Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
jefff

#2626 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jefff »

julisiz es grant wrote:
jefff wrote:Kifla je pun afera ko sipak kospica, kako bi to rekao Tunjo.
Zaboravilo se, a narod brzo zaboravi. Onaj sto je majci odsjekao glavu nakon sto ju je zatekao sa kiflom na kamari je pusten kao neuracunjljiv. A mogla je i kifli biti mama po godinama. Kifla sve fino zatasko.
Taj što je ubio majku zaista boluje od šizofrenije.
HELEM, dobro mu ide sa zenama i osrednje sa loptama a i za to je ishandzan pa daj vataj se politike. Od nekuda mi on dodje ko Haris S. volume 2.
Obojca su imali isti zadatak: da izvedu nepozeljne i suvisne kadrove iz SDA. Pod nepozeljne mislim na one nepozeljne vladajucem dvoru i njihovim namjerama.
Nije bilo tesko predvidjeti poraz SDA i nije bilo tesko uociti nezadovoljstvo u narodu, bilo to nezadovoljstvo opravdano ili ne.
Samo se je trebalo podvaliti alternativu, malo na desnoj strani i malo na lijevoj strani srca gdje vec u budjaku deceniju cuci NS za ne daj Boze. Zlu ne trebala trivijalna strancica.
Jeste, djeca su se malo zaigrala vise nego sto treba al bez brige: sve to ide po planu.
MaksprotivMarksa

#2627 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

julisiz es grant wrote:
Zaboravilo se, a narod brzo zaboravi. Onaj sto je majci odsjekao glavu nakon sto ju je zatekao sa kiflom na kamari je pusten kao neuracunjljiv. A mogla je i kifli biti mama po godinama. Kifla sve fino zatasko.
Hahahahah Dino nema nikakve veze sa tim likom, kada je on ubio majku Dino je bio funkcioner kosarkaski, a on je zatekao SAIGRACA, ali dobro panika je velika, ugasice vas Kifla :D :izet:
Styling

#2628 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

julisiz es grant wrote:
Ne boluje on ni od cega. On je samo sve dobro isfolirao. Treba mu Oscara dati za performans. Lik sasvim normalno radi u Elektroprivredi.
cvrčak_na_hedonizmu

#2629 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Styling wrote:
julisiz es grant wrote:
Ne boluje on ni od cega. On je samo sve dobro isfolirao. Treba mu Oscara dati za performans. Lik sasvim normalno radi u Elektroprivredi.
Ne bih da branim bilo koga od bilo cega, ali znam sigurno da se vjestacenja oko takvih stvari rade u Jagomiru i na Kosevu, lezis nekoliko mjeseci i bas te nadgledaju i vjestace i na kraju puste ( ako si lud, lud ) :skoljka: jer to nisu stalni nego privremeni smjestaji. Forenzika je bila u Zenici, ali su je ukinuli zbog toga sto nisu imali uslove i ko god da je tuzio, dobio je odstetu. Stalni smjestaj tek treba da se osposobi za godinu, dvije.

Primjer, lik ubio majku, oca i sestru, zao mu sestre :run: i hoda slobodno ko i svi ostali, nikakva stela. Sizofrenija, na terapijama, ako ih pije, "dobar je" :shock:

Odakle ovo znam, kum mi radi na psihijatriji. Ne zajebavaju se s tim osim ako nije bas neka faca, Isakovic to nije sigurno i nema te glume da te ne provale, nisu vesla sisali sto se toga tice.

Da sumiram, na vjestacenjima je cilj da te proglase "normalnim" i posalju u zatvor, a ne da te proglase ludim i puste nakon cca 6 mjeseci. Ne desava se to tek tako.
džakailibu

#2630 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by džakailibu »

sve ok ali kako frajko dobi posao?
ali realno cim si mamu ubio ne mozes biti dobar, glumio neglumio.
Styling

#2631 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Ne bih da branim bilo koga od bilo cega, ali znam sigurno da se vjestacenja oko takvih stvari rade u Jagomiru i na Kosevu, lezis nekoliko mjeseci i bas te nadgledaju i vjestace i na kraju puste ( ako si lud, lud ) :skoljka: jer to nisu stalni nego privremeni smjestaji. Forenzika je bila u Zenici, ali su je ukinuli zbog toga sto nisu imali uslove i ko god da je tuzio, dobio je odstetu. Stalni smjestaj tek treba da se osposobi za godinu, dvije.

Primjer, lik ubio majku, oca i sestru, zao mu sestre :run: i hoda slobodno ko i svi ostali, nikakva stela. Sizofrenija, na terapijama, ako ih pije, "dobar je" :shock:

Odakle ovo znam, kum mi radi na psihijatriji. Ne zajebavaju se s tim osim ako nije bas neka faca, Isakovic to nije sigurno i nema te glume da te ne provale, nisu vesla sisali sto se toga tice.

Da sumiram, na vjestacenjima je cilj da te proglase "normalnim" i posalju u zatvor, a ne da te proglase ludim i puste nakon cca 6 mjeseci. Ne desava se to tek tako.
Sizofrenija nije nesto sto se iznenada javi. To je ozbiljno oboljenje. Simptomi se javljaju konstantno. Ne moze biti da si do juce normalan, danas zakoljes mater i proglase te sizofrenicnim, daju ti bobe i hajde nazad na posao. Sizofrenicne osobe su obicino suicidne, vrlo rijetko je agresivno ponasanje kao simptom. Slucajno znam djevojku koja je trebala da se uda za Isakovica. Bili vjereni, maltene kupili stan zajedno, vjencanje se uveliko planiralo kad je on majku ubio. Cura skoro nervni slom dozivjela. Nikakvih naznaka, simptoma, bilo cega sto bi moglo ukazati da ima poremecaj nije bilo. Jedva cekali da se vjencaju i onda on uradi to sto je uradio. Zato ne vjerujem u njegovu dijagnozu. On se danas ponasa normalno, navodno pije bobe, ali to niko ne provjerava, smo mu ih propisuju redovno.
Last edited by Styling on 14/10/2019 14:27, edited 1 time in total.
Styling

#2632 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

džakailibu wrote:sve ok ali kako frajko dobi posao?
ali realno cim si mamu ubio ne mozes biti dobar, glumio neglumio.
On je radio u Elektroprivredi prije ubistva. Morali ga vratit nazad po nalogu suda. Ima njih tamo jos 2-3 sa istom dijagnozom.
cvrčak_na_hedonizmu

#2633 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Styling wrote:

Sizofrenija nije nesto sto se iznenada javi. To je ozbiljno oboljenje. Simptomi se javljaju konstantno. Ne moze biti da si do juce normalan, danas zakoljes mater i proglase te sizofrenicnim, daju ti bobe i hajde nazad na posao. Sizofrenicne osobe su obicino suicidne, vrlo rijetko je agresivno ponasanje kao simptom. Slucajno znam djevojku koja je trebala da se uda za Isakovica. Bili vjereni, maltene kupili stan zajedno, vjencanje se uveliko planiralo kad je on majku ubio. Cura skoro nervni slom dozivjela. Nikakvih naznaka, simptoma, bilo cega sto bi moglo ukazati da ima poremecaj nije bilo. Jedva cekali da se vjencaju i onda on uradi to sto je uradio. Zato ne vjerujem u njegovu dijagnozu. On se danas ponasa normalno, navodno pije bobe, ali to niko ne provjerava, smo mu ih propisuju redovno.
Kao sto rekoh, ne branim, gluho bilo i ne znam za Isakovica konkretno ( zvao sam da provjerim, lezao i vjestacen je na Kosevu, kum mi radi u Jagomiru ), ali znam sta mi prica, ima tu svega, nekada je dovoljan neki stres ili dogadjaj da puknes ko kokica. Jedan moj poznanik, znam ga godinama, nista, potpuno normalan, vidim ga kaze da je postao div, da su mu ruke velike, nakon toga krene bos u Zenicu ( iz Sarajeva ).

Nije to bas tako ko sto se misli, "normalni" ljudi puknu na tzv okidac desavanja, al da zavrsim na temu, takve ko sto je Isakovic zakljucati do kraja zivota, jer je ocito da su opasni po okolinu.
palermo

#2634 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

Styling wrote:

to neka narodna verzija shizofrenije.

Čemu potreba da se piše o nečemu što se ne zna.....a ovdje se očito ne zna....
Styling

#2635 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

palermo wrote:
Styling wrote: Sizofrenija nije nesto sto se iznenada javi. To je ozbiljno oboljenje. Simptomi se javljaju konstantno. Ne moze biti da si do juce normalan, danas zakoljes mater i proglase te sizofrenicnim, daju ti bobe i hajde nazad na posao. Sizofrenicne osobe su obicino suicidne, vrlo rijetko je agresivno ponasanje kao simptom. Slucajno znam djevojku koja je trebala da se uda za Isakovica. Bili vjereni, maltene kupili stan zajedno, vjencanje se uveliko planiralo kad je on majku ubio. Cura skoro nervni slom dozivjela. Nikakvih naznaka, simptoma, bilo cega sto bi moglo ukazati da ima poremecaj nije bilo. Jedva cekali da se vjencaju i onda on uradi to sto je uradio. Zato ne vjerujem u njegovu dijagnozu. On se danas ponasa normalno, navodno pije bobe, ali to niko ne provjerava, smo mu ih propisuju redovno.

Drago mi je da ti znas.
palermo

#2636 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

Styling wrote:
Drago mi je da ti znas.
Vjerovatno od tebe znam više. Ali svakako ne znam dovoljno da bih se usudio o tome pisati i davati zaključke i mišljenja.
drag_gost

#2637 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drag_gost »

Styling wrote:
palermo wrote:
Styling wrote: Sizofrenija nije nesto sto se iznenada javi. To je ozbiljno oboljenje. Simptomi se javljaju konstantno. Ne moze biti da si do juce normalan, danas zakoljes mater i proglase te sizofrenicnim, daju ti bobe i hajde nazad na posao. Sizofrenicne osobe su obicino suicidne, vrlo rijetko je agresivno ponasanje kao simptom. Slucajno znam djevojku koja je trebala da se uda za Isakovica. Bili vjereni, maltene kupili stan zajedno, vjencanje se uveliko planiralo kad je on majku ubio. Cura skoro nervni slom dozivjela. Nikakvih naznaka, simptoma, bilo cega sto bi moglo ukazati da ima poremecaj nije bilo. Jedva cekali da se vjencaju i onda on uradi to sto je uradio. Zato ne vjerujem u njegovu dijagnozu. On se danas ponasa normalno, navodno pije bobe, ali to niko ne provjerava, smo mu ih propisuju redovno.

Drago mi je da ti znas.
Ne seri zivota ti vise.
MUNAFIK

#2638 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

O cemu vi pišete WTF???

Momak je zaklao svoju majku... To ne rade ni najgori ljudi, pa svakom je jasno da je u pitanju neki baš ozbiljan i velik psihicki poremecaj...

Doktori su ustanovili da je to šizofrenija i momak nije mogao krivicno odgovarati i ici u zatvor... Naša tužna realnost je da duševno oboljele osobe nemaju adekvatne prostore.za zbrinjavanje (ono što ima sve je puno)... A šizofrenija je takva da ti ljudi mogu i trebaju biti integrisani u društvo i tako imati posao uz kontrolu ljekova naravno!!!

I vi sad ovdje pricate o Konakovicu i tom slucaju... Fakat jadno
Styling

#2639 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

drag_gost wrote:[
Ne seri zivota ti vise.
Bas si kulturan. Svaka ti cast.
Styling

#2640 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

palermo wrote:
Styling wrote:
Drago mi je da ti znas.
Vjerovatno od tebe znam više. Ali svakako ne znam dovoljno da bih se usudio o tome pisati i davati zaključke i mišljenja.
Obzirom da ne znas koliko ja znam, ne mozes tvrditi da znas vise. Previse je arogantno.
The BEN10

#2641 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

skambrljo wrote:
Roccohljup wrote:
saabsa wrote: Pa je li to režiser koji je napravio science fiction scenu u kojoj se Bakir vraća sa linije ranjen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vi baš ne znate kako boli kad se porežete na papir ili u slučaju Zlatnobradog heroja na novčanicu iz trezora :D :D :D :D
Sjećate se kad Bakir javno reče Komšiću na TV-u da je uživo vidio neprijateljskog vojnika :lol: :lol: :lol:
Još mu Komšo spusti i kaže, pa jesi kad smo ti ga mi doveli, to ahmed valjda nije dobro zapamtio :lol:
Ali takav je ahmed, on bi i Dodika predstavio kao spasioca BIH, kad bi mu neko fino platio.
Na ovu scenu misliš? :-D
drag_gost

#2642 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drag_gost »

Styling wrote:
Ne seri zivota ti vise.
Ne seri.
TheGodfather001

#2643 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by TheGodfather001 »

MUNAFIK wrote:O cemu vi pišete WTF???

Momak je zaklao svoju majku... To ne rade ni najgori ljudi, pa svakom je jasno da je u pitanju neki baš ozbiljan i velik psihicki poremecaj...

Doktori su ustanovili da je to šizofrenija i momak nije mogao krivicno odgovarati i ici u zatvor... Naša tužna realnost je da duševno oboljele osobe nemaju adekvatne prostore.za zbrinjavanje (ono što ima sve je puno)... A šizofrenija je takva da ti ljudi mogu i trebaju biti integrisani u društvo i tako imati posao uz kontrolu ljekova naravno!!!

Ovo je priča stara skoro godinu, koju svesrdno priča Jasmina Tokić Biščević u svakoj prilici... Konaković j..o, Isaković zbog njega zaklao majku, a Konakovića poštedio... Klevetničko zlo SDA en face
The BEN10

#2644 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

TheGodfather001 wrote:
MUNAFIK wrote:O cemu vi pišete WTF???

Ovo je priča stara skoro godinu, koju svesrdno priča Jasmina Tokić Biščević u svakoj prilici... Konaković j..o, Isaković zbog njega zaklao majku, a Konakovića poštedio... Klevetničko zlo SDA en face
Hahaha, SDA-ovci su stvarno prejadni. :lol: :-)
Styling

#2645 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

drag_gost wrote:
Styling wrote:
Ne seri zivota ti vise.
Ne seri.
Momak, hajde se malo relaksiraj. Vidi lijepog dana.
drag_gost

#2646 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drag_gost »

Styling wrote: Momak, hajde se malo relaksiraj. Vidi lijepog dana.
Haj malo prosetaj i oslobodi forum od gluposti.
jefff

#2647 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jefff »

Hare Silajdzic dzepnog formata.
Styling

#2648 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

drag_gost wrote:
Slusaj, ja se mogu s tobom naglabati ovako do sudnjega dana. Ali, posto pametniji popusta, ja cu se povuci iz diskusije i ostaviti te sa tvojim frustracijama.
drag_gost

#2649 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drag_gost »

Styling wrote:
drag_gost wrote:
Slusaj, ja se mogu s tobom naglabati ovako do sudnjega dana. Ali, posto pametniji popusta, ja cu se povuci iz diskusije i ostaviti te sa tvojim frustracijama.
Procitaj prvi komentar koji kaze "ne seri", pa nastavi tako.
Post Reply