Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
channel10

#2626 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by channel10 »

nemoj to wrote:Zbog tog odgovora ja ne znam o cemu govoriš nam se i desilo 90tih što se desilo..
Ti.napisao jedno, ja drugo i onda ti ulijeces sa onim gore postom. Ne kontam sta uopšte hoćeš.da.kazes. Čini mi se.da.samo ponavljaš ono što sam.ja napisao.
insomnia78

#2628 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

zrakomlat wrote:
insomnia78 wrote:Znaci pada dodik i bakir. Raja se grli na entiteskim granicama. Kurac cete nas vise zavadjati politicari
Image
:thumbup:
Neciji starci su rusili zidove a neciji aminali u budzaku
amko761

#2629 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by amko761 »

insomnia78 wrote:Znaci pada dodik i bakir. Raja se grli na entiteskim granicama. Kurac cete nas vise zavadjati politicari
:lol: :thumbup:
megaman4

#2630 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by megaman4 »

plain vanilla wrote:Gledajte dnevnik na BN
Gledao sam.

Je li indikativno da se samo opozicija u RS-u oglasila, dok se Dodik i bezmudni Cavic jos nisu?
Nadzorna_ploca

#2631 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Zar se nije Dodik izjasnio danas dovoljno..poslao kerove da biju njegove Srbe.
Ne sme Srbin na Srbina pendrek da dize.
GandalfSivi

#2632 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by GandalfSivi »

nemoj to wrote:
strong69 wrote:Najpametniji su ovi sto su vec digli ruke od ove zemlje i sada palamude i zajebavaju se iz inostranstva.

Ljudi bez muda i časti.
Sta sam vam ja sada uradio?
strong69

#2633 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by strong69 »

GandalfSivi wrote:
nemoj to wrote:
strong69 wrote:Najpametniji su ovi sto su vec digli ruke od ove zemlje i sada palamude i zajebavaju se iz inostranstva.

Ljudi bez muda i časti.
Sta sam vam ja sada uradio?
Nista. Brat Pitar. Uz sve to ne moraš da gledaš ove kojima je BL "njihov" grad i da svako treba da ostane u svojoj avliji.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2635 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by KatarinaKosaca »

al-em wrote:jesu ovo blokirali neke ulice u sarajevu?
saobravaj na glavnoj
rajv0sa

#2636 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by rajv0sa »

Neki lik nosi zastavu RBiH i daje podrsku. Uh ako je to rtrs usliko :lol:
Janjicar

#2637 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

bingov buraz wrote:
Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?

Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
To te čini plemenitim insanom,samo ne baš previše inteligentnim.
Napokon da neko "ubode" s pravom konstatacijom :thumbup:

Ja dijelim ljude po plemenitosti a ne inteligenciji, jer ova druga grupa me je pretežno iznevjerila...
zrakomlat

#2638 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

rajv0sa wrote:Neki lik nosi zastavu RBiH i daje podrsku. Uh ako je to rtrs usliko :lol:
I Davor će se predomisliti s ovakvom podrškom :D
Janjicar

#2639 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

duminjo wrote:
Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?

Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
Meni te je žao
Puče mi srce :lol:
julisiz es grant

#2641 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Isto kao 92, na istom mjestu, sa Jugoslovenskim zastavama, za mir...a Sarajevo već opkoljeno :-)
Nivelacija

#2642 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nivelacija »

Stavljanje Policije RS u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, rekao je Dodik
Dodik prci kokosije mozgove iz Federacije :izet:

Kao sto sam danas pisao, Dodik se nece oglasiti dok Davor i Pravda ne dobiju podrsku iz Federacije, onda ce im zadati sah mat jer su naivni ko ceska sobarica :izet: :izet:
Prpa.ba

#2643 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Prpa.ba »

Medjupravoslavni obracuni su nesto sto se podrzava iz topline doma a ne na ulicama Sehera, tsk tsk nikad nauciti. :-)
insomnia78

#2644 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Nivelacija wrote:
Stavljanje Policije RS u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, rekao je Dodik

Kao sto sam danas pisao, Dodik se nece oglasiti dok Davor i Pravda ne dobiju podrsku iz Federacije, onda ce im zadati sah mat jer su naivni ko ceska sobarica :izet: :izet:
Sobarice nisu naivne. Naprotiv
De naucite makar sta znace izrazi ako se vec gadjate njima
julisiz es grant

#2645 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by julisiz es grant »

Odbrojavanje do prvog posta ili statusa: "U Banja Luci protesti (100 ljudi :D ), a Sarajlije će Novu godinu čekati uz Hari Mata Harija".
1, 2, 3....
Matzan

#2646 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Matzan »

insomnia78 wrote:
Nivelacija wrote:

Sobarice nisu naivne. Naprotiv
De naucite makar sta znace izrazi ako se vec gadjate njima
Možda te neke češke i jesu.
Znam da se obično kaže ko francuska sobarica.
rajv0sa

#2647 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by rajv0sa »

Zadivljen sam kolicinom podrške koju ima milorad dodik kod Bosnjaka :lol:
insomnia78

#2648 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

julisiz es grant wrote:
Isto kao 92, na istom mjestu, sa Jugoslovenskim zastavama, za mir...a Sarajevo već opkoljeno :-)
I kaze sto gotivis Izrael
Prpa.ba

#2649 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Prpa.ba »

Nadam se da ce MUP KS promptno pronaci organizatore ove nenajavljene blokade glavne gradske saobracajnice i naplatiti odgovarajuce kazne. :)
Janjicar

#2650 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Suze mi liju zbog Čaršijske raje koja ne može stignut na nargile i kahvicu zbog protesta

https://www.klix.ba/vijesti/bih/saobrac ... /181225120
Post Reply