Dan (i) nakon referenduma u RS
- Danguba
#2626 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Imao sam jednog poznanika Hercegovca i on bi za magarca govorio da je ''kenjac''.
Ima li istine u tome?
Ima li istine u tome?
-
KENJAC
#2627 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Vidi , kenjac je Hercegovacki magarac. Cinjenica da je Hercegovac daje mu za pravo da kao takav zajebava glupog Bosanca. Jarane , nasjeo si ko zadnji bekan. To Hercegovacki kenjac nikad sebi ne bi dozvolio.
- Danguba
#2628 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
sad si me pravo nasmijao...kenjac
-
elk
#2629 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Drzte se,drzte teme.kad ja hapsenje
.
- Danguba
#2630 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Otac na sluzbenom putu. 
- seln
#2631 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Pa jeste oslobodio... od partizanskih bandita i njihovih jataka. Doduse, uz malu pomoc Nijemaca, Bugara i ljoticevaca.PM72 wrote:Hajd što lažu da je Draža oslobodio pola Srbijeseln wrote:I Ameri su odlikovali Drazu. Zelis li reci da nije zlocinac?radostan dan wrote:
E sad, to sto se iz takvih razloga desi da se neko ko je ukazom engl.kralja dzordza petog, po zavrsetku prvog svjetskog rata imenovan vitezom, proglasi dokazanim zlocincem, to je drugi par opanaka...
Haj' sad, jebes "Turke", ali znas li koliko je srpskih civila Draza ubio?![]()
![]()
ali nisam znao da je bio i vitez.
grohotom se smijem.
Масакр у Вранићу је било масовно убиство 67 цивила у селу Вранић 30 километара од Београда, које су током ноћи 20/21. децембра 1943. убили припадници Првог батаљона Посавске бригаде Авалског корпуса ЈВуО. Подељени у три групе, четници су извршили покоље у 14 кућа у селу чији су поједини чланови били сумњичени за одржавање везе са партизанима. У свим кућама побијени су сви укућани, осим петоро који су случајно преживели.
Овај масакр био је најмасовнији у низу децембарских покоља на територији Авалског корпуса ЈВуО.
-
KENJAC
#2632 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
E to je ono sto mi od mahnitih Srba nikako ne ide u glavu ! Cetnici su u Srbiji ubili vise srba nego Njemci ! Unutar svih naroda u SFRJ ta bratoubilacka tendencija je bila najizrazenija kod Srba ! Al dzaba ! Jebo ih Dragoljub u vrh guzice ! Ovo govorim za Srbiju , ista bi bila situacija i u ostatku Jugoslavije al ne stigose od drugih !
- LBVIEW
#2633 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Zato stigose napraviti genocid nad drugima, a i presvuci se.KENJAC wrote:E to je ono sto mi od mahnitih Srba nikako ne ide u glavu ! Cetnici su u Srbiji ubili vise srba nego Njemci ! Unutar svih naroda u SFRJ ta bratoubilacka tendencija je bila najizrazenija kod Srba ! Al dzaba ! Jebo ih Dragoljub u vrh guzice ! Ovo govorim za Srbiju , ista bi bila situacija i u ostatku Jugoslavije al ne stigose od drugih !
-
PM72
#2634 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
KENJAC wrote:E to je ono sto mi od mahnitih Srba nikako ne ide u glavu ! Cetnici su u Srbiji ubili vise srba nego Njemci ! Unutar svih naroda u SFRJ ta bratoubilacka tendencija je bila najizrazenija kod Srba ! Al dzaba ! Jebo ih Dragoljub u vrh guzice ! Ovo govorim za Srbiju , ista bi bila situacija i u ostatku Jugoslavije al ne stigose od drugih !
Kao što govore o Hrvatima kao ustašama a ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Dalmacija imala više partizanskih brigada do 1944 nego komplet Srbija.
- Danguba
#2635 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
I te dalmatinske brigade popunjavali su Srbi. 
-
PM72
#2636 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Boris Dvornik nije Srbin.Danguba wrote:I te dalmatinske brigade popunjavali su Srbi.
- Danguba
#2637 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Zanimljivo.PM72 wrote:Boris Dvornik nije Srbin.Danguba wrote:I te dalmatinske brigade popunjavali su Srbi.a on je redovno bio partizan - dalmoš.
Po Dodiku samo su Srbi bili partizani.
-
PM72
#2638 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Zar Mileta smatraš nekim relevantnim istoričarem ?
-
stari grad Visegrad
#2639 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Zasto Inzko nije iskoristio ovlasti?
Inzko u novom izvještaju o BiH: Bio sam u velikom iskušenju da iskoristim ovlasti
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko sutra će Vijeću sigurnosti UN-a podnijeti 50. izvještaj o radu Vijeća za provedbu mira u BiH. Izvještaj se odnosi na period od 16. aprila do 21. oktobra 2016. godine.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inzko-u- ... /161107127
Inzko u novom izvještaju o BiH: Bio sam u velikom iskušenju da iskoristim ovlasti
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko sutra će Vijeću sigurnosti UN-a podnijeti 50. izvještaj o radu Vijeća za provedbu mira u BiH. Izvještaj se odnosi na period od 16. aprila do 21. oktobra 2016. godine.
-
oakville
#2640 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
I ja sam tako prije neki dan bio u iskušenju da sa Angelinom Joly odem na vikend na Tajland, ali je onda zazvonio alarm na mobitelustari grad Visegrad wrote:Zasto Inzko nije iskoristio ovlasti?
Nego kako idu sankcije i široka diplomatska akcija protiv "kršitelja međunarodnog sporazuma"?
- sinuhe
#2641 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ko se jos sjeca referenduma. Vidi samo novih kriza.
-
oakville
#2642 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Nova kriza, nova diplomatska akcija, nove sankcije. Sve novo, i ništa nije kao prije.sinuhe wrote:Ko se jos sjeca referenduma. Vidi samo novih kriza.
-
KENJAC
#2643 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Nisam imo interneta dva'jes minuta ! Da se nije desilo sta relevantno glede 'apsenja ?
-
Fudo387
#2644 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Tako ste se qrcili i sa pisopijom, onim seronjom sto mu pelene u Hagu mecu, zlobom...polako.KENJAC wrote:Nisam imo interneta dva'jes minuta ! Da se nije desilo sta relevantno glede 'apsenja ?
Gdje vam se zuri?
-
KENJAC
#2645 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Jel ovo VI plural ili znak postovanja ?Fudo387 wrote:Tako ste se qrcili i sa pisopijom, onim seronjom sto mu pelene u Hagu mecu, zlobom...polako.KENJAC wrote:Nisam imo interneta dva'jes minuta ! Da se nije desilo sta relevantno glede 'apsenja ?
Gdje vam se zuri?
- LBVIEW
#2646 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Ti kao nisi u tom kolu,a tvrdis kako su Bosnjaci a ne Srbi htjeli sve,aludirajuci na oruzanu agresiju u cilju sirenja etnickih teritorija na racun Srba.Samo cekam kad ces otvoreno ustvrditi kako su ovi prvi, a ne potonji zapoceli rat u kojem su u UZP pocinili i genocid,ono kad prestanes kenjati u gace u strahu od moderacije.KENJAC wrote:Jel ovo VI plural ili znak postovanja ?Fudo387 wrote:Tako ste se qrcili i sa pisopijom, onim seronjom sto mu pelene u Hagu mecu, zlobom...polako.KENJAC wrote:Nisam imo interneta dva'jes minuta ! Da se nije desilo sta relevantno glede 'apsenja ?
Gdje vam se zuri?
-
155_mm
#2647 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
i dok su neki cekali hapsenje visoki ide pred UN da upozori o mogucem novom sukobu jer dejton vise ne vazi.
srecom sve je manje kod bosnjaka tih iluzija. sve je jasnije kuda stvari idu.
umjesto da se je od provog dana referenduske price jasno bilo da onog momenta kad prvi listic dotakne dno kutije dejton de jure vise ne vazi ono se nadalo nekom hapsenju.„Ako se ne zaustavi trenutno djelovanje vlasti Republike Srpske, porasće rizik da će BiH kliziti prema raspadu i pravnoj anarhiji, što bi moglo imati brojne posljedice po međunarodni mir i bezbjednost. Zbog toga, dužnost mi je da zaključim kako je Republika Srpska efektivno napustila pravosudni sistem države BiH te tako fundamentalno odbacila suverenitet BiH“, navodi Incko i dodaje:
„Zbog ovih djela je upitna održivost provođenja civilnih aspekata Opšteg okvirnog sporazuma za mir te ona predstavljaju direktnu prijetnju međunarodnom miru i stabilnosti.“
srecom sve je manje kod bosnjaka tih iluzija. sve je jasnije kuda stvari idu.
- muha_sa
-
KENJAC
#2649 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
Sto deveta strana 'apsenja jos nema ! ......
Nema veze , otvorit cemo mi uskoro novu temu o hapsenju doticnog i kolateralnim pojavama! I opet , i opet , i opet ! Jesam li ja jedini koji tako razmislja ili ove , na silu otvorene , teme sluze samo jednom cilju? Komsijina krava , u ovom slucaju vo, je ziva , zdrava i zabrekla. Vidim Hrvati se isto tako bave virtualnim hapsenjem protivnika u liku Bosanskih generala , Srbija Bogu fala , komsijinu kravu izvlaci iz rukava svakih pola sata ...... i tako svi zajedno polako i ugodno klizimo u tri pi.ke materine. Jadi i nesreca spomenut vlastitu kravu . Ovom paceniku LBWIEVU i slicnim mojim folowerima sam ja u svemu tome problem. To sto nesretnik ima 230 eura platu , sto ga gaze na pjesackom, sto .... ma ja sam njemu , Sefko Dusanu , Domagoj Nusretu kriv a pomenute krave pasu li pasu , debljaju li se debljaju ....
P.S. Nego sta bi sa referendumom ?
Nema veze , otvorit cemo mi uskoro novu temu o hapsenju doticnog i kolateralnim pojavama! I opet , i opet , i opet ! Jesam li ja jedini koji tako razmislja ili ove , na silu otvorene , teme sluze samo jednom cilju? Komsijina krava , u ovom slucaju vo, je ziva , zdrava i zabrekla. Vidim Hrvati se isto tako bave virtualnim hapsenjem protivnika u liku Bosanskih generala , Srbija Bogu fala , komsijinu kravu izvlaci iz rukava svakih pola sata ...... i tako svi zajedno polako i ugodno klizimo u tri pi.ke materine. Jadi i nesreca spomenut vlastitu kravu . Ovom paceniku LBWIEVU i slicnim mojim folowerima sam ja u svemu tome problem. To sto nesretnik ima 230 eura platu , sto ga gaze na pjesackom, sto .... ma ja sam njemu , Sefko Dusanu , Domagoj Nusretu kriv a pomenute krave pasu li pasu , debljaju li se debljaju ....
P.S. Nego sta bi sa referendumom ?
- Danguba
#2650 Re: Dan (i) nakon referenduma u RS
tiha voda brijege valja