BAKIRE ODLAZI

Post Reply
north

#2626 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by north »

:lol: Hoćemo još, hoćemo još :lol: ...Dobro napisa @zlatna kašika :D , lobotomija je čudo :oops:
sulejman1

#2627 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

GoldenSpoon wrote:
north wrote:Najjača je izjava bila kad je ono poodavno na FTV pitao Željka jesi ti ikad vidio neprijateljskog vojnika, kaže ja jesam :D To je za anala :D

Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti :( , treće nema...ovoliko Bakira ne brani ni žena mu rođena svjesna kako su se obogatili i kako je došla na mjesto direktorice na klinici :oops:
hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji si ti nepismen tip, stvarno nevidim šta je to za anale, lično se sjećam te izjave, kada ga je Komšić napao ko pas nekulturno, čovjek mu je samo rekao da nije zaslužio ljiljana na liniji, već na nekakvim pregovorima sa hrvatima , što uopće nije za ljiljana
Innovation

#2628 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

[quote="sulejman1"
Večeras dvorana na Mojmilu gori, naprijed Bakire naprijed SDA, SDA naprosto dere, samo večeras na tribinama širom BiH bilo je cca 60000 simpatizera, što vama plaćenim DF-ovcima i SBB-ovcima znači da vam je posao uzaludan :lol: :lol: :lol:[/quote]

Veceras i Skenderija bila puna. :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2629 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

Pa puno vas je na budzetu, i trebate je napuniti :D
Better Man

#2630 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Better Man »

sulejman1 wrote:
north wrote:Najjača je izjava bila kad je ono poodavno na FTV pitao Željka jesi ti ikad vidio neprijateljskog vojnika, kaže ja jesam :D To je za anala :D

Kakav bezobrazluk jebo te, pa onaj Tihić rahmet mu duši je bar izgledao koliko-toliko normalno i umjereno, ovaj štakor jebe sviju u mozak bezobrazlukom...Sulejman portparol koji letke dijeli po gradu za cvaju ili je na budžetu pa jadan mora braniti :( , treće nema...ovoliko Bakira ne brani ni žena mu rođena svjesna kako su se obogatili i kako je došla na mjesto direktorice na klinici :oops:
Ma ništa posebno nisam, naprosto uživam kada vidim da ljudi iz DF-a i SBB-a nemaju rezultata nakon gomila laži i grizu se od muke. Meni Bakir nije ništa osim što ga poštujem kao državnika i patriotu, znalca i vrsnog Bošnjačkog političara, čovjek koji ima utjecaj u cijelom islamskom svijetu i koji može dovesti investicije, za razliku od Željka Komšića vlaha koji nema šta tražiti u islamskom svijetu, kao i Radončić srpski špijun, koji je napao do sada sve i jednu muslimansku zemlju
De, majke ti, neprovaljuj se. Kakve investicije? Nikakve on nije investicije donio za svog mandata. To je ubleha od političara. Ratni podrumaš i lopov svoje vrste.

Sent from my iPhone using Tapatalk
O'zone
Globalni moderator

#2631 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by O'zone »

sulejman1 wrote:
O'zone wrote:
jbteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Barem nauči kako se prezivaju.

Ne mogu ni da se smijem na ostatak informacija a volio bih međutim aa, ne ide.

Stvarno bih volio da te plaćaju barem upola koliko ih hvališ, onda bih te shvatao.
Ne možeš da se smiješ, a možeš da sereš, koji ublehaš
Ako sam ja ublehaš moram te onda prozvati svojim vođom jer većeg od tebe nema...
Last edited by O'zone on 08/10/2014 00:00, edited 1 time in total.
Novak20

#2632 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

Sulejman, HM i još dva jarana već slave pobjedu SDA :) Mi svi možemo samo da im zavidimo ili da se priključimo :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 4JZLx5bYoQ
HM 2011

#2633 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

HM 2011 wrote:
sulejman1 wrote:Informacije iz Stoca i Mostara dolaze sa puno optimizma, SDA dere, mislim da će biti apsolutni pobjednik na izborima :izet:
ogromna je odgovornost za nas zivotni standard za nase porodice Ne radujte se bezze - ko ne bude dorastao zadatku nece mu ni 10 centralnih izbornih komisija pomoc zajedno sa nato i usa.....

U JEDINSTVU JE SNAGA NAPRIJED SDA .... VADI NAS IZ BELAJA....

SVI ZA SDA....

NECEMO DA BUDEMO ROBOVI....

JURIIIIIIIIIIIIIS !
sulejman1

#2634 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

-LIBERO- wrote:Pa puno vas je na budzetu, i trebate je napuniti :D
Kada se tako držite budžeta, najmanje ljudi iz SDA ima na budžetu, SDP je za ovaj mandat uposlio 1000 ljudi
HM 2011

#2635 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by HM 2011 »

Novak20 wrote:Sulejman, HM i još dva jarana već slave pobjedu SDA :) Mi svi možemo samo da im zavidimo ili da se priključimo :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 4JZLx5bYoQ
sta kaze u videu - sve go zlikovac gori od dr. evila .....

i onda sulejmana prozivate da je djete...

kanite se corava posla -

na ovim izborima svi glasajte za jednu stranku - SDA - U NASEM JEDINSTVU JE NASA SNAGA.....
It_is_a_Leclerc

#2636 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by It_is_a_Leclerc »

sulejman1 wrote:
Kada se tako držite budžeta, najmanje ljudi iz SDA ima na budžetu, SDP je za ovaj mandat uposlio 1000 ljudi
Ovo je takva izmišljotina, da ne kažem bezočna laž, da je naprosto izgovoriti može samo neko ko ima dovoljno jak želudac da zaokruži Bakira Izetbegovića.
Čestitam.
Ludzak

#2637 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Ludzak »

bakir je jedna obična pi.kica koja ne smije da se odazove na debate. I kao takav treba da pobjedi i da zastupa Bošnjake. Treba bježat iz ove kvazi-države :run:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2638 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

sulejman1 wrote:
A koliko je SDA mandata od kraja rata pa na ovamo bila na vlasti :?:

Ako je SDP toliko, a jeste garant, idioti ko i SDA, koliko je onda SDA. Sigurno puta10 :D

Ti budi subjektivan, glasaj za koga hoces, ali ne vrijedjaj inteligenciju sviju nas. Sve se vidi, sve se zna. ;-)
sulejman1

#2639 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

It_is_a_Leclerc wrote:
sulejman1 wrote:
Ovo je takva izmišljotina, da ne kažem bezočna laž, da je naprosto izgovoriti može samo neko ko ima dovoljno jak želudac da zaokruži Bakira Izetbegovića.
Čestitam.
Provjeri u agenciji za zapošljavanje i u javnim ustanovama, pa ćeš sve znati i bez mene
north

#2640 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by north »

HM je najuvjerljiviji, sad došao sa mitinga i atmosfere i spektakla ko u Čevljanovićima...poziva da svi glasaju za SDA, djeluje jako uvjerljivo, treba momka saslušati naročito jer sve piše velikim slovima, to je to :oops: ..šta kaže Bakir, hoće li biti zlatnih kašika, kad će to zapošljavanje i investicije, obračun sa korupcijom i tako to :oops: ..... odoh razmisliti još jednom možda ga i poslušam :D
sulejman1

#2641 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by sulejman1 »

Vidimo se nakon izbora, malo odspavajte nemojte se previše sekirati , dolaze investicije i zapošljavanje, malo će te vi meni raditi u fabrikama i poljima, a ne samo laprdati na internetu
Goldenhand

#2642 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Goldenhand »

Drago mi je što su se usrali.Izgleda da bi konačno mogli postat irelevantni :lol:
smasma

#2643 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by smasma »

sulejman1 wrote:Vidimo se nakon izbora, malo odspavajte nemojte se previše sekirati , dolaze investicije i zapošljavanje, malo će te vi meni raditi u fabrikama i poljima, a ne samo laprdati na internetu
meni jedno radno mjesto. nezaposlen diplomirani inzenjer arhiekture, da ga jebes, bolji sam od baketa kako god okrenes. ajmo raja, u red, jedan po jedan, :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
duvaj ga budžetlijo
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2644 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

Goldenhand wrote:Drago mi je što su se usrali.Izgleda da bi konačno mogli postat irelevantni :lol:
Izgleda da ce EU i Amerika malo poostriti proces nadzora prebrojavanja listica, pa je primjetna odredjena doza nervoze. Slicno se i Milorad ponasa. Bas interesantno.
Goldenhand

#2645 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Goldenhand »

-LIBERO- wrote:
Goldenhand wrote:Drago mi je što su se usrali.Izgleda da bi konačno mogli postat irelevantni :lol:
Izgleda da ce EU i Amerika malo poostriti proces nadzora prebrojavanja listica, pa je primjetna odredjena doza nervoze. Slicno se i Milorad ponasa. Bas interesantno.
Angažovali su čak i djecu članova stranke.Dobru su ih priču naučili o opstanku muslimana,Fahri,Zlaji,Željku,Miletu i drugim :mrgreen:
starisalko

#2646 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by starisalko »

Innovation wrote:[quote="sulejman1"
Večeras dvorana na Mojmilu gori, naprijed Bakire naprijed SDA, SDA naprosto dere, samo večeras na tribinama širom BiH bilo je cca 60000 simpatizera, što vama plaćenim DF-ovcima i SBB-ovcima znači da vam je posao uzaludan :lol: :lol: :lol:
Veceras i Skenderija bila puna. :thumbup:[/quote]

A Bakir otpozdravlja,dobro dosli dragi gosti jebemo vas od radosti
Innovation

#2647 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Innovation »

-LIBERO- wrote: Sve se vidi, sve se zna. ;-)
Ko se kome dopada. :)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#2648 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by -LIBERO- »

Innovation wrote:
-LIBERO- wrote: Sve se vidi, sve se zna. ;-)
Ko se kome dopada. :)
To, to... :D :thumbup:
bogoljub

#2649 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by bogoljub »

starisalko muku mući kako druge da nauči,
da je Bakir posv kriv, što je Bakir što je živ.
wolf07

#2650 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

Jbt, ima jedno 5-6 sati kad sam napisao svoj zadnji post i evo nekih 4-5 stranica kasnije nema ni jednog jedinog posta u kojem ima jedan, samo jedan ARGUMENT protiv Bakira I. Uglavnom 2-3 recenice, pa pun autobus razlicitih smajlija, pa onda imamo i novopecenog forumasa sa cca 30 postova koji se zove, gle cuda - golden spoon (zlatna kasika).

Kad bi to nekako moglo ja bih vama rado dao negdje nekakvu drzavu u kojoj je Predsjednik Fahro Radoncic, u kojoj finansijske tokove kontrolise neki Lagumdzija a o bezbjednosti se brine Keljmendi koji je na volseban nacin nestao iz BiH uoci samog hapsenja kad je ministar sigurnosti bio Fahro. Neka vam Emir Suljagic bude ministar obrazovanja i neka vam djeca po cijeli dan idu u skolu da nemaju vjeronauk, jer jebes to sto nam u skolama dilaju drogu i bodu se nozevima, najveci je problem sto imaju vjeronauk. Ceric bi vam bio ministar vanjskih poslova, ima covjek veeelike veze i na istoku i na zapadu, a o privredi bi se brinuo Damir Hadzic. Poljoprivredu mozete recimo povjeriti bilo kome jer je ne bi ni bilo a da zivite u blagostanju uvjeravao bi vas Bakir Hadziomerovic koji bi bio Gebels, pardon - ministar informisanja.

Ja bih rado ostao da zivim u drzavi koju vodi Bakir I., u kojoj su ministri Sefik Dzaferovic, Halid Genjac, Hasan Muratovic...

Nego da se manemo zahebancije. Je li istina ili nije da je bivsa Juga bila ispred ostalih komunistickih zemalja samo zato sto smo mi pametniji ili zato sto je ostale evropejce s komunistima na celu crpio SSSR, a pravim kapitalistima se nismo nikad ni primakli po bilo cemu osim po broju minobacaca i tenkova koje ce Titin oficir Mladic da nam istrese na glavu? Je li istina ili nije da je ovakva divlja privatizacija patent medjunarodne zajednice i srpsko-hrvatskih lobija ili nije? Je li ovdje stvarno neko vjeruje u to da Bakir I. ima neke milione i milijarde na svojim tajnim racunima i o tome niko nema pojma, ni SAD, ni Njemacka, ni V.Britanija (a sve ove zemlje su mu naklonjene samo tako)? I cak da pretpostavimo da on te pare ima i da ih je pokrao od nas, jel iko ozbiljan misli da bi taj covjek sad bio ovdje. Ozbiljne pare od rata na ovamo od svih politicara Bosnjaka jedino je zgrnuo Fahro Radoncic. Evo ubismo se trazeci kvalitetne ljude, gdje mu je sad Adnan Terzic. Vise ga i ne pominje, jedini kvalitetan kadar SDA koji je presao u SBB i taj isti SBB ga je potrosio dok si rek'o keks. Vjerujem ja da bi i Fahro sad rado otplovio odavde umjesto sto glumi buduceg clana Predsjednistva, ali ne smije to uraditi od svojih poslodavaca. To je ono kolo u koje dajes dinar da udjes, ali bi dao dva da izadjes - al' ne moze! Kako neko uopste moze imati obraza, po stoti put pitam, da se kandiduje za clana Predsjednistva BiH iz reda Bosnjaka a agitovao je na sva zvona protiv izjasnjavanja kao Bosnjak??? Pa zar se ni ta mrva morala nema u toj jebenoj politici. Kako se neko moze kandidovati za clana Predsjednistva BiH a prilikom odlaska u penziju s funkcije poglavara najvece vjerske zajednice u BiH ode s rijecima da hoce da se malo igra s unucadima? Pa onda Bakir H. Majko moja, on hoce nekome da truni o moralu, korupciji, postenju... a svaki lopovluk SDP-a je kao novinar zaobilazio u sirokom luku. Znam da on nije svoja mati koja je sudjena za privredni kriminal ali zar ocekujete da se takav tip stvarno bori protiv kriminala i korupcije na potpuno nepristrasan nacin. Iz izbora u izbore uvijek je najveci pritisak na bosnjackim kandidatima u smislu koji je vise pokrao, koji je nekooperativniji, koji je losiji po medjunarodni faktor (a taj isti medjunarodni faktor suti k'o picka kad Dodik daje nekoj ustanovi ime Radovana Karadzica dok je promptno djelovao na ideju davanja imena Alije Izetbegovica sarajevskom aerodromu). Opet pitam, zbog cega su to tako prihvatljivi, i to dozivljavamo kao sasvim normalno, da RS izabere ponovo Dodika ili nekog njemu slicnog pajaca, a da hrvatski predstavnik u Predsjednistvu bude bilo ko iz HDZ-a (Covic jos i nije los kakvih spodoba je tu sve bilo, npr. Ivo Miro Jovic), samo je potpuno neprihvatljivo da Bakir I. sutra, kao i Haris Silajdzic juce, budu u Predsjednistvu.

Ono cega se ja bojim je sljedece. Ovo, je htjeli-ne htjeli, ipak sve ujdurma prvenstveno Zapada. Bosnjake dugorocno treba prvo razvlastiti a onda sta god bude s nama. U ostvarenju tog cilja sasvim je nebitno ko ce za par dana odnijeti pobjedu. Bitno je da se vrsi konstantan pritisak na naseg clana sve dok se ne dodje do nekog Rahmana Morine koji ce klimati glavom na sve sto kazu BG ili ZG ovisno o tome za koga Zapad odluci da uda BiH. U svakom slucaju njima je islamofobija davno pojela mozak i sve im je prihvatljivije od ideje da BiH bude drzava sa ingerencijama kakve ima bilo koja druga normalna drzava u svijetu jer to znaci postovanje volje vecine, a vecina su ovdje Bosnjaci, sasvim nebitno da li smo apsolutna ili relativna vecina. Kad se jednog dana nadje neki kvisling koji ce pristati na tu sramnu ulogu onda je sve ostalo lako, postacemo gosti u vlastitoj drzavi. Ovaj put taj pokusaj ide prvenstveno preko Radoncica. Medjutim, nema mjesta likovanju ako Fahro i izgubi ove izbore a to je sasvim vjerovatno. Naci ce oni sljedeceg kandidata a do tad ce nam NASI mediji ispirati mozak o tome kako Bakir I. i nije pravo rjesenje jer ne moze naci zajednicki jezik sa srpskim i hrvatskim politicarima ma ko oni bili. Zvuci pesimisticno, ali se bojim da cu jednog dana u buducnosti osvanuti u drzavi u kojoj Bosnjake predstavljaju ljudi koji po pamet idu u BG ili ZG i koji ce pobrati sve pohvale medjunarodne zajednice jer se BiH ozbiljno razracunava sa vjerskim fanaticima koji hoce svaki petak idu na dzumu. Takav ce nam po ugledu na Srbiju izjednaciti i prava cetnika i partizana i sl.
Post Reply