Vidi ovih idiota.hrasno38 wrote:
Sto ti je bratska ljubav!!!! Kad se fasisticka srca sloze...sve se moze sve se moze
Koeficijent inteligencije kod ovih ljudi ne prelazi 15.
Vidi ovih idiota.hrasno38 wrote:
Sto ti je bratska ljubav!!!! Kad se fasisticka srca sloze...sve se moze sve se moze
zenit dozic wrote: Jah![]()
Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
Od sutra, najmoćnijom zemljom svijeta predsjedava žena.
ne, samo sabiram 2 plus dva_BataZiv_0809 wrote:Insinuiras mi nesto?palermo wrote:
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori
to se zove paranoja legendopalermo wrote:ne, samo sabiram 2 plus dva_BataZiv_0809 wrote:Insinuiras mi nesto?palermo wrote:
Pitanje nije nimalo nesuvislo, nego ti jednostavno nećeš na njega da odgovoriš....., vjerovatno te sranmota kao što je bilo i one koji su javno govorili da su za Hillary a tajno glasali za Trumpa.....a glasali su za njega jer im se sviđa ono što on govori
Mozda je mislila na prvu damu....slovenku.ST11 wrote:Jutros poslije vijesti o Trumpovoj pobjedi pao mi odmah na pomisao ovaj post.Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
Zašto paranoja, pa Trump je dobio podršku potecirajući osjećaje koje budi imigracija, rasizam, šovinizam, osjećaj ekonomske zapostavljenosti i nesigurnosti, white power i sl. To su vrijednosti koje su njegove glasače privukle da glasaju za njega. Protest vote je mogao otići trećim kandidatima ili biti suzdržan.KB9 wrote:
to se zove paranoja legendo
ST11 wrote:Jutros poslije vijesti o Trumpovoj pobjedi pao mi odmah na pomisao ovaj post.Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/prosvj ... 56474.htmlraoul duke wrote:ST11 wrote:Jutros poslije vijesti o Trumpovoj pobjedi pao mi odmah na pomisao ovaj post.Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
![]()
![]()
Cekamo prognozu Hillarijevih zastupnika..
Jeze je li sve ok? Sta se desava u AmeriKi?
Ajojhrasno38 wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/prosvj ... 56474.htmlraoul duke wrote:
![]()
![]()
Ali sta ceteraoul duke wrote:ST11 wrote:Jutros poslije vijesti o Trumpovoj pobjedi pao mi odmah na pomisao ovaj post.Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
![]()
![]()
jok legendo, to se zove sabiranjeKB9 wrote:
Ako se po jutru dan poznaje....onda ce biti zajebano, jer svugdje su protesti, paljevine a i oruzja se ima....raoul duke wrote:ST11 wrote:Jutros poslije vijesti o Trumpovoj pobjedi pao mi odmah na pomisao ovaj post.Banksy wrote:Dugo je trajalo, dobro se ložilo, dobro i zaradilo, dobro zafrkavalo, podobro dosadilo, ali realno, nijednog trenutka pobjeda HRC nije dolazila u pitanje.
![]()
![]()
ipak paranoja, vjeruj mipalermo wrote:jok legendo, to se zove sabiranjeKB9 wrote:
..dobro bolan odmori malo....sjebaces i ovu temu.. u kojoj je tvoj pobijedio.KB9 wrote:ipak paranoja, vjeruj mipalermo wrote:jok legendo, to se zove sabiranjeKB9 wrote:
zbog čega ?KB9 wrote:
ipak paranoja, vjeruj mi
Ništa od tih protesta, to par studenata nešto izvodi po Kaliforniji i NY.GeeTnT wrote:
Ako se po jutru dan poznaje....onda ce biti zajebano, jer svugdje su protesti, paljevine a i oruzja se ima....
Najbolje mjerilo kvaliteta novoizabranog predsjednika USA je to kad vidis ko se toj pobjedi raduje....pocevsi od cosavog vojvode pa na dalje!!!palermo wrote:zbog čega ?KB9 wrote:
ipak paranoja, vjeruj mi
Jel podržavaš izbor Trumpa....
Na osnovu čega ga podržavaš....pretpostavljam na osnovu njegovih javnih nastupa, ne vjerujem da si zbog njegovog širokog osmijeha ...ergo, sviđa ti se što govori....
gdje tu paranoja ???.....
nije provjereno zloban i pokvaren ko bestija koja mu je bila protivnikpalermo wrote:zbog čega ?KB9 wrote:
ipak paranoja, vjeruj mi
Jel podržavaš izbor Trumpa....
Na osnovu čega ga podržavaš....pretpostavljam na osnovu njegovih javnih nastupa, ne vjerujem da si zbog njegovog širokog osmijeha ...ergo, sviđa ti se što govori....
gdje tu paranoja ???.....
E sve ce to odmah dobiti...nije bosna izmislila globalizaciju i kojekakve poretke, nit necrnci zele ribat cenife i brat mandarine po amerikama...jedno s drugim neide brajko moj, niti su u savezu sa arapima 'nako... al eto vidjet cemo. Makar Melanija sad moze parirat Putinovici.daddy-kool wrote:Ništa od tih protesta, to par studenata nešto izvodi po Kaliforniji i NY.GeeTnT wrote:
Ako se po jutru dan poznaje....onda ce biti zajebano, jer svugdje su protesti, paljevine a i oruzja se ima....
Narod je glasao veoma jasno, a što se to nekima ne sviđa je nešto sasvim drugo.
Narod želi povlačenje iz globaliziranog svijeta, trgovinske barijere i "zaštitu tržišta", želi zaustavljanje nebjelačke imigracije, želi dobro plaćena radna mjesta u proizvodnji, želi povratak vrijednosti konzerativne kršćanske porodice, žele da vide korist od vojnog angažmana.
Ukratko "make America great again".
Sad, što je to neostarivo i relativno glup potez, to njih i ne zanima.
Najvjerovatnije neće dobiti ni jednu od ovih stvari, biće bar zanimljivo gledati kako će republikanci i Trump opravdavati nemogućnost to ostvare.General War wrote:
E sve ce to odmah dobiti...nije bosna izmislila globalizaciju i kojekakve poretke, nit necrnci zele ribat cenife i brat mandarine po amerikama...jedno s drugim neide brajko moj, niti su u savezu sa arapima 'nako... al eto vidjet cemo. Makar Melanija sad moze parirat Putinovici.