro pa nikad nisam cuo, iako sam sjedio na zapadu u sredini.

Mislim da navijacku pobjedu dajem Hordama, najvise zbog provaljenog transparenta i odgovora na njeg koji je onda unijeo i nerede medju manijake zbog cega manijacima uzimam veliki broj bodova zaradjenih na bakljadi i navijanju u prvom dijelu tekme.
Isabell

Post by Isabell »

zzzzz wrote:Pa ako Isabela moze reci da su igraci Zelje zasluzeno dobili batine od pijanih navijaca Zepca, mogu i ja reci da su navijaci Zepca dobili sto su zasluzili...

I nemojte mi samo vi drzati moralne pridike....
E ovako, za one koji nisu bili tamo i i dalje pricaju gluposti jos par informacija koje ce vam razjasniti situaciju.
Igrac Zelje koji je dobio sakom u glavu nakon utakmice (oprostite ali mu zaista ne znam ime, usao je sa klupe pred kraj utakmice) je uradio za vrijeme trajanja utakmice stvari zbog kojih su ga njegovi nadredjeni trebali istjerati s terena. Cetvrti sudac izbaciti crvenim kartonom ili sto vec ne. E kako to nije nitko od nadleznih ucinio, dogodila se najgora moguca stvar a to je da ga je jedan od starijih ljudi s tribina docekao kada je izasao iz svlacionice i nokautirao ga.
Sto se dogadjalo: klupe sa igracima se nalaze pod tribinom gdje su navijaci. Taj pametnjakovic se nakon uzajamnog vrijedjanja nazovi navijaca jednih i drugih ustao dosao pod tribinu pokazao srednji prst navijacim Zepca i rekao JEBAT CEMO VAM MAJKU USTASKU, SVE CE OVO BITI TURSKO.
Pa vi sada prosudite koliko je to sportski potez, i sto su nadlezni na toj utakmici ili na klupi Zelje trebali uciniti?????
Daleko od toga da opravdavam poteze tog covjeka koji ga je udario, no igrac je taj koji treba biti primjer na terenu i svojim navijacima. A sto se tice momaka koji su izbodeni nozevima, oni su branili djecu od 12 i 13 godina koje su ti strasni i prestrasni (fuj fuj fuj) nazovi navijaci napali ispred stadiona.
I administratore ako pratis ove natpise ovdje, iz postovanja prema ljudskim zivotima bilo bi u redu da skines slike i onaj glupi natpis jadnika koji kaze sto ste se tukli kada ste znali da ce te dobiti batine.
Halo jadnice, da su se ti ljudi tamo koji su dosli na tribinu gledati sport spustili na tvoju i razinu tvojih prijatelja tebi bi danas bio sprovod.
No hvala Bogu ima jos uvijek normalnih ljudi.
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Isabell wrote:
zzzzz wrote:Pa ako Isabela moze reci da su igraci Zelje zasluzeno dobili batine od pijanih navijaca Zepca, mogu i ja reci da su navijaci Zepca dobili sto su zasluzili...

E ovako, za one koji nisu bili tamo i i dalje pricaju gluposti jos par informacija koje ce vam razjasniti situaciju.
Igrac Zelje koji je dobio sakom u glavu nakon utakmice (oprostite ali mu zaista ne znam ime, usao je sa klupe pred kraj utakmice) je uradio za vrijeme trajanja utakmice stvari zbog kojih su ga njegovi nadredjeni trebali istjerati s terena. Cetvrti sudac izbaciti crvenim kartonom ili sto vec ne. E kako to nije nitko od nadleznih ucinio, dogodila se najgora moguca stvar a to je da ga je jedan od starijih ljudi s tribina docekao kada je izasao iz svlacionice i nokautirao ga.
Sto se dogadjalo: klupe sa igracima se nalaze pod tribinom gdje su navijaci. Taj pametnjakovic se nakon uzajamnog vrijedjanja nazovi navijaca jednih i drugih ustao dosao pod tribinu pokazao srednji prst navijacim Zepca i rekao JEBAT CEMO VAM MAJKU USTASKU, SVE CE OVO BITI TURSKO.
Pa vi sada prosudite koliko je to sportski potez, i sto su nadlezni na toj utakmici ili na klupi Zelje trebali uciniti?????
Daleko od toga da opravdavam poteze tog covjeka koji ga je udario, no igrac je taj koji treba biti primjer na terenu i svojim navijacima. A sto se tice momaka koji su izbodeni nozevima, oni su branili djecu od 12 i 13 godina koje su ti strasni i prestrasni (fuj fuj fuj) nazovi navijaci napali ispred stadiona.
I administratore ako pratis ove natpise ovdje, iz postovanja prema ljudskim zivotima bilo bi u redu da skines slike i onaj glupi natpis jadnika koji kaze sto ste se tukli kada ste znali da ce te dobiti batine.
Halo jadnice, da su se ti ljudi tamo koji su dosli na tribinu gledati sport spustili na tvoju i razinu tvojih prijatelja tebi bi danas bio sprovod.
Nisam znao da Zeljo ima turskog internacionalca?
Skoro

Post by Skoro »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji pacenik majko mila, pa niste se dva puta culi na utakmici, grupa sa zapada vas nadjacala i isfurala sa parolama evo vec drugi put pa se morate obracunavati medjusobno. Koji ste vi klovnovi, pa to nema nigdje. Mi '98 zapalili 500 baklji i vi nama neku zadacu 2007. postavljate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa stvarno :lol: :lol: :lol: Vas najbitnija zadaca je da ostanete u ligi pa da nas eventualno nekad pokusate pobjediti. Do tada mirni i u travu kobrice, da ne bi bordo mungosi opet dosli
:(
pudlica

Post by pudlica »

ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
Skoro

Post by Skoro »

hz__semir wrote: hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Hoce to kad se Zeljo prati od 2001, 2002. godine....

PA jadan ne bio 5 godina je u gradu bila zajebancija na Gušin račun, kad je 1999. Nouken zabio na GRbavici, čak je bio i vic:

- Znaš kako ej kad ti ga crnac zabije
- Ne znam
- Pitaj Gušu

E moj Amerikanac, haj se ti čuvaj da ga tebi kakav crnac ne zabije ionako ih ima vise tamo nego ovdje, pogotovo nastranih, a mani se ti Sarajeva i Želje...
Pa ima li ista da nisu uzeli od nas? Sjeti se parole pritisni 5-cu zapocni igricu pred derbi 2000. i da ne nabrajam vise
TO MORA DA BOLI, sta ces :lol:
Skoro

Post by Skoro »

pudlica wrote:ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
28 a po izvjestaju Avaza oko 150
:D
Skoro

Post by Skoro »

Hakala wrote: u zepcu je bilo 60-70 momaka,garntujem da nijedan pitar ne bi bio da se nalazite u nasoj situaciju...stoga STFU
Djete drago, ne provaljuj se vise Bog ti dragog, pa brukas ovdje i sebe i nas grad. Nas je 2004. Kada smo bili PREDZADNJI na tabeli otislo 300 u Zepce. A ona slika koju si onako ostroumno prokomentirao je iz Mostara ne iz Lukavice, uz napomenu da je oko 200 nasih ostalo u istocnom djelu jer im policija nije dala da predju osim sa maricama. Uporedi tu sliku sa slikom velezovih navijaca pa ce ti sve biti jasno
Neelix

Post by Neelix »

Skoro wrote:
pudlica wrote:ma pustite manijake hvale se kako su izboli i dokazali da se mogu spustiti nize od seljaka iz zepca.ma oni iz zepca su za vas (manijake) gospoda,dobro Isabella kaze da su se spustili na vas nivo danas bi bilo 20 djenaza ili koliko vec vas je bilo dole
28 a po izvjestaju Avaza oko 150
:D
evo jedan inside info:

Fahro je zeljovac strastveni :D
hemac

Post by hemac »

Pudlice baš me zanima koji si ti grob :)
Iza čega ...
Forza Željo!
pudlica

Post by pudlica »

znam jednog manijaka koji je veci navijac nego vas pola ovdje (manijaka),al bajramski turnir vam je najjaci,"ma nismo mi izboli hz to su neki klosari" :lol: :lol:
B-Baller

Post by B-Baller »

Evo jedan isjecak iz clanka sa zadnjeg derbija na grbavici napisanog u srpskom magazinu CKM:

''Punih sat vremena pre početka utakmice počela su navijačka prepucavanja.Mora se priznati da manijaci to rade mnogo orginalnije od svojih protivnika čije su pesme uglavnom prepevi ili čak identične pesmama Grobara i Delija.Sa juga se orilo:“Pitari,šta vam je?Samo #¤!@¤*"@# da vam je!“ a zapevana je i pesma:“Tamo daleko,daleko od juga,tamo su pitarske pičke,pičke sa severa!“U isto vreme sever je skandirao:“Pičke sa juga“!,na šta si Manijaci odgovorili:“I nožem i lancem i pajserom u glavu,udari,razvali za Željinu slavu“! ''...........

''Horde zla su početak drugog poluvremena obeležile paljenjem velikog broja baklji i pesmom Delija „Pune tribine ludih navijača“.......

Ovo sam morao postaviti jer je neko tamo na drugoj temi poceo meni kako mi manijaci nemamo svojih pjesama te kako su HZ orginalniji :lol:
Vi ste blijeda kopija Delija sa sjevera ale ale ale ale
pudlica

Post by pudlica »

ma pricaj ti sta hoces sad za ovaj sjever b-baller al zapad vam daje zadacu iz tekme u tekmu
Skoro

Post by Skoro »

B-Baller wrote:“Tamo daleko,daleko od juga,tamo su pitarske p...,p... sa severa!.....I nožem i lancem i pajserom u glavu,udari,razvali za Željinu slavu“
Eto koliko ti i taj vas strumf u CKM imate pojma o navijanju a pogotovo o orginalnosti. Ostale 'VASE' pjesme je tesko i pobrojati jer ih nemate, ili su nase ili su Dinamove ili su Partizanove, Zvezdine ili Rjekine....
na kraju, bas na toj utakmici bile su kamere i na jugu i na istoku i znas koji je rezultat bio na TV-u - niste se nijednom culi. Sjednemo ja i ti fino, pregledamo snimak i za svaki zvuk koji se cuje sa juga ja ti platim, moze?
B-Baller

Post by B-Baller »

Skoro wrote:
B-Baller wrote:“Tamo daleko,daleko od juga,tamo su pitarske p...,p... sa severa!.....I nožem i lancem i pajserom u glavu,udari,razvali za Željinu slavu“
Eto koliko ti i taj vas strumf u CKM imate pojma o navijanju a pogotovo o orginalnosti. Ostale 'VASE' pjesme je tesko i pobrojati jer ih nemate, ili su nase ili su Dinamove ili su Partizanove, Zvezdine ili Rjekine....
na kraju, bas na toj utakmici bile su kamere i na jugu i na istoku i znas koji je rezultat bio na TV-u - niste se nijednom culi. Sjednemo ja i ti fino, pregledamo snimak i za svaki zvuk koji se cuje sa juga ja ti platim, moze?
Cuj strumf u CKM :x po to sve kaze o vama uvijek je neko drugi kriv, jadno.
Drugo cuj vase pjesme jesil ti dobar kakve ba vase pjesme?????????????????
Trece sto se tice pjesama drugih navijackih skupina da ti malo objasnim:
Od Rijeke samo pocetak uzet pjesma nasa tri put duza od Armade, nije njihova melodija.
Dinamo svi znamo da je uzeta.
Naprijed Zeljo samo naprijed se vise i ne pjeva, a naprijed Zeljo ljubavi moja je prevedeno od Cigana sa Italijanskog tako da to nije njihova pjesma, toliko sto se tice Zvezde.
A ove nove nase pjesme su sve samo tudje melodije sto je slucaj u 95% slucaja u Ex-Yu.
I ko je spominjao ko se vise cuo? A da si malo pri sebi ne pricao tako nesto jel svi znaju koliko odjekuje ispod natkrivene tribine, to svaka navijacka skupina koja bude tamo potvrdi.
Znaci lagano je napisati da su Zvezdine, Partizanove, Dinamove itd. kad mislis da osim tebe niko drugi nista ne zna.
Pa prema tome nemoj se provaljivati sad i Srbi vise ne znaju da su to njihove pjesme niti su to ustvari pravi Srbi nego strumfovi koji pisu na stetu
HZ-a :shock: :shock: :shock:

Kad je bio clanak u hrvatskom KLIK-u o Zelji i manijacima znate sta su onda pitari rekli, ma strumf radi u KLIK-u pa u njihovu korist pise, a sta ces drugo ocekivati od pitara.
A ako ti ne znas razlikovati orginalnost texta od orginalnosti melodije nemamo sta pricati.
mzungu

Post by mzungu »

DaysleepeR wrote:
Isabell wrote:

Nisam znao da Zeljo ima turskog internacionalca?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

turska invazija :-D
strelčevina

Post by strelčevina »

I najvećoj budali je jasno jedno, da se ovo desilo u Banja Luci , u Mostaru , Posušju i da su izbodeni navijači Želje ova tema bi barem 200 stranica dobila, od nazovi patriota i branitelja domovine, ali pošto su to uradili patriotski nastrojeni ljudi onda ovo treba gurnut pod tepih, ili ih opravdati svakako su to ustaše ili četnici zaslužili. KOJE LICEMERJE.
Post Reply