Ballamy se nametnuo u lidera ovog tima, Carroll sve bolji... Gerrard nije bio ni na klupi
steta sto Swansea primi gol, svejedno 4 boda do LŠ-a ne izgleda nemoguce...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Odmara Gerrarda, kaze da ga je preforsirao.horion_bosona wrote:prvo poluvrijeme kilavo, zato u nastavku druga prica - rutinerski, bas onako kako Liverpool treba da dobija ovakve osrednje ekipe... moglo je biti i ubjedljivije da Hennessey nije dobar golman...
Ballamy se nametnuo u lidera ovog tima, Carroll sve bolji... Gerrard nije bio ni na klupi
steta sto Swansea primi gol, svejedno 4 boda do LŠ-a ne izgleda nemoguce...
dobro je, bilo je nagadjana pred utakmicu da je neka povreda u pitanju, sad sam procitao da ga je odmarao...Edin H. wrote: Odmara Gerrarda, kaze da ga je preforsirao.
Gandalf wrote:Bellamy proživljava drugu mladost
u ponedjeljak protiv Spursa, opasni su pogotovo duo Bale-Modric, bice odlicna tekma sasvim sigurno...Dalglish said: "Craig is fantastic. I wish his numbers were the other way around and instead of 32 he was 23!"
Kakvi ba Spursi, to je siguricaTvrdokorna mrlja wrote:ne vidjeh kerolov gol,a toliko ga iscekujem![]()
ostalo,taman kako i treba
sad lagano spursi,pa junajted,pa everton.. jel de?
drama
Čarli je sav nekako retro.Lucas Leiva wrote:Ali Čarlijevo strasno zavrtanje ljevicom u srce peterca uz trzaj podrigivanjem...maestralno, kad njega vidim jede mi se burek!

Ne znam zasto mislis da se cijenkaju i povecavaju Garethu cijenu, realno frajer nije skup.BHF_Manijak wrote:I ovaj Tottenham ozbiljan kandidat za titulu?!![]()
Fali njima konstantnosti i to ih jebe godinama!
Nevidjeno svjetsko cudo, Bale, neprimjetan veceras, igra li uopste?!To su oni igraci koji imaju "rok trajanja", dok ima brzine ima i njega, stoga ko hoce da ga kupi mora pozurit, jer ovaj igrac poslije 29-30 godina nece biti ni sjena ovog sad, i na tu kartu i igra Tottenham sa njim, cjenkaj se za cijenu, povecavaj do maksimuma, nece li ko se upecat, da mu prodamo muda pod bubrege.
Dobro zasad ide, fali zadnji pas i to ce biti to...Ali i to nije kljuc, hajd ti znaj hoce li ona bandera pogodit!
Edin H. wrote: Ne znam zasto mislis da se cijenkaju i povecavaju Garethu cijenu, realno frajer nije skup.
Traze tricavih £75 mil. za njega.