u slucaju da si fulioMOSALJOZE wrote:A ja gledao Wolzburg Werder

Moderators: Charuga, Tomahawk11
u slucaju da si fulioMOSALJOZE wrote:A ja gledao Wolzburg Werder

Likovanje se preselilo na temu FCB... MunchenLSD wrote:Skenderija![]()
vala sve si dobro rekao....nije to više ona Barca iz 2009, 2010, a i ne se može ocekivati da bude i dalje na tom nivou ....razumljivo je meni sve to.
Samo ja više ne uživam u ovoj igru, bez obzira na pobjede i na ovu zadnju titulušta ja mogu, kad sam takav
.... Neymar bljesne stvarno i ima neke poteze velemajstorske....ovo ostalo me pocelo smarati.
Možda nas je Barca navikla na najviši nivo i razmazila previše, pa sad kad su ocito pali - sve nam smeta.
I da, Neymar je veoma opasan igrac....Messi je definitivno van forme + rovit....veceras je prodao 5-6 lopti
Meni je danasnja Barcelona simbolicno predstavljena u sprintu izmedju Alvesa i Pepea gdje je ovaj drugi stigao do lopte iako je alves imao 3-4 metra fore.suncica24 wrote:Likovanje se preselilo na temu FCB... MunchenLSD wrote:Skenderija![]()
vala sve si dobro rekao....nije to više ona Barca iz 2009, 2010, a i ne se može ocekivati da bude i dalje na tom nivou ....razumljivo je meni sve to.
Samo ja više ne uživam u ovoj igru, bez obzira na pobjede i na ovu zadnju titulušta ja mogu, kad sam takav
.... Neymar bljesne stvarno i ima neke poteze velemajstorske....ovo ostalo me pocelo smarati.
Možda nas je Barca navikla na najviši nivo i razmazila previše, pa sad kad su ocito pali - sve nam smeta.
I da, Neymar je veoma opasan igrac....Messi je definitivno van forme + rovit....veceras je prodao 5-6 lopti![]()
Je li do Pepa? Mislim da nije (samo do Pepa).
Je li do zasicenja? Nisam sigurna ni da je i to u pitanju.
Meni se jednostavno cini da je FCB postala preskup marketinski proizvod i da su sad nekako svi kao odluciti "drzati vodu".
Dok mozes, tjeraj.
Proizvod se prodaje, tu je Messi, tu je Xavi, Inesta, a to sto ono sto kupujete ove sezone nije ono sto su vam upakovali prije dvije... jbg, do kupaca je.
Uz sve to treba ustedjeti pare, a bez para i pokrivanja na par mjesta napretka nema (misa mu i onakav Bayern pazario pola Dortmunda, pa onda "ubli" jos par "neplaniranih" kupovina dalje, a mi se Mascharanom i Busquetsom krpimo... dalje da ne idemo).
Tako da meni se cini da ce ova sezona biti rovita. A da je pameti mogla je biti zaokretnica.
ima i tu istineSaNsEo wrote:voljeli mi to ili ne utakmice pod vodstvom Morinja i Gvadiole su bila borba i mediski spektakl , ovo veceras je bila balada i uspavanka...
tekme barsa :real i nebi trebale da budu za malu djecu
Dobro receno. Samo pogledajte temu koju smo imali i koja je vrvila od komentara puno prije tekme. Drugo, gledali smo i takticka nadmudrivanja dva trenera. Ovo danas nije bilo takticki zanimljivo. Utakmice nisu bile sve jednako zanimljive, ali su bile napetije.SaNsEo wrote:voljeli mi to ili ne utakmice pod vodstvom Morinja i Gvadiole su bila borba i mediski spektakl , ovo veceras je bila balada i uspavanka...
tekme barsa :real i nebi trebale da budu za malu djecu
Dobro kisni, je li vidis da pise Marca?kisni indijanac wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /131027036

Ja kontam zašto on ne može više potrčati kako trebaascari wrote:Zabrana crvenog mesa i tako to...![]()
zabrana crvenog mesa argentincu, dobar je taj, cuo sam tajascari wrote:Zabrana crvenog mesa i tako to...![]()
Da ga ne bi otjerali k'o RonaldinhaLSD wrote:teletina sa rebrima, svježe ispržena![]()
ulje i holesterol majka svih gurmana
....boli ga q, može se vuci po terenu narednih 5 godina i niko mu ništa ne smije reci.....ima kredita za barem 5 godina.
nisam ni obraćao pažnju, do meneascari wrote:Dobro kisni, je li vidis da pise Marca?kisni indijanac wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/messi- ... /131027036![]()

ne bih rekao da su svi igrali za barcelonu. jesi siguran?tzipiripi wrote:Neymar je prvi, od 36 brazilaca koji su igrali za Barcu, dao gol u svom debiju u El Clasicu. Messi s 21 godinom i 172 dana najmlađi strijelac u ovim utakmicama, a Neymar s 21 godinom i 263 dana drugi najmlađi. Svaki dan u svakom pogledu momak napreduje. Zaradio prve ovacije na Camp Nou. Babo porastao barem za 10 cm.![]()