Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa negdje bi valjda objavili za audicije
i mislim da cemo se nacekati dok bude novi VB nakon ovog
sjecate se onog VB u kojem su bili svi preglupi ucesnici? znam da im je dolazila jelena karleusa kao gost (zapamtila sma je po tome na koji nacin jede supu), mescini da je tu bio radasin
i da, jos jedna stvar, koji je klinac sa zivinicama? sve neki ucesnici iz zivinica
VenomousV wrote:pa negdje bi valjda objavili za audicije
i mislim da cemo se nacekati dok bude novi VB nakon ovog
sjecate se onog VB u kojem su bili svi preglupi ucesnici? znam da im je dolazila jelena karleusa kao gost (zapamtila sma je po tome na koji nacin jede supu), mescini da je tu bio radasin
i da, jos jedna stvar, koji je klinac sa zivinicama? sve neki ucesnici iz zivinica
@NMI: haj ako bude audicija ikad da idemo zajedno
Ja sam jedino, pored ovog, ovako strastveno pratila prvi VB VIP kad je bio Maca, Danijel A. i ona nasa neka manekenka Emina
al' mi je zelja neka, ono bas...
jbg uskoro bi se trebalo diplomirat', sto sam imala fore da se prijavim imala sam, al jok, oni ne prave VB dok ja studiram i mogu odsustvovat iz stvarnog svijeta neko vrijeme
@vv, oni traze nekog ko ima nesto posebno. vala, ja nista nemam ti im mozes chupat obrve po kuci
_nevermind_ wrote:
Ja sam jedino, pored ovog, ovako strastveno pratila prvi VB VIP kad je bio Maca, Danijel A. i ona nasa neka manekenka Emina
meni je najbolji s Macom, Erom, Ajs Nigrutinom i Sky Viklerom.
Onaj zadatak s bebama me i danas nasmije do suza. Kad Ajs Nigrutin iscupa bebi baterije da ne place. A prije toga ju je zamotao u carsav i gurnuo u ladicu.
Not My Idea wrote:@vv, oni traze nekog ko ima nesto posebno. vala, ja nista nemam ti im mozes chupat obrve po kuci
imam ja svasta nesto posebno
ali sam onda razmisljala o tome koliko te vezu ugovorom i kako je marijana cvrljak pricala kako je morala reci da je njoj u sibeniku dosadno (u profilu) kao "natjerali je"
Not My Idea wrote:@vv, oni traze nekog ko ima nesto posebno. vala, ja nista nemam ti im mozes chupat obrve po kuci
ali sam onda razmisljala o tome koliko te vezu ugovorom i kako je marijana cvrljak pricala kako je morala reci da je njoj u sibeniku dosadno (u profilu) kao "natjerali je"
Pa normalno, svasta nesto oni kreiraju.
Ak odes, glasat cu, obecavam.
Pa normalno, svasta nesto oni kreiraju.
Ak odes, glasat cu, obecavam.
Evo na BNu uzivo.
ma otici cu da ne kazem gdje
al eto voljela bih na jedno 7 dana
mene bi ljudi izglasali da izletim, garant bi se svadjala jer pametnica ne znam sutit' i govorim skoro sve u facu