Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
don vito

#2626 Re: Terorizam u Parizu!

Post by don vito »

luckylaka wrote: Jarane nit slavim nit zalim... Jednostavno jebe mi se za ffrancuzima.Koliko su se oni sikirali za nas toliko I ja za njih. OK
Laka brate budi gazija i reci da ti je zao brace Kouachi i brata Coulibalyja. Ako te pokupi FBI, izbavice te braca i poslati na slobodne sirijske teritorije.
spinel_

#2627 Re: Terorizam u Parizu!

Post by spinel_ »

svako sa imalo ciste savjesti treba biti jasno da ovdje nisu cista posla i da ne treba sve vjerovati sto njihovi mediji objavljuju.
stotinu hiljada policijaca u pripravnost nakon vise od 48 sati "potjere" ubija dvojicu brace idiota i ne bas inteligentnih kozojebaca koji su visemilionski grad drzali u saci i pred kojima su svi strepili. rambo i terminator u akciji.
nakon vise od 40 sati "ulazi im se u trag" i ni manje ni vise bivaju ubijeni jer su ovi drzali taoca. na koji nacin su ubijeni ako su imali "zastitu" u vidu taoca koji je prezivio!?
dalje, cilj francuske ni u kojem slucaju nije bio da ovi budu uhvaceni zivi sto je zaista nevjerovatno jer izgleda ni u kojem slucaju ne zanima ko stoji iza ovoga napada i ko je njihove naredbodavac. garant je ovo dvojice tek tako palo na um da porokaju ove iz casopisa..

daj boze da s ovim bude sve okoncano.. atak na zapad nije isto sto i atak na bliski i daleki istok, jerbo kod njih je to svakodnevnica
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#2628 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Zviz »

uglavnomja wrote:
Zviz wrote:Navodo 4 mrtva taoca dva su pala u oslobodjavanju. Dva policajca ranjena.

Cistac na cesti koji je bio upucan jucer kad je poginula policajka je navodno po rijecima sky news podlego ranama. I gornje je s sky news.

I trece. U printari su kako se nagadja dva ranjena policajca i dva mrtva od tog jedan podlego ranama.

Sranje.
haos od informacija, jos nista nije skroz potvrdjeno.

cak se ne zna tacno koiko je bilo talaca u radnji.

nego, zviz, jav;ljaju li kod vas da su norveska i danska sljedece?
Nasi ovi politicari, Bogu plakati sto bi se reklo, jucer su imali ko sastanak na tv na ovu temu, a oni poceli politicki dvoboj jer do kraja ljeta cekaju izbori. Liberalci (venstre) popularna ko prase u teheranu, lider stranke uhvacen vise puta u kradji para i trosenja fondova na licni zivot. Dvobor izmedju socijalista, mada ljevicari napreduju najbolje sa skranjim desnucarima. Dok se nagadja da ce dvoboj biti izmedju socijal demokrata i nacionalista. A i niva stranka zeleni bi mogli igrati ulogu oko koaliciji, sad takve stranke danska nije nikada imala, jos 5.000 potvrdjenih potpisa od gradjana i legitimni su. Konservativci i bankarska stranka na rubu ispada. Danska je spremna za vako nesto ko figura iz crtanog. Bice vise sranja u intervalima. Zalostno.
LSD

#2629 Re: Terorizam u Parizu!

Post by LSD »

uglavnomja wrote:
LSD wrote:
:thumbup: odlicna stvar

hapsi bandu koja generalizuje stvari i ismijava islam kao svjetsku religiju

hos objasnit ovo boldirano?

koja svjetska religija?
moze biti samo jedna od najvecih ili najbrojnih religija, ali kovanica svjetska reliija :roll: je li to ono gdje leze kosti x-mana, tu je zemlja x-mana, ono haman cijeli svijet

nesto mi poznata ta prica :run:
pa to

ne možete vrijeđati osjecanje milijardu i po muslimana širom svijeta, sa svojim jezikom mržnje i furati se na nekakve "slobode govora i javnog mišljenja" - a da to prođe nekažnjeno....to nece da može
od sad vas SIPA ima na radaru ;-)

bravo SIPA :thumbup:
muzicar_iz_parka

#2630 Re: Terorizam u Parizu!

Post by muzicar_iz_parka »

tataćusak wrote:
A ništa nema za mup RS-a, pa najviše je forumaša u njihovoj nadležnosti :serbo:
Oni praznuju čitav januar. :D
It_is_a_Leclerc

#2631 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

:lol:

A to što ti vrijeđaš milijardu hindusa jedući govedinu !? Ja sam te prijavio krimolovcima da vrijeđaš moje hindu osjećaje. Očekuj uskoro upad SIPA-e da te privede u najbližu stanicu, a zatim proslijedi u New Delhi na ispitivanje.
LSD

#2632 Re: Terorizam u Parizu!

Post by LSD »

ja ne jedem govedinu...prema tome, moja savjest je cista po tom pitanju
VjecitiStudent

#2633 Re: Terorizam u Parizu!

Post by VjecitiStudent »

svjedok_007 wrote:
VjecitiStudent wrote:Komentara i odrona ...
https://www.facebook.com/Klix.ba/posts/ ... 3747666821
Skontali ljudi više ko je ko, teško je u današnje vrijeme nekom prodavati muda po bubrege
Neće dugo, večeras će ih se pola olešiti.
It_is_a_Leclerc

#2634 Re: Terorizam u Parizu!

Post by It_is_a_Leclerc »

LSD wrote:ja ne jedem govedinu...prema tome, moja savjest je cista po tom pitanju
A gdje ja vrijeđam milijardu i po' muslimana ?

:D

I rest my case.
L u c i f e r

#2635 Re: Terorizam u Parizu!

Post by L u c i f e r »

Kllikker wrote: što ne uradiš preslikač, pa stavi na majicu...ako te vidim, poljubiću te u šupak.
Poljubio bi ti mene i ovako i onako, al sorry nisam gay... 8-)

Image
uglavnomja

#2636 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

da mi neko od ovih strucnjaka objasni ovo oko crteza muhameda

niko ne zna kako je covjek izgledao, ako je uopste postojao

znaci svako nacrtano musko bice sa bradom kojem neko napise muhamed pored automatski postaje crtez muhameda :D

mozes im karla marxa podvaliti :lol:

e, sad da su napadi zbog sadrzaja karikatura, to bi se dalo raspravljati, i tu je crtez samo simbol. ali ako napadi idu naslijepo samo zbog krckarije kojoj je dato ime :-)

mislim ono kao djeca u vrticu, i to mladja grupa :run:
L u c i f e r

#2637 Re: Terorizam u Parizu!

Post by L u c i f e r »

kerima1 wrote: Kad ce nas sve popratiti koji smo:)
:mrgreen:
:D
m_l

#2638 Re: Terorizam u Parizu!

Post by m_l »

spinel_ wrote:svako sa imalo ciste savjesti treba biti jasno da ovdje nisu cista posla i da ne treba sve vjerovati sto njihovi mediji objavljuju.
Sto se tice Zapada, njihovih medija, etc., vrijedi poznata: Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2639 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Velkoski »

do kada će se tolerisati ovo orgijanje?
L u c i f e r

#2640 Re: Terorizam u Parizu!

Post by L u c i f e r »

uglavnomja wrote:da mi neko od ovih strucnjaka objasni ovo oko crteza muhameda

niko ne zna kako je covjek izgledao, ako je uopste postojao

znaci svako nacrtano musko bice sa bradom kojem neko napise muhamed pored automatski postaje crtez muhameda :D

mozes im karla marxa podvaliti :lol:

e, sad da su napadi zbog sadrzaja karikatura, to bi se dalo raspravljati, i tu je crtez samo simbol. ali ako napadi idu naslijepo samo zbog krckarije kojoj je dato ime :-)

mislim ono kao djeca u vrticu, i to mladja grupa :run:
U tome i jeste glavni problem, što je mozak u takvih likova nula poena... :roll:
HM 2011

#2641 Re: Terorizam u Parizu!

Post by HM 2011 »

luckylaka wrote:
Point. wrote:
luckylaka wrote: Pridruzi se kolegi u potjeri prozvani. Mozda IH I sa prozora vidis ...Bujrum ili si advokat prozvanog
Tebi nije drago sto pobise ubice?
Jarane nit slavim nit zalim... Jednostavno jebe mi se za ffrancuzima.Koliko su se oni sikirali za nas toliko I ja za njih. OK
I ja te ne mogu podržati u svemu ovome, ima masa, velika većina potpuno normalnih ljudi u Francuskoj i širom svijeta pa čak i u Izraleu.....

Ovdje je problem nešto drugo.....

Hajde da to ovako javno opšiemo kao događaj:

Sve je počelo sa grOse sranjem u Siriji - kao pobuna protiv Assada....

Formirane su nekakve grupe i tim grupama je pružena pomoć - pomoć je pristizala sa svih strana - ne moramo imenovati....

Assad roka hemisjkim oružijem, te grupe kojima je pružena pomoć rokaju hemijskim oružijem.

Na upotrebu hemije reaguje UN - uključuje se Rusija i svi zajedno demontiraju sranje.

Koliko je likova u tom sranju se ispalilo iz Sirije u bilo koju državu sa znanjem kako napraviti hemijsko oružije ili čak i opremom za isto - na to niko nema odgovor.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
U međuvremenu se formira Halifat - Halifat na području Iraqa..... Halifa bi trebao biti lice oko kojeg se okupljaju svi Muslimani svijeta ali loš timing, loša premreženost, loša izvedba - i podrška skoro pa nikakva....
------------------------------------------------------------------------------------------------------
i dolazimo do današnjeg dana - (ostavljajući sada po strani pitanje granica slobode govora i smrtne kazne u Europi jer krunsko pitanje slijedi na kraju i bitnije od svega toga) dva "junaka" naoružana puškama došli da poubijaju ljude u kancelarijama koji od svog oružija imaju tupe noževe za maslac (toliko o junaštvu) pritom siju smrt onako usput i ubijaju i likove direktno nepovezane sa događajem - uglavnom - slon u staklarskoj radionici...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Na današnji dan "Islamska država" a masa medija je to prenjela je prihvatila odgovornost za napad - i tako ovaj napad više nije djelo terorizma nego akt Agresije na Franscusku po međunarodnom pravu. (iako ISIL nije međunarodno priznata država ali - ali)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Francuski ljevičari - takvi kao što i jesu nasjedaju na priču i idu u zaštitu slobode govora po svaku cijenu (a budale sudiji ne smiju opsovati majku i svu mrtvu i živu familiju u sred sudnice bez kazne zatvora zbog vrijeđanja suda, ma kad ti sudija kaže da šutiš ne smiješ ni ustati u svoju odbranu jer ćeš dobiti pendrek po gubici - toliko o neograničenoj slobodi govora i redu u sudnicama širom planete - u sudnicama treba biti red, a na ulici jebiga kako se ko snađe jer tako kaže sudija a Sudijske se ne raspravljaju nego se provode - E PA I SUDIJE SU LJUDI I MOGU POGRIJEŠITI)

Francuski desničari ne štite samo slobodu govora - nego i čistoću Francuske i ostala sranje i eto njih u Nedjelju zajedno u ogromnom broju na nekom trgu.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I šta sad ako se na trgu pojavi i neki Hyper samoubica naoružan Chem oružijem, ili ublaženom varijantom - rudimentarnim eksplozivom sa metalnim kuglicama ? Šta tada ? Kako tada ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeba nam mir Charlie, Jebase nam mir "Junaci", Jeba nam mir i ljevica i desnica......

Uglavnom dok mi raspravljamo o svemu ja mogu samo konstatovati - plaho smo blesava generacija ispijenog mozga bezveznim idealima....

Pozivaj se ti na slobodu govora pred kalašem - ali to pozivanje nema efekta.
Pozivaj se ti na slobodu vjerosipovjesti pred kalašem - ali to pozivanje nema efekta.

Pozivaj se na šta god hoćeš - sudija presudio da je nešto bitnije od mira, reda i ljudskih života - e sudija i sudovi - treba odgovorati i Vi i oni koji Vam određuje prioritete.....
Last edited by HM 2011 on 09/01/2015 19:20, edited 2 times in total.
amortizer

#2642 Re: Terorizam u Parizu!

Post by amortizer »

Velkoski wrote:do kada će se tolerisati ovo orgijanje?
Pa ocito podrzavaju par ovih bolesnika, pa i ne reaguju!
don vito

#2643 Re: Terorizam u Parizu!

Post by don vito »

m_l wrote:
Ovi sto su prizivali i zeljno cekali Kristalnu noc trebali bi biti prvi na spisku, sa ovog foruma, ako ima pravde. Sve je do SIPA-e, je l'?!
Ja bih prvo krenuo sa dzihadistima (oba pola) i njihovim simpatizerima sa ovog foruma. I ne bih pravio razliku izmedju ovih ponosnih dzihadista i "salonaca" koji koriste rijeci "ali", "medjutim".
Sezam

#2644 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Sezam »

Sto se mene tice, @LSD je ubjedljivi pobjednik na ovoj temi, @Lecrec srebrna medalja i ovaj cetalj @area51 bronza :bih:
m_l

#2645 Re: Terorizam u Parizu!

Post by m_l »

Cuj, 'vako je na cijelom forumu , pa i neki moderatori pokazuju visok nivo kulture kad su muslimani i islam u pitanju.
L u c i f e r

#2646 Re: Terorizam u Parizu!

Post by L u c i f e r »

Jes vala, do kad će ova pro-teroristička govna proseravati pravdanja i relativizacije terorizma po forumu...? :cry:

Image
HM 2011

#2647 Re: Terorizam u Parizu!

Post by HM 2011 »

don vito wrote:
m_l wrote:
Ovi sto su prizivali i zeljno cekali Kristalnu noc trebali bi biti prvi na spisku, sa ovog foruma, ako ima pravde. Sve je do SIPA-e, je l'?!
Ja bih prvo krenuo sa dzihadistima (oba pola) i njihovim simpatizerima sa ovog foruma. I ne bih pravio razliku izmedju ovih ponosnih dzihadista i "salonaca" koji koriste rijeci "ali", "medjutim".
Tako je don vito - Isil nije međunarodno priznata država - ali - ali....

Sve to i to oba pola....
kakavdanakneiskustvu

#2648 Re: Terorizam u Parizu!

Post by kakavdanakneiskustvu »

Nova talačka situacija, sad u Monpeljeu.
HM 2011

#2649 Re: Terorizam u Parizu!

Post by HM 2011 »

kakavdanakneiskustvu wrote:Nova talačka situacija, sad u Monpeljeu.
Ima ih ko kusih pasa....
LSD

#2650 Re: Terorizam u Parizu!

Post by LSD »

Sezam wrote:Sto se mene tice, @LSD je ubjedljivi pobjednik na ovoj temi, @Lecrec srebrna medalja i ovaj cetalj @area51 bronza :bih:
Image

plješćite, plješćite

Sezam je rekao svoje
Last edited by LSD on 09/01/2015 19:08, edited 1 time in total.
Post Reply