Znam da je namjestaj u Sarajevu jeftiniji, nego meni je malo tesko kupiti tamo pa prevoziti avionom i namjestaj i majstore da ugradjujueluna wrote:ne znam koliko ste ga platili, ali vjeruj mi da bi za haman iste novce, ako ne i za manje novaca, isti dobila u nekoj od privatnih stolarija u sarajevu, i to od punog drveta, sve ofarbano, sređeno ....... još bi ti oni i montiralimartymcfly wrote:IKEA jeste jeftina za standarde vani, ne za nase. Kod nas je namjestaj jos uvijek relativno jeftin, pa IKEA i nema toliko smisla, ovdje gdje nismo mogli naci ormar za ispod 2500 maraka, ima itekako. IKEA nije nekvalitetna zato sto je jeftina, nego je jeftina zato sto sam sve sastavljas. U radnji ti nece niko nista donijeti, sve sam trazis po skladistu po serijskom broju, itd, i sve to snizava konacnu cijenu artikla. Samo, ko nije sastavljao sam do zadnje daske namjestaj iz IKEA-e, ne zna sta je muka, test inteligencije![]()
Odlucili smo se za ovaj ormar i jos neke police, i kvalitetom je odlicno. Trebalo nam je osam sati da sve sastavimo i ugradimo.
Nije bilo skupo uopste, i kvalitet je odlican. Ovakva vrsta ormara ne moze biti od drveta, bar ne cijeli.