TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
edo_79

#2626 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by edo_79 »

OffTheWall wrote:
edo_79 wrote:
OffTheWall wrote: Aha, tu smo! Može suživot dok god Bošnjaci mogu nametati svoju volju ostalim? To je to znači, tako recite ;)
Pa vidim tebi taj ''suživot'' jako smeta ... čim si stan izdao pod zakup i keširaš svakog prvog u mjesecu određenu svotu keša ..... Najdraži su mi ovi nacionalno zapostavljeni likovi, koji su kao lafo ugroženi :lol:
Da, u pravu si, trebao sam donirati vlastitu nekretninu islamskoj zajednici za mekteb ili kakvu manju dzamiju, cujem da vam ih fali, preko 100 ih ima u kantonu Sarajevu :) Prava multikulti sredina :)
E ovo da si uradio ja bih te prvi pljun'o bi svega mi na svijetu ..... nisi trebao i niko ti ne kaže, tvoja imovina i tvoj izbor šta ćeš s njom. Ali nemoj bezveze pričat bolan, čuj eto baš TI istjeran iz Sarajeva, nešto je tu meni šuhveli druže ..... neko si ti sranje haman napravio ....

ADMINE ..... ključaj ovo ako boga znaš!
skafiskafsnjak

#2627 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
sumirprimus wrote:trola vas,a vi se hvatate,a jos kljuca u bravu nema?
Sada htjedoh napisati, tema otišla u krivinu.
pa bolje ovako :D da se popustimo zvornika :D :D :D

kaj ima u Dejcicima ? imal' sniga jutros ?
The BEN10

#2628 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by The BEN10 »

The BEN10 wrote:
OffTheWall wrote:"Inače?" :D Pa nisam ja Bošnjo da prijetim okolo ;)
Uostalom, inače ćete propasti kao žetoni pa možete očekivati još rušenja po gradovima, zapaljivanja branitelja, štrajkova glađu...
Da ne napominjem RS i referendum ;)
Pa sad, ako ćemo o propadanju...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-rs-evi ... /150421051
http://www.rtvbn.com/330970/Nagli-pad-n ... ci-Srpskoj
http://www.rtvbn.com/331695/Opstine-sa- ... m-rodjenih
Ovo se zove SLOBODAN PAD. :evil: :izet:
Nešto kontam, Armiji RBiH je trebalo koliko hoćeš vremena da izbaci iz stroja 16 000 vojnika.
Što ti je Božija kazna narodu koji je učestvovao u genocidu. Kalinovik, poznato četničko leglo, imao 9 beba u čitavoj godini. Dova onoga kome je učinjena nepravda se ne odbija. ;-)
and

#2629 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by and »

OffTheWall wrote:
mirza_15 wrote:
OffTheWall wrote: Istjerao? Moju obitelj izmedju ostalih
Ubio? Par pripadnika HVOa Kralj Tvrtko
Kako te istjerao? Kako? Opisi molim te!

Navedi kako i gdje. Ako se i desilo to je samo incident, a pitanje je i koji je motiv. Ja znam da nije bilo sistematskog protjerivanja i ubijanja Hrvata u Sarajevu. Nemoj da siris lazi. Ispod mene stanovali Gordana Magas i Janez Tadic koji je kasnije bio nesto u udruzenju HKD Napredak (cini mi se predsjednik). Dolazili im stalno Tifa i ostali pjevaci. Nemoj da siris lazi koje ne mozes da pokrijes cinjenicama.
Ako misliš da ću na forumu iznositi činjenice iz privatnog života, glup si.
A za pripadnike HVOa se malo raspitaj.
and wrote: nije ti jasno za komšića,a jasno ti je da postoji,radi,djeluje stranka koja je zabilježena u presudi koja spominje udruženi zločinački poduhvat? :oops:
Isto sam čuo da su neki iz Armije BiH osuđeni u Hagu za ratne zločine pa to nije smetalo finoj Sarajevskoj raji (državni, vjerski i politički vrh) da im se okupi na sahrani?
pojedince spominješ,pričamo o organizacijama. ni blizu :oops:
OffTheWall

#2630 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

edo_79 wrote: E ovo da si uradio ja bih te prvi pljun'o bi svega mi na svijetu ..... nisi trebao i niko ti ne kaže, tvoja imovina i tvoj izbor šta ćeš s njom. Ali nemoj bezveze pričat bolan, čuj eto baš TI istjeran iz Sarajeva, nešto je tu meni šuhveli druže ..... neko si ti sranje haman napravio ....

Tko je rekao da sam samo ja? Ja osobno znam za 3 obitelji kojima su pripadnici Armije došli u dom i rekli da imaju 2 dana da se pokupe iz Sarajeva.
skupljac_zeljeza

#2631 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skupljac_zeljeza »

Kao onaj četnik juče što se zalagao za multikulturu zbog kojeg nekoliko popiše ban i on u oproštajnom postu nam ostavi četnički amblem.
šatirana_ljubičica

#2632 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by šatirana_ljubičica »

reis1 wrote: Dosadan si sa tim ''Hjoo shege Allaha mi''
Jelde... jesu razlozi cisto papanski ili cisto muminski? :razz:[/quote]

Ne kontam, ali ispadaš glup kad Allaha u tom kontekstu spominješ
oridjidji

#2633 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

OffTheWall wrote:
ApexTwiner wrote:
OffTheWall wrote:
Sorry, tko je odabrao Hrvatima Komšića kao predstavnika onda? Očekujem odgovor na ovo da znaš ;)

Ništa, polomljeno i pokradeno, sada se iznajmljiva.
Odabrali ga stanovnici ove zemlje, u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima. E sad, što se to ne dopada Čovićevcima to je drugi par cipela, ali sve je bilo u skladu sa pravilima. A vi nastavite sa kmećanjem...
Aha, tu smo! Može suživot dok god Bošnjaci mogu nametati svoju volju ostalim? To je to znači, tako recite ;)
Sto jes jes, suknuli smo ga Hrvatima do balcaka sa Komsicem i to nije bilo ok. Posto je to bila rupa u zakonu, SDP je dobro iskoristio. Al ko spomene ono preglasavanje iz 90-tih, nek se jebe, nije ga ni bilo jer su oni BiH kao federalnoj jedinici unutar Jugoslavije i svim njenim gradjanima koje su posmatrali kao jednu naciju, dali pravo da odlucuju o putu svoje republike, ne mareci kakve ce to etnicke tenzije i rat u BiH da proizvede.
mirza_15

#2634 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mirza_15 »

OffTheWall wrote: Ako misliš da ću na forumu iznositi činjenice iz privatnog života, glup si.
A za pripadnike HVOa se malo raspitaj.
Znaci lazes! Gori sam i ja sto se primam. Povlacim se iz rasprave. Usput, meni sef na poslu Hrvat. Ne bih rekao da se osjeca ugrozenim. Ides na ignore!
emmir1

#2635 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emmir1 »

OffTheWall wrote:
skafiskafsnjak wrote:
iznajmljuje...uzima evrice...a buni se k'o nesto :D
Jbg, može mi se :)
No, sjebano je to kada ti se nekoliko zadnjih nekoliko generacija obitelji rodi, školuje, živi i radi u Sarajevu pa onda budu protjerani.
Ah da, lažem, nisu Hrvati protjerivani iz Sarajeva ;)

Ne odgovori mi za Komšića?

Možeš li nam dati neke preciznije podatke o tom protjerivanju Hrvata iz Sarajeva?

Eto još bolje ako si sam bio žrtva.
Možeš li nam napisati kako se to desilo u tvom slučaju?
and

#2636 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by and »

OffTheWall wrote:
The BEN10 wrote:
Uostalom, inače ćete propasti kao žetoni pa možete očekivati još rušenja po gradovima, zapaljivanja branitelja, štrajkova glađu...
Bošnjo, kakve ja veze imam sa RS?
možda s RSK.uporedi se,njihov odnos prema državi u kojoj su živjeli i odgovor europske hrvatske.možda ti bude jasnije :oops:
edo_79

#2637 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by edo_79 »

OffTheWall wrote:
edo_79 wrote: E ovo da si uradio ja bih te prvi pljun'o bi svega mi na svijetu ..... nisi trebao i niko ti ne kaže, tvoja imovina i tvoj izbor šta ćeš s njom. Ali nemoj bezveze pričat bolan, čuj eto baš TI istjeran iz Sarajeva, nešto je tu meni šuhveli druže ..... neko si ti sranje haman napravio ....

Tko je rekao da sam samo ja? Ja osobno znam za 3 obitelji kojima su pripadnici Armije došli u dom i rekli da imaju 2 dana da se pokupe iz Sarajeva.
samo 3 .... razočarao si me ... očekivao sam barem jedno 15 - 20 obitelji sa sve užom i širom rodbinom ;-) :mrgreen:
The BEN10

#2638 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by The BEN10 »

OffTheWall wrote:
The BEN10 wrote:
Bošnjo, kakve ja veze imam sa RS?
Ma boli me kakve veze imaš sa njima, al eto čisto da znaš. :evil:
Drvosjeca iz Dejcica

#2639 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

skafiskafsnjak wrote:
Sada htjedoh napisati, tema otišla u krivinu.
pa bolje ovako :D da se popustimo zvornika :D :D :D

kaj ima u Dejcicima ? imal' sniga jutros ?
Bujrum naleti pa iz prve saznaj ima li snijega u Dejčićima. :wink: A ta ikavica ti je za povratiti. :mrgreen:

Ovu zatvoriti i otvoriti novu gdje će se voditi zdrava rasprava, ovo ne vodi nigdje. Ko je koga protjerao u Sarajevu nema nikakve veze sa ovim dešavanjima u Zvorniku, pogotovo na dan žalosti koji je i u F.BiH. Malo pijeteta svima nama ne bi ništa falilo. :oops:
oridjidji

#2640 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

Zbog Nerdina malo ko ce se sjetiti onoga sto se na danasnji dan desilo u selu Snagovo kraj Zvornika

http://opsadasarajeva.blogspot.com/2015 ... -selu.html
reis1

#2641 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

nosara wrote:
reis1 wrote:
Pa nismo vam mi krivi sto ne birate sebi Komsica. :lol:

Coek mlad, lijep, fin...Sarajlija, raja... ozenjen Sabinom...sta hos vise?
Zaboravio si glup i beskoristan... Nije da ga to izdvaja po bilo cemu od drugih, nego istine radi... :zjev:
Pah sad... da je glup, bas ne bih rekao... :razz:
skafiskafsnjak

#2642 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skafiskafsnjak »

Bujrum naleti pa iz prve saznaj ima li snijega u Dejčićima. :wink: A ta ikavica ti je za povratiti. :mrgreen:

Ovu zatvoriti i otvoriti novu gdje će se voditi zdrava rasprava, ovo ne vodi nigdje. Ko je koga protjerao u Sarajevu nema nikakve veze sa ovim dešavanjima u Zvorniku, pogotovo na dan žalosti koji je i u F.BiH. Malo pijeteta svima nama ne bi ništa falilo. :oops:
Ma ja to malo probam ikavicu da se ovaj 'rvat osjeca k'o kod kuce :D

Vala sam planiro za vikend do Bjelasnice...mozda svratim i tamo :P
šatirana_ljubičica

#2643 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

oridjidji wrote:Zbog Nerdina malo ko ce se sjetiti onoga sto se na danasnji dan desilo u selu Snagovo kraj Zvornika

....

bila sam na iskopavanju grobnice u Snagovu....

ali, gore su vehabije!da! :twisted:
nosara

#2644 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by nosara »

reis1 wrote:
nosara wrote:
reis1 wrote:
Pa nismo vam mi krivi sto ne birate sebi Komsica. :lol:

Coek mlad, lijep, fin...Sarajlija, raja... ozenjen Sabinom...sta hos vise?
Zaboravio si glup i beskoristan... Nije da ga to izdvaja po bilo cemu od drugih, nego istine radi... :zjev:
Pah sad... da je glup, bas ne bih rekao... :razz:
Kako nije...? Politicar koji nije u stanju da potpuno kapitalizira naklonost tolikog broja ljudi je glup... Mozda se opari malo, ali ostat ce glup... :roll:
OffTheWall

#2645 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by OffTheWall »

mirza_15 wrote: Znaci lazes! Gori sam i ja sto se primam. Povlacim se iz rasprave. Usput, meni sef na poslu Hrvat. Ne bih rekao da se osjeca ugrozenim. Ides na ignore!
Ti govori sebi što god želiš čuti.Uvjeren sam i da ima šefova Bošnjaka u RSu, vjerujem da ni oni nisu ugroženi.
edo_79 wrote:
samo 3 .... razočarao si me ... očekivao sam barem jedno 15 - 20 obitelji sa sve užom i širom rodbinom ;-) :mrgreen:
Dovoljno je da znam jednu osobu i sa tim sve vaše priče i teze padaju u vodu.
emmir1 wrote:
Možeš li nam dati neke preciznije podatke o tom protjerivanju Hrvata iz Sarajeva?

Eto još bolje ako si sam bio žrtva.
Možeš li nam napisati kako se to desilo u tvom slučaju?
Već rekoh, ne, jer se radi o privatnim stvarima.
Što mogu reći je da ti jednu večer dođu 3 pripadnika Armije u kuću i daju rok od 2 dana za izlazak iz Sarajeva (ili je bilo 3).Nakon nekog vremena od susjeda muslimana čuješ da ti je kuća razvaljena i opljačkana.

Mislim, stvarno se nemam više namjeru sa vama raspravljati.
Narod koji podupire teroriste a u isto vrijeme priča o suživotu, nameće susjedu političku volju, ubija Hrvatske povratnike... od vas čovjek ne može ništa bolje ni očekivati.

Uživajte!
oridjidji

#2646 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

šatirana_ljubičica wrote:
oridjidji wrote:Zbog Nerdina malo ko ce se sjetiti onoga sto se na danasnji dan desilo u selu Snagovo kraj Zvornika

....

To je ta prica

Vehabije, Vehabije su krivi za sve :)
šatirana_ljubičica

#2647 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

oridjidji wrote:
šatirana_ljubičica wrote:

....

To je ta prica

Vehabije, Vehabije su krivi za sve :)

Ma da, našli podobne budale da preko njih skrenu pažnju javnosti sa pravih krivaca :)
SmokingMan

#2648 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by SmokingMan »

Bar daj mi ime tih pripadnika ABIH na PM...

U suprotnom si veliki lažov,koj tu i tamo izmisli neku priču,shodno prilici...
skupljac_zeljeza

#2649 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by skupljac_zeljeza »

Ne moraš biti musliman da bi bio osumnjičen, možeš biti jednostavno turista....ili Arap.
Ministar MUP-a Republike Srpske Dragan Lukač otkrio je sinoć informaciju da je policija RS-a prije dva dana uhapsila pet državljana Saudijske Arabije. Oni su uhapšeni na jednom od punktova policije MUP-a Republike Srpske na području Mrkonjić Grada.

“Ta lica su privedena u policijsku stanicu i sada se na njima vrši obrada da utvrdimo da li su učestvovali u vršenju bilo kakvih terorističkih djela na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine”, rekao je ministar Lukač za ATV.
Uhapšeni Saudijsci su vjerovatno putovali iz ili prema Bihaću radi turističkih razloga. Međutim, kada su srpski policajci vidjeli da se u automobilu nalaze Arapi nisu se dvoumili da li da ih uhapse. Saudijci su imali nesreću da se nađu na cesti u vrijeme vanrednog stanja koje je uvedeno zbog napada na policijsku stanicu u Zvorniku
pustopoljina

#2650 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by pustopoljina »

OffTheWall wrote:
mirza_15 wrote:
OffTheWall wrote: Istjerao? Moju obitelj izmedju ostalih
Ubio? Par pripadnika HVOa Kralj Tvrtko
Kako te istjerao? Kako? Opisi molim te!

Navedi kako i gdje. Ako se i desilo to je samo incident, a pitanje je i koji je motiv. Ja znam da nije bilo sistematskog protjerivanja i ubijanja Hrvata u Sarajevu. Nemoj da siris lazi. Ispod mene stanovali Gordana Magas i Janez Tadic koji je kasnije bio nesto u udruzenju HKD Napredak (cini mi se predsjednik). Dolazili im stalno Tifa i ostali pjevaci. Nemoj da siris lazi koje ne mozes da pokrijes cinjenicama.
Ako misliš da ću na forumu iznositi činjenice iz privatnog života, glup si.
A za pripadnike HVOa se malo raspitaj
.
and wrote: nije ti jasno za komšića,a jasno ti je da postoji,radi,djeluje stranka koja je zabilježena u presudi koja spominje udruženi zločinački poduhvat? :oops:
Isto sam čuo da su neki iz Armije BiH osuđeni u Hagu za ratne zločine pa to nije smetalo finoj Sarajevskoj raji (državni, vjerski i politički vrh) da im se okupi na sahrani?
ovdje je x ljudi napisalo svoju pricu. to je (bila) i velicina ovog foruma.
ja cak vjerujem da zivis u sa, u BiH, ne izdajes nikakav stan... ali da si jako nezadovoljan svojim zivotom i trazis izgovore.
Locked