Ti.napisao jedno, ja drugo i onda ti ulijeces sa onim gore postom. Ne kontam sta uopšte hoćeš.da.kazes. Čini mi se.da.samo ponavljaš ono što sam.ja napisao.nemoj to wrote:Zbog tog odgovora ja ne znam o cemu govoriš nam se i desilo 90tih što se desilo..
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
-
channel10
#2626 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
-
isx
- insomnia78
#2628 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
zrakomlat wrote:insomnia78 wrote:Znaci pada dodik i bakir. Raja se grli na entiteskim granicama. Kurac cete nas vise zavadjati politicari
Neciji starci su rusili zidove a neciji aminali u budzaku
-
amko761
#2629 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
insomnia78 wrote:Znaci pada dodik i bakir. Raja se grli na entiteskim granicama. Kurac cete nas vise zavadjati politicari
-
megaman4
#2630 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Gledao sam.plain vanilla wrote:Gledajte dnevnik na BN
Je li indikativno da se samo opozicija u RS-u oglasila, dok se Dodik i bezmudni Cavic jos nisu?
-
Nadzorna_ploca
#2631 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zar se nije Dodik izjasnio danas dovoljno..poslao kerove da biju njegove Srbe.
Ne sme Srbin na Srbina pendrek da dize.
Ne sme Srbin na Srbina pendrek da dize.
- GandalfSivi
#2632 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sta sam vam ja sada uradio?nemoj to wrote:strong69 wrote:Najpametniji su ovi sto su vec digli ruke od ove zemlje i sada palamude i zajebavaju se iz inostranstva.
Ljudi bez muda i časti.
- strong69
#2633 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nista. Brat Pitar. Uz sve to ne moraš da gledaš ove kojima je BL "njihov" grad i da svako treba da ostane u svojoj avliji.GandalfSivi wrote:Sta sam vam ja sada uradio?nemoj to wrote:strong69 wrote:Najpametniji su ovi sto su vec digli ruke od ove zemlje i sada palamude i zajebavaju se iz inostranstva.
Ljudi bez muda i časti.
-
al-em
#2634 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
jesu ovo blokirali neke ulice u sarajevu?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2635 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
saobravaj na glavnojal-em wrote:jesu ovo blokirali neke ulice u sarajevu?
- rajv0sa
#2636 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Neki lik nosi zastavu RBiH i daje podrsku. Uh ako je to rtrs usliko 
- Janjicar
#2637 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Napokon da neko "ubode" s pravom konstatacijombingov buraz wrote:To te čini plemenitim insanom,samo ne baš previše inteligentnim.Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?
Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
Ja dijelim ljude po plemenitosti a ne inteligenciji, jer ova druga grupa me je pretežno iznevjerila...
-
zrakomlat
#2638 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I Davor će se predomisliti s ovakvom podrškomrajv0sa wrote:Neki lik nosi zastavu RBiH i daje podrsku. Uh ako je to rtrs usliko
- Janjicar
#2639 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Puče mi srceduminjo wrote:Meni te je žaoJanjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?
Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
-
al-em
-
julisiz es grant
#2641 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Isto kao 92, na istom mjestu, sa Jugoslovenskim zastavama, za mir...a Sarajevo već opkoljeno
-
Nivelacija
#2642 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Dodik prci kokosije mozgove iz FederacijeStavljanje Policije RS u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, rekao je Dodik
Kao sto sam danas pisao, Dodik se nece oglasiti dok Davor i Pravda ne dobiju podrsku iz Federacije, onda ce im zadati sah mat jer su naivni ko ceska sobarica
- Prpa.ba
#2643 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Medjupravoslavni obracuni su nesto sto se podrzava iz topline doma a ne na ulicama Sehera, tsk tsk nikad nauciti. 
- insomnia78
#2644 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sobarice nisu naivne. NaprotivNivelacija wrote:Dodik prci kokosije mozgove iz FederacijeStavljanje Policije RS u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, rekao je Dodik![]()
Kao sto sam danas pisao, Dodik se nece oglasiti dok Davor i Pravda ne dobiju podrsku iz Federacije, onda ce im zadati sah mat jer su naivni ko ceska sobarica![]()
De naucite makar sta znace izrazi ako se vec gadjate njima
-
julisiz es grant
#2645 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Odbrojavanje do prvog posta ili statusa: "U Banja Luci protesti (100 ljudi
), a Sarajlije će Novu godinu čekati uz Hari Mata Harija".
1, 2, 3....
1, 2, 3....
- Matzan
#2646 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Možda te neke češke i jesu.insomnia78 wrote:Sobarice nisu naivne. NaprotivNivelacija wrote:Dodik prci kokosije mozgove iz FederacijeStavljanje Policije RS u kontekst ratnih dešavanja iz devedesetih godina prošlog vijeka, pokušaji njene diskreditacije optužbama za genocid i konačno prizivanje nove reforme policije otkriva da i Komšić tragičnu smrt banjalučkog mladića koristi za ostvarivanje svojih političkih ciljeva, rekao je Dodik![]()
Kao sto sam danas pisao, Dodik se nece oglasiti dok Davor i Pravda ne dobiju podrsku iz Federacije, onda ce im zadati sah mat jer su naivni ko ceska sobarica![]()
De naucite makar sta znace izrazi ako se vec gadjate njima
Znam da se obično kaže ko francuska sobarica.
- rajv0sa
#2647 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zadivljen sam kolicinom podrške koju ima milorad dodik kod Bosnjaka 
- insomnia78
#2648 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I kaze sto gotivis Izraeljulisiz es grant wrote:Isto kao 92, na istom mjestu, sa Jugoslovenskim zastavama, za mir...a Sarajevo već opkoljeno
- Prpa.ba
#2649 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nadam se da ce MUP KS promptno pronaci organizatore ove nenajavljene blokade glavne gradske saobracajnice i naplatiti odgovarajuce kazne. 
- Janjicar
#2650 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Suze mi liju zbog Čaršijske raje koja ne može stignut na nargile i kahvicu zbog protesta
https://www.klix.ba/vijesti/bih/saobrac ... /181225120
https://www.klix.ba/vijesti/bih/saobrac ... /181225120