Joj ja volim sorcice, pa mi ne smeta nistaJack Be Nimble wrote:Postava dzepova koja viri kod zenskih kraktih sorceva.
Slikanje ispred Louis Vatona, Gabane Dolce, Prade i ostalih izloga za FB profil. To mi nekako dodje ko musko slikanje ispred kola za jebenom facom ali barem ta kola su vlasnistvo tog tipa. Ne vjerujem da je izlog Vatona u kome su samo dvije torbice okacene njeno vlasnistvo.
Popularne stvari koje ne kontam
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2626 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Jack Be Nimble
#2627 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma volim i ja samo mi ovi dzepici odvuku paznju_BataZiv_0809 wrote:Joj ja volim sorcice, pa mi ne smeta nistaJack Be Nimble wrote:Postava dzepova koja viri kod zenskih kraktih sorceva.
Slikanje ispred Louis Vatona, Gabane Dolce, Prade i ostalih izloga za FB profil. To mi nekako dodje ko musko slikanje ispred kola za jebenom facom ali barem ta kola su vlasnistvo tog tipa. Ne vjerujem da je izlog Vatona u kome su samo dvije torbice okacene njeno vlasnistvo.![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2628 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Skines joj šorcić da te ne zbunjujuJack Be Nimble wrote:
Ma volim i ja samo mi ovi dzepici odvuku paznju
- Cherry-Cherry
#2629 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2630 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hmmm rekao bih da su svjesne da ce ih brzo skinutiCherry-Cherry wrote:Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...![]()
![]()
- Cherry-Cherry
#2631 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Doduše_BataZiv_0809 wrote:Hmmm rekao bih da su svjesne da ce ih brzo skinutiCherry-Cherry wrote:Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...![]()
![]()
![]()
- Cherry-Cherry
#2632 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam one koji mi odgovaraju na forumu, a ne kvotaju me
Pretpostavljaju da u daljoj raspravi neće imati argumente i neće znati šta da kažu. To ti je isto kao kad te na fb neko izbriše iz prijatelja, pa onda komentariše nešto vezano za tebe, neki tvoj komentar i slično. Jadno je to.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2633 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne volim kvotanje
kao prozivanje mi to
kao prozivanje mi to
- MedenoSrce
- insomnia78
#2635 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Camel toeCherry-Cherry wrote:Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...![]()
![]()

- Cherry-Cherry
#2636 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa fakat je odvratno i uličarski i prostački i jeftino i droljasto i .....insomnia78 wrote:Camel toeCherry-Cherry wrote:Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...![]()
![]()
Mogla je komotno izaći na ulicu i bez pantalona, da pokaže svima "cica-macu" na izvolite.
- Jack Be Nimble
#2637 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A ima i ono kada napisem nesto i svati da bi bilo bolje da kvotam ali mi ljeno traziti tekst i ubacivati ga. Mada u tim trenutcima obicno izbrisem sve i ne odgovorim.Cherry-Cherry wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam one koji mi odgovaraju na forumu, a ne kvotaju me![]()
Pretpostavljaju da u daljoj raspravi neće imati argumente i neće znati šta da kažu. To ti je isto kao kad te na fb neko izbriše iz prijatelja, pa onda komentariše nešto vezano za tebe, neki tvoj komentar i slično. Jadno je to.
- Point.
#2638 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko ne zna kvotati. 1882 postova a ne zna kvotati. I onda sav taj rusvaj od posta ostavi. Niti znas ko je sta napisao, ko kome odgovara, ma uzas. Isto da ne gleda sta je postao.
- Logovan
#2639 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Takve i ja ne kontam.Point. wrote:Ne kontam kako neko ne zna kvotati. 1882 postova a ne zna kvotati. I onda sav taj rusvaj od posta ostavi. Niti znas ko je sta napisao, ko kome odgovara, ma uzas. Isto da ne gleda sta je postao.
Ne kontam ni one što pišu u stihovima i strofama.
- Jack Be Nimble
#2640 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne znam jel jos uvijek isto pravilo da ne mozes da kvotas vise od 3 posta, Ali to mi je islo na zivce. Pogotovo kada sve napises, pa onda moras da brises i gledas gdje je ko zapoceo a ko stao.Logovan wrote:Takve i ja ne kontam.Point. wrote:Ne kontam kako neko ne zna kvotati. 1882 postova a ne zna kvotati. I onda sav taj rusvaj od posta ostavi. Niti znas ko je sta napisao, ko kome odgovara, ma uzas. Isto da ne gleda sta je postao.Meni se rijetko kada zna desiti da pogriješim u kvotanju, ali odmah ispravim grešku.
- Cherry-Cherry
#2641 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Joj jest stvarno, moraš dobro paziti, inače ispadne rusvaj. Zato uvijek prije slanja pregledam post, da vidim jesam li dobro izbrisala. Zna ispast da je neko nešto rekao, a nije, pa onda tebe neko citira i to pogrešno ode dalje, a onaj kome je ta nepravda učinjena mora jadničak tražiti stare postove, dokazivati da nije on to rekao, svađati se. A sve zbog nekog, ko ne zna da citira kako treba.Jack Be Nimble wrote:Ne znam jel jos uvijek isto pravilo da ne mozes da kvotas vise od 3 posta, Ali to mi je islo na zivce. Pogotovo kada sve napises, pa onda moras da brises i gledas gdje je ko zapoceo a ko stao.Logovan wrote:Takve i ja ne kontam.Point. wrote:Ne kontam kako neko ne zna kvotati. 1882 postova a ne zna kvotati. I onda sav taj rusvaj od posta ostavi. Niti znas ko je sta napisao, ko kome odgovara, ma uzas. Isto da ne gleda sta je postao.Meni se rijetko kada zna desiti da pogriješim u kvotanju, ali odmah ispravim grešku.
- Sephora
#2642 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa ne bih rekla da se ne zna citati - prije bih rekla da kada se tipka sa tel. je to manje praktično brisati.. Bezbroj puta mi se desilo slicno ..tako da je to razlog a ne neznanje..mislim svako ko zna forumati, zna i citirati, jer forumi ne postoje od jučer .
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2643 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A to je camel toeinsomnia78 wrote: Camel toe
- šatirana_ljubičica
#2644 Re: Popularne stvari koje ne kontam
MedenoSrce wrote:
-
palestinka
#2645 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sephora wrote:Pa ne bih rekla da se ne zna citati - prije bih rekla da kada se tipka sa tel. je to manje praktično brisati.. Bezbroj puta mi se desilo slicno ..tako da je to razlog a ne neznanje..mislim svako ko zna forumati, zna i citirati, jer forumi ne postoje od jučer .
- insomnia78
#2646 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo ima i ekipnoCherry-Cherry wrote:Pa fakat je odvratno i uličarski i prostački i jeftino i droljasto i .....insomnia78 wrote:Camel toeCherry-Cherry wrote:Ne kontam, a i odvratno mi je, kada žensko obuče preuske pantalone, pogotovo farmerke, pa joj se onda urežu u ..., odnosno prepolove...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mogla je komotno izaći na ulicu i bez pantalona, da pokaže svima "cica-macu" na izvolite.

- supercali
#2647 Re: Popularne stvari koje ne kontam
mi sa stihovima i strofama smo neshvaceni umjetniciLogovan wrote:Takve i ja ne kontam.Point. wrote:Ne kontam kako neko ne zna kvotati. 1882 postova a ne zna kvotati. I onda sav taj rusvaj od posta ostavi. Niti znas ko je sta napisao, ko kome odgovara, ma uzas. Isto da ne gleda sta je postao.Meni se rijetko kada zna desiti da pogriješim u kvotanju, ali odmah ispravim grešku.
- Čudna sorta
#2648 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kad muškarci po FB-u jedan drugom ostavljaju komentare na slike, tipa:
- brate, laf si (ovo brate se stalno ponavlja)
- hvala brate (i još pored srce stavi
)
- voli te brat
- to brate (i opet neizostavna srca
)
- lijepo bratovo (
)

- hvala brate (i još pored srce stavi
- voli te brat
- to brate (i opet neizostavna srca
- lijepo bratovo (
- madtv
#2649 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čudna sorta wrote:Kad muškarci po FB-u jedan drugom ostavljaju komentare na slike, tipa:
- hvala brate (i još pored srce stavi![]()
)
- voli te brat
- to brate (i opet neizostavna srca)
- lijepo bratovo ()

- DiA 2005
#2650 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Bruda mojČudna sorta wrote:Kad muškarci po FB-u jedan drugom ostavljaju komentare na slike, tipa:
- hvala brate (i još pored srce stavi![]()
)
- voli te brat
- to brate (i opet neizostavna srca)
- lijepo bratovo ()