Bio je novinar nekada, mozda i zna...kakavdanakneiskustvu wrote:šta mislite sluzi li se fahro engleskim jezikom?
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- GandalfSivi
#2626 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
- Roccohljup
#2627 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ne sluzi bosanskim kako treba a kamoli engleskimkakavdanakneiskustvu wrote:šta mislite sluzi li se fahro engleskim jezikom?
- Roccohljup
#2628 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
GandalfSivi wrote:
Ne kontam ja to majke mi, mozda sam i previse na ovom forumu. Ono, logicno kontas da je totalno irelevantna prica, jer ja fakat mislim da Fahro nema sanse (mozda sam pod uticajem foruma), a i Adisa bi tesko imala sansu ako ne ide protiv Seke, jer bi tu poredjenje bilo ocito i Adisi bi diglo rejting.
Opet s druge strane, pricam sa Adisom (muskim primjerkom, teska su im imena), oni su apsolutno uvjereni u pobjedu (ovo kaze meni, a ne medijima da prosipa demagogiju)...
Ima tu jedna stvar puno bitnija, ko god pobjedi, vjerovatno ce sa SBB-om pokusati napraviti vlast, a u zadnje vrijeme Fahro malo po malo opet uvlaci SDA u tu pricu...
Pa u u intervjuu je inrekao da je i to opcija nakon izbora.
- kmirsad
#2629 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Potpuno prirodna opcija...kao što je prirodna bila opcija zajedničkog nastupa SDP,DF i GS...
- GandalfSivi
#2630 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
I Avaz napisa par clanaka prije intervjua...Roccohljup wrote:GandalfSivi wrote:
Ne kontam ja to majke mi, mozda sam i previse na ovom forumu. Ono, logicno kontas da je totalno irelevantna prica, jer ja fakat mislim da Fahro nema sanse (mozda sam pod uticajem foruma), a i Adisa bi tesko imala sansu ako ne ide protiv Seke, jer bi tu poredjenje bilo ocito i Adisi bi diglo rejting.
Opet s druge strane, pricam sa Adisom (muskim primjerkom, teska su im imena), oni su apsolutno uvjereni u pobjedu (ovo kaze meni, a ne medijima da prosipa demagogiju)...
Ima tu jedna stvar puno bitnija, ko god pobjedi, vjerovatno ce sa SBB-om pokusati napraviti vlast, a u zadnje vrijeme Fahro malo po malo opet uvlaci SDA u tu pricu...
Pa u u intervjuu je inrekao da je i to opcija nakon izbora.
- GandalfSivi
#2631 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Btw, evo vi koji pratite forum znate da sam navijao za Adisa kada sam mislio da treba navijati, kritikovao kada sam mislio da treba kritikovati, ali kada naletim na bespucima interneta na bljuvotine koje postavlja SDA jugend pa raznim vjetrovima i kurcima, zelim da im porucim da im se sjetim majki neuracunljivih i da se svi redom mogu meni neke stvari napusiti. Pa mater vam jebem, politika je politika, ali necija djeca ce jednom vase kretenluke citati...
Lafo vjernici, kita moja a ne vjernici...
Lafo vjernici, kita moja a ne vjernici...
-
kakavdanakneiskustvu
#2632 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
u avazu iste takve kretenluke smo citali jos dok fahro nije ni imao politicku stranku,jos dok se ta njegova tranka nije borila za naklonost njegove dnevne novine
- GandalfSivi
#2633 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Nisam rekao da je Avaz drugaciji, ali mislim da ni oni ovoliko daleko nisu otisli, pogotovo iz razloga sto sam odrastao sa obojicom iz price (znaci i njih dvojica odrasli zajedno, da ne kazem da su i kumovi)...kakavdanakneiskustvu wrote:u avazu iste takve kretenluke smo citali jos dok fahro nije ni imao politicku stranku,jos dok se ta njegova tranka nije borila za naklonost njegove dnevne novine
-
kakavdanakneiskustvu
#2634 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
GandalfSivi wrote:Nisam rekao da je Avaz drugaciji, ali mislim da ni oni ovoliko daleko nisu otisli, pogotovo iz razloga sto sam odrastao sa obojicom iz price (znaci i njih dvojica odrasli zajedno, da ne kazem da su i kumovi)...kakavdanakneiskustvu wrote:u avazu iste takve kretenluke smo citali jos dok fahro nije ni imao politicku stranku,jos dok se ta njegova tranka nije borila za naklonost njegove dnevne novine
dobro,ne znam bas o kojim detaljima pricas
- GandalfSivi
#2635 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Necu ici u detalje da ne reklamiram portal, ali prepoznat ce se oni, pa da im jos jednom pozdravim blizu i dalju familiju...kakavdanakneiskustvu wrote:GandalfSivi wrote:Nisam rekao da je Avaz drugaciji, ali mislim da ni oni ovoliko daleko nisu otisli, pogotovo iz razloga sto sam odrastao sa obojicom iz price (znaci i njih dvojica odrasli zajedno, da ne kazem da su i kumovi)...kakavdanakneiskustvu wrote:u avazu iste takve kretenluke smo citali jos dok fahro nije ni imao politicku stranku,jos dok se ta njegova tranka nije borila za naklonost njegove dnevne novine
dobro,ne znam bas o kojim detaljima pricas
-
palermo
#2636 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Avaz nije otišao dalekoGandalfSivi wrote:Nisam rekao da je Avaz drugaciji, ali mislim da ni oni ovoliko daleko nisu otisli, pogotovo iz razloga sto sam odrastao sa obojicom iz price (znaci i njih dvojica odrasli zajedno, da ne kazem da su i kumovi)...kakavdanakneiskustvu wrote:u avazu iste takve kretenluke smo citali jos dok fahro nije ni imao politicku stranku,jos dok se ta njegova tranka nije borila za naklonost njegove dnevne novine
Inače. tvoj prijatelj Adis vjerujem iskreno misli da će pobijediti......mislim, čitav svoj profesionalni kredibilitet je stavio u ruke Fahre tako da mu zaista ne preostaje ništa drugo nego da iskreno vjeruje u pobjedu
-
kakavdanakneiskustvu
#2637 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
da,avaz je uspostavio standarde pljuvanja po svima koji se iz nekog razloga ne slazu sa radoncicem,ako izuzmemo walter,oni nisu dugo trajali
- GandalfSivi
#2638 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mozda i jesi u pravu, ne citam ih odavno pa zaboravljam avazovstine. Ali ovo je fakat bilo bolesno, na nivou onoga sto je za Becirovica islo po internetu neki dan...palermo wrote: Avaz nije otišao dalekopa Avaz je uspostavio standarde......
-
kakavdanakneiskustvu
#2639 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
šta ako nije tajna,nisam upratio?GandalfSivi wrote:Mozda i jesi u pravu, ne citam ih odavno pa zaboravljam avazovstine. Ali ovo je fakat bilo bolesno, na nivou onoga sto je za Becirovica islo po internetu neki dan...palermo wrote: Avaz nije otišao dalekopa Avaz je uspostavio standarde......
- GandalfSivi
#2640 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bila je slika na temi o SDP-u, nesta bas odvratno, nemoj da citiram opet, citirao sam tamo, pogledaj moje postove...kakavdanakneiskustvu wrote:šta ako nije tajna,nisam upratio?GandalfSivi wrote:Mozda i jesi u pravu, ne citam ih odavno pa zaboravljam avazovstine. Ali ovo je fakat bilo bolesno, na nivou onoga sto je za Becirovica islo po internetu neki dan...palermo wrote: Avaz nije otišao dalekopa Avaz je uspostavio standarde......
EDIT: Zapravo na Denisovoj temi, ne SDP
-
kakavdanakneiskustvu
#2641 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bila je slika na temi o SDP-u, nesta bas odvratno, nemoj da citiram opet, citirao sam tamo, pogledaj moje postove...GandalfSivi wrote:šta ako nije tajna,nisam upratio?kakavdanakneiskustvu wrote:Mozda i jesi u pravu, ne citam ih odavno pa zaboravljam avazovstine. Ali ovo je fakat bilo bolesno, na nivou onoga sto je za Becirovica islo po internetu neki dan...GandalfSivi wrote: Avaz nije otišao dalekopa Avaz je uspostavio standarde......
EDIT: Zapravo na Denisovoj temi, ne SDP[/quote]
ok
- Better Man
#2642 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Avaz je uspostavio najgore standarde pljuvačine i pljuvali su po svima ko bi bilo šta rekao protv Radončića, bez da bi dopustili da ta osoba kaže bilo šta u svoju odbranu. Evo sad na sva zvona Radončić pljuje po Bakiru i proziva ga za kriminal. Što ga nisi pljuvo i prozivao za kriminal kad je bio direktor Zavoda za izgradnju KS i kad ti je sređivao papire da možeš garditi šta hočeš i kako hočeš i to nelegalno. Evo jedan primejr pljuvačine Avaza- Davno nekad 2000 i neke su objavili članak o mladom reditelju koji je dobio neku nagradu i predstavili su ga kao sina našeg uglednog književnika Sezmedina Mehmedinovića. Nakon toga je Zezmedin napisao neki krtički tekst za Dane u kojem je spomenuo i Radončića i odmah sutradan su ga popljuvali u Avazu i nazvali opskurnim piscem i nema kakve sve gadosti nisu napisali na njegov račun.
-
mahalik
#2643 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Pa sve su prilike da je u opciji da sbb podrži becirovica jer je koalicija sbb SDP već dogovorena
-
asdf1
-
kakavdanakneiskustvu
#2645 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
oj bože,a i pitanje je jesu li se on a i njegova stranka do sad izborili za naklonost njegove dnevne novoine
- kmirsad
#2646 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
kakavdanakneiskustvu wrote:oj bože,a i pitanje je jesu li se on a i njegova stranka do sad izborili za naklonost njegove dnevne novoine
- Roccohljup
#2647 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sto je najtuznije, to noje nikakav lapsus od strane uglednog industrijalca, graditelja, biznismena, intelektualca i poznatog novinara
(nek mi halali ako sam izostavio neki epitet)
Inace svaki njegov intervju pa cak i ovi iscenorani i ulizivacki su riznice bisera, gluposti i bljuvotina.
Inace svaki njegov intervju pa cak i ovi iscenorani i ulizivacki su riznice bisera, gluposti i bljuvotina.
-
kakavdanakneiskustvu
#2648 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
kakav lapsus,covjek mrtav hladan izjavio da ce se njegiva stranka boriti sa ostalim strankama za naklonost u njegovim dnevnim novinamaRoccohljup wrote:Sto je najtuznije, to noje nikakav lapsus od strane uglednog industrijalca, graditelja, biznismena, intelektualca i poznatog novinara![]()
(nek mi halali ako sam izostavio neki epitet)
![]()
- Roccohljup
#2649 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ovi su po organizaciji političkih iftara nadmašili i SDA koju napadaju radi toga
Nego od onog intervju na bratskoj RTRS, nesto nema Adise da prati velikog vođu na ovim ekskurzijama tipa šta djeca znaju o zavičaju....
Nego od onog intervju na bratskoj RTRS, nesto nema Adise da prati velikog vođu na ovim ekskurzijama tipa šta djeca znaju o zavičaju....
POSJETA Lider SBB-a posjetio Bužim
Radončić: Krajina ne zaslužuje ovakav status
Autor: A. SADIKOVIĆ
prije 11 sati
A
A
A
172
1 / 18
Polaganjem cvijeća i učenjem Fatihe na turbetu generala Izeta Nanića, predsjednik Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić počeo je danas radnu posjetu Bužimu. S članovima Kantonalnog odbora SBB-a USK razgovarao je o trenutnoj situaciji i stanju u Kantonu, ali i u Bužimu.
Nepravedan odnos
- Nepravda prema ovoj lokalnoj zajednici, ali i Kantonu zbog zapostavljenosti mora biti ispravljena. Ovim ljudima i herojskom kraju, koji su dali nemjerljiv doprinos u odbrani BiH konačno se mora pružiti podrška. Moraju dobiti mjesto koje im pripada - kazao je Radončić, dodavši:
- U ramazanu smo i nema velike politike. Danas smo pričali o običnim životnim problemima, a ovom će se kraju moći pomoći nakon oktobra.
Agan Bunić, predsjednik Općinske organizacije Bužima, kazao je da je tokom posjete Radončića razgovarano o problemima odlaska mladih, ali i uopće odlaska ljudi s ovih prostora.
- Dotakli smo se i evidentnog zaostajanja kako Bužima tako i USK, jer činjenica je da zbog nepravednog odnosa Bužim sve više zaostaje – rekao je Bunić.
Vraćanje povjerenja
Posebna atmosfera bila je tokom iftara, priređenog za članove i simpatizere SBB-a, koji su prisustvovali u velikom broju. Radončić je naglasio potrebu i značaj ovakvih okupljanja i razgovora, a posebno u ramazanu. Susreti i razgovori upravo u ovoj, 27. noći ramazana Lejletu-l-kadr moraju doprinijeti, kako je rečeno, vraćanju povjerenja među ovdašnje ljude i u porodice, a što je i jedan od težišnih zadataka SBB-a.
- Roccohljup
#2650 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Saopcenje iz stranke kriminalne hobotnice, u kojoj je od svih moguxih primjera iskoristen bas "nezavisni" avaz. Pitanje je da li je to glavni razlog saopcenja i to od onih koji su glasali i lobirali za povecanje akciza.
Saopćenje za javnost
Ako hitno ne interveniraju zbog poskupljenja goriva, SBB će tražiti smjenu premijera Novalića i ministra Vujanovića
Autor: PRESS Centar SBB-a
prije 52 minuta
A
A
A
63
Premijer Fadil Novalić mora sazvati hitnu sjednicu Vlade Federacije BiH i, zajedno sa svim ministrima, pa i resornim ministrom Zlatanom Vujanovićem, hitno zaustaviti monopolsko ponašanje vlasnika benzinskih pumpi.
Štete za građane su velike i nepotrebne, a privreda trpi ogromne posljedice.
Primjera radi, vozila “Avaza” svaku večer pređu čak 10.500 kilometara da bi novina bila distribuirana na više od 4.000 prodajnih mjesta. Isto se odnosi i na proizvođače hljeba, mlijeka i mnogih drugih proizvoda.
Ako Novalić i Vujanović to jednom naredbom Vlade FBiH ne mogu riješiti, tražit ćemo njihovu smjenu na prvoj narednoj sjednici Parlamenta Federacije BiH, koja je planirana za 19. i 20. juni.