postimsherbett wrote:Ajde ajde, sta se sramisjao_situacije wrote:jok jasherbett wrote: Jao, jes jes, dolazim..dodjes i ti?
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jao_situacije
#2626 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- spreca
#2627 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
nedaj da diraju masnim rukamasherbett wrote:Pa znas mi je to sve na nivouspreca wrote:ma sve to nema veze.....vazno je kakva si u dusi i kakva pluca imassherbett wrote:Hahahaha blooo...pa kad me ugledate a ono mala svinjica s nepravilnim nosom![]()
Pa nisam cesti tamo, a voljela bi da se okupimo![]()
![]()
Jao, jes jes, dolazim..dodjes i ti?
- Bloo
- Globalna šefica
#2628 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
znači...imamo situaciju!!!!!!!!!!jao_situacije wrote:jok jasherbett wrote: Jao, jes jes, dolazim..dodjes i ti?
- Ramzess Veliki
#2629 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nije problem ... mada za vožnju po gradu preferiram auto.sherbett wrote:Al i ja bi negdje gdje ce bit intimnije![]()
ok, ne mora bas bit ilidza...![]()
svi s motorima moraju doci![]()
a mene ce skupit Ramo na motoru, jel ramooooo??
Izaberi ... ako ćeš na motor imam ti kacigu, rukavice i jaknu. Bez toga ne ide.
Ako ćeš u auto, moraš obući minjak, našminkati se, frizirati, neke markirane sunčane ...
Last edited by Ramzess Veliki on 09/06/2016 10:24, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#2630 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
bra'o šerbo
veća euforija nego kad igra reprezentacija
- jao_situacije
#2631 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
gađaj me planovima i tlocrtimaBloo wrote:znači...imamo situaciju!!!!!!!!!!jao_situacije wrote:jok jasherbett wrote: Jao, jes jes, dolazim..dodjes i ti?
- Dr Kova
#2632 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
BarbaDue wrote:bra'o šerbo![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#2633 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jao_situacije wrote:
gađaj me planovima i tlocrtima
- Euridika
- Globalna šefica
#2634 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Vidim da se svi fino dogovarate. Neka... konačno mogu i ja okačiti rukavice o zid.
Samo javite lokaciju... naletiću nakratko.
Samo javite lokaciju... naletiću nakratko.
- Ramzess Veliki
#2635 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Police mi taman ide uz šasiju ...sherbett wrote:Jel moze proc Police?Ramzess Veliki wrote:Nije problem ... mada za vožnju po gradu preferiram auto.sherbett wrote:Al i ja bi negdje gdje ce bit intimnije![]()
ok, ne mora bas bit ilidza...![]()
svi s motorima moraju doci![]()
a mene ce skupit Ramo na motoru, jel ramooooo??
Izaberi ... ako ćeš na motor imam ti kacigu, rukavice i jaknu. Bez toga ne ide.
Ako ćeš u auto, moraš obući minjak, našminkati se, frizirati, neke markirane sunčane ...![]()
a ja bi na motor..sve cu to stavit na sbe, ako stanem u to sve
Ma dogovoreno, samo se javi.
- Ramzess Veliki
#2636 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Od lokacija predlažem baštu Pub-a na Malti kao zadnji put.
Bašta u Tite je haman isto poželjna lokacija ...
Aquarius mi ne odgovara jer Šerba hoće na motor, a tu ne mogu ovako ući ...

Bašta u Tite je haman isto poželjna lokacija ...
Aquarius mi ne odgovara jer Šerba hoće na motor, a tu ne mogu ovako ući ...

Last edited by Ramzess Veliki on 09/06/2016 10:51, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#2637 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bloo wrote:jao_situacije wrote:
gađaj me planovima i tlocrtima
- BarbaDue
#2638 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ma jok, to bi cirkus biosherbett wrote:Hajd barba ne zajeb..nego navratiBarbaDue wrote:bra'o šerbo![]()
- BlueBlood
#2639 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da vas cujem na kojim lokacijama u i oko Sarajeva najvise volite imati sex u autu ?
- eluna
#2640 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
moj krevet ..... to sa autom se ne radi oko kućeBlueBlood wrote:Da vas cujem na kojim lokacijama u i oko Sarajeva najvise volite imati sex u autu ?
- Euridika
- Globalna šefica
#2641 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Esma, da te pozdravim. Maloprije sam bila na sastanku s tvojom sekom.esmasaric wrote:Jeste živi ljudi?![]()
Petak može 50%, javim još, samo se dogovorite za lokaciju.
ABd se vidimo uskoro.
- esmasaric
#2642 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kako je svijet maliEuridika wrote:Esma, da te pozdravim. Maloprije sam bila na sastanku s tvojom sekom.esmasaric wrote:Jeste živi ljudi?![]()
Petak može 50%, javim još, samo se dogovorite za lokaciju.![]()
ABd se vidimo uskoro.
vidimo se.
- Euridika
- Globalna šefica
#2643 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da ovo nije trebalo na onu drugu temu?BlueBlood wrote:Da vas cujem na kojim lokacijama u i oko Sarajeva najvise volite imati sex u autu ?
Osim ako ovo nije kakva šifra za forumsku kafu...
- Euridika
- Globalna šefica
#2644 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Da, baš tako.esmasaric wrote:Kako je svijet maliEuridika wrote:Esma, da te pozdravim. Maloprije sam bila na sastanku s tvojom sekom.esmasaric wrote:Jeste živi ljudi?![]()
Petak može 50%, javim još, samo se dogovorite za lokaciju.![]()
ABd se vidimo uskoro.![]()
vidimo se.
- Bloo
- Globalna šefica
#2645 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote:Da ovo nije trebalo na onu drugu temu?BlueBlood wrote:Da vas cujem na kojim lokacijama u i oko Sarajeva najvise volite imati sex u autu ?![]()
Osim ako ovo nije kakva šifra za forumsku kafu...
ljudi stvarno misle da se neki grupnjaci desavaju
trebalo vas je snimat prosli put kako GRUPNO se kleberite u isto vrijeme
- Euridika
- Globalna šefica
#2646 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bloo, nije nas trebalo snimati, jer nisi učestvovala. Grupnjak po mojoj definiciji mogu biti samo žene...Bloo wrote:Euridika wrote:Da ovo nije trebalo na onu drugu temu?BlueBlood wrote:Da vas cujem na kojim lokacijama u i oko Sarajeva najvise volite imati sex u autu ?![]()
Osim ako ovo nije kakva šifra za forumsku kafu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ljudi stvarno misle da se neki grupnjaci desavaju
trebalo vas je snimat prosli put kako GRUPNO se kleberite u isto vrijeme
- eluna
#2647 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
neš ti više do mene sjeditEuridika wrote: Bloo, nije nas trebalo snimati, jer nisi učestvovala. Grupnjak po mojoj definiciji mogu biti samo žene...
- Euridika
- Globalna šefica
#2648 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Šuti, bona, bilo ti je lijepo. Vjeruj mi, neuporedivo bolje nego masa k**** ...eluna wrote:neš ti više do mene sjeditEuridika wrote: Bloo, nije nas trebalo snimati, jer nisi učestvovala. Grupnjak po mojoj definiciji mogu biti samo žene...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#2649 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
ti bona pričaj za sebe, ja ću za sebe ....... ne barči me ješ' čula!Euridika wrote:Šuti, bona, bilo ti je lijepo. Vjeruj mi, neuporedivo bolje nego masa k**** ...eluna wrote:neš ti više do mene sjeditEuridika wrote: Bloo, nije nas trebalo snimati, jer nisi učestvovala. Grupnjak po mojoj definiciji mogu biti samo žene...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#2650 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ih, kad te safatam...eluna wrote:ti bona pričaj za sebe, ja ću za sebe ....... ne barči me ješ' čula!