Kifla
- Banksy
#2626 Re: Kifla mandatar
Konaković, i bilo koji ex-SDA, nije promjena i boljitak, Hadžibajrić je stabilan i siguran, a obore li ovog u skupštini, mislim da je potrošen, Vidjećemo.
-
kiligonzales
#2627 Re: Kifla mandatar
On je napuhani balon, nije toliko bitan koliko mu raja bitnosti daje.ultima_palabra wrote:Banksy komentariše emocijama, kao i obično. Konaković je daleko od potrošenog.
- Prpa.ba
#2628 Re: Kifla mandatar
Cak i politicki amateri bi iskoristili skupstinsku slogu SDA-SDP u svoju korist, a gdje ne bi svim mastima premazani Konakovic. Mislis da ce se u slucaju eventualne smjene poklopiti i nestati, ili ce spinovati kako ga udruzeni tenderski poduhvat SDA-SDP smjenjuje jer je dirnuo u osinje gnijezdo?Banksy wrote:Ode i ti u komedijaše...
'Izgrađen' i stabilan Hadžibajrić nema nikakvog interesa da uzme potrošenog Konakovića.
- hadzinicasa
#2629 Re: Kifla mandatar
i meni se ciniultima_palabra wrote:Banksy komentariše emocijama, kao i obično. Konaković je daleko od potrošenog.
(ovo za Konakovica
i ne samo to, nego i da je u prefriganom da je u zamahu....
Kalimero dokonih kucanica.
a visok
a lEp
a ima i skole.
oj mati mila.
Last edited by hadzinicasa on 12/02/2018 16:32, edited 1 time in total.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2630 Re: Kifla mandatar
sjetite se samo kako je Kifla obarao Musićevu vladu....tad mu ni Radeljaš nije bio mrzak
ko o čemu kurva o poštenju
- hadzinicasa
#2631 Re: Kifla mandatar
da.JoseMujica wrote:sjetite se samo kako je Kifla obarao Musićevu vladu....tad mu ni Radeljaš nije bio mrzakko o čemu kurva o poštenju
- Banksy
#2632 Re: Kifla mandatar
Kome i čemu će spinovati? Ko će ga slušati, kome će biti zanimljiv i koju će on imati težinu, i sam i u tom društvu (u kojem ne vidim najavljenog Mašovića)?Prpa.ba wrote:Cak i politicki amateri bi iskoristili skupstinsku slogu SDA-SDP u svoju korist, a gdje ne bi svim mastima premazani Konakovic. Mislis da ce se u slucaju eventualne smjene poklopiti i nestati, ili ce spinovati kako ga udruzeni tenderski poduhvat SDA-SDP smjenjuje jer je dirnuo u osinje gnijezdo?Banksy wrote:Ode i ti u komedijaše...
'Izgrađen' i stabilan Hadžibajrić nema nikakvog interesa da uzme potrošenog Konakovića.
-
Obi Wan Bosnian
#2633 Re: Kifla mandatar
Apsolutno. SDA je ovim izgubila SarajevoOpetja033 wrote:To je to otprilike.madner wrote:Iz dobro informisanih krugova bliskih meni, mislim da je motiv sto ne zeli biti ikebana. Dok ljudi iz sjene krcme lovu, njega ganjaju za 50 000 i onda treba opet na izborima potegnuti.
Ali definitivno veliki udarac za SDA u kantonu.
- Prpa.ba
#2634 Re: Kifla mandatar
Slusace ga 11 hiljada ljudi koji su ga preferencijalno izabrali sa jedne od najlosijih pozicija na listi SDA 2014. godine, a u medjuvremenu mu se interesni krug samo povecao plus se brendirao u javnosti. To sto forumasi "vide" da je mutan lik je irelevantno, obicno je javno mnijenje suprotno forumskom. Da ne spominjem da je bio glavni operativac u rusenju SDP vlade pa ima i zahvalnice od odredjenih krugova.Banksy wrote:Kome i čemu će spinovati? Ko će ga slušati, kome će biti zanimljiv i koju će on imati težinu, i sam i u tom društvu (u kojem ne vidim najavljenog Mašovića)?
Da se razumijemo, nije neutemeljen tvoj stav da su politicari kod nas mahom nista bez stranke. To je do sad to uvijek bio slucaj. Razlika je sto ja mislim da je prilicno daleko dosao u izgradnji svoje interesne grupe, a to nije za ignorisati. Vrijeme ce pokazati.
-
MUNAFIK
#2635 Re: Kifla mandatar
Konaković je vrh ledenog brijega nezadovoljnih ljudi koji su iz SDA u KS... Ima tu cijela organizovana ekipa ljudi koji podržavaju ovo što radi Konaković. Sve njih ujedinjuje neslaganje sa Sarajlićem i Zukićem, da ne kažem apsolutno neprihvatanje istih da vode SDA u Sarajevu...Banksy wrote:Konaković, i bilo koji ex-SDA, nije promjena i boljitak, Hadžibajrić je stabilan i siguran, a obore li ovog u skupštini, mislim da je potrošen, Vidjećemo.
Iskreno oni su izgubili Direktora ZOI-a na Skupštini KS, i umjesto da ga puste nizvodu, malo udovolje ovoj drugoj struju (jer ZOI i ne radi ništa kako treba) i tako pokupe malo poena, oni su pustili Konakovica i za njim masu drugih ljudi koji se sa njim slažu... Oni možda jesu naivni ali vjeruju da ono što Sarajelić i Cesir rade nije uredu i to je to...
Greska je SDA što su ovo pustili ovako, možda nekad ranije bi Konaković bio potrošen, ali sad kada imamo ppbjede NEZAVISNIH nacelnika u nekoliko opština jasno je da situacija nije kao prije i zato je ovo greška SDA...
-
palermo
#2636 Re: Kifla mandatar
Piši propalo, koga je Bajtal begenisao taj nije daleko dospioJoseMujica wrote:Bajtal: Konakovićevo istupanje iz SDA je odvajanje žita i kukolja![]()
![]()
![]()
![]()
- seln
#2637 Re: Kifla mandatar
Hoce li glupa masa opet popusiti foru "los SDAovac - dobar SDAovac"?
-
Fudo387
#2638 Re: Kifla mandatar
Krusna mrvo, kakvi su likovi tema zivota i smrti...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2639 Re: Kifla mandatar
Hoće li SDA pokrenuti smjenu Konakovića s premijerske funkcije?
-
Nadzorna_ploca
#2640 Re: Kifla mandatar
Allahu dragi, Boze sa nebesa.. oslobodi nas ovog Konakovica lika i partije demokratske akcije. Amin amen.
- LeonardoAC
#2641 Re: Kifla mandatar
Što bi rek'o Sidran...
Prvo se posvađaju oko para, pa se raziđu iz ideoloških razloga
Prvo se posvađaju oko para, pa se raziđu iz ideoloških razloga
- Grean
#2642 Re: Kifla mandatar
Neka rijesi vodu kao sto je umanjo cuke i bit ce po necemu zapamcen.
Moze se pricati sta hoce, pogotovo ovi politicki obojeni ali ovo sa vodovodom meni izgleda ozbiljno. Vidjet cemo na ljeto, ako ne bude redukcija kritike su neosnovane tj postavlja se pitanje sta su radili oni prije njega.
Zaboli me iz koje je stranke bilo ko, rezultati rada ili nerada. Kao npr. sto SDA niko ne izvadi za ovaj zastoj sa auto-putevima koji je nastao nakon smjene vlasti.
Moze se pricati sta hoce, pogotovo ovi politicki obojeni ali ovo sa vodovodom meni izgleda ozbiljno. Vidjet cemo na ljeto, ako ne bude redukcija kritike su neosnovane tj postavlja se pitanje sta su radili oni prije njega.
Zaboli me iz koje je stranke bilo ko, rezultati rada ili nerada. Kao npr. sto SDA niko ne izvadi za ovaj zastoj sa auto-putevima koji je nastao nakon smjene vlasti.
Last edited by Grean on 12/02/2018 17:41, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#2643 Re: Kifla mandatar
Sutra vjerovatno izjašnjavanje svih klubova,pa ćemo definitivno vidjeti ko je in ko out.
@grean rekao je ako ne riješi pitanje vode da napušta politiku.
@grean rekao je ako ne riješi pitanje vode da napušta politiku.
- ultima_palabra
#2644 Re: Kifla mandatar
Sarajevski Bandic... ako odigra ovo kako treba.hadzinicasa wrote:i meni se ciniultima_palabra wrote:Banksy komentariše emocijama, kao i obično. Konaković je daleko od potrošenog.
(ovo za Konakovica).
i ne samo to, nego i da je u prefriganom da je u zamahu....
Kalimero dokonih kucanica.
a visok
a lEp
a ima i skole.
oj mati mila.
- seln
#2645 Re: Kifla mandatar
Sarajevski bandit...ultima_palabra wrote: Sarajevski Bandic...
- JThomas
#2646 Re: Kifla mandatar
pa sad nije ni da je pravi bandić baš oličenje nekog poštenja... 
- ultima_palabra
#2647 Re: Kifla mandatar
Bas zato i govorimJThomas wrote:pa sad nije ni da je pravi bandić baš oličenje nekog poštenja...
- Prpa.ba
#2648 Re: Kifla mandatar
Sudeci po dosadasnjim izjavama, SDAP ce morati pronaci jos 3-4 ruke da uopce organizuju sjednicu za smjenu jer se ostalima ne zakazuje ako bas ne moraju.
Ko ce biti najbrzi prst, ostaje da se vidi, vrijeme je za kupovinu.

- ultima_palabra
#2649 Re: Kifla mandatar
Zbog cega je SDP zauzeo takav stav?Prpa.ba wrote:Sudeci po dosadasnjim izjavama, SDAP ce morati pronaci jos 3-4 ruke da uopce organizuju sjednicu za smjenu jer se ostalima ne zakazuje ako bas ne moraju.Ko ce biti najbrzi prst, ostaje da se vidi, vrijeme je za kupovinu.
![]()
- JThomas
#2650 Re: Kifla mandatar
možeš misliti kako sad raste cijena "srbima"...
kako oni trljaju ruke dole u kafiću...
kako oni trljaju ruke dole u kafiću...