cccccedo_79 wrote:
đes sheilo avionu mlazni
Zene nakon 25
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sheilak
#2626 Re: Zene nakon 25
- edo_79
#2627 Re: Zene nakon 25
Ma nebih ja tebe nap'o ... đe bi ja tosheilak wrote: da, ali znas sta je zalosno? sto su upravo te neke preko 30, koje su do sad bile same i koje kao ne znaju sta ce, izgleda jedina nada (nekim) muskarcima preko 30. ili onim koji se blize 40toj. rastavljenim ili jos neozenjenim. jer nece mladja cura sredovjecnog tipa, manje vise prosjecnog imovnog stanja i izgleda. no, radi se o pogresnoj percepciji navodnog ocaja tih zena preko 30. jedino ako im postepeno nastojis rusiti samopouzdanje i ako podlegnu ipak nesto primitvnijem nacinu razmisljanja u nasoj sredini. onda ce se i ovi blizu 40. muskarci mozda skrasiti. al i to samo mozda. dzaba kuknjava![]()
ne mislim ovdje na tebe, da me ne napadnes.
Naravno da misliš i na mene oke lijepe. Fol je u tom što se sve te cure, manje više prosječnog imovnog stanja i izgleda, zalete k'o muhe bez glave kad su u onoj fazi ''direktorica svemira'' i u većini slučajeva kad biraju, izaberu pogrešno pa se nasuču k'o kit na plažu .... Ja lično ne vidim nikakav problem ni u djevojkama ispod 30 godina, ali kod nas je takav mentalitet i poimanje da, ako vidiš curu od 25 -30 koja je razvedena ili sama, bjež od nje .... to ti je samo za
Last edited by edo_79 on 30/07/2015 10:21, edited 1 time in total.
- edo_79
#2628 Re: Zene nakon 25
i to dvomotoracsheilak wrote:cccccedo_79 wrote:
đes sheilo avionu mlazni
- sheilak
#2629 Re: Zene nakon 25
ne znam ja. moram se ogradit od sada bolje.edo_79 wrote:
Ma nebih ja tebe nap'o ... đe bi ja to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da misliš i na mene oke lijepe. Fol je u tom što se sve te cure, manje više prosječnog imovnog stanja i izgleda, zalete k'o muhe bez glave kad su u onoj fazi ''direktorica svemira'' i u većini slučajeva kad biraju, izaberu pogrešno pa se nasuču k'o kit na plažu .... Ja lično ne vidim nikakav problem ni u djevojkama ispod 30 godina, ali kod nas je takav mentalitet i poimanje da, ako vidiš curu od 25 -30 koja je razvedena ili sama, bjež od nje .... to ti je samo zai ćao zdravo, isto mišljenje vlada i zamuškarce, koji se smatraju nepoželjnim, ili u najboljem slučaju kao ''one night stand'' opcije udatim ženama koje su neiživljene i treba im nešto ''ta trane''
ne mislim ja na tebe ovdje. ne poznajem te licno, samo sam reagirala na tvoj post. jer imas i ti takav-nipodastavajuci stav prema zenama koji su tvom i misljenju drugih cinile te neke lose izbore. a svaciji je izbor samo njena ili njegova stvar i ne bi trebala biti ni predmetom podsmijeha niti zluradog nasladjivanja. jer kao ono, niste htjele zdrave, prave, prosjecne muskarce, sad nemate nikog. (a ovo je vrlo upitno). samo to kazem.
ne shvatam svrhu takvog stava koji se ovdje opetovano ponavlja. sta vi imate s tim? takav stav signalizira eventualno da ste bili odbijeni ili povrijedjeni od takvih zena u toj fazi "direktorica svemira". a osvetoljubivost je jadna, taman i da se zadrzi na zluradosti.
-
prog321
#2630 Re: Zene nakon 25
Ali, da ga nije odbila zbog malih prstiju ne bi sada spremala whiskas svako jutro uz kafu. 
- edo_79
#2631 Re: Zene nakon 25
Hajd dobrosheilak wrote:ne znam ja. moram se ogradit od sada bolje.edo_79 wrote:
Ma nebih ja tebe nap'o ... đe bi ja to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da misliš i na mene oke lijepe. Fol je u tom što se sve te cure, manje više prosječnog imovnog stanja i izgleda, zalete k'o muhe bez glave kad su u onoj fazi ''direktorica svemira'' i u većini slučajeva kad biraju, izaberu pogrešno pa se nasuču k'o kit na plažu .... Ja lično ne vidim nikakav problem ni u djevojkama ispod 30 godina, ali kod nas je takav mentalitet i poimanje da, ako vidiš curu od 25 -30 koja je razvedena ili sama, bjež od nje .... to ti je samo zai ćao zdravo, isto mišljenje vlada i zamuškarce, koji se smatraju nepoželjnim, ili u najboljem slučaju kao ''one night stand'' opcije udatim ženama koje su neiživljene i treba im nešto ''ta trane''
![]()
ne mislim ja na tebe ovdje. ne poznajem te licno, samo sam reagirala na tvoj post. jer imas i ti takav-nipodastavajuci stav prema zenama koji su tvom i misljenju drugih cinile te neke lose izbore. a svaciji je izbor samo njena ili njegova stvar i ne bi trebala biti ni predmetom podsmijeha niti zluradog nasladjivanja. jer kao ono, niste htjele zdrave, prave, prosjecne muskarce, sad nemate nikog. (a ovo je vrlo upitno). samo to kazem.
ne shvatam svrhu takvog stava koji se ovdje opetovano ponavlja. sta vi imate s tim? takav stav signalizira eventualno da ste bili odbijeni ili povrijedjeni od takvih zena u toj fazi "direktorica svemira". a osvetoljubivost je jadna, taman i da se zadrzi na zluradosti.
- klixoris
#2632 Re: Zene nakon 25
prog321 wrote:Ali, da ga nije odbila zbog malih prstiju ne bi sada spremala whiskas svako jutro uz kafu.
Pitam se, do kada ce trajati ova zajebancija sa prstima...
-
Gabrielo
#2633 Re: Zene nakon 25
Onaj koji kaze da ne voli mladje je normalan?Secer_033 wrote:Jos jedan normalni muskarac.
-
prog321
#2634 Re: Zene nakon 25
klixoris wrote:prog321 wrote:Ali, da ga nije odbila zbog malih prstiju ne bi sada spremala whiskas svako jutro uz kafu.![]()
![]()
Pitam se, do kada ce trajati ova zajebancija sa prstima...
Muzit cemo tu kravu jos dugo.
- JThomas
#2635 Re: Zene nakon 25
a meni jedan stari sarajevski prevarant u jednoj birtiji jednom reče - divni dugi prsti, ubili se za džepa... 
-
detroit-mercy
#2636 Re: Zene nakon 25
Boga mi, tih od 30-35 koji ganjaju svoje vrsnjakinjehanamontanaa wrote:Zamisli ima "budala " od 30-35 koji ganjaju svoje vršnjakinjeLatte wrote:Budala je onaj ko sa 30 do 35 ganja ove 25+. To ostavis kad ti bude 40 50quarterback wrote:
to je uobicajeno razmisljanje muskaraca dok ne napune 25
ne brini, promjeni se to radikalno, malo kasnije
![]()
Neki od njih čak budu i odbijeni![]()
![]()
ps. Jel ti voziš ikakvo auto? Ili si jos na biciklu (s ponoćnim točkićima)?
-
Gabrielo
#2637 Re: Zene nakon 25
Koji jad moras biti da ganjas te od 30-35 i jos biti odbijen. 
- ho oponopono
#2638 Re: Zene nakon 25
...vaske dodju po svoje kad ne prepoznas gnjide... 
-
ovo_mi_je_nick
#2639 Re: Zene nakon 25
Do 25 su umisljene. Od 25 do 30 imaju traume od veza. Poslije 30 dodju na 'svoje' i tada su idealne u glavi, ako su garazirane i ocuvana limarija zena za pozeljeti.
To su idealne, znaju sta hoce, sta nece, nema puno trta vrta, nemaju onaj kresteci glas i iritantni smijeh.
To su idealne, znaju sta hoce, sta nece, nema puno trta vrta, nemaju onaj kresteci glas i iritantni smijeh.
- Secer_033
#2640 Re: Zene nakon 25
Nemoj se praviti kao da me nisi razumio.Gabrielo wrote:Onaj koji kaze da ne voli mladje je normalan?Secer_033 wrote:Jos jedan normalni muskarac.
-
hanamontanaa
#2641 Re: Zene nakon 25
Osim poređenja, sve si u pravuovo_mi_je_nick wrote:Do 25 su umisljene. Od 25 do 30 imaju traume od veza. Poslije 30 dodju na 'svoje' i tada su idealne u glavi, ako su garazirane i ocuvana limarija zena za pozeljeti.
Iako ima izuzetaka, ali ako do 30-te ne posložiš neke stvari u glavi, ne znaš šta hoćeš sta ne, onda nećeš nikad .
Jad si ako te odbiju ove ispod 25Gabrielo wrote:Koji jad moras biti da ganjas te od 30-35 i jos biti odbijen.
- ho oponopono
#2642 Re: Zene nakon 25
...srecom nasa procjena partnera ovisi o nasoj slici o sebi... 
-
detroit-mercy
#2643 Re: Zene nakon 25
Ma nije to samo procjena partnera nego i odnos ponude i traznje kao i predjene kilometraze. Ne kaze se dzaba da je novo bolje od polovnogho oponopono wrote:...srecom nasa procjena partnera ovisi o nasoj slici o sebi...
- ho oponopono
#2644 Re: Zene nakon 25
detroit-mercy wrote:Ma nije to samo procjena partnera nego i odnos ponude i traznje kao i predjene kilometraze. Ne kaze se dzaba da je novo bolje od polovnogho oponopono wrote:...srecom nasa procjena partnera ovisi o nasoj slici o sebi....
...pa sve je stvar izbora, ako ti je u percepciji osoba objekat...neces joj stope ljubiti garant...svako ima svoje kriterije i treba da se drzi istih, a i svijet se vrti na kintovni pogon...jebene kalkulacije...
...a i ne znam da li nas je Bog vajao od blata ili od govana...ali ipak vapaj obrisite bulje kada ustanete sa nose...ringe ringe raja sistem, ripit vazda iste spike...
...pojedincima bi bilo bolje da mare da skidaju smegmu sa njegovog visocanstva...stalno redovan tretman i da majmunu das tastaturu on bi imao sta da napise...?!
...ali eto mene svecano zabole...meni ta boljka postala mnogo draga, cuvam ju ko oko...
-
detroit-mercy
#2645 Re: Zene nakon 25
No skirikiho oponopono wrote:detroit-mercy wrote:Ma nije to samo procjena partnera nego i odnos ponude i traznje kao i predjene kilometraze. Ne kaze se dzaba da je novo bolje od polovnogho oponopono wrote:...srecom nasa procjena partnera ovisi o nasoj slici o sebi....
...pa sve je stvar izbora, ako ti je u percepciji osoba objekat...neces joj stope ljubiti garant...svako ima svoje kriterije i treba da se drzi istih, a i svijet se vrti na kintovni pogon...jebene kalkulacije...
...a i ne znam da li nas je Bog vajao od blata ili od govana...ali ipak vapaj obrisite bulje kada ustanete sa nose...ringe ringe raja sistem, ripit vazda iste spike...
...pojedincima bi bilo bolje da mare da skidaju smegmu sa njegovog visocanstva...stalno redovan tretman i da majmunu das tastaturu on bi imao sta da napise...?!
...ali eto mene svecano zabole...meni ta boljka postala mnogo draga, cuvam ju ko oko...
Govorim ti sa muske strane, 99.9% preko 30te nece traziti svoju vrsnjakinju vec ce ici za mladjim trebicama. To je tako od kad je svijeta i vijeka, to sto se tebi to licno ne svidja
-
Gabrielo
#2646 Re: Zene nakon 25
Jao veceras u gradu puno starih koka. 
-
hanamontanaa
#2647 Re: Zene nakon 25
Lijepe žene prolaze kroz grad, ja na uglu..... 
- walter kurtz
#2648 Re: Zene nakon 25
I da ne citam puno stranica unatrag gabrielo je kepec ili ne? 
- sunceKOtepsija
#2649 Re: Zene nakon 25
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/svad ... /150811122
severina se udaje ponovo, godine nisu prepreka
severina se udaje ponovo, godine nisu prepreka
- JThomas
#2650 Re: Zene nakon 25
kad imaš lovu i status ništa nije prepreka. može onda i treba prositi mlađeg frajera. jedini je đavo u tome što muškarci još uvijek na ovom svijetu drže puno više love i statusa.