Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- huremka
#2626 Re: Što privlači nas, dame?
da je American Express Centurion Card ili eventualno JP Morgan Chase Palladium, pa čovjek bi i razmislio... 
- Ramzess Veliki
#2627 Re: Što privlači nas, dame?
Ma kakvi ... ovi mali Čaplinovski su mi taman.Euridika wrote:Ne'š valjda?Ramzess Veliki wrote:Čekaj da pustim brke!![]()
![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#2628 Re: Što privlači nas, dame?
Kako koga... Meni potpuno nebitno...spreca wrote:Vas prilaci velicina naseg![]()
Ako ja s čovjekom ne mogu k'o s insanom popričati i ako je nasađen nakrivo, džaba mu bankovni račun...
- Euridika
- Globalna šefica
#2629 Re: Što privlači nas, dame?
Ramzess Veliki wrote:Ma kakvi ... ovi mali Čaplinovski su mi taman.Euridika wrote:Ne'š valjda?Ramzess Veliki wrote:Čekaj da pustim brke!![]()
![]()
Radiće onaj moj brijač, izgleda...
-
betametazon
#2630 Re: Što privlači nas, dame?
fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe... 
- edo_79
#2631 Re: Što privlači nas, dame?
A ako moreš s njim k'o s insanom pričat, i ako nije nakrivo nasađen, e onda bankovni račun stupa na snaguEuridika wrote:Kako koga... Meni potpuno nebitno...spreca wrote:Vas prilaci velicina naseg![]()
Ako ja s čovjekom ne mogu k'o s insanom popričati i ako je nasađen nakrivo, džaba mu bankovni račun...
-
maida95
#2632 Re: Što privlači nas, dame?
To što vi umislite da ste zanimljiviji nama kad imate nekog pored sebe, to nije naš problem.betametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- Euridika
- Globalna šefica
#2633 Re: Što privlači nas, dame?
Edo, kad te u životu klepe mnogo gore stvari, vjeruj mi da je bankovni račun mnooogo manja briga... Naravno da je bitno da postoje neka primanja, pa moraš od nečeg živjeti, ali to da je toliko bitno - nije. Uostalom, radim i ja, i navikla sam da radim, i nipošto ne očekujem da me muž izdržava a da se ja izležavam i namišljam...edo_79 wrote:A ako moreš s njim k'o s insanom pričat, i ako nije nakrivo nasađen, e onda bankovni račun stupa na snaguEuridika wrote:Kako koga... Meni potpuno nebitno...spreca wrote:Vas prilaci velicina naseg![]()
Ali, prihvatam i da ima mnogo onih koje ne razmišljaju kao ja...
-
betametazon
#2634 Re: Što privlači nas, dame?
hm, da...moguce je da je sve plod nase mastemaida95 wrote:To što vi umislite da ste zanimljiviji nama kad imate nekog pored sebe, to nije naš problem.betametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- annoy
#2635 Re: Što privlači nas, dame?
Ma pusti nek nam oni objasne što nam je privlačno, šta mi znamomaida95 wrote:To što vi umislite da ste zanimljiviji nama kad imate nekog pored sebe, to nije naš problem.betametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- huremka
#2636 Re: Što privlači nas, dame?
možemo se mi ovdje svi lagati, ali realno muškarac koji je u braku pogotovo ako je ostvaren da se ne lažemo, može biti privlačan, i nema tu ništa loše ako ostane na tome 
još jedna stvar, prije par dana došao nam jedan prijatelj u goste i sjedimo mi tako priča sin mu se oženio, ni u jednom momentu nije spomenuo kako je mlada fina, plemenita, poštena i sl. nego nam je koncizno naveo njene nekretnine koje posjeduje kao i njena mjesečna primanja...
toliko o tome da bankovni račun, kao i situiranost su bitni samo nama ženama
još jedna stvar, prije par dana došao nam jedan prijatelj u goste i sjedimo mi tako priča sin mu se oženio, ni u jednom momentu nije spomenuo kako je mlada fina, plemenita, poštena i sl. nego nam je koncizno naveo njene nekretnine koje posjeduje kao i njena mjesečna primanja...
- MOSALJOZE
#2637 Re: Što privlači nas, dame?
Treba da mi je vjeran
Volim zauzete
hoces pisat il srat odluci se
Volim zauzete
hoces pisat il srat odluci se
-
betametazon
#2638 Re: Što privlači nas, dame?
kad vi same ne znate kako cemo mi znatannoy wrote:Ma pusti nek nam oni objasne što nam je privlačno, šta mi znamomaida95 wrote:To što vi umislite da ste zanimljiviji nama kad imate nekog pored sebe, to nije naš problem.betametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- spreca
#2639 Re: Što privlači nas, dame?
pa dobro....ako je tako bogata mozda bih je i ja mogaohuremka wrote:možemo se mi ovdje svi lagati, ali realno muškarac koji je u braku pogotovo ako je ostvaren da se ne lažemo, može biti privlačan, i nema tu ništa loše ako ostane na tome
- Ramzess Veliki
#2640 Re: Što privlači nas, dame?
De ne pričaj ... jednom sam pored sebe imao jednog avio-tehničara, crn visok ... svaka koja ga je vidjela mi je prišla da je upoznam.maida95 wrote:To što vi umislite da ste zanimljiviji nama kad imate nekog pored sebe, to nije naš problem.betametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- ultima_palabra
#2641 Re: Što privlači nas, dame?
Muškarci žele lijepe žene, žene žele muškarce koji vodaju lijepe ženebetametazon wrote:fino je to u teoriji ali u praksi hmm... ( govorim o interesu prema zauzetim). pretpostavljam da vas dosta ili nije svjesno ili ne zeli/moze priznati da u zauzetim vide neku "vecu vrijednost"...dosta muskaraca je osjetilo kako su zanimljiviji kad vac imaju nekog pored sebe...
- edo_79
#2642 Re: Što privlači nas, dame?
edo_79 likes this post ..... A LOT!Euridika wrote: Edo, kad te u životu klepe mnogo gore stvari, vjeruj mi da je bankovni račun mnooogo manja briga... Naravno da je bitno da postoje neka primanja, pa moraš od nečeg živjeti, ali to da je toliko bitno - nije. Uostalom, radim i ja, i navikla sam da radim, i nipošto ne očekujem da me muž izdržava a da se ja izležavam i namišljam...
- annoy
#2643 Re: Što privlači nas, dame?
Jedno je ako se radi o toj nekoj "površinskoj" privlačnosti, kada govorimo samo o tome jel mi neki muškarac sexy i dal bi mogla zamisliti kako penetrira u mene u nekoj hipotetskoj situaciji. Ako se radi o tome, muškarac mi može biti privlačan neovisno o bračnom statusu, odnosno ako i saznam da je oženjen, to neće utjecati na to da ga ja vidim kao privlačnog muškarca zbog nekih drugih stvari.huremka wrote:možemo se mi ovdje svi lagati, ali realno muškarac koji je u braku pogotovo ako je ostvaren da se ne lažemo, može biti privlačan, i nema tu ništa loše ako ostane na tome
A drugo je privlačnost u smislu konkretnog interesa za neku osobu, kada planiram nešto poduzeti. I moram priznati da mi je činjenica da je muškarac u vezi/braku u tom slučaju jednostavno znak da produžim dalje.
Međutim, razumijem koja je pozadina te priče o privlačnosti zauzetih muškaraca, to se sve svodi na muškarčev status u društvu, i priznajem da nisam ravnodušna na takve stvari, i da volim vidjeti da je muškarac u društvu prihvaćen, da ima krug kvalitetnih prijatelja, da ga ljudi vole i poštuju. Međutim, dal zbog toga što sam prilično posesivna, ili zato što sam na svojoj koži iskusila kako je "lijepo" kad ti se treća osoba miješa u vezu, činjenica da je muškarac zauzet mi može biti samo turn off. Jednostavno izgubim svu zagrijanost i želju. Ne znam, moguće da mi i ta potvrda društva o njegovoj vrijednsoti u konačnici nije toliko bitna.
- pukepuke
#2644 Re: Što privlači nas, dame?
Ladies, opet puno pričamo...

- pukepuke
- Matzan
#2646 Re: Što privlači nas, dame?
annoy wrote:Jedno je ako se radi o toj nekoj "površinskoj" privlačnosti, kada govorimo samo o tome jel mi neki muškarac sexy i dal bi mogla zamisliti kako penetrira u mene u nekoj hipotetskoj situaciji. Ako se radi o tome, muškarac mi može biti privlačan neovisno o bračnom statusu, odnosno ako i saznam da je oženjen, to neće utjecati na to da ga ja vidim kao privlačnog muškarca zbog nekih drugih stvari.huremka wrote:možemo se mi ovdje svi lagati, ali realno muškarac koji je u braku pogotovo ako je ostvaren da se ne lažemo, može biti privlačan, i nema tu ništa loše ako ostane na tome
A drugo je privlačnost u smislu konkretnog interesa za neku osobu, kada planiram nešto poduzeti. I moram priznati da mi je činjenica da je muškarac u vezi/braku u tom slučaju jednostavno znak da produžim dalje.
Međutim, razumijem koja je pozadina te priče o privlačnosti zauzetih muškaraca, to se sve svodi na muškarčev status u društvu, i priznajem da nisam ravnodušna na takve stvari, i da volim vidjeti da je muškarac u društvu prihvaćen, da ima krug kvalitetnih prijatelja, da ga ljudi vole i poštuju. Međutim, dal zbog toga što sam prilično posesivna, ili zato što sam na svojoj koži iskusila kako je "lijepo" kad ti se treća osoba miješa u vezu, činjenica da je muškarac zauzet mi može biti samo turn off. Jednostavno izgubim svu zagrijanost i želju. Ne znam, moguće da mi i ta potvrda društva o njegovoj vrijednsoti u konačnici nije toliko bitna.
Njemu je bitno da penetrira, a ovo ostalo je svakako nepotrebno naklapanje.
- Euridika
- Globalna šefica
#2647 Re: Što privlači nas, dame?
Hvala!edo_79 wrote:edo_79 likes this post ..... A LOT!Euridika wrote: Edo, kad te u životu klepe mnogo gore stvari, vjeruj mi da je bankovni račun mnooogo manja briga... Naravno da je bitno da postoje neka primanja, pa moraš od nečeg živjeti, ali to da je toliko bitno - nije. Uostalom, radim i ja, i navikla sam da radim, i nipošto ne očekujem da me muž izdržava a da se ja izležavam i namišljam...
- edo_79
#2648 Re: Što privlači nas, dame?
You are vel'ko M 
- annoy
#2649 Re: Što privlači nas, dame?
Patroniziraš nam na našoj temi, cccMatzan wrote:
Njemu je bitno da penetrira, a ovo ostalo je svakako nepotrebno naklapanje.![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#2650 Re: Što privlači nas, dame?
Vala, muški, kad nam se već uvaljujete, mogli ste postavit i kakvu sliku ... da šta pogledamo...