Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sanjin_1 wrote:I kakavu bilancu na kraju "revolucije" očekujete ?
Sta te boli k.urac
Ne boli, daleko od tog. Čak šta više u ispravnom je stanju i odlično funkcioniše..
Već me interesuje šta se očekuje kao završnica protesta? Ili takvo što ne postoji pa je bolje i ne pitati?
Dalekovidost "revolucionara" uvjek se završavala na prvom ćošku
Revolucije nikada nisu dalekovide. Zato su i vrlo opasne. A sad mrš u Telecom ili EDistribuciju iz koje si ispuzao.
Valerie Hopkins @VALERIEin140 1m
Cehajic, 17, was held for 52 hours, beaten, wo access to a lawyer or family. He was given only half a sandwich to eat. #sarajevo #Bosnia
sanjin_1 wrote:I kakavu bilancu na kraju "revolucije" očekujete ?
Sta te boli k.urac
Ne boli, daleko od tog. Čak šta više u ispravnom je stanju i odlično funkcioniše..
Već me interesuje šta se očekuje kao završnica protesta? Ili takvo što ne postoji pa je bolje i ne pitati?
Jel te ta znatizelja natjerala da se sada registrujes na forum i postavljas pitanja? Otkud odjednom tolika briga ili te neka druga nevolja i strah natjerala da sada dodjes...
Koji je to bezobrazluk, bahatost? Pobjeci u Hrvatsku i iz Hrvatske govoriti nedam ostavku.
Da ima pravde u ovoj drzavi, a nema, odmah bi bila raspisana potjernica za njim.
Ma Hamdiju samo preimenovati za ambasadora u Hrvatskoj....
Ne bih Bgm volio da padne mrtva glava ali mogla bi radi njega i to od nekog neduznog.
Pa covjece 5 000 ljudi se skupi na protestima ( protesti u BiH i 5 000???) sto nikad nije zabiljezeno i trazi tvoju ostavku a ti toliko bahat da je nedas. ???
Revolucije nikada nisu dalekovide. Zato su i vrlo opasne. A sad mrš u Telecom ili EDistribuciju iz koje si ispuzao.
Mršni bliže članove familije ...
Možeš li ti "revolucionaru" izbiflati ukratko kranji cilj "revolucije"? Da li takvo što upće postoji ? Ako postoji, de onako u 2-3 tačkice ..
123456789 wrote:
Evo ja sam star godinama, je li i ja spinujem ?
Normala da spinuješ, inače bi imao više od toliko postova? ili samo voliš čitati godinama, pa se sad kao uključio u raspravu, ničim izazvan...
Kao što sm vec i ranije naveo, nemam vremena da skupljam postove Moji postovi su tu svakodnevno, u nekoj mjeri Na ovoj temi sam napisao 5-6 postova sto spada u prosjek! Ni manje ni vise!
daxon wrote:@ gorane, ti vidiš upravo ono što mediji pod kontrolom političkih stranaka žele da vidiš, drugim riječima, nemaš svoje mišljenje, tj. žargonski "ograničen si ko lavor".
Nego da te pitam, jesu li ovi omladinci postali huligani prije nego su krvnički pobacani u Miljacku ili nakon što su izašli iz nje?
Za razliku od tebe koji palamudis napamet iz svog lavora od 5 brzina i rikverca, ja ne moram nista da gledam je ja njih dosta i licno poznajem tako da filozofiranje o medijima mozes izbaciti iz jednacine.
Ono si postali huligani cim su skontali da je jednostavnije zivot provesti po utakmicama i smisljanju gdje zakuhat nego traziti sebi posla i biti koristan.
Jel te ta znatizelja natjerala da se sada registrujes na forum i postavljas pitanja? Otkud odjednom tolika briga ili te neka druga nevolja i strah natjerala da sada dodjes...
sanjin_1 wrote:
Možeš li ti "revolucionaru" izbiflati ukratko kranji cilj "revolucije"? Da li takvo što upće postoji ? Ako postoji, de onako u 2-3 tačkice ..
Ti uhljebljeni nemoj ljudima spominjati porodicu ili ako si hrabar tako ostavi meni broj
Koji je to bezobrazluk, bahatost? Pobjeci u Hrvatsku i iz Hrvatske govoriti nedam ostavku.
Da ima pravde u ovoj drzavi, a nema, odmah bi bila raspisana potjernica za njim.
Pa i kod nas je u TK ovaj odbijao dati ostavku, pa kada mu je dogorjelo do nokata (odnosno 8. sprata zgrade TK) skonta da treba dati.
Dzaba ovi sebi belaja navlace...
Last edited by guber90 on 09/02/2014 16:48, edited 1 time in total.
a ša ima da je daje,vi ste mu je dali sada mu je i uzmite,proglasite ga personom nongrata ili tako nekako a u ostalom on je sada dezerter a kao takav gubi bilo kakvo građansko pravo nego čuje se da su u Bihać došli Banjalučki specijalci u ispomoć i da batinaju raju,je li to istina?
Bihać: Skupštinskoj komisiji uručen zahtjev za smjenu vlade, demonstranti se razišli
Predstavnici nefomalnog pokreta "Bosansko proljeće" predali su danas u Bihaću zahtjev skupštinskoj komisiji, kojim je zatražena smjena kantonalne vlade na čelu sa premijerom Hamdijom Lipovačom.
.
Demonstranti su se kasnije razišli sa centralnog gradskog trga u Bihaću.
Više stotina građana Bihaća, na zapadu Bosne i Hercegovine, okupilo se oko podneva na centralnom gradskom trgu, gdje su zatražili ostavku kantonalne vlade.
Na današnjim protestima, koji su nastavak višednevnih demonstracija u tom gradu, danas je bilo mirno i nisu zabilježeni veći incidenti.
Današnja poruka demonstranata je kako kantonalna vlada "mora podnijeti ostavku, te da to nije stvar njihovog izbora".
daxon wrote:@ gorane, ti vidiš upravo ono što mediji pod kontrolom političkih stranaka žele da vidiš, drugim riječima, nemaš svoje mišljenje, tj. žargonski "ograničen si ko lavor".
Nego da te pitam, jesu li ovi omladinci postali huligani prije nego su krvnički pobacani u Miljacku ili nakon što su izašli iz nje?
Za razliku od tebe koji palamudis napamet iz svog lavora od 5 brzina i rikverca, ja ne moram nista da gledam je ja njih dosta i licno poznajem tako da filozofiranje o medijima mozes izbaciti iz jednacine.
Ono si postali huligani cim su skontali da je jednostavnije zivot provesti po utakmicama i smisljanju gdje zakuhat nego traziti sebi posla i biti koristan.
Jest znam ih i ja nekoliko, odbili plate od po par milja, siguran posao,osiguranje i otisli u huligane....
Ode Mujooooooo u huliganeeeee, nece skolu, nece pare......
sanjin_1 wrote:
Ja bih da jedan cilj bude da date meni lično priliku u izvršnoj vlasti.
Da ja iznesem par zahtjeva po pravilima i da da Vi odlučite jesu li to nenormalni zahtjevi ili su poslanici u parlamentu koji se bune protiv takvih zahtjeva nenormalni ljudi.
Tuzla danas...
Blizu 100 građana Tuzle ponovo se okupilo ispred zapaljene zgrade Vlade TK kako bi dali podršku građanima u drugim gradovima i kako bi ponovili svoje zahtjeve koji su upućeni zastupnicima u Skupštini TK.
Last edited by fukara_tz on 09/02/2014 17:04, edited 1 time in total.